Bol bebiş topiği

Ayyy hadi bi fıstık gelsin inşallah paşalarının yanına.:KK8: Hoş taraf önemli değil spermler belirliyor cinsiyeti ama.Döllenmenin hangi ilişkiyle olduğunu tahmin edebiliyormusun?Eğer yumurtlamadan sonraki ilişkiyle olduysa erkek olma ihtimali yüksek.

Hic onemli degil canim Allah tamamina erdirsin insallah busefer saglikla kucagima alayim da kiz erkek farketmez valla hic bilemiyorum ki o ara gun asiri calisma yaptigimiz icin tam bilemiyorum yani

Kızlar bugun yaptıgım ovulasyon testim 14.cü günüm, Kasıklarım çok ağırıyor. Baya sağlam yumurtluyorum herhalde. TEstlerin markası Laboquik.

$14444.jpg

buda dün yaptıgım 13.cü gün testim, Dünü değerlendirdik. Silikleşene kadar dewam tabiki de :emir_bebek::emir_bebek: Yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Durum nedir sizce.

$ovu 222222222222.jpg

Kızlar bugun yaptıgım ovulasyon testim 14.cü günüm, Kasıklarım çok ağırıyor. Baya sağlam yumurtluyorum herhalde. TEstlerin markası Laboquik.

Eki Görüntüle 596055

buda dün yaptıgım 13.cü gün testim, Dünü değerlendirdik. Silikleşene kadar dewam tabiki de :emir_bebek::emir_bebek: Yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Durum nedir sizce.

Eki Görüntüle 596056

:nazar::nazar::nazar::nazar: Çok güzel sonuçlar.İnşallah gebelik testinde böyle olsuuunnn 10-15 gün sonra..

Günaydınlaaaarrr güzel bayanlaaarrr
Puslu-sisli-güneşli-yağmurlu-karlı veya kapalı da olsa her cumartesi güzeldir değil mi?:21: Havanın içimizi karartmasına izin vermiyoruuuuuzz..:KK24::KK24::KK24::KK24:

Tatliebbi,cevodileksu,cimcikne,phia,layle,merinos1,pufpuff hatta 9 Ocak batlılardan güzeeel haberler bekliyoruz:KK16::KK16::KK16:
1 günde öğrenilen gebe sayısı rekorunu kırarak halaylar çekiyoruuuuz.:KK64::KK64:
Acemi bi listecibaşı olarak herkezi :KK49: haline çevirmek için uğraşıyoruuuummm.:126:
Benim gibi teste dayanamayıp "belki çıkar" umuduyla test yapanlardan silik silik cızgılar görüyoruuuzzz :KK30:
Testlerinizi paylaşıyorsunuz gözümüz gönlümüz açılıyoooorr.:81:
Kırmızı kart görenler yeni yöntemlerle Şubat bata bomba gibi hazırlanmaya başlıyooor:KK55:El kadar kırmızı mı yıldıracak sanki bizleri..:KK55:
Batına 10 gün ve daha az kalanlara bol bol sabır diliyoruz,onlarla sohbet ediyoruz,kafalarını karıştırıyoruz,düşünüp strese girmemelerini sağlıyoruz.Biliyoruzki herkezin bünyesi farklı,belirtisi de farklı olacaktır.:KK19:
Göbeğini koca göbüş yapmak için var gücüyle yiyenlere de afiyet bal şeker olsun,yarasın güzellere diyoruz:125::125::125::125:

tatlı arkadasım benım sende olmazsan kımse bukadar motıve edemıcek bızı..rabbim göbısını ıkız bebıslerle doldursun emııı

X