- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.861
Canım hakkında hayrlısı olsun dediğinde haklısın erkek dr muayene olmak zor rabbim tez zamnda miniğini kucağına almayı nasip etsin sen yine tedavine devam et baska illerden bakabilirsin ünv.bayan dr larda var haberleşirz cnm duam seninle sende duanı eksik etme..aslında vazgeçmek değil canım..kabullenmek..3 yılı geçti çok üzüldüm çok ağladım,takmamaya çalıştım ama bunun imtihanım olduğunun farkındaydım bu sebeble hiç isyan etmedim,,neden niçin demedim nasip dedim..ama olmayıncada her insanın çocuğu olacak diye birşey yok deyip durumu kabullandım ve sabrediyorum..inşallah olur ve benim mucizem gerçekleşmiş olur..karapissonun dediğini bende yapmıştım söylediği zaman ama olmamıştı..demek ki vakti değildi..bu aya bakacaz artık..adet yeni bitti yumurtlama günlerini bekleyeceğiz artık :)
amin canım..bursa üniversiteleri çok dolu..aşılama için baş vurmum buna ragmen muayene randevusu aldığımda 6 ay beklemiştim..gidince erkek doktor ve bir çok ta erkek asistan girince muayene olmadım özelden devam ettim..bazılarına erkek doktora gitmemem tuhaf gelebilir ama tercih meselesi..bayan dr da bile utana sıkıla muayene olurken o kadar erkeğin içinde açamam :)dr tercihi olmadığı için anlaşmalı yerlerle ki bu bursada yok yada özelden düşünmemiz gerekiyor..bende seni gördüğüme çok sevindim canım arayı fazla açma mesaj yaz merak etmeyelim..
Canım masallah diyelim umarım hayırlı zamnda rabbim ikinci bebeğini nasip eder bakarsın buda erkek olur tabi öncelikle sağlıklı olsun hifa nasıl büyümüştür şimdi baksana abla olucak:))) canım yebi işinizde hayırlı olsun masallah diyelim rabbim muvaffak eylesin emeğinizi boşa çıkarmasın yptıklarınızı ekleyinde görelim buarada bebişlerinizn dopum günlerini nasl yptınx çocuk anlamayacak ama hatıra olur diye bişeyler yapmak istiyorum szler ne yaptınz???Merhaba canlar.....
Size güzel haberlerle geldim.
Ovulasyon testlerime çok yorum yapmasanız da sanırım koyulaşma sadece bu kadar oldu bu ay.Günde 3 tane yapıyorum 2 gündür.Tam netleşmedi koyulaşma.Ama kasık ağrılarıma ve akıntıma bakınca yumurtladığımı anlıyorum :) Onu bari unutmamışımDaha 2 yıl oldu ama inanın pek çok şeyi unutmuşum.Mesela testleri saat kaçta yapmalıyım,sıvı alımını kaç saat önce kesmeliyim,idrarın ilk damlalarıyla mı yapılıyordu,test koyulaşınca çatlamışmı oluyordum-çatlamak üzeremiydim falan filan.Çok bir çalışma yok bizde aslında.Karapisso gibi iki yanımda farklı söylüyor sanki.Bir yanım korkuyor,bir yanım istiyor...Eğer bu ay hamile kalırsam eşimin doğumgününe denk gelebilir doğumum.Miniğim benim doğumgünüme 4 gün kala doğmuştu.2.minik de babasının doğumgününe hediye olur belki de Olmazsa da hayalkırıklığı olmayacak emin olun.Çünkü daha tam alışmış değilim 2 çocuk fikrine...
Annemle yeni bir işe girdik.Bebek ürünleri üzerine çalışmalar yapıyoruz.Kapı süsleri,bebek şekerleri,mevlüt-doğumgünü-diş buğdayı-doğum süslemeleri vs.Daha reklama başlamadık.Alışverişler,hazırlıklar,örnekler vs. kısmındayız.Sabah büro,akşam kızım,o uyuyunca bunlarla uğraşmak beni epey yoracak ama çok hevesliyim.Annem de öyle.Fikirler üretip yapmaya başladık.Annem de artık el emeğinin karşılığını almalı :) Bende fikir ve heyecan,annemde beceri ve umut var.E bundan güzel ortaklık olur mu?(Sizlerinde desteğini bekliyorum )
Son bir not : Ben normal doğum düşünüyorum ikinci de.Bilmeyenler için ssvd olarak geçiyor bu durum.Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum açıklaması.
Canım hakkında hayrlısı olsun dediğinde haklısın erkek dr muayene olmak zor rabbim tez zamnda miniğini kucağına almayı nasip etsin sen yine tedavine devam et baska illerden bakabilirsin ünv.bayan dr larda var haberleşirz cnm duam seninle sende duanı eksik etme..
Mervanur canimsin eminim Güzel Rabbim senin bu sabrina karsilik minigini sana gönderecek. Zamanini bekleniyor. Şule canim sabir sabir sabir ne yapalim bazi bebekler çok hassas dişten çokeetkileniyor. Cevremde bilal için çok zorlandi bizimkiler bu kadar zorlanma di diyen çok anne var.
Aişe canim hadi bismillah iki adiminada hem is hem bebis için. Rabbim yolunuzu acsin.
Erkek kız diye dua etmiyorum Şulem.Rabbim evlat sevgisini tattırdı bana bir kez.Rabbim önce ilk evladını bekleyenlere nasip etsin,sonra da bana hayırlı-sağlıklı-4başı mamur bir evlat daha versin.Biraz daha rahatım bu sefer ben.Elbette erkek evladın tadı başka olur ama kız başka bambaşka hemde.Yanlış oldu cümlem.EVLAT BAŞKA BAMMMBAŞKAA....Canım masallah diyelim umarım hayırlı zamnda rabbim ikinci bebeğini nasip eder bakarsın buda erkek olur tabi öncelikle sağlıklı olsun hifa nasıl büyümüştür şimdi baksana abla olucak:))) canım yebi işinizde hayırlı olsun masallah diyelim rabbim muvaffak eylesin emeğinizi boşa çıkarmasın yptıklarınızı ekleyinde görelim buarada bebişlerinizn dopum günlerini nasl yptınx çocuk anlamayacak ama hatıra olur diye bişeyler yapmak istiyorum szler ne yaptınz???
Amiiin Dilekcim.Yımırtlamayı atlattık hadi bismillahMervanur canimsin eminim Güzel Rabbim senin bu sabrina karsilik minigini sana gönderecek. Zamanini bekleniyor. Şule canim sabir sabir sabir ne yapalim bazi bebekler çok hassas dişten çokeetkileniyor. Cevremde bilal için çok zorlandi bizimkiler bu kadar zorlanma di diyen çok anne var.
Aişe canim hadi bismillah iki adiminada hem is hem bebis için. Rabbim yolunuzu acsin.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin arada uğra haberleşelimmamin arkadaşlar sabır ve duayla beklicem inşallah...
Duana amin diyorum canım bakarsın ikizlerin olur :) bugun şehir dışında arkadasm geldiği için foruma bakamadım hızla iletliyorsun h gayrwt :) hayırlı haberlerini alırz inş.bekliyorum bebide heveslendirdin:))Erkek kız diye dua etmiyorum Şulem.Rabbim evlat sevgisini tattırdı bana bir kez.Rabbim önce ilk evladını bekleyenlere nasip etsin,sonra da bana hayırlı-sağlıklı-4başı mamur bir evlat daha versin.Biraz daha rahatım bu sefer ben.Elbette erkek evladın tadı başka olur ama kız başka bambaşka hemde.Yanlış oldu cümlem.EVLAT BAŞKA BAMMMBAŞKAA....
Ben kızımın doğumgününü yapmadım.Daha doğrusu babası,kendisi ve ben olarak mini bir pasta bir kaç güzel fotoğrafla anılaştırdık.Onca hazırlık için bebeğimin yorgunluğu,mutsuzluğu olsun istemedim.4-5 yaşına gelinceye daha doğrusu arkadaşlar gelmiş-oynayalım-bugün benim için özel bir gün diyecek bunu anlayacak yaşa gelinceye kadar bu şekilde yapacağız biz.Sonrası içinde oyun parkında,kreşte,bahçede,havuzda vs yapılabilir :)
Amiiin Dilekcim.Yımırtlamayı atlattık hadi bismillah
Bn kullanıyorum olabilir:)Kız whatsapp kullanıyo musunuz bi grup kursak süper olmaz mı