Bol bebiş topiği

hmm öylemi dersin canım :26: bende iki gündür kafama takıp duruyorum netten okuduğum kadarıyla yumurta çatlayınca akıntı oluyomuş bendede olmayınca strese girdim haliyle..

Sen nasılsın hala sakinliğini koruyormusun :KK9:

Evet valla şaşırtıcı şekilde sakinimm.Günlük hayatımı yaşıyorum:KK31: Bata 25 gün varmış gibi sakinim :KK9: Aklıma düşünce test yapıyorum olur ya 5-6 gün önceden öğrenenlerden olurmuyum diye:KK31: Sen ne zaman öğrenmiştin?Belirtin varmıydı?Ruh halin nasıldı?:KK31:

Evet valla şaşırtıcı şekilde sakinimm.Günlük hayatımı yaşıyorum:KK31: Bata 25 gün varmış gibi sakinim :KK9: Aklıma düşünce test yapıyorum olur ya 5-6 gün önceden öğrenenlerden olurmuyum diye:KK31: Sen ne zaman öğrenmiştin?Belirtin varmıydı?Ruh halin nasıldı?:KK31:

hehe ayşem kız neyi ne zaman öğrenmiştim ana hatlar karıştı herhal :KK52: Allahmı söyletti yoksam :KK52:

valla kuzucum... ben emin deglm hala beklemeyi tercih ediyorum cunku gec yumurtladığmı bılıyorum..o yuzden kanda cıkmazsa cok uzulurm.. bi dahada yapmam bi şey o yuzden.. bari umudum var şimdi minacıkta olsa...
hafta sonu yapcm kızlar tmm sizin için cuma sabah :)

bence sen cumaya kadar dayanamazsınnnnnnn :KK23::KK23::KK23:

Yok yok yalniz diiilsin kuşum.Bende geçen ay belirti yok diye 4 test aldım 4 gün önce yapmaya başladım.Allahım da boşa vermesin testleri der gibi 2 gün önceden gönderdi kırmızıları:KK9: Dün sabah yaptım bende. Yok bişey.Olur da çıkarmı diye.3 test var elimde.9 Ocakta yaparım birini.Diğerlerini de bat geçince.Geçerse tabi:KK31:

benim kafadansınn helal sanaaaaa :KK1: ben 4 gün önce yapmıştım sonraki gün gördüm çizgiyi :KK9: valla benim bile şimdi yapasım geldi ayolllll :KK9:

Canlarr günaydınnn hayırlı haftalar diliyorum inşallah bol bebekli bir hafta olsun.. :KK9:

Klomen ile çokca yumurtalarım olmuş ..

Kızlar c.ertesi doktora gittim ve bir sürü yumurtam oluşmuştu..
doktor iki tanesinin çok güzel büyüdüğünü söyledi biri 18.9 diğeri 21 mm di ..
Çok sevindim ama bi okadar stres oldum..
ogün eve geldim sağ tarafımdan belime vuran bir sancı ..
doktor yumurtalarımın çatlarken sancın olabilir demişti..
ve gün aşırı ilişki dedi.. ogün değerlendirdik..
Şimdi kafama takılan c.ertesi sağımda pazar günü solumda sancım oldu..
Ama akıntım hiç yok yumurtlama olunca akıntı olmuyor mu ?
acaba yumurtalarım kendiliğinden kayıp mı oldu düşüncesinden alamıyorum kendimi :KK43:

MAŞALLAAAAAAAHHHHH :nazar::nazar: yumoşların boyutları çok güzel canım.. gün aşırı muhakkak deneyin bide benden sana ve topikteki herkese hamiş tavsiyesiiii kesinlikle çalışmalarını sabah erken saatte yapın... benim hamiş kaldığım ay 1 kere sabah oldu çalışma ve o çalışmada sıpoşlar hiç dışarı kaçmamıştı... daha canlı aktif ve hareketli oluyomuş sıpoşlar sabahları... benim yumoşların çatladığınıda hissettmiştim ben sanki kasıklarımı biri 4-5 kere bıçak soktu çıkardı gibi olmuştu.. akıntıyı dert etme... çatlama sırasında akıntı gelmiyo diye biliyorumm evhamlanma sakın yumoşlarıma bişey oldu diye.. Rabbim İnşallah sana ve bo topikteki herkese bu ay mucizelerini göndersinnnn :KK16::KK16::KK16:

eyer yaparsam resmini cekıp koyarım kızlar buruya :)

At kız gözümüz gönlümüz açılıversin anacım :KK52:

benim kafadansınn helal sanaaaaa :KK1: ben 4 gün önce yapmıştım sonraki gün gördüm çizgiyi :KK9: valla benim bile şimdi yapasım geldi ayolllll :KK9:

MAŞALLAAAAAAAHHHHH :nazar::nazar: yumoşların boyutları çok güzel canım.. gün aşırı muhakkak deneyin bide benden sana ve topikteki herkese hamiş tavsiyesiiii kesinlikle çalışmalarını sabah erken saatte yapın... benim hamiş kaldığım ay 1 kere sabah oldu çalışma ve o çalışmada sıpoşlar hiç dışarı kaçmamıştı... daha canlı aktif ve hareketli oluyomuş sıpoşlar sabahları... benim yumoşların çatladığınıda hissettmiştim ben sanki kasıklarımı biri 4-5 kere bıçak soktu çıkardı gibi olmuştu.. akıntıyı dert etme... çatlama sırasında akıntı gelmiyo diye biliyorumm evhamlanma sakın yumoşlarıma bişey oldu diye.. Rabbim İnşallah sana ve bo topikteki herkese bu ay mucizelerini göndersinnnn :KK16::KK16::KK16:

Oyy saol kuzum vala içimi rahatlattın Allah razı olsun :KK9: hava çok soğuk işe gelmesem sabah olması mümkün olurdu ama şu durumda çok zor gibi zaten üşütmüşüm sanırım boğazlarım yanıyo :KK19:
Ama inşallah hayırlısıysa Rabbim nasip eder hepimize..

At kız gözümüz gönlümüz açılıversin anacım :KK52:

Oyy saol kuzum vala içimi rahatlattın Allah razı olsun :KK9: hava çok soğuk işe gelmesem sabah olması mümkün olurdu ama şu durumda çok zor gibi zaten üşütmüşüm sanırım boğazlarım yanıyo :KK19:
Ama inşallah hayırlısıysa Rabbim nasip eder hepimize..

bende çalışıyorumm şekerimmm o günde işe gelmiştim hattaaa bebiş için uykudan fedakarlık yapcenizzz şekerimmm :KK1: İnşallah tutar bu ay canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:

Anniş Adayı

Beklenmeyen Adet Tarihi

Sonuç

Ateş Tablosu
Phia4 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
Merinos15 Ocak:KK16:
Layle5 Ocak:KK16:
pufpuff7 Ocak:KK16:
eglenceli9 Ocak:KK16:
meleklerim359 Ocak:KK16:
waves9 Ocak:KK16:
izell9 Ocak:KK16:
sudünyasi10 Ocak:KK16:
Aysedurmaz11 Ocak:KK16:My Ovulation Chart
karapisso12 Ocak:KK16:
MEVANURRRR13 Ocak:KK16:
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
mrvb1 Şubat:KK16:

[/QUOTE]

bende çalışıyorumm şekerimmm o günde işe gelmiştim hattaaa bebiş için uykudan fedakarlık yapcenizzz şekerimmm :KK1: İnşallah tutar bu ay canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...

hehe haklısın canım artık akşam olsunda duruma göre bakıcizz :KK9: bu arada şey dicem yumurtanın çatlama günleirni ihtimal olarak biliyoruz illaki adetimizi beklememiz şartmı yaa :KK5:
erken belli olmaz mı .. sen ne zaman öğrenmiştin ? ayy çok soru sordum kuzum kusura bakma :KK1:

hehe haklısın canım artık akşam olsunda duruma göre bakıcizz :KK9: bu arada şey dicem yumurtanın çatlama günleirni ihtimal olarak biliyoruz illaki adetimizi beklememiz şartmı yaa :KK5:
erken belli olmaz mı .. sen ne zaman öğrenmiştin ? ayy çok soru sordum kuzum kusura bakma :KK1:

ne kusuru şekercimmmm her soruya hazır ve nazır cevap verebilirim... :KK16:

ben çok sabırsız bi insanım kurban bayramının son gününe denk geliyodu benim regl günüm bayramdan önce 3 tane test aldım evde duruyodu... 5 gün kala başladım ilkini yaptım negatif çıktı attım.. ikincisini 4 gün kala yaptım oda negatif çıktı onuda attım yanlız ertesi gün içime kurt düştü çöpten aldım baktımki ikinci çizgim çıkmış sonra elimde kalan son bi testi daha yaptım 10 dk sonra hafif çizgi belirdi nöbetçi eczane bulduk eşimle 4 tane daha aldım sabah akşam yaptım onlarıda bata kadar :KK1: sonra kan testinde değerim 69 çıktı bide iş yerinde kızlarla öğrendikten sonra yaptık çizgim kopkoyu olmuşmu diye etti 8 :KK1: ama sen bana bakma ben pek normal değilim test konusunda :KK53::KK53:

ne kusuru şekercimmmm her soruya hazır ve nazır cevap verebilirim... :KK16:

ben çok sabırsız bi insanım kurban bayramının son gününe denk geliyodu benim regl günüm bayramdan önce 3 tane test aldım evde duruyodu... 5 gün kala başladım ilkini yaptım negatif çıktı attım.. ikincisini 4 gün kala yaptım oda negatif çıktı onuda attım yanlız ertesi gün içime kurt düştü çöpten aldım baktımki ikinci çizgim çıkmış sonra elimde kalan son bi testi daha yaptım 10 dk sonra hafif çizgi belirdi nöbetçi eczane bulduk eşimle 4 tane daha aldım sabah akşam yaptım onlarıda bata kadar :KK1: sonra kan testinde değerim 69 çıktı bide iş yerinde kızlarla öğrendikten sonra yaptık çizgim kopkoyu olmuşmu diye etti 8 :KK1: ama sen bana bakma ben pek normal değilim test konusunda :KK53::KK53:

haha merak etme canım yalnız değilsin ama ben artık eczanelerden almaya utanıyorum :KK1: bi netten araştırayım bakim önerdiğiniz bi marka varmı ??

haha merak etme canım yalnız değilsin ama ben artık eczanelerden almaya utanıyorum :KK1: bi netten araştırayım bakim önerdiğiniz bi marka varmı ??

bende hep farklı eczanelerden alıyodum zaten :KK1: bence marka önemli değil ucuz 2-3 liralık testlerle öğrendim ben... 3 gün kala yapmaya başlayabilirsin bence...

dayanırım kuzum...bi anım umitsiz cunku...

bende hep farklı eczanelerden alıyodum zaten :KK1: bence marka önemli değil ucuz 2-3 liralık testlerle öğrendim ben... 3 gün kala yapmaya başlayabilirsin bence...

doğru söylüyosun canım bakim ben netten ayy çok heycanladım şimdi ovu testide alayım bare maksat zaman geçsin kendimi oyalim :KK52:

X