- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.841
Hoşbulduk canım nasılsın masallah oğluna uykusu düzene girmiş inş.bizmde düzene girer besiği odamda olduğu için en ufak bir kıpırdamada hemen uyanıyorum mart gibi tasınırsak odasını ayırmayı düşünüyrm bir yasına girmiş olucak sizce ayırmalımıyım yoksa biraz dahamı beklesem buarada inş.siznde tayininiz hayırlı güzel biryere çıkar rabbim güzel yerler nasip etsin gurbette olmak çok zor bunu çocuğum olunca daha ii anladım kızlar buarada dün gece mesajımda daha hasta olmadığımı yazmıştım bugun nihayet hasta oldum esimle konuştuk ikinci çocuğu oda istiyo bu tayin işinden sonra artk tamamen düşünücem zor olucak biliyorum ama her zorlukta elbet bir rahmet vardır rabbim cümlemize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsn...Sana da aleyküm selam Şule cim hoşgeldin :)
Bizim de yeni düzeliyor uykumuz çok şükür. ..
Arkadaşlar 1 yaşından sonra daha rahat derdi hep.
Gerçekten de öyleymis 15 aylık olduk elhamdulillah daha iyi.
Sabret biraz yürüyünce de rahatlarsin yavaş yavaş.
Rabbim yardimcin olsun insan bunaliyor bazen. ..
Eşinin uzmanlığı da hayırlı olsun canım Allah gönlünüze göre versin inşaallah hayırlı yerler olur. ..
Bizde atama bekliyoruz dua edin inş.
2. Bebis için de hayırlısı olsun canım 2. Düşünenler çoğaldı maşallah.
Ben atamayı bekliyorum şehir dışı olacak büyük ihtimal.
O yüzden taşınma yerleşme filan zor olur diyorum.
Yine de en iyisini Rabbim bilir.
Hakkımızda herşeyin en hayırlısını en güzelini en hayırlı zaman da versin ınşaallah canlarım. ..
Mevanur deep cevadileksu taydin rabbim sizlerede en kısa zamnda nasip eder inş.hayırlı haberlerinizi alırz inşallh..