Bol bebiş topiği

Kızlar neden kimse yazmıyor.NAsılsınız?
Bende çok özledim sohbetlerimizi :KK43:
Bende durumlar hep bildiğiniz gibi.Oğlumu kasık fıtığından ameliyat ettirdim 3 hafta önce.Çok şükür iyi şimdi.
Büromu taşıdım.Evime,resmi dairelere yakın,daha geniş bi yere geçtim geçen hafta.
Koşturmaca aynı.
Sen nasılsın?
Bu arada nickim değişti ben ayşe :)

Bende durumlar hep bildiğiniz gibi.Oğlumu kasık fıtığından ameliyat ettirdim 3 hafta önce.Çok şükür iyi şimdi.
Büromu taşıdım.Evime,resmi dairelere yakın,daha geniş bi yere geçtim geçen hafta.
Koşturmaca aynı.
Sen nasılsın?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin oğluna inşallah. Onlar iyi olsun biz zaten iyi oluruz :KK66:

Koşturmaca aynı.
Sen nasılsın?
Ayşe nerelerdesin,Hifa nasıl? Oğluş nasıl? Geçmiş olsun.Eşin nasıl oldu? Kilolar ne alemde:)

Topicte kimseler yok ama ben yinede yazayım. bu arada ben (waves) bilenler bilir. Okuyan arkadaşlarım olursa benim için dua edin ne olur. bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım. Korku ve ümit arasında kalmak buymuş. Allahım tüm korkularımızı alsın içimizden inş.

Topicte kimseler yok ama ben yinede yazayım. bu arada ben (waves) bilenler bilir. Okuyan arkadaşlarım olursa benim için dua edin ne olur. bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım. Korku ve ümit arasında kalmak buymuş. Allahım tüm korkularımızı alsın içimizden inş.

sağlıkla kucağına alırsın insallah.

Burasi hamileyken,yeni bebekliyken onceligimizdi. Sonraları yavas yavas sonraki planda kalmaya baslayinca 5 senede durum bu hale geldi sanirim. Saglik olsun kalan saglar bizimdir :KK66:

1.5 ay çabuk geçer canım bi bakmışın kucağında bi bakmışın yürümeye başlamış...
Buğün dr a gidicektim gitmedim haftaya gideyim diyorum nasip olursa hem kese hem kalp atışlarını duyarım inşallah

1.5 ay çabuk geçer canım bi bakmışın kucağında bi bakmışın yürümeye başlamış...
Buğün dr a gidicektim gitmedim haftaya gideyim diyorum nasip olursa hem kese hem kalp atışlarını duyarım inşallah
Bencede haftaya git ikisini birlikte halledersin. Benim bu hamileligimde 7. Haftamda gittim bos gebelik kurtaja alalim dedi doktor. Ertesi hafta baska bir doktora gittim kese ve kalp atisini duyduk. Gec dollenme oldu diye tahmin ettim bilemiyorum. Demek istedigim acele etme moral bozucu konusabiliyorlar.
Benimde bugün muayenem var bakalim heyecan var tabi kizimla aylik bulusmamiz :)

İyiki başka dr a gitmişin canım.doğum yaptığında bebeğini ilk gördüğündeki halini çok merak ediyorum.o an yanında olsam keşke
O gunleri gorebilsem bende bakalim basima neler gelecek :-) doktorum normal dogum diye tutturdu. Bende istemiyorum ilk doğumdan kalma cok sıkıntılarım var. Doktora anlatinca ona hikaye gibi geliyor malesef. Dua ediyorum hakkimda hangisi hayirliysa ona yonlendirsin beni yaradan. Agrisiz normal dogum konusunda uzmanlik yapmıs hemen dogurturum seni ikinciyi cok kolay yaparsin diye gaz veriyor :) onceki kaybettigim bebegimi de normal dogum gibi agrisiz yontemle atmistim bu doktorda. Bakalim gun ola hayrola su siralar bol adrenalin salgiliyorumdur :)

Topige ugrayan dostlar nasılsıniz
Bu sali dogumum var Allahin izniyle. İkinci kizimi kucağıma alacagim nasip olursa. Tatli bir heyecan var tabi. Kimin ne beklediği varsa ona en hayirli sekilde kavustursun yaradan.

Rabbim saglikla kucaniza aldirsin canim..iyilik cnm sende iyisin ins.amin cnim.38.haftadami oluyor genelde dogumlar canim?yada 37de?

X