Bol bebiş topiği

Hayırlı akşamlar canlar nasılsınız. ..
Aysecim ne yaptın bi daha sesin çıkmadı?
Bizde bugün m selim le dışarı çıktık hava çok güzel di tutabilene aşk olsun elini de tutturmuyo kendi yuruyecekmis :)
Çok tatlı oldu maşallah. ..

Karapiso sağol canım şimdilik diyarbakır ve mersini düşünüyoruz bakalım hayırlısı..
Kardelen canım masallah ne güzel dıları çıkmışsnz bizim buralar çok sopuk oğlumda çok sıkılıyo keşke 5 dk olsa da çıkarabilseydim inş.tayinmz güzel bir yere çıkarda burda iyice skldık...
Ayse nerdesin son durum ne oldu?
Cadiozy de yok nerelerde acep umarım iyidir acaba işe basladımı??

Kizlar tubilosh is kadini oldu benim gibi :)
İnternetten çanta ve takisatisi yyapıyor. Masaallahi var. Biz onunla gorusuyoruz. Ben topikteki herkesle görüşüyorum :KK66:
Sesi cikmayanlar hariç. Kardelen hemen seni ekliyorum whatsapp gurubumuza.

Hayırlı pazarlar kızlar
bat düzensizlik ten dolayi belirsiz aslında. Ama normal gelmesi gereken tarih 2 Şubat. Son 6 ayda hiç zamanında olmadı ama.
şimdi size 2 sorum var kızlar. Okuyan cevap versin nolur.çünkü korkuyorum .ben son 2 ay kist tedavisi oldum.tekrarladı mi diye endişelendiriyorum. Yumurtlama geçeli 5 gün oldu.akıntım bembeyaz ve cok oldu bugün. Yumurtlama dan beri de inanılmaz bir şişkinlik var.usutme yok.dün akşam da kasiklarimda batmalar vardı sanki.bu kadar erken olması mümkün mü belirtileri? ultra erken gebelik testi de negatif çıktı. Sizce dra gitmeli miyim kist var mı diye.yoksa bat mi bekleyim

Sa kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir bzde oğlumla herzamnki gibi evdeyiz havalar ısınsa dışarı çıksak şubat sonund bir haftlık tatil planımz var tabi rabbim izin verirse...
Kardelen cnm adem güneşin kitabını aldım elimdeki kitabım ittiğinde ona baslayacağım bakalım meeak ediyrm oğlumada kitp aldım ama hiç dikkatini çekmedi sanırım sevmedi..
Ayseciğim inş. Bir sorun yoktur bana kalırsa dr git derim batına daha var sağlık ihmale gelmez ablamda kist vardı ihmal edince büyümüş şimdi yara için tedavi görüyo yakması gerekiğini öylemiş dr rabbim şifa göndersin..
Kızlar birde biz oto koltuğu alıcagız sizler aldınızmı hangi ürünü kullnıyorsunuz bşrde memnunmusunuz?? Bolennhug multisafe isofix ürünü düşndük ama karar kılmadk sizler ne aldınız?

Hayırlı pazarlar kızlar
bat düzensizlik ten dolayi belirsiz aslında. Ama normal gelmesi gereken tarih 2 Şubat. Son 6 ayda hiç zamanında olmadı ama.
şimdi size 2 sorum var kızlar. Okuyan cevap versin nolur.çünkü korkuyorum .ben son 2 ay kist tedavisi oldum.tekrarladı mi diye endişelendiriyorum. Yumurtlama geçeli 5 gün oldu.akıntım bembeyaz ve cok oldu bugün. Yumurtlama dan beri de inanılmaz bir şişkinlik var.usutme yok.dün akşam da kasiklarimda batmalar vardı sanki.bu kadar erken olması mümkün mü belirtileri? ultra erken gebelik testi de negatif çıktı. Sizce dra gitmeli miyim kist var mı diye.yoksa bat mi bekleyim
bence bekle cnm

Sa kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iyidir bzde oğlumla herzamnki gibi evdeyiz havalar ısınsa dışarı çıksak şubat sonund bir haftlık tatil planımz var tabi rabbim izin verirse...
Kardelen cnm adem güneşin kitabını aldım elimdeki kitabım ittiğinde ona baslayacağım bakalım meeak ediyrm oğlumada kitp aldım ama hiç dikkatini çekmedi sanırım sevmedi..
Ayseciğim inş. Bir sorun yoktur bana kalırsa dr git derim batına daha var sağlık ihmale gelmez ablamda kist vardı ihmal edince büyümüş şimdi yara için tedavi görüyo yakması gerekiğini öylemiş dr rabbim şifa göndersin..
Kızlar birde biz oto koltuğu alıcagız sizler aldınızmı hangi ürünü kullnıyorsunuz bşrde memnunmusunuz?? Bolennhug multisafe isofix ürünü düşndük ama karar kılmadk sizler ne aldınız?
Aslında kızımda yaşadıklarımı yaşıyorum ama bu kadar erken olması tedirgin ediyor beni de.Ben 2-3 aylıkken bu şişliği,sinirliliği,kasık ağrılarını,halsizliği yaşıyordum.3-5 günlük (eğer varsa tabi) bir cenin bu kadar etkilemez diye düşünüyorum.Erken gebelik testleri de negatif çıktı.Bu hafta tetikteyim.Sıkıntılar çoğalırsa giderim druma.
Oto koltuğunu ben 6 aylıkkenden beri kullanıyorum.Kraft encore 9-36 almıştım.Gayet sağlam,kullanışlı.Memnunuz kızım da ben de.Kg aralığı en yüksek olanı aldımki uzun süre kullanalım.Her yıl oto koltuğu alırsam nolur bu şirket batar bu şirket,nolur bu şirket batar bu şirket :))

Sağol canım bende beklemeye karar verdim aslında.Hala kramplar,şişlik var ama bakalım....

Kızceler naber?
Bakıyorum gelen yazmaya başladı usul usul.:KK19:
Gelin gelin ben hamileyken başınızı çok ağrıtacak gibiyim:cool:
Bekleme kararı aldım.Bugün sabah ilk idrarla test yaptım.Daha adetime 8 gün var ama ben yine de yaptım.Battı testin dolapta duruşu.Aklımda duracağında çöpümde dursun didim:KK45: 10 dk içinde hayalet çizgi göründü.Valla:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ama inanamadım.Erken gebelik testinde çıkmayan normalde mi çıkacak diye.Bugün bir tane daha erken gebelik testi ve normal gebelik testi alcam.Bakalım nolcak yarın sabah:KK8::KK8::KK8:Adet düzensizliği de olunca neler oldu bilemiyorum bu sefer.Hayırlısı elbet...
Bu arada kızımın köpek dişleri yine azdı.Dünden beri bi ateş bi ateş..Mahsun mahsun oldu kuzum.Sabah da zor ayrıldım işe gitmek için.3 kere döndüm kapıdan.İşimi bitirip eve dönmek istiyorum hemen:cry:
Beyaz,uzamayan,kokusuz,acısız akıntımla başbaşayım.Hayırlısı diyorum sürekli.
RABBİM KALBİMDEKİLERİ SEN DAHA İYİ BİLİRSİN,HAYIRLISINI VER diyorum sürekli....

Ayse canım hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlünde olanın hayırlısını versin kızına rabbim şifalar göndersn bnm oğlumunda yan dişleri çıkıyo çok huzursuz uyku eğitimimşz sekteye uğradı artk dişlerden sonra eğitimi vermeyi düşünüyorum otokoltuğuda bizde 9-36 kg alacagız yalnız kraft boykot ürünü diye biliyorum bakalım şimdilik arastırıyoruz sizin isofikslimi daha güvenli diyorlar...

Ayse canım hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlünde olanın hayırlısını versin kızına rabbim şifalar göndersn bnm oğlumunda yan dişleri çıkıyo çok huzursuz uyku eğitimimşz sekteye uğradı artk dişlerden sonra eğitimi vermeyi düşünüyorum otokoltuğuda bizde 9-36 kg alacagız yalnız kraft boykot ürünü diye biliyorum bakalım şimdilik arastırıyoruz sizin isofikslimi daha güvenli diyorlar...
Valla biz alalı 1 yıl oldu neredeyse. neden boykot urunuymus ki ?

Kızlar Günaydın
dün sabah test yaptım ben.silik çikti 2.çizgi. ama c çizgisinin yanında renklenme oldu.test bozuk diye dusundum.çünkü bat min.2 Şubat. Ovulasyon a göre 2 subat.sikluse göre 4 subat.bugün sabah da yaptım test Negatif ti.
Bugün işe gitmedim.kafaya takmayim diye temizliğe başladım.perdeleri indirirken kapıları camları silerken kasiklarim yirtiliyor sandım. Yavaş yapıyorum işi. Erken gebelik testleri biraz ucuz olsada 8 10 tane alsak hoş onlarda hata riski daha fazlaymis. Öğle yemeği molası verdim şimdi. Batmalar cok net hissediliyor.Minisim in burnu akıyor öyle. Hasta olmasın diye camları da açamıyorum. kafamdaki acabalarin Sebebi adet düzensizliğiM.ya bat sandigimdan daha yakın ve bu batmalar belirtiler.ya da kist oluşuyor sıkıntım olacak.....

Kızlar Günaydın
dün sabah test yaptım ben.silik çikti 2.çizgi. ama c çizgisinin yanında renklenme oldu.test bozuk diye dusundum.çünkü bat min.2 Şubat. Ovulasyon a göre 2 subat.sikluse göre 4 subat.bugün sabah da yaptım test Negatif ti.
Bugün işe gitmedim.kafaya takmayim diye temizliğe başladım.perdeleri indirirken kapıları camları silerken kasiklarim yirtiliyor sandım. Yavaş yapıyorum işi. Erken gebelik testleri biraz ucuz olsada 8 10 tane alsak hoş onlarda hata riski daha fazlaymis. Öğle yemeği molası verdim şimdi. Batmalar cok net hissediliyor.Minisim in burnu akıyor öyle. Hasta olmasın diye camları da açamıyorum. kafamdaki acabalarin Sebebi adet düzensizliğiM.ya bat sandigimdan daha yakın ve bu batmalar belirtiler.ya da kist oluşuyor sıkıntım olacak.....
hayırlısı cnm takma bu kadar.geleceği varsa gelir zaten daha öncede yaşamadık mı bu durumları:))

Şule cim ben beğeniyorum adem güneşi inş sende faydalanirsin. M selim e de teyzesi hayvanları öğreten bir kitap almıştı çok beğendi elinden düşürmedi ama sonra sıkıldı bende sakladım bu ara tekrar çıkarmayı düşünüyorum. Çok ilgisini çekmişti sert kartondan bütün sayfaları.
Hatta biraz büyüsün sayıları renkleri de öğreten bir kitap almayi düşünüyorum güzel bişey görürseniz bana da söyleyin :)
Aysecim Allah gönlünüze göre versin inşaallah ama bana sorarsan sen işi sıkıya aldın kürler çalışmalar filan :)
sanki 2. Bebis yolda gibi hissediyorum nasip kısmet tabii. .
Bugün test yapmadın mi.
Biz diğer kızlarla whatsapp da görüşüyoruz daha pratik oluyor buraya her zaman yazamıyorum hepinizi öpüyorum :**

Günaydın kızlar öğlen oldu ama olsun.:) Değişik çorba yemek tarifi paylaşırsanız sevinirim.Oğlum hep aynı şeyleri yiyor 19 aylık olduk bu arada:)

Günaydın kızlar öğlen oldu ama olsun.:) Değişik çorba yemek tarifi paylaşırsanız sevinirim.Oğlum hep aynı şeyleri yiyor 19 aylık olduk bu arada:)
Ohhh masaallah koca adam olmus desene. Bizde 14.ayin içindeyiz. Canim benim bende değişik çorba tarifi yok. Maalesef mercimek şehriye yayla ve sebze çorbalari yapiyorum. Sen nasilsin is güç. Bakici nasil basladi mi?

Dualarinizin kabul olduğu bir cuma olsun insallah....
Test yapmaya biraz erken başladım bu sefer ☺ 7 gün kadar...
Bir gün çift çizgi çıkıyor birgün tek... farklı markalar deniyorum ama hepsinin bozuk olanı bana denk geliyor sanirim
Birinde c cizgisi çıktıktan sonra solunda bir çizgi daha çıktı. Yani t çizgisinin ters tarafında. Birinde hem c hem t çıktı aralarında bi çizgi daha cikti
aklıma tubiloshun eliyle çift çizgi çizdiği test geldi.çok güldüm.
Dünkü testim pembelesti bugünkü negatif... oy anam oyy inatlasiyor bi testler benimle.Bende pes ettim bugün. Sata göre Batim 4 subat.ovulasyon a göre 2 subat... beklemedeyim ..
onun dışında kizimla bende grip olduk.dişin üstüne pek iyi oldu.tuz biber...
herkese sağlıklı günler diliyorum.....

merhaba arkadaşlar nasılsınız..maşallah topik şenlenmiş tekrardan..bende çok fena üşütmüşüm..çarşamba günü sabah acile gittik dr tansiyonuma baktı 7 4 bu tansiyonla nasıl ayakta duruyorsun dedi..kan idrar testi yaptırdım..kan sayımında sıkıntı yok ama idrar enfeksiyonu geçiriyormuşum zaten sürekli wc deyim..şimdi ilaç kullanıyorum..bir taraftan da sipariş havlularımı yapıyorum kafam dağılıyor..bebek stresinede girmemişş oluyorum..

ayşem ovulasyon testi için gg ye veren firmanın linkini phia vermişti..fiyatlar çok hesaplı istersen msj atabilirim..oradan alırsın testlerini..

merhaba arkadaşlar nasılsınız..maşallah topik şenlenmiş tekrardan..bende çok fena üşütmüşüm..çarşamba günü sabah acile gittik dr tansiyonuma baktı 7 4 bu tansiyonla nasıl ayakta duruyorsun dedi..kan idrar testi yaptırdım..kan sayımında sıkıntı yok ama idrar enfeksiyonu geçiriyormuşum zaten sürekli wc deyim..şimdi ilaç kullanıyorum..bir taraftan da sipariş havlularımı yapıyorum kafam dağılıyor..bebek stresinede girmemişş oluyorum..

ayşem ovulasyon testi için gg ye veren firmanın linkini phia vermişti..fiyatlar çok hesaplı istersen msj atabilirim..oradan alırsın testlerini..
Ayy çok sevinirim. Sağol canım. Düşük tansiyon bende de var. Benimki de en yüksek 6 çıkar normal zamanda.çok çok geçmiş olsun.neler yapıyorsun onları da paylaşsana mesajdan.reklam olmasın. .

Kizlaaar benim manyak testleri paylaşayım sizle dedim. üstteki dün yaptığım. Hayalet cizgisi var.görebiliyorsunuz dur umarım. Kafayı yemiş olmak istemem hayallere.
alttaki test bugünkü. Ama dikkat ederseniz hayalet çizgi solda Allahım yaaa aglasammi gulsemmi bilemedim.

Eklentiler

• IMG-20150130-WA0000.jpeg
    IMG-20150130-WA0000.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 86
Sa kızlar nasılsınız bir ksç gündür oğlumla uğrasıyordum yan dişi çok fena çıkardı ates kusma oğlumu mahvetti çok şükür 5.dişimizde çıktı..
Mevanurum gecmiş olsun rabbim şifalar göndersin bndede tansiyon düşük ayrıca sürekli idrar yolları enfeksiyonu geciririm dikkat etmeme rğmen yine çok çabuk hasta oluyorum havlu yapıyorum demişsin merak ettim paylşırsan güzel olur...
Aysrciğim senin içinde hayırlısı diyorum bata az kaldı bakarsın bebiş geliordur hadi hayırlısı...
Hctp canım bnde tarhana yayla pırasa un mecimek tavuk balkabağı çorbalarını yapıyorum sürekli değişik birsey yapmaya çalışıyorum kahvaltı içinde omlet mıhlama peynir zeytşn artık ogün ne varsa vermeye çalışıtorum aslında tarifleri paylşmak güzel olur...

X