Bol bebiş topiği

selam canlarrrrrr

nasılsınız?

bugün bahar havası vardı istanbulda.
13 dereceydi. hava aldık biraz.
bakalım yarın nasıl olucak...

yusufcuk hepinizi öpüyor teyzecikler.
salı günü dr kontrolümüz var. boy-kilo
gelişimini merak ediyorum doğrusu
sivilcelerimizi de bir sorayım bakalım.

Hayy masallah Sana yusufcuk kiz Bu kenanla hic benzemiyor ya 😊 kilo olrkta masallh 9 Dan fzla tecrubelrm ole duo 😉 yirim onun boncuklarini op yerine

Hayy masallah Sana yusufcuk kiz Bu kenanla hic benzemiyor ya 😊 kilo olrkta masallh 9 Dan fzla tecrubelrm ole duo 😉 yirim onun boncuklarini op yerine

Allah razı olsun canımcım... evet hiçç alakaları yok :)
ben kendi tartımda bakıyorum kilosuna.
birkaç gün önce 9.600 gelmişti dün de 9.900. ama kıyafetten veya akşam oldugu için felan yüksek çıkmış olabilir diye düşünüyorum.
artık salı günü anlıcaz neymiş ne değilmiş.

senin paşa nasıl? ayaklandımı?
benimki sürekli ayakta kalmak ve ellerinden tutulması suretiyle yürümek istiyor.
ne oturt nede yatır beni diyor.

ama emekleme hiç yok. sadece dönerek ilerleyebilio

maşallah sana. ne güzel iki kardeş arkadaş gibi büyücekler.
sağlıklı olsun da. kız erkek 2. planda kalıyor.
hamd olsun Rabbime iyiki ikinci bebişim de erkek olmuş.
şimdiden başladılar arabalarla vs. oynamaya :)
onları takım takım giydiriyorum

Ne gelirse Rabbimden...

çok öpüyorum arkadaşım

Kizlar inciye mesaj atmistim bana cevap yazmis.
Bebeginin Mr sonuclari temiz cikmis beyin gelisimi normal. Cok sukur. Ama tabi cok uzuluyor incim. Allah yardimcisi olsun bebisine sifa versin herseyi yoluna girsin insallah Aminnnnnnn.
Cok selam soyledi size. Mesajlarinizi okumus.
Bebeginin adi Azra Melek. Dualarimizi bekliyor cok yipranmis haliyle kolay degil. Anne olmak hem cok guzel hem de cok zor..

Son düzenleme:

Masallah tosuna bizimde 9 ay kontrolumz var yrn bakalim,kac gelicek tosbaam.cabalat SEN arkasndan,ayaklarini it o oyle oyle emekler bnm oglan 7 aylik bile degildi emeklerken smdi ayaklandi aynen zor valla sende bilirsin belki snn ki direk yürür o da olabilir yani nasip bakalım kız mı erkek mi hayırlısı olanda farketmio zaten bende öpüyorum tatlım aeo

Cok merak etmistim.allah guzel haberlerini almak nasip etsin annesine.sifa versin kucuk melege

Kizlar hepinize selamlar. İncinin haberine sevindim insallah sagligina kavussun. Tubilosh masallah bebisin cok seker. Aysecim Hifacim nasil? Ezgi hanimi biliyoruz fistik. Waves, karapisso, izell, sule sayamadiklarim hepinize selam. Hep yazmak istiorum da niyeyse trde daha az giriyorum zaman hizla gecior. Hepinizi optum

Canım bir şey yazıp ortadan kayboldun. Sonra biz böyle merakta kalıyoruz ve acaba önemli bir sorun mu var ki düşüncesiyle bekliyoruz ( Umarım bizi uzun süre merakta , düşünceyle ve bilinmez bir üzüntüyle bırakmazsın. Öpüyorum seni sorun her neyse umarım yoluna girmeyecek bir şey değildir..

Kizlar Ayseden haber var mi?

Iyiyim canim sen nasilsinEzginin annesi
Adasimiz neyapiyir? Buyumustur artik..

Büyüyor teyzesi ne yapsın. Tabii bu kadar az uyumakla nasıl büyüyecek bilmiyorum ama :))
Canım benim ki daha 49 günlük ama gündüz neredeyse hiç uyumuyor. Tüm gün boyunca sadece 1-2 saat uyuyor. Sürekli burnunu ve gözlerini kaşıyıp duruyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum..

Aysecim noldu?

Bişey mi olmuş Ayşe ye ????

Sosyoloji canim kusura bakma epeydir detayli takip etmiyorum bebisin oldu mu?

Oldu teyzesi 49 günlük. Ellerinden öper :)) Ben de epeydir giremiyorum. Türkiyeye döndünüz değil mi ?? Barış bey nasıl ??

Gozun aydinn canim.allah saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin.

Gozunaydin sulem. Allah analibabali buyutsun. Cok sukur kavustunuz.

Temem şekerim.Kısayol yaptım bile siteyi

Hayırlı olsun Şulecim.Allah analı babalı büyütsün taze kuzucuğumuzu:4 6:

:)maşallah cnm Rabbim sağlık versin size

Gozun aydin canim saglikla insallah
Sağolun kızlar hepinizden rabbim razı olsun hepimizin bebeklerini rabbim esirgesin sağlık sıhhat versin doğum hikayemi ayrıntılı yazmıştım ama gönderimde hata olunca hepsi silindi doğumum normal oldu ama çok zorlandm epeyce dikişlerm oldu şimdi dikişler rahatsızlk veriyr duanızı eksik etmeyn oğlumunda sancısı oluyr ne yapmam gerekiyr bilmyrm hepinizi öpüyrm aeo

Ayşe,İnci ve diğer arkadaşalrım,dualarım sizinle.Rabbim cuma gecesi hürmetine bizlere yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…