Bol bebiş topiği

Canim bizimki bekonun görüntülü. Komsumundu sağolsun verdi bize. Ama doğru düzgün kullanmadim. Ev küçük Zaten her daim birlikteyiz. Ama evi buuk olan için veya bebeği ayri yatiranlar için gerekli bence.
Galiba cadiozy ve Aişe almisti. Onlar marka ve fiyat bilirler yardimci olurlar sana :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bnm ev buyuk mutfaga gittigimde cocugun sesi gelmiyr
sirekli kontrol ediyrm almam sart oldu
ayse yok yine ozlemde ezgiden firsat bulamiyr sanirim
ozlem nerelerdesin ozleniyirsun
:KK16:

ne yapıyosunuz nasılsınız,çok özledim hepinizi.kevoktan ve inciden bi haber varmı incinin kızı nasıl?
ayşem genel olarak durumlar nasıl?
ben bi parçayım 3-4 günden beri sabah çıkyoruz akşam geliyoruz eve:)akşamda yorgunluktan bizimki bayılıyo zaten dışarda kanguruda bile uyuyo bende raht rahat geziyorum çok iyi geliyor,dün kuaföre gittim biraz bakım yaptım eşim için:)
ayyy ayyy inşallah çabucak toparlanırım buğün çocuk görmeye gidicem çok uzak bi yer karşı dairedeki komşum:))

hepinizi öpüyorum dikkat edin kendinize

canım paşa ne yapıyo nasıl?
bizimki hala dönmeye başlamadı sence kendi kendine dönmesinimi beklim,yoksa alıştırayımmı yavaş yavaş?bilal dönmeye başladımı

ayşem benim cadı 4 ay 1 haftalık oldu hala dönmüyor biraz popomuz ağır:))ne dersin yavaş yavaş alıştırayımmı,yoksa kendi kendine dönmesinimi bekliyeyim?

cnm bnm ev buyuk mutfaga gittigimde cocugun sesi gelmiyr
sirekli kontrol ediyrm almam sart oldu
ayse yok yine ozlemde ezgiden firsat bulamiyr sanirim
ozlem nerelerdesin ozleniyirsun
:KK16:

canım benim bebk telsizim weevel marka ve gayet memnunum. bebk arabası da baby max polo travel. güzel sağlam bir araba ama malum Turkiye de yollar ve kaldırımlar bebek arabası ve engelliler için tam bir çile. Bebek arabasıyla çıkmaya başladığımdan beri engelli ve tekerlekli sandalyede ki insanlar için sürekli üzülmeye başladım. Allah yardımcıları olsun, çok zor...

ne yapıyosunuz nasılsınız,çok özledim hepinizi.kevoktan ve inciden bi haber varmı incinin kızı nasıl?
ben bi parçayım 3-4 günden beri sabah çıkyoruz akşam geliyoruz eve:)akşamda yorgunluktan bizimki bayılıyo zaten dışarda kanguruda bile uyuyo bende raht rahat geziyorum çok iyi geliyor,dün kuaföre gittim biraz bakım yaptım eşim için:)
ayyy ayyy inşallah çabucak toparlanırım buğün çocuk görmeye gidicem çok uzak bi yer karşı dairedeki komşum:))

Ohh maşallah leyla, senin kız da büyümüş.. 10 puanlık uzmanlık sorusu :)) Canım kangrudan memnun musun? Ben de almayı düşündüm ama kullanabilir miyim emin olamadım..

sagol canim zahmet oldu bnde netten bir kac
siparis vericem onuda alayim bize daha erken ama
halledeyim peki kullanimi nasil faydali oluyormu

Kullanimi cok rahat. Almalisin bencec:KK66:

evet canim cok egzersiz yapilmamali
zaten esimde izin vermiyor artk havalar isinir yuruyuse cikariz
bana en guzel spor yuruyus birde dedigin gibi abur cuburu
kestikmi ins. vericegiz esiminde cok sukur cok faydasi oluyr
hen cevrede de cok dr olunca bir sorunumuzda hemen halledebiliyrz
cok sukur diyeyim buarda kizinin ismi ne ?

plates sütü arttiriyor kizlar. Agir bir spordur ben yapiyorum bir haftadir.

Ohhh inşaallah hzurunuz bol olur. İyi oturmalar kuzuuuu...

canım paşa ne yapıyo nasıl?
bizimki hala dönmeye başlamadı sence kendi kendine dönmesinimi beklim,yoksa alıştırayımmı yavaş yavaş?bilal dönmeye başladımı
CANİMMM Bilal paşa bir haftadir full dönüyor :)
Ama bir aydir cabaliyordu sonunda basardi. Ben onunla oynarken sağa sola hep donderirdim etkisi olmuştur muhakkak.

canım çok ama çok memnunum,o kadar memnunumki etrafı seyretmekten hemencecik yoruluyo ve o halde uyuyo:)) saatlerce gez gıkı çıkmıyo.şöyle de bişey var sürekli kanguruya ağırlığını verme bi süre iki elimle kucaklıyorum yorulunca bırakıyorum.tavsiye ederim canım

bende yeni yeni döndermeye başladım ama o bunu oyun zannediyor ve gülüyo yan çevirdiğim zaman sırtüstü dönüyo yüzüstü dönmüyo.bilemedimki şimdi ne yapayım???

canım çok ama çok memnunum,o kadar memnunumki etrafı seyretmekten hemencecik yoruluyo ve o halde uyuyo:)) saatlerce gez gıkı çıkmıyo.şöyle de bişey var sürekli kanguruya ağırlığını verme bi süre iki elimle kucaklıyorum yorulunca bırakıyorum.tavsiye ederim canım

Canım ne marka senin ki ?? Ben e bebek de Kraft marka olana bakmıştım. Ama çok içime sinmedi. Sanki kızım içinde rahat edemeyecekmiş gibi geldi. Bir de havalar ısınıyor ya, içinde rahatsız olur, çok terler mi diye düşündüm. Biim ki şimdi 6,5 kiloya yakın, taşımak zor olur mu acaba? uyuyunca falan çocyk rahatsız olmasın..

Kullanimi cok rahat. Almalisin bencec:KK66:

plates sütü arttiriyor kizlar. Agir bir spordur ben yapiyorum bir haftadir.

Ohhh inşaallah hzurunuz bol olur. İyi oturmalar kuzuuuu...

CANİMMM Bilal paşa bir haftadir full dönüyor :)
Ama bir aydir cabaliyordu sonunda basardi. Ben onunla oynarken sağa sola hep donderirdim etkisi olmuştur muhakkak.

Canım Bilal i yüzükoyun yatırıyor musun hiç ? Benim kızım sırtüstü yatmaktan iyice yumurta kafa oldu yav:26: Bir de kulağı sürekli bükülüyor, gerçi daha 3 aylık bile olmadı ama..

bende yeni yeni döndermeye başladım ama o bunu oyun zannediyor ve gülüyo yan çevirdiğim zaman sırtüstü dönüyo yüzüstü dönmüyo.bilemedimki şimdi ne yapayım???
Canim zamana Burak bence. Bak benimki kendi cabaladi bazi bebekler geç dönebilir. Bazisida bilal Hini erken döner. Katana takma kizin öyle mutluysa zamani geldiğinde döner inşaallah. Çok güzel bir duygu ayyy içeri bir girdim baya bir yol kat etmiş ve parkeyi yalamaya calisiyor ;D

Canım Bilal i yüzükoyun yatırıyor musun hiç ? Benim kızım sırtüstü yatmaktan iyice yumurta kafa oldu yav:26: Bir de kulağı sürekli bükülüyor, gerçi daha 3 aylık bile olmadı ama..

Canim ben hiç yüz ustu yatirmadim. Bazen gazi olunca yatirirdim ondada yanından ayrilmazdim. Birşey olur diye. Ki bilal kafasini tutabiliyordu. Kulagina dikkat et öyle şekil aliyor bu minnaklar. Ben ilk aylarda sağ sol dönüşümlü yatiriyordum. Sonra zaten kendi kafasini çevirmeye basladi. Şimdide bedenini çevirmeye gayret ediyor. Senin kiz benimkinden küçük mu ? Ben niye aynilar diye hatirliyorum acaba ?

Canim zamana Burak bence. Bak benimki kendi cabaladi bazi bebekler geç dönebilir. Bazisida bilal Hini erken döner. Katana takma kizin öyle mutluysa zamani geldiğinde döner inşaallah. Çok güzel bir duygu ayyy içeri bir girdim baya bir yol kat etmiş ve parkeyi yalamaya calisiyor ;D

Canim ben hiç yüz ustu yatirmadim. Bazen gazi olunca yatirirdim ondada yanından ayrilmazdim. Birşey olur diye. Ki bilal kafasini tutabiliyordu. Kulagina dikkat et öyle şekil aliyor bu minnaklar. Ben ilk aylarda sağ sol dönüşümlü yatiriyordum. Sonra zaten kendi kafasini çevirmeye basladi. Şimdide bedenini çevirmeye gayret ediyor. Senin kiz benimkinden küçük mu ? Ben niye aynilar diye hatirliyorum acaba ?

Evet yaa kızımın tek kulağı kepçe oldu resmen :KK52: canım ben onu ne tarafa yatırırsam yatırayım, o yine sırt üstü dönüyor. Benim Ezgim daha minik teyzesi :)) 30 Ocak da doğdu. Sizinkiler abi abla olur :))

Aaa inanmıyorum nasil yani. Hangi melekmis o öyle ???
Bidat olmasin canim ?
Kiskanma meselesi doğru Rabbim bile kiskanir kullar birbirini Ondan fazla sevince.
Size tavsiyem nazari çok kalbinize almayin. Ay ben ilk zamanlarda nazar olacak diye çok korkuyordum ama artik atlattim.
Birde her daim dilimizde dua olması lazim. Lazim ki bebeklerimzi korusun. Allah muhafaza en çok bizim nazarimiz (gözümüz ) üzerlerinde. Bu arada bizde hediye getirme mevzusu olmadan mevlid yapilir. İstediğini cagirirsin. Ve hediye verme gibi bir adetimiz yok. Bu normal düğünlerimizde de geçerli. Urfaliyim ben :KK66:
Baya geç oldu cevabim ama aklima simdi geldi. :KK66:

cnm inan bilmiyom hangi melek...araştırmak lazım aslında
nazar konusunda biz rahatızda kvalide bizden daha hassas 'anne ve babanında nazarı çok değer'diyo
bide şu batıl inançları olmasa çok abartıyo gerçi ben daha önceden dişimi gösterdim ve uyardım bebeğime karışma diye
biraz sert yaptım ama napıyım cnm çok bunalttı beni
eşimle ve ben sıklıkla okuyoz bide üzerinde küçük nazarlılı Allah yazımız var o kadar çok abartmamak lazım haklısın
sorumu unuttun sanmıştım :))burda var cnm bize kim hediye getirdiyse onu çağırcakmışız..adet öyleymiş
hmm urfalısın demek gezip görülecek bi yer..

travelmi arabanz bnde kanz yada pierre cardn dusunuyrm
havalar isiniyr artk oglumla yuruyuslere cikalim
umarim sever kimi bebek wrabada durmuyr

yok cnm travel sistem değil neten almıştık
çok pahalı değil ama biz beğendik
yürüyüş için şart cnm bebişler daha rahat eder
biz ilk zamnlar evde kullandık :KK1: tekerlikli olunca çok rahat etmiştim
şimdi araba bagajında
bzmkinin karnı tok olsun yeter uyuyo içinde

Son düzenleme:
evet canim cok egzersiz yapilmamali
zaten esimde izin vermiyor artk havalar isinir yuruyuse cikariz
bana en guzel spor yuruyus birde dedigin gibi abur cuburu
kestikmi ins. vericegiz esiminde cok sukur cok faydasi oluyr
hen cevrede de cok dr olunca bir sorunumuzda hemen halledebiliyrz
cok sukur diyeyim buarda kizinin ismi ne ?

sidelya cnm :KK16:

SULEM canim okudum ama yazamadim firsat kalmiyor ki yap yedir yika uyut emzir nasil?aksamoluyor anlamiyorum is hayati daha iyiydi bu askerlik bitmezz :-)
Canim benimtelsizim de wewell benimki pilde cizirti yapiyor ama fiste sorun yok ayseninki de wewell ama onunki bir ust modeliydi bizimkinin. Onun cizirtisi yokmus. Ben alt kata inince takiyorum fise.. bebek arabamiz da pierre cardin memnunuz canim hele butun tekerler 360 derece donuyor ya o yonden cok rahat cift yonlu olmasi da onemli.

ek gida isi ev isi bebek isi arada markete gitme isi filan derken aksami ediyorum. Suan ayaklarim agriyor sagolsun esi yemegi hazirliyor. Be is hayatina geri mi donsem ev hanimligi demek agir iscilik demekmis..Iste calisirken hic olmazsa oturuyordum :-)..
Ezgi hanim?bugun kabakli patatesli dereotlu mamasini yedi ustune armudunu yedi. Aksama da yogurt.. sirf ona calisyorum kilo alsa bari.. gerci biraz biraz oturmaya basladikve yuzukoyun donmeye....Ben bezi baglayana kadar ezgi yuzukoyun donmus oluyor. Resmen savas ediyoruz...Cok isim var bu kizla coookkkkkk...

cnm sana yazdım üstte alıntıyla yazınca bi tuhaf oldu..okursun :))
plates yapıyomuşsun nasıl peki faydası oldumu bnm kız şu an yaptırmaz bana çok sık uyanıyo
başlasam yarıda kalır gibimi geliyo
birde şu meyva süzgeci yeni gördüm lazım bişey dimi yani..

cnm sana yazdım üstte alıntıyla yazınca bi tuhaf oldu..okursun :))
plates yapıyomuşsun nasıl peki faydası oldumu bnm kız şu an yaptırmaz bana çok sık uyanıyo
başlasam yarıda kalır gibimi geliyo
birde şu meyva süzgeci yeni gördüm lazım bişey dimi yani..

Yaziyi göremedim canimcim. Ben önceden platese gittim . oradan tecrubem var canim. Evde önce isinip sonra karin egzersizleri ve bacak sikilastirma egzersizleri yapıyorum. Baya iyi geliyor. Şimdilik 15 - 20 dk yapıyorum. Yaz gelsin hem yürüyüş yaparim daha faydali olur. Ebru sallinin videolari var bende. Ama bakmiyorum bu aralar. Kafama gore yapıyorum. Esim indirdi. Günlük programi bir ara çöz izlemiştm birde kursa gitmek CIK işime yarıyor.

Yaziyi göremedim canimcim. Ben önceden platese gittim . oradan tecrubem var canim. Evde önce isinip sonra karin egzersizleri ve bacak sikilastirma egzersizleri yapıyorum. Baya iyi geliyor. Şimdilik 15 - 20 dk yapıyorum. Yaz gelsin hem yürüyüş yaparim daha faydali olur. Ebru sallinin videolari var bende. Ama bakmiyorum bu aralar. Kafama gore yapıyorum. Esim indirdi. Günlük programi bir ara çöz izlemiştm birde kursa gitmek CIK işime yarıyor.

evet cnm bnde yürüyüş düşünüyom bklım hem kolay hemde açık havada iyi olur.
senin doğum kiloları ne alemde ?

evet cnm bnde yürüyüş düşünüyom bklım hem kolay hemde açık havada iyi olur.
senin doğum kiloları ne alemde ?

Hic sorma yaaaaaa :KK43:
Doğumdan sonra 62 kg idim. Simdi 64 leri gördüm. Bu aralar yiyorum. Süt olmuyor yemeyince :KK43:
59 ile gebe kalmistim. Senin kaç kg fazlan var.

Son düzenleme:
X