- 22 Mart 2012
- 2.242
- 3
-
- Konu Sahibi semplice_signora
Yanlışlık payını es geçme.Kesin diye bişey yokki testlerde.Kan hariç hepsi fos çıkabiliyor canımcım.valla ıgne testı basarısız gebe falan degılım sanırım(
Korktuğun gibi geçmeyecek ilk muayenen...İlkler her zaman ürkütücü gelir insana.Sonradan alışırsın ben gibi çıkar çıkar durursun o masaya :) Derin nefes alırsan gerildiğinde hiçbişiiicik olmaz korkma..İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin...Bat a son 3 gün kala benim canım yine tatlı istiyorneyse ki 2 gün sonraya doktor randevum var inşallah kötü şeyler duymam az da olsa stresliyim ilk muayenem olucak.
Kim kovacakmış bizim Tuğramızı bakiiimmAllah ın izniyle bak görürsün hiçbişeycik olmadan miniğin haberleriyle geliceksin
vala biyere gidemiyorumalıştım topiğe kovsanızz gitmemm ben burda takılıcam daha
tuğraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahayırlı olsun canımmmm İnşallah bebiş sağlıcakla gelir....
tatlıebbi, cevodileksu ve haber bekleyen bütüüün arkadaşlarımm hayırlı haberlerinizle gelin İnşallaahhhh... kasım ayı topiğinide baya bi inceledim ama phiayla ilgili bi yazı göremedim.. hayırdır son durumu neki phiamızın...?
kızlar bideee bana kızmayın emiiiiiitemmuz anneleri topiğini üstlendim oraları takip etcem diye buraya hiç yazamıyorummm ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum..
Kızlar bi itirafta bulunayımmıııben hamiş kalamadığım günleri özledim galibaa bebeğimi çoook seviyorummm iyikide geldi benim minik meleğim ama ne bileyim gerçekten topiği detaylı okuyunca eski günleri ne kadarda özlediğimi hissettim... sakın yanlış anlamayın buldu da bunuyo da demeyinn bat günü yaklaşırkenki heyecanlarımı hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım... Rabbim tüüüm hamişlere içlerindede bana sağlıklı doğumlar nasip etsin... Siz sabırla bekleyen canım arkadaşlarımada tez vakitte minik meleklerini hayırlısıyla ve sağlıklısıyla göndersin İnşallah....
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm
Kızlar herkeze gunadyın.....
ne guzelde kar yagdı degil mi ?
:)
test yaptm sabah ilk idrarla dun,ilk dakalarda bi şey belirmedi 5dka sonra T bole golge gibi oldu cooook ccok acık pembe bir golge oldu resmini cektimgmde belli olmuyor malesef... haftaya kadar beklıycem bi test daha yapcam eyer o zaman baya belli olursa kan testine gtcem...
Günaydın canııımmmKızmayız tatlım niye kızalım.Dün silikse bugün daha belirgindir diye düşünüyorum sadece.Karar senin kararın canımcım.Umut ışığı yanmış işte açık pembeyle....Hadi güzel haberlerini bekliyorum 4 gözle.
saol canım benım.. bakalım hayırlısı gunumde 1hafta oldu geceli ya o yuzden beklemeyi tercih ediyorum 10gunden once idrarda zor diolar ya ondan bakalım hayırlısı neyse o olsun ama bole şok oldum...eşime dedim ben hayal mi goruyorum diye..oda yok beli biraz dedi tabi aksam oldunda kurudu bole golge oldu pembe...
ayşem senın bata az kaldı yanlış hatırlamıyorsam demi?
Yorgun,koşturmacalı sadece adı tatil olan bir pazarı daha geride bırakmanın hüznüyle buradayız
Ütüm geldi sonunda.Onun hevesiyle ütülerimi bitirdim ben.Maşallah zorlasam 4 katı birden ütüleyecek.Sen nerdeydin daha önce ben kazanlı demedim değil kendisineOlmayanlara mutlaka tavsiye ederim.Ömrünüzü heba etmeyin ütüye.Ütü sevdasıyla temizlik falan yapmadım dün.Gezdim dolaştım.
Ama üzerimde tarif edilemez bi yorgunluk var.Elimi kaldıracak halim yok dün öğlenden beri.
Bata kaldı 4 gün.Ara ara batmalar hissediyorum hem sağda hem soldaPsikolojik sanırım.Ayaklarımı cebime koyup gezeceğim neredeyse o kadar koruyorum.Gazla da başım dertte.Belirti aramıyorum ama gözüme çarpıyor bunlar.Amaaann neyse.Olmazsa da en güzelini Rabbim bilir.Zaten başak doğurmak istemiyorum ben İçimdeki olmayacak hissi hala devam ediyor.
Oyyyy sabah sabah ne çok konuşmuşum ben yine.Güzel güzel test sonuçlarıyla biten bi gün diliyorum hepimize.
Tatliebbi kan sonucunu alacak bugün..
Cevodileksu da belki dayanamaz bi tane daha yapar da net bi çizgi görür inşallah bugün.
Cimcikne sessiz sedasız beklemede.Bi haber olsa gelirdi sanırım müjdelemeye...
Phiadan yine ses yok
Layle,merinos1,pufpuff sizler ne alemdesiniz?
Kızlar herkeze gunadyın.....
ne guzelde kar yagdı degil mi ?
:)
test yaptm sabah ilk idrarla dun,ilk dakalarda bi şey belirmedi 5dka sonra T bole golge gibi oldu cooook ccok acık pembe bir golge oldu resmini cektimgmde belli olmuyor malesef... haftaya kadar beklıycem bi test daha yapcam eyer o zaman baya belli olursa kan testine gtcem...
Yorgun,koşturmacalı sadece adı tatil olan bir pazarı daha geride bırakmanın hüznüyle buradayız
Ütüm geldi sonunda.Onun hevesiyle ütülerimi bitirdim ben.Maşallah zorlasam 4 katı birden ütüleyecek.Sen nerdeydin daha önce ben kazanlı demedim değil kendisineOlmayanlara mutlaka tavsiye ederim.Ömrünüzü heba etmeyin ütüye.Ütü sevdasıyla temizlik falan yapmadım dün.Gezdim dolaştım.
Ama üzerimde tarif edilemez bi yorgunluk var.Elimi kaldıracak halim yok dün öğlenden beri.
Bata kaldı 4 gün.Ara ara batmalar hissediyorum hem sağda hem soldaPsikolojik sanırım.Ayaklarımı cebime koyup gezeceğim neredeyse o kadar koruyorum.Gazla da başım dertte.Belirti aramıyorum ama gözüme çarpıyor bunlar.Amaaann neyse.Olmazsa da en güzelini Rabbim bilir.Zaten başak doğurmak istemiyorum ben İçimdeki olmayacak hissi hala devam ediyor.
Oyyyy sabah sabah ne çok konuşmuşum ben yine.Güzel güzel test sonuçlarıyla biten bi gün diliyorum hepimize.
Tatliebbi kan sonucunu alacak bugün..
Cevodileksu da belki dayanamaz bi tane daha yapar da net bi çizgi görür inşallah bugün.
Cimcikne sessiz sedasız beklemede.Bi haber olsa gelirdi sanırım müjdelemeye...
Phiadan yine ses yok
Layle,merinos1,pufpuff sizler ne alemdesiniz?
Evet 4 gün kaldı.Belirti falan yok.Çok çok az göğüslerim sızlamaya başladı.Ama sıkıştırınca acıyor.O da adet belirtisi olabilir.Akıntı devam ediyor,kesilmedi.Ufak ufak batmalar var sağlı sollu.Çift yumurta ikizi sanırım benimkilerBatmalar belirgin değil çok fazla.Psikolojik de olabilir yani.Ayaklarımı sıcak tutuyorum o kadar.
:) inşallah oledir canımmm,bende bugn kalın botlarmı cıkardm içime tayt gdim sapka eldiven gormen lazımdı uşumıyım diye...
batmalar bendede var inşallah hamişsindir...
goguslerının sızlaması iyi bi şey,peki kuzum bata oluyomuydu bu belirtiler?
Al işte bi hunili deli daha.Kız senin takvimine sahip olmak için aylardır bekliyoruz biz.Delüüüüü.....Bize takıl heyecanımızı paylaşalım sende özlem gidermiş olursun
yavvv İnşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalında ne demek istediğimi anlayın... cevodileksuuu bi test daha yapsan olmamıydııı...? ben olsam en az 5 tane test yapmıştım... hamiş kaldığım ay kurban bayramında öğrendim ben nöbetçi eczane buluyoduk eşimle tam 8 tane test yaptım kızlar çizgi koyulaşıyomu diyee psikopattım yaneeee
yavvv İnşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalında ne demek istediğimi anlayın... cevodileksuuu bi test daha yapsan olmamıydııı...? ben olsam en az 5 tane test yapmıştım... hamiş kaldığım ay kurban bayramında öğrendim ben nöbetçi eczane buluyoduk eşimle tam 8 tane test yaptım kızlar çizgi koyulaşıyomu diyee psikopattım yaneeee
Yumurtlama döneminde akıntı oluyor.Çatlayınca kesiliyor.Benimde öyle oldu.Sonra yeniden başladı akıntı.O da güzel bi haberCanlarr günaydınnn hayırlı haftalar diliyorum inşallah bol bebekli bir hafta olsun..
Klomen ile çokca yumurtalarım olmuş ..
Kızlar c.ertesi doktora gittim ve bir sürü yumurtam oluşmuştu..
doktor iki tanesinin çok güzel büyüdüğünü söyledi biri 18.9 diğeri 21 mm di ..
Çok sevindim ama bi okadar stres oldum..
ogün eve geldim sağ tarafımdan belime vuran bir sancı ..
doktor yumurtalarımın çatlarken sancın olabilir demişti..
ve gün aşırı ilişki dedi.. ogün değerlendirdik..
Şimdi kafama takılan c.ertesi sağımda pazar günü solumda sancım oldu..
Ama akıntım hiç yok yumurtlama olunca akıntı olmuyor mu ?
acaba yumurtalarım kendiliğinden kayıp mı oldu düşüncesinden alamıyorum kendimi
Yumurtlama döneminde akıntı oluyor.Çatlayınca kesiliyor.Benimde öyle oldu.Sonra yeniden başladı akıntı.O da güzel bi haberYumurtalar hem sağda hem soldaysa o yüzden olmuştur iki tarafta da ağrı.İnşallah gelir bu ay bebeğin