- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.421
kızımın büyüdüğünü bikez daha anladım şaşkınlığından:)) 16 aralıkta doğduk canım 2 gün sonra 16 mayıs tam tammmmınnnaaa 5 aylık oluyoruz,bu arada netten araştırdım sebze,meyve pürelerine baktım,çok şükür buğün ilk denemem başarılıydı biraz önce patates,havuç,kabak haşladım süzekten geçirdim püre oldu üzerine z.yağı döktüm valla çok güzeldi tadı:)) ilk önce garipsedi ama sonra elime yapıştı herpsini ver diye:))) üstünede su içirdim çok mutlu oldum inşallah bişey olmaz,sütüm az geliyor ayşem zaten 3 aylıkken mamayada başlamıştık((
sağlıklı sıhhatli olsunlarda,aç kalmasınlar.bir kaç saat sonra bir tatlı kaşığı yoğurt denicem,yarında ek olarak bir kaşık meyve püresi vericem,hakkımızda hayırlısı,bu arada şimdi zeynom mama sandalyesinde kıpır kıpır çok hareketli arkaya atıyo kendini bu sandalyeyi aldığım iyimi oldu ne? :))))ayyy çok kötü atıyo kendini yaaaa kucağımda olsa düşünemiyorum((
ek gıdaya başlarsam mamayı kesicem canım o zaman sütüm yeter inşallah,çok vermiyodum ama artık komple keserim
sağlıklı sıhhatli olsunlarda,aç kalmasınlar.bir kaç saat sonra bir tatlı kaşığı yoğurt denicem,yarında ek olarak bir kaşık meyve püresi vericem,hakkımızda hayırlısı,bu arada şimdi zeynom mama sandalyesinde kıpır kıpır çok hareketli arkaya atıyo kendini bu sandalyeyi aldığım iyimi oldu ne? :))))ayyy çok kötü atıyo kendini yaaaa kucağımda olsa düşünemiyorum((
ek gıdaya başlarsam mamayı kesicem canım o zaman sütüm yeter inşallah,çok vermiyodum ama artık komple keserim