- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
hmm öylemi dersin canım :26: bende iki gündür kafama takıp duruyorum netten okuduğum kadarıyla yumurta çatlayınca akıntı oluyomuş bendede olmayınca strese girdim haliyle..
Sen nasılsın hala sakinliğini koruyormusun
Evet valla şaşırtıcı şekilde sakinimm.Günlük hayatımı yaşıyorumBata 25 gün varmış gibi sakinim Aklıma düşünce test yapıyorum olur ya 5-6 gün önceden öğrenenlerden olurmuyum diye Sen ne zaman öğrenmiştin?Belirtin varmıydı?Ruh halin nasıldı?
Herkese günaydın.Bol bebişli bir hafta diliyorum:)
hehe ayşem kız neyi ne zaman öğrenmiştim ana hatlar karıştı herhalAllahmı söyletti yoksam
Valla karışmış.Herkeze bi anda laf yetiştirince oluyor bazen.İnşallah Allah söyletmiştir de bu ay öğrenirsin kıııızzzz
kızlar kardan adam yapmak istiyorum sizce akşama yarcak mı?
bi kendimi bide bbegimi yaparm yanıma kucucuk :)
valla kuzucum... ben emin deglm hala beklemeyi tercih ediyorum cunku gec yumurtladığmı bılıyorum..o yuzden kanda cıkmazsa cok uzulurm.. bi dahada yapmam bi şey o yuzden.. bari umudum var şimdi minacıkta olsa...
hafta sonu yapcm kızlar tmm sizin için cuma sabah :)
Yok yok yalniz diiilsin kuşum.Bende geçen ay belirti yok diye 4 test aldım 4 gün önce yapmaya başladım.Allahım da boşa vermesin testleri der gibi 2 gün önceden gönderdi kırmızılarıDün sabah yaptım bende. Yok bişey.Olur da çıkarmı diye.3 test var elimde.9 Ocakta yaparım birini.Diğerlerini de bat geçince.Geçerse tabi
Canlarr günaydınnn hayırlı haftalar diliyorum inşallah bol bebekli bir hafta olsun..
Klomen ile çokca yumurtalarım olmuş ..
Kızlar c.ertesi doktora gittim ve bir sürü yumurtam oluşmuştu..
doktor iki tanesinin çok güzel büyüdüğünü söyledi biri 18.9 diğeri 21 mm di ..
Çok sevindim ama bi okadar stres oldum..
ogün eve geldim sağ tarafımdan belime vuran bir sancı ..
doktor yumurtalarımın çatlarken sancın olabilir demişti..
ve gün aşırı ilişki dedi.. ogün değerlendirdik..
Şimdi kafama takılan c.ertesi sağımda pazar günü solumda sancım oldu..
Ama akıntım hiç yok yumurtlama olunca akıntı olmuyor mu ?
acaba yumurtalarım kendiliğinden kayıp mı oldu düşüncesinden alamıyorum kendimi
eyer yaparsam resmini cekıp koyarım kızlar buruya :)
bence sen cumaya kadar dayanamazsınnnnnnn
benim kafadansınn helal sanaaaaaben 4 gün önce yapmıştım sonraki gün gördüm çizgiyi valla benim bile şimdi yapasım geldi ayolllll
MAŞALLAAAAAAAHHHHHyumoşların boyutları çok güzel canım.. gün aşırı muhakkak deneyin bide benden sana ve topikteki herkese hamiş tavsiyesiiii kesinlikle çalışmalarını sabah erken saatte yapın... benim hamiş kaldığım ay 1 kere sabah oldu çalışma ve o çalışmada sıpoşlar hiç dışarı kaçmamıştı... daha canlı aktif ve hareketli oluyomuş sıpoşlar sabahları... benim yumoşların çatladığınıda hissettmiştim ben sanki kasıklarımı biri 4-5 kere bıçak soktu çıkardı gibi olmuştu.. akıntıyı dert etme... çatlama sırasında akıntı gelmiyo diye biliyorumm evhamlanma sakın yumoşlarıma bişey oldu diye.. Rabbim İnşallah sana ve bo topikteki herkese bu ay mucizelerini göndersinnnn
At kız gözümüz gönlümüz açılıversin anacım
Oyy saol kuzum vala içimi rahatlattın Allah razı olsunhava çok soğuk işe gelmesem sabah olması mümkün olurdu ama şu durumda çok zor gibi zaten üşütmüşüm sanırım boğazlarım yanıyo
Ama inşallah hayırlısıysa Rabbim nasip eder hepimize..
Anniş Adayı | Beklenmeyen Adet Tarihi | Sonuç | Ateş Tablosu |
Phia | 4 Ocak | My Ovulation Chart | |
Merinos1 | 5 Ocak | ||
Layle | 5 Ocak | ||
pufpuff | 7 Ocak | ||
eglenceli | 9 Ocak | ||
meleklerim35 | 9 Ocak | ||
waves | 9 Ocak | ||
izell | 9 Ocak | ||
sudünyasi | 10 Ocak | ||
Aysedurmaz | 11 Ocak | My Ovulation Chart | |
karapisso | 12 Ocak | ||
MEVANURRRR | 13 Ocak | ||
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
mrvb | 1 Şubat | ||
bende çalışıyorumm şekerimmm o günde işe gelmiştim hattaaa bebiş için uykudan fedakarlık yapcenizzz şekerimmmİnşallah tutar bu ay canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...
hehe haklısın canım artık akşam olsunda duruma göre bakıcizzbu arada şey dicem yumurtanın çatlama günleirni ihtimal olarak biliyoruz illaki adetimizi beklememiz şartmı yaa
erken belli olmaz mı .. sen ne zaman öğrenmiştin ? ayy çok soru sordum kuzum kusura bakma
ne kusuru şekercimmmm her soruya hazır ve nazır cevap verebilirim...
ben çok sabırsız bi insanım kurban bayramının son gününe denk geliyodu benim regl günüm bayramdan önce 3 tane test aldım evde duruyodu... 5 gün kala başladım ilkini yaptım negatif çıktı attım.. ikincisini 4 gün kala yaptım oda negatif çıktı onuda attım yanlız ertesi gün içime kurt düştü çöpten aldım baktımki ikinci çizgim çıkmış sonra elimde kalan son bi testi daha yaptım 10 dk sonra hafif çizgi belirdi nöbetçi eczane bulduk eşimle 4 tane daha aldım sabah akşam yaptım onlarıda bata kadarsonra kan testinde değerim 69 çıktı bide iş yerinde kızlarla öğrendikten sonra yaptık çizgim kopkoyu olmuşmu diye etti 8 ama sen bana bakma ben pek normal değilim test konusunda
haha merak etme canım yalnız değilsin ama ben artık eczanelerden almaya utanıyorumbi netten araştırayım bakim önerdiğiniz bi marka varmı ??
bence sen cumaya kadar dayanamazsınnnnnnn
benim kafadansınn helal sanaaaaaben 4 gün önce yapmıştım sonraki gün gördüm çizgiyi valla benim bile şimdi yapasım geldi ayolllll
MAŞALLAAAAAAAHHHHHyumoşların boyutları çok güzel canım.. gün aşırı muhakkak deneyin bide benden sana ve topikteki herkese hamiş tavsiyesiiii kesinlikle çalışmalarını sabah erken saatte yapın... benim hamiş kaldığım ay 1 kere sabah oldu çalışma ve o çalışmada sıpoşlar hiç dışarı kaçmamıştı... daha canlı aktif ve hareketli oluyomuş sıpoşlar sabahları... benim yumoşların çatladığınıda hissettmiştim ben sanki kasıklarımı biri 4-5 kere bıçak soktu çıkardı gibi olmuştu.. akıntıyı dert etme... çatlama sırasında akıntı gelmiyo diye biliyorumm evhamlanma sakın yumoşlarıma bişey oldu diye.. Rabbim İnşallah sana ve bo topikteki herkese bu ay mucizelerini göndersinnnn
bende hep farklı eczanelerden alıyodum zatenbence marka önemli değil ucuz 2-3 liralık testlerle öğrendim ben... 3 gün kala yapmaya başlayabilirsin bence...