- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.721
Bende çok özledim sohbetlerimiziKızlar neden kimse yazmıyor.NAsılsınız?
Bende çok özledim sohbetlerimizi
Bende durumlar hep bildiğiniz gibi.Oğlumu kasık fıtığından ameliyat ettirdim 3 hafta önce.Çok şükür iyi şimdi.
Büromu taşıdım.Evime,resmi dairelere yakın,daha geniş bi yere geçtim geçen hafta.
Koşturmaca aynı.
Sen nasılsın?
Bu arada nickim değişti ben ayşe :)
BEnde durumlar aynı.Oğlum büyüdü 42 aylık olduk.Kreş araştırmaktayım gelecek yıl için.Iyiyiz cnim sen nasilsin.?
Ayşe nerelerdesin,Hifa nasıl? Oğluş nasıl? Geçmiş olsun.Eşin nasıl oldu? Kilolar ne alemde:)Bende çok özledim sohbetlerimizi
Bende durumlar hep bildiğiniz gibi.Oğlumu kasık fıtığından ameliyat ettirdim 3 hafta önce.Çok şükür iyi şimdi.
Büromu taşıdım.Evime,resmi dairelere yakın,daha geniş bi yere geçtim geçen hafta.
Koşturmaca aynı.
Sen nasılsın?
Bu arada nickim değişti ben ayşe :)
Topicte kimseler yok ama ben yinede yazayım. bu arada ben (waves) bilenler bilir. Okuyan arkadaşlarım olursa benim için dua edin ne olur. bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım. Korku ve ümit arasında kalmak buymuş. Allahım tüm korkularımızı alsın içimizden inş.
İyice unuttuk birbirimizi kızlar?
Amin insallah..Selammm canlarımmm nasılsınızzz.hepinizi çok ama çok özledim.öncelikle rabbim bebek isteyenlere tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin.
Millet ne var ne yok nasıl gidiyo hayat?
Oyy oyy taze hamile masallah. Amin insallah canim son 1.5 aydayim geri sayim basladi.Canım sağsalin alırsın inşallah bebişini.çoğu gitmiş azı kalmış:)
Bencede haftaya git ikisini birlikte halledersin. Benim bu hamileligimde 7. Haftamda gittim bos gebelik kurtaja alalim dedi doktor. Ertesi hafta baska bir doktora gittim kese ve kalp atisini duyduk. Gec dollenme oldu diye tahmin ettim bilemiyorum. Demek istedigim acele etme moral bozucu konusabiliyorlar.1.5 ay çabuk geçer canım bi bakmışın kucağında bi bakmışın yürümeye başlamış...
Buğün dr a gidicektim gitmedim haftaya gideyim diyorum nasip olursa hem kese hem kalp atışlarını duyarım inşallah
O gunleri gorebilsem bende bakalim basima neler gelecekİyiki başka dr a gitmişin canım.doğum yaptığında bebeğini ilk gördüğündeki halini çok merak ediyorum.o an yanında olsam keşke
Topige ugrayan dostlar nasılsıniz
Bu sali dogumum var Allahin izniyle. İkinci kizimi kucağıma alacagim nasip olursa. Tatli bir heyecan var tabi. Kimin ne beklediği varsa ona en hayirli sekilde kavustursun yaradan.