Bol bebiş topiği

yok tatlım bu ay kür veya başka birşey yapmıyorum hatta mümkün olduğu kadar kafaya takmamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun

En güzelini yapıyorsun.O zaman bu ay kesin gelir senin bebişin.İş de yok stresi de bıraktın.Gez toz vakit öldür kafana göre.Stres yok bebek var inşallah :))

evet canım eklemişsin bile tabloya teşekkür ederim eee kimler hamiş alalım güzel haberleri tuğra phia tubilosh ne yapıyorlar tuğbanın bebeği nasıl cinsiyeti belli oldumu ben kız demiştim

Ekledim tabi tahmini bişey salladım 3 gün fazla sallamışım düzelttim hemen.Phianın bat dündü ateşi yerlerde.Tuğra bata 1 gün kala öğrendi 31/12 gebesi :) Tubilosh da hala kusuyor.Başı dertte.Belli olsa söylerdi sanırım.Ama bana da kızı olacak gibi geliyor :) sosyoloji de gebe.Ama kalp atışını duymadan kimseye söylemeyecek :)
Ben iyiyim çok şükür.Bata 6 gün kaldı.Heyecan sıfır.Sakin sakin oturuyorum.Batma yok,belirti yok bekliyoruz bakalım bebeklerimizin oluşmasını :KK31:
Bu yıla pek bi garip başladık.Tatliebbinin 14.günü bat geçeli.Daha bişey çıkmadı.Cevodileksu da 4-5 gündür bekliyor.Cimcikne de öyle.Bekleyenler çok anlayacağın.Haberleri peşpeşe alacağız bu hafta inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

En güzelini yapıyorsun.O zaman bu ay kesin gelir senin bebişin.İş de yok stresi de bıraktın.Gez toz vakit öldür kafana göre.Stres yok bebek var inşallah :))

Ekledim tabi tahmini bişey salladım 3 gün fazla sallamışım düzelttim hemen.Phianın bat dündü ateşi yerlerde.Tuğra bata 1 gün kala öğrendi 31/12 gebesi :) Tubilosh da hala kusuyor.Başı dertte.Belli olsa söylerdi sanırım.Ama bana da kızı olacak gibi geliyor :) sosyoloji de gebe.Ama kalp atışını duymadan kimseye söylemeyecek :)
Ben iyiyim çok şükür.Bata 6 gün kaldı.Heyecan sıfır.Sakin sakin oturuyorum.Batma yok,belirti yok bekliyoruz bakalım bebeklerimizin oluşmasını :KK31:
Bu yıla pek bi garip başladık.Tatliebbinin 14.günü bat geçeli.Daha bişey çıkmadı.Cevodileksu da 4-5 gündür bekliyor.Cimcikne de öyle.Bekleyenler çok anlayacağın.Haberleri peşpeşe alacağız bu hafta inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ayy çok sevindim tuğraya canım benim ya allahım bizede nasip edecek inşallah bu ay bak daha çok heveslendim şimdi allahım bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah

ayy çok sevindim tuğraya canım benim ya allahım bizede nasip edecek inşallah bu ay bak daha çok heveslendim şimdi allahım bütün bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah

Amiin canım..Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu ay.Adı gibi bol bebişli bi topik olsun inşallah.Hatta listeye hamişleri de ekleyelim diyorum ben.Sohbet devam etsin böylece...Beraberce doğururuz sırayla :))

Amiin canım..Senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu ay.Adı gibi bol bebişli bi topik olsun inşallah.Hatta listeye hamişleri de ekleyelim diyorum ben.Sohbet devam etsin böylece...Beraberce doğururuz sırayla :))
inşallah güzelim acaba bi gün bizde konuşurmuyuz hamileliğim şöyle geçiyor doğuma kaç gün kaldı diye

selam kıızlarrr
kulağım çınladı geldim :KK9:

nasılsınız bakalım?
ben az soğuk almışım.koku alamıyorum.ama iyi de oldu :KK23: koku almayınca miğdem de bulanmıyor çok fazla.
bugün iyiyim hamd olsun.ya yeni bulantı ilacından yada koku alamamamdan yada geçyor artık...

oğlum da hasta benimle beraber.burnu tıkalı,ateşli ama neşesi yerinde. atlatıcaz inşallahh...

siz neler yapıyorsunuz bakalım :KK16:

selam kıızlarrr
kulağım çınladı geldim :KK9:

nasılsınız bakalım?
ben az soğuk almışım.koku alamıyorum.ama iyi de oldu :KK23: koku almayınca miğdem de bulanmıyor çok fazla.
bugün iyiyim hamd olsun.ya yeni bulantı ilacından yada koku alamamamdan yada geçyor artık...

oğlum da hasta benimle beraber.burnu tıkalı,ateşli ama neşesi yerinde. atlatıcaz inşallahh...

siz neler yapıyorsunuz bakalım :KK16:

Oyyy bugün kabul günümüz.Hoşgelmişsin şekerim.Geçmiş olsun üçünüze de :)
Ben beklerim işte son 6 gün.Öyle sakin sakin otururum.:KK31:

Oyyy bugün kabul günümüz.Hoşgelmişsin şekerim.Geçmiş olsun üçünüze de :)
Ben beklerim işte son 6 gün.Öyle sakin sakin otururum.:KK31:

hoşbuldum canımcım.sağolasın. aman kendine dikkat et.kimi görsem hasta :S
hayırlısı bakalım.az kalmış bat ına. inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız :KK16:

bu arada cinsiyet için ayın 14 ünde çağırdı doktorum :KK8:

Kasık ağrılarım yürürken daha ağrıyor. Sanki içimde misketler var hop hop ediyor :))))

Bugünde koyu çıktı ovulasyon testlerim. full time çalışma.:KK6::KK6::KK6:

Tubilosh sana bir sorum var;

ilişkiden sonra ağıran tarafımıza dogrumu uzanıp yatalım sanki öyle bişi demiştin diye hatılıyorum kuzum?

Kasık ağrılarım yürürken daha ağrıyor. Sanki içimde misketler var hop hop ediyor :))))

Bugünde koyu çıktı ovulasyon testlerim. full time çalışma.:KK6::KK6::KK6:

Tubilosh sana bir sorum var;

ilişkiden sonra ağıran tarafımıza dogrumu uzanıp yatalım sanki öyle bişi demiştin diye hatılıyorum kuzum?

canımcım ben yumurtlama dönemim oldugunu düşündüğüm günlerde öyle degerlendirmiştim.phia söylemişti bana da.
ama sonradan dr a gittigğimde geç yumurtladıgımı ve çalışmaların gümbürtüye gittiğini öğrenmiştim.
yumurtam çatlamıştı 20.günümde. eşim şehir dışına çıkacaktı.dr dan gelince 1 dafa öğlen saatinde çalışma oldu okadar.
inan uzun süre beklemedim bile. Rabbim OL deyince oluyor işte.
inşallah bu ay bebişin seninle olur canımcım :KK16::KK16:

Selam kizlar nasilsiniz bakalim

hoşgeldin canm.Hamd olsun iyi diiyelim iyi olalım.sen nasılsın bakalım?

hoşbuldum canımcım.sağolasın. aman kendine dikkat et.kimi görsem hasta :S
hayırlısı bakalım.az kalmış bat ına. inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız :KK16:

bu arada cinsiyet için ayın 14 ünde çağırdı doktorum :KK8:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Geliyor fıstığımız desene.İnşallah kız olsun.Sağlıklıca hayırlısıyla:KK8::KK8::KK8:
Bu ay pek bi sakinim Tubii.Heyecan yok,stres yok.Batma yok,belirti yok..Oooohh rahatım :KK24::KK24::KK24::KK24: İçimden bi ses olmadığını söylese de bekliyorum işte.Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş...:KK31::KK31::KK31::KK31:

3. adet dönemimdeyim kasıklarım ağrıyor :KK14:
ben az çıkayım kızlar. sanki adet oldum hissindeyim. çok öptüm kızlar gelirim ben yine :KK16:

canımcım ben yumurtlama dönemim oldugunu düşündüğüm günlerde öyle degerlendirmiştim.phia söylemişti bana da.
ama sonradan dr a gittigğimde geç yumurtladıgımı ve çalışmaların gümbürtüye gittiğini öğrenmiştim.
yumurtam çatlamıştı 20.günümde. eşim şehir dışına çıkacaktı.dr dan gelince 1 dafa öğlen saatinde çalışma oldu okadar.
inan uzun süre beklemedim bile. Rabbim OL deyince oluyor işte.
inşallah bu ay bebişin seninle olur canımcım :KK16::KK16:

hoşgeldin canm.Hamd olsun iyi diiyelim iyi olalım.sen nasılsın bakalım?

Hosbulduk canim Allah iyilikler versin baş ağrılarım hiç bitmiyo hergün bas ağrısı olur mü ya:KK43:(

Bana müsade.Az işim var.Kendinize cici bakın.Güzel haberleri de geciktirmeden yazın buraya.Arada girer okurum ben yarın falan.Kızım sana söylüyorum CEVODİLEKSU sen anla :KK54:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

X