Neler olmuş neler.kimler gelmiş kimler.
2 çocukla takip edemiyorum sosyal hayatı
Cevoo ne demek hatırladın mi kız? Yurtdisindaydin eşinle ayriydin,bebis istiyordun.hatirlamaz miyim.hayatında köklü degisiklikler yapmışsın. Inşallah hakettigin mutluluğu bundan sonra yaşarsın. Kısa zamanda da hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
Bende durumlar acinacak halde.
kızım beze geri döndü. Kıskançlık her geçen gün artıyor. Gece 3 4 kez uyanıp sebepsiz yere bağırıp aglar oldu.tv aç mama yap parka gidelim diye saatlerce ağlıyor geceleri.
Esimin tahlilleri yuksek cikiyor.tedavisi degisecek yeni igne de karacigeri bitiriyormus
((( caresiziz...
turab im derseniz tam bi gece kuşu. Gece 1 3 arası bi uyanıyor sabaha kadar ikinip ağlıyor. Gaz berbat. Kimyon o da bende içiyoruz. Rezene de öyle. Sab simplex kullanıyorum 3×7 damla her gün. Bugün 3te uyandi.hala uyanık düşünün.
Sağ elimi kullanamıyorum artik.karpal tunel sendromu çıktı.tedavi de edemiyorlar süt var diye. Yüksek seviyedeymis hemde hastalık.atelle yapabiliyorum işimi. Badilerin citcitini bile kapatamiyorum sağ elimle. Safra taslarimda kanala yaklasmis her an acil ameliyata girebilirim.kulaklarimi tikadim ağrılara.şu an büyük sıkıntım uyku.gaz için tavsiyeniz varsa alabilirim.çok muzdaribiz oğlumla.
Ayşe yine geldi sorunlarını yazdı tek tek.
Evlilik sorunlarınızı okudukça hissizlesiyor bedenim sanki.hiç girmek istemiyorum benimkine. Sadece şu kadarını soyleyim.ne bosandik ne baristik ne de hctp gibi.oturup konuşup iki ayrı hayat yaşayalım aynı evde dedik.ben bogazima kadar yalnizligimi yaşıyorum o da kendince elinden geleni yaptığını sanıyor.gidermiyim bi gün durmam aslında. Elim kolum bağlı 2 bebekle.zamana birakmadim çünkü duygularım net.sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum...