- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
yok tatlım bu ay kür veya başka birşey yapmıyorum hatta mümkün olduğu kadar kafaya takmamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun
En güzelini yapıyorsun.O zaman bu ay kesin gelir senin bebişin.İş de yok stresi de bıraktın.Gez toz vakit öldür kafana göre.Stres yok bebek var inşallah :))
evet canım eklemişsin bile tabloya teşekkür ederim eee kimler hamiş alalım güzel haberleri tuğra phia tubilosh ne yapıyorlar tuğbanın bebeği nasıl cinsiyeti belli oldumu ben kız demiştim
Ekledim tabi tahmini bişey salladım 3 gün fazla sallamışım düzelttim hemen.Phianın bat dündü ateşi yerlerde.Tuğra bata 1 gün kala öğrendi 31/12 gebesi :) Tubilosh da hala kusuyor.Başı dertte.Belli olsa söylerdi sanırım.Ama bana da kızı olacak gibi geliyor :) sosyoloji de gebe.Ama kalp atışını duymadan kimseye söylemeyecek :)
Ben iyiyim çok şükür.Bata 6 gün kaldı.Heyecan sıfır.Sakin sakin oturuyorum.Batma yok,belirti yok bekliyoruz bakalım bebeklerimizin oluşmasını
Bu yıla pek bi garip başladık.Tatliebbinin 14.günü bat geçeli.Daha bişey çıkmadı.Cevodileksu da 4-5 gündür bekliyor.Cimcikne de öyle.Bekleyenler çok anlayacağın.Haberleri peşpeşe alacağız bu hafta inşallah