Bol bebiş topiği

hoşbuldum.amin inşallahh tşk ederim.inşalllah Allahım isteyen herkes tez zamanda versin. ne güzel bir ortam burası :).

Daha dur ne gördünki kııızz..Sıyırma noktalarımız var bizim,honilerimizi kafamıza takarak halay çektiğimiz...:KK53: olacaksın bi süre sonra.Hüzün yok. Hüzün yok.Herşey bizim için..Derdini veren dermanını da verecektir.El birliğiyle araştırır,buluruz çarelerimizi.Kobaylara döndük zaten onu dene bunu dene:KK53::KK53:

yeni topiğiniz hayırlı olsun bende uğrayabilirmiyim topiğinize canım arkadaşlarım rabbim hepinizi yeni yılda hamile haberleriyle mutlu etsin tez vakitte sağlıcakla kucağınıza bebişlerinizi inşallah (RABBİM SEN DUAMI KABUL EYLE )AMİN.:21::21::21::21::21::21::21:

yeni topiğiniz hayırlı olsun bende uğrayabilirmiyim topiğinize canım arkadaşlarım rabbim hepinizi yeni yılda hamile haberleriyle mutlu etsin tez vakitte sağlıcakla kucağınıza bebişlerinizi inşallah (RABBİM SEN DUAMI KABUL EYLE )AMİN.:21::21::21::21::21::21::21:

Uğra tabi bende onu yazdım diğer tarafa.Ama lütfen tekil şahıs konuşma artık.Seni değil SİZİ bekliyoruz biz :KK49:

Kızlar hadi diğer tarafa.Daha Aralık bitmedi.Uçun bakıyım eski yuvamıza http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/566189-kasim-aralik-ayina-bomba-hazirlanip-hamile-kalmak-isteyenler-parmak-kaldirsin-779.html#post27717108 HADİİİİİİİİİİİİİİİİİ:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

ben eşime arısütü+bal+polen yediriyorum.kendim de yiyorum.hem enerji veriyo bana hem de kociş kendini yanlız hissetmesin diye.
çakşır otunu da duymuştum ama ikisi birden çok mu fazla olur?

ben eşime arısütü+bal+polen yediriyorum.kendim de yiyorum.hem enerji veriyo bana hem de kociş kendini yanlız hissetmesin diye.
çakşır otunu da duymuştum ama ikisi birden çok mu fazla olur?

Düz duvara tırmansın adam :KK53: Hadi sen de gel diğer sayfaya.Ordan devam edelim.Ocakta buraya hamiş hamiş geleceğiz inşallah..:KK16::KK16:

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

canım yenı topıgımız hayırlı olsun ınsallah..ınsallah bol hamılslı arkadaslarımızla burda oluruz :KK70:

Bu ay da olmadı değil "BİR AY DAHA YAKLAŞTIM ANNE OLMAYA"
2012 SON DÖNEMİ İÇİN ÇALIŞMA PLANIM......
1.Allah'ın izni ve "OL" demesi
2.Adet biter bitmez Meryem Suresi 'ne başlanacak.Her sabah namazdan sonra okunacak.
3.Aktardan çekilmiş çörekotu ve tarçın alınacak.Sabah küre başlanacak.
4.Kocanın çakşır otu çoğaltılacak.
5.Yine aktardan incir alınacak.Kocaya da kendime de günde en az 4 tane yedirilecek.(Kudursun herif)
6.Akşan gg'dan ovulasyon testi sipariş edilecek.Adetin 7.günü başlanacak.Günde 1 tane yapılacak.Çift çizgiyi görünceye kadar herife ilişilmeyecek (ikiz oğullarım gelecek çünkü)
7.Çift çizgiden sonraki gün 5 gün ilişki olacak.(Özellikle sabahları)
8.Ayaklar sıcak tutulacak.
9.Ota moka üzülüp,ağlanmayacak.
10.Bol bol gezilecek,misafir çağırılacak böylelikle ara verilen muhabbetler yeniden başlayacak.Eve bereket yağacak.Duaları alınacak.
11.Min 1000.parçalık puzzle alınacak.Kafa dağıtılacak.
12.Yün alıp mini elbise örülecek.Evde giyilip kocayla cilveleşilecek.
13.Bat günü iple çekilecek ama belli edilmeyecek.Vücutta belirti aranmayacak.
14.İlk müjde dosta,ikincisi
kk dostlarına verilecek.Üçüncü de koca olsun bari :p
15.Duaları kesmeden herkezin aynı mutluluğu yaşamasını dileyeceğiz....
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:

ayşecim hayırlı,uğurlu,eğlenceli bol sevinçli olsun topiğin....takip edip peşini bırakmayacağım bir topik olacağından eminim...:KK9:

Merhaba topiğim.Bugün adetimin 5.günü.Bu ay da 2 gün adet oldum.6 gün süren adete 3 aydır bişeyler oldu.Neler oluyor bilmiyorum içimde.Doktorumu arayacağım 4'te.İnşallah bi sorunun habercisi değildir bu:26:BTÇ kürüme devam ediyorum.Eşime de çakşır otunu yediriyorum.Adam düz duvara tırmanıyor 2 gündür:KK9:Adetim bitse de ovulasyon testlerime de başlasam.İnşallah 2013'e hamile girerim.Bugünlük bu kadar topikcik.Gelişmelerden seni haberdar ederim.Sevgilerle öpüyorum:KK54:

Ayşemm, tablon hazır canımcım :KK34:
Şimdi senin yapman gereken şey; benim tablo olan mesajımdaki alıntı ile cevapla yazısına gelip en baştaki ve en sonda göreceğin
bölümleri haricindekileri kopyalayıp ilk sayfandaki mesajına yapıştırmak ok? :KK34:
Yeni kişileri de listenin sonunda olan şu boş yazıları kopyalayıp içine yazacaksın;

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

Ama sakın ha sondaki bu boş olanı silme canım ok? Çünkü yeni kişiler için hep onu kopyalayıp ilgili yere yapıştıracaksın, yani 1 kişi için gerekli olan yazılar bunlar :KK34:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 OcakMy Ovulation Chart
Merinos15 Ocak
Aysedurmaz11 OcakMy Ovulation Chart

[/QUOTE]

Ayşemm, tablon hazır canımcım :KK34:
Şimdi senin yapman gereken şey; benim tablo olan mesajımdaki alıntı ile cevapla yazısına gelip en baştaki ve en sonda göreceğin
bölümleri haricindekileri kopyalayıp ilk sayfandaki mesajına yapıştırmak ok? :KK34:
Yeni kişileri de listenin sonunda olan şu boş yazıları kopyalayıp içine yazacaksın;

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

Ama sakın ha sondaki bu boş olanı silme canım ok? Çünkü yeni kişiler için hep onu kopyalayıp ilgili yere yapıştıracaksın, yani 1 kişi için gerekli olan yazılar bunlar :KK34:

Sanırım yaptım canımcım :KK42: Ellerine sağlık şekerim....Ocak batlarını diğer topiğimizden toparlayım buraya aktarayım :KK54:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
eglenceli9 Ocak:KK16:

X