- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.761
İyi diyelim cnm oğlum 4buçuk yaşa doğru gidior. Okul ev koşturmaca işte:)galiba öyle oldu
inan vakit bulamıyorum çoğu zaman. nasılsın oğlusun nasıl?
Merhaba arkadaşlar..o kadar uzun zaman oldu ki foruma girmeyeli..aklıma geliyor ama fırsat bulamıyordum..Malum paşam 22 aylık oldu.2 yaşa doğru gidiyoruz..Rabbim tüm isteyene nasip etsin..bana çok bağlı uyurken bile beni yanında istiyor..o yüzden çok müsait olamıyorum..sizler neler yapıyorsunuz..çocuklar çoğaldı mı :)
Bende bugün geçmişi okudum..neler yaşamışız..üzüntüler mutluluklar,karmakarışık duygular..uzun zamandır diğer arkadaşlardan haber alamadık herkes teker teker gelir inşallahcanım benim Allâh sizlere bağışlasın. ne günler geçirdik bu topikte. bazen geçmişi okuyorum o anıları yaşıyorum . yazman iyi oldu neler yapıyor diğer arkadaşlar görüşmeyeli?
Hadi hayırlı olsun canım..kucağına almakta nasip olsun..benim gibi boğa burcu olacak :)Sevgili dostlar..
İkinci yavruya hamileyim.
Nasip olursa mayısta doğacak..
Hepinizi öpüyorum..
Sevgili dostlar..
İkinci yavruya hamileyim.
Nasip olursa mayısta doğacak..
Hepinizi öpüyorum..
Bende bugün geçmişi okudum..neler yaşamışız..üzüntüler mutluluklar,karmakarışık duygular..uzun zamandır diğer arkadaşlardan haber alamadık herkes teker teker gelir inşallah
Kız sende mi hamilesin maşallahmaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Kız sende mi hamilesin maşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim Gönlünüze göre versin..oğlum 1 kasımda 2 yaşını dolduruyor..biz 2. Çocuğu biraz ertelwmişken o bize sürpriz yaptı..SAT 7 7 eylüldü günüm geçince dün evde test yaptım silik çıktı kan verdim..bugün 61.1 le hamile olduğumu öğrendim. 1 arkadaşım haricinde henüz kimseye söylemedik.çok şaşkınım :) muhtemelen mayıs annesi olucam..ben de kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla tabiya demi neler yaşadık neler... az bekeletmedi kuzucuklar bizi. sizin 2.bebiş düşünceniz varmı. oğlun maşallah büyüdü. benimkilerin arası tam 2 yaş 9 ay ve iyiki kardeşi oldu diyoruz. şimdilerde illa erkek kardeş istiyorum diyor. bu sabah dua edelim dedim Allahım bana bir erkek kardeş ver dedi. nasıl duygulandım. hayırlısıyla tabi. kızım doğfuğundan beri bi tanede erkek olsun der durur.
Hayırlı olsun canım Rabbim Gönlünüze göre versin..oğlum 1 kasımda 2 yaşını dolduruyor..biz 2. Çocuğu biraz ertelwmişken o bize sürpriz yaptı..SAT 7 7 eylüldü günüm geçince dün evde test yaptım silik çıktı kan verdim..bugün 61.1 le hamile olduğumu öğrendim. 1 arkadaşım haricinde henüz kimseye söylemedik.çok şaşkınım :) muhtemelen mayıs annesi olucam..ben de kızım olsun çok istiyorum hayırlısıyla tabi
Tekrardan bol bebişli topik oluypruzz desene :)Aaaa tevafuğa bak sennnnn
çokkk mutlu oldum tatlım senin adına. çok güzel haber. inşallah sağ salim kucağımıza alırız. bu topikte en kıdemli kişifmfm oda hamile 4.bebeğine. ben 3.minnoşuma.