Bol bebiş topiği

Ohhh afiyet olsun yarasın tontonuna iyi günlerde giydirirsin inşallah yok canim ya geçmesini dört gözle bekliyorum ama daha var iki uç haftaya kadar geçmesini umuyorum bas ağrılarım cok oluyo onun dısında iyiyim cok şükür bulantilari saymazsak tabi

canım mideni boş tutarsan her dk bulanır bnm geçmesine rağmen boş bıraktığım an yine bulanıo bazen acı acı kusma oluo muz elma bnları ye en azından bastırır ben kuru ekmek yiodum bazen kusmamak için artık bebek senden beslenio unutma zorla yemeye çalış senide anlıorum ben çnkü bnde yaşadım bu zorluğu baş ağrıları burun tıkanıklığı falan normal dedi bnm doktorum onları takma kafana uyumaya çalış öğlenleri bişeyler atıştırıp iyi gelecektir rabbim tez zamanda kurtarsın bulantılardan inş

Kürtajdan sonra batımı yazdırdığım ilk topik....
İnşallah uğurlu gelir. Gerçi bu ay hiç ümidim yok...
Bu ayda olmazsa bir süre erteleyeceğim..
Batımı yazmayı unutmuşum :KK9::KK9:
19 ocak

inş yeni yılın ilk ayında bebişin gelir serapcım aynı forumda çok yazıştık seninle ertelemeni önermem tatlım epey zamanın geçti zaten bian önce çalışmalara başla hemen gelsin ufaklık rabbim kmsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı evlatlar versin cümlemize:KK49:

canım benim bat 30ydu...
halen olmadı yarın bir hafta olcak bat geceli yarn sbh test yapmayı dusunuyorum...

bence testi yapmak için geç bile kaldın :) valla iyi dayandın bence var ve sabah güzel haberini alacaksın O anda bizede dualar et...

Bat a son 3 gün kala benim canım yine tatlı istiyor :KK43: neyse ki 2 gün sonraya doktor randevum var inşallah kötü şeyler duymam az da olsa stresliyim ilk muayenem olucak.

canım mideni boş tutarsan her dk bulanır bnm geçmesine rağmen boş bıraktığım an yine bulanıo bazen acı acı kusma oluo muz elma bnları ye en azından bastırır ben kuru ekmek yiodum bazen kusmamak için artık bebek senden beslenio unutma zorla yemeye çalış senide anlıorum ben çnkü bnde yaşadım bu zorluğu baş ağrıları burun tıkanıklığı falan normal dedi bnm doktorum onları takma kafana uyumaya çalış öğlenleri bişeyler atıştırıp iyi gelecektir rabbim tez zamanda kurtarsın bulantılardan inş

sağol canım benim az kaldı bu ayy geçmesini bekliyorum yediğimi çıkarıyorum tatlım hiçbirşey fayda etmedi düşün içtiğim ilacı dahi kusuyorum doktorum 5. aya kadar bebek yediklerinden etkilenmiyor dedi bakalım o zamana kadar geçer inşallah oğluşun nasıl

Bat a son 3 gün kala benim canım yine tatlı istiyor :KK43: neyse ki 2 gün sonraya doktor randevum var inşallah kötü şeyler duymam az da olsa stresliyim ilk muayenem olucak.

hersey yolunda gıder ınsaallah canım :)

öyle düşünme..umutsuz olmaz arkadaşım..hem batınada daha var..olumlu düşenelim ki olumlu olsun..ne kadar süredir bekliyorsunuz bebeğinizi..

7 aydır beklıyoruz 2 bucuk yıldır evlıyız ama bende pko var o yuzden bıraz umutsuzum.

selam kızlarr iyi haftasonlarıııııı :KK16:

kızlarr nasılsınız kimsecikler yok cevo bu sabah için test yapcam demiş daha gelmemiş???

evet tugram bende aynı soru üzerine geldim ama daha bir cevap yok :44:
inşallah hayırlı haberler alırız...

minnişimiz nasıl bu arada :KK19: üzmüo daha annesini dimii :emir_bebek:

selam kızlarr iyi haftasonlarıııııı :KK16:

evet tugram bende aynı soru üzerine geldim ama daha bir cevap yok :44:
inşallah hayırlı haberler alırız...

minnişimiz nasıl bu arada :KK19: üzmüo daha annesini dimii :emir_bebek:

ben cok iyiyim canım hamd olsun hersey güzel bi sıkıntı yok miniş de üzmüyo hiç annesi
hep böyle gider inşallah:KK34:

bi sen bide cevo beni avaz avaz bağırtıyosunuzz alacağınız olsun heeee
senin sonuc pazartesimi cıkıcakmış öle deidler sankim burda bana?:KK53:

evet canım arkadasım bagırm. akın ol bebısını telaslandırma bızım yüzümüzden. evet canım dogru yarın sonucu alcam ınsallah...cok heyecanlıyım canım arkadasımmıd..gögüsümde hıc bır degısıklık yok normalmı..bugün 16 gün gectı ve gelmıcek gelmıcek gelmıcek :KK70:
sen nasılsın canıkom

evet canım arkadasım bagırm. akın ol bebısını telaslandırma bızım yüzümüzden. evet canım dogru yarın sonucu alcam ınsallah...cok heyecanlıyım canım arkadasımmıd..gögüsümde hıc bır degısıklık yok normalmı..bugün 16 gün gectı ve gelmıcek gelmıcek gelmıcek :KK70:
sen nasılsın canıkom

ayy hadi inşallahhh en güsel haberlerle gel burayaaa merak etmekten helak oldum
benimde hala göğüslerimde bişi yok endişelenme tuiş bile daha yeni yen başladı göğüslerimin sızlaması diodu
herkesin farklı bunu akşından sakın cıkarma kimseyle de kıyaslama
Ayyy hadii inşallahh...

ayy hadi inşallahhh en güsel haberlerle gel burayaaa merak etmekten helak oldum
benimde hala göğüslerimde bişi yok endişelenme tuiş bile daha yeni yen başladı göğüslerimin sızlaması diodu
herkesin farklı bunu akşından sakın cıkarma kimseyle de kıyaslama
Ayyy hadii inşallahh...

ayyy canım allah razı olsun sendende..öldüm öldüm dırıldım bende...kendımı artık hazırlımaya basladım annelıge sanırım :KK70:.hamılelık yoksada umarım bı sorun yoktur :KK70:

ayyy canım allah razı olsun sendende..öldüm öldüm dırıldım bende...kendımı artık hazırlımaya basladım annelıge sanırım :KK70:.hamılelık yoksada umarım bı sorun yoktur :KK70:

Allah ın izniyle bak görürsün hiçbişeycik olmadan miniğin haberleriyle geliceksin
vala biyere gidemiyorumalıştım topiğe kovsanızz gitmemm ben burda takılıcam daha :KK34:

Allah ın izniyle bak görürsün hiçbişeycik olmadan miniğin haberleriyle geliceksin
vala biyere gidemiyorumalıştım topiğe kovsanızz gitmemm ben burda takılıcam daha :KK34:

canım burası bızı bagladı valla ben burdakı sohbete baglandım valla...güzel dostluklar olustu bence..ıyı varsınız :)

canım burası bızı bagladı valla ben burdakı sohbete baglandım valla...güzel dostluklar olustu bence..ıyı varsınız :)

aynenn tatlım alıştık birbirimize
ben şimdi cıkıyorum
sıkma sakın canını tamam mı?:KK34:
yarında sonucunu alır almazz yazzz
bak meraktan catlatma bizleri
öpüyorum:KK34:

sağol canım benim az kaldı bu ayy geçmesini bekliyorum yediğimi çıkarıyorum tatlım hiçbirşey fayda etmedi düşün içtiğim ilacı dahi kusuyorum doktorum 5. aya kadar bebek yediklerinden etkilenmiyor dedi bakalım o zamana kadar geçer inşallah oğluşun nasıl

inş etkilenmiolardır bazen kahvaltı edip akşama kdr bişi yemeden durduğum oluo oğluş iyidir herhalde bu sabah sol tarafımı dürtmesine uyandım sıpa şmdiden uyutmuo :) yarın yada perşembe cinsiyet kontrolümüz var tekrar 1 aydır görmüorum özledim inş iyidir yavruşum çok korkuorum bazn ya bişi olduysa die hareketini hssedince rahatlıorum :KK16:

X