- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.741
amin inş. teşek ederim. doktorlar 39. haftada alırlar genelde. benimde 38. haftam bitmiş olacak zaten. sizinde bebeğiniz hayırlı olsun. bu topikte ne zamandır varsınız kusura bakmayın hatırlayamadım pek.Rabbim saglikla kucaniza aldirsin canim..iyilik cnm sende iyisin ins.amin cnim.38.haftadami oluyor genelde dogumlar canim?yada 37de?
amin inş. teşek ederim. doktorlar 39. haftada alırlar genelde. benimde 38. haftam bitmiş olacak zaten. sizinde bebeğiniz hayırlı olsun. bu topikte ne zamandır varsınız kusura bakmayın hatırlayamadım pek.
Arkadasim benim butun gebeliklerimde dedigin gibi oluyor. Ama buna kesin anlam yukleyemezsin psikolojikte olabilir. O ayin getirdigi bir durumda olabilir. Test sonucunu alana kadar hep acabalarla gecen bi 15 gun olur. Benim aana verebilecegim tek tavsiye fazla kafana takmadan gunluk işlerine odaklan. Ne kadar kafayi takarsan hamilelik gecikiyor bundan emin olabilirsin. Allah gonlune gore versin.Kızlar nolur bana cevap yazın. Hiç kimse cevap vermiyor. Iki gün önce yumurtlama günümde eşimle ilişkim oldu. Ve iki gündür şiddetli karın ağrım var. Kaburgalarimin alt kısmı yani karın boşluğumda şiddetli batmalar kasılmalar oluyor. Özellikle sağa sola dönerken çok kasılmalar batmalar oluyor, rahat hareket edemiyorum. Belimde de ağrı var elimle dokununca ağrıyı daha çok hissediyorum. Daha önce hiç böyle ağrım yoktu. İlişkiden sonra başladı bunlar. Sizce bu belirtiler yumurtlama günümde hamile kaldığımın göstergesi midir? Yani yumurtam döllenmiş tutunmuş olabilir mi. Nolur cevap yazın kızlar lütfen
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Eğer hamileysem bu benim ikinci hamileliğim olcak. 27 aylık oğlum var.Daha önce hiç böyle ağrılarım olmuyordu. Yumartlama günü korunmasız ilişkiye girdikten sonra böyle ağrılarım olunca acaba yumurtam döllendi mi diye düşündüm ateşim de bir düşüyor bir çıkıyor çok garip. Bir de bu forumda yumurtlama günü hamile kalanlar baya bir var.Benimde öyle oldu sandım. Sana birşey sorucam çok kafama takılıyor, döllenme 5 gün içinde oluyor diyorlar. Tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalanlar nasıl kalıyor.İlişkiden 5 gün sonra döllenmesi gerekmiyor mu o zaman,kafam çok karisti canım yaArkadasim benim butun gebeliklerimde dedigin gibi oluyor. Ama buna kesin anlam yukleyemezsin psikolojikte olabilir. O ayin getirdigi bir durumda olabilir. Test sonucunu alana kadar hep acabalarla gecen bi 15 gun olur. Benim aana verebilecegim tek tavsiye fazla kafana takmadan gunluk işlerine odaklan. Ne kadar kafayi takarsan hamilelik gecikiyor bundan emin olabilirsin. Allah gonlune gore versin.
Topige ugrayan dostlar nasılsıniz
Bu sali dogumum var Allahin izniyle. İkinci kizimi kucağıma alacagim nasip olursa. Tatli bir heyecan var tabi. Kimin ne beklediği varsa ona en hayirli sekilde kavustursun yaradan.
Topige ugrayan dostlar nasılsıniz
Bu sali dogumum var Allahin izniyle. İkinci kizimi kucağıma alacagim nasip olursa. Tatli bir heyecan var tabi. Kimin ne beklediği varsa ona en hayirli sekilde kavustursun yaradan.
Amin inşallah. Allah razi olsunGözün aydın olsun. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Cok ilginc cidden. Yani benimki bir gun pozitifse ertesi gun silinmeye basliyordu. Valla bir defa ovulasyon testi yaptim onu degerlendirdim. O bebegimi de hamileyken kaybettim. O zamandan sonra planli hamilelige tovbe dedim. En uygun zamani rabbim biliyor. Benim icin daha otesi yok.Kızlar en testlerim. Neden hep böyle. Bnm gbi olan oldu mu aranızda 8 gündür hep pozitif testim acaba yumurtamı catlamıyor
Daricada misin? Ben seni baya bir uzakta biliyordum Allah allah.Canım Allahım kolay kurtarsın.saglikla sıhhatle al kucağına inşallah.bu arada dilekle kulağını cinlattik bugün ☺şehir olarakta sana yakınmisim bilmiyodum kocaeli daricadayim.hangi hastanede doğum yapican?
Amin insallah bu arada :) kulagim hec cinlamadi. 3 gun sonra kesilecek olmamin heyecanini yasiyorum malum ondan hissetmedim galiba :)) benim ilki normaldi ya bu sezaryen olacak ayni adrenalini kalbim kaldiramazdi boyle tercih ettim bende.Canım Allahım kolay kurtarsın.saglikla sıhhatle al kucağına inşallah.bu arada dilekle kulağını cinlattik bugün ☺şehir olarakta sana yakınmisim bilmiyodum kocaeli daricadayim.hangi hastanede doğum yapican?
Uykusuz uyandim desem yeridir :)Özlem canimmm ne yapıyorsun nasılsın inan senden daha çok heyecanliyim desem abartmam.Allahım kolay kurtarsin benim sezeryan gibi cok rahat olur insallah.uyandiktan bir iki saat sonra kesik yer yaniyo ağrıyo biraz ağrı kesici yapıyorlar hemen ondan sonra şükür hiç ağrı çekmedim seninkide inşallah kolay geçer.bak havalar soğuk usutmemeye çok dikkat et.Allaha emanet ol canım muhakkak haber ver
Uykusuz uyandim desem yeridir :)
1 saat sonra yola cikacagiz insallah. Darıca pendik arasi trafiksiz yarim saat. İnsallah en hayirli sekilde atlatirim. Spinal anestezi alacagim. Cok sukur bu da bitiyor. Allah seni de saglikla kurtarsin vaktin gelince. Normal dogumdan sonra su anki durum eglenceli gibi gozukuyor bana :)) sonrasi hakkinda kiyaslama yapinca karar veririm galiba :)) her sey bir yana evladimin saglikli oldugunu goreyim geri kalani teferruat. Allah emanet olun haberlesiriz inşallah.