- 6 Aralık 2012
- 3.500
- 58
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.901
Cankm benim gececek hepsi zamanla insallah. Gaz sancisi var galiba kucukkucuk delikanlinin. Canim poposuna z.yagi sur saat yonunde masaj ap ve kendine de rexene ic ayrica gaz yapan seylerden uzak dur portakal sut beyaz peynir lahana pirasa karnibahar cig sogan brokoli..... bir de bebise spor yaptir bacaklarina bisiklet hareketi. Bizim bir yontemimiz vardi ezgiyi ikiye katlardik.Sağolun kızlar hepinizden rabbim razı olsun hepimizin bebeklerini rabbim esirgesin sağlık sıhhat versin doğum hikayemi ayrıntılı yazmıştım ama gönderimde hata olunca hepsi silindi doğumum normal oldu ama çok zorlandm epeyce dikişlerm oldu şimdi dikişler rahatsızlk veriyr duanızı eksik etmeyn oğlumunda sancısı oluyr ne yapmam gerekiyr bilmyrm hepinizi öpüyrm aeo
Büyüyor teyzesi ne yapsın. Tabii bu kadar az uyumakla nasıl büyüyecek bilmiyorum ama :))
Canım benim ki daha 49 günlük ama gündüz neredeyse hiç uyumuyor. Tüm gün boyunca sadece 1-2 saat uyuyor. Sürekli burnunu ve gözlerini kaşıyıp duruyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum..
Oldu teyzesi 49 günlük. Ellerinden öper :)) Ben de epeydir giremiyorum. Türkiyeye döndünüz değil mi ?? Barış bey nasıl ??
Oy masallah kocaman olmus iste..2 aylik olup gider. Uykusu olunca ezgi de burun ve goz kasir. Ama sanirim kucuk adasimizin gazi var uyuyamiyor. Ezgi de uyumazdi 5 6 saat dururdu ama simdi 2 saat dursdursa gozler küçülüyor duramiyor. Rezene ic canim kendin. Bebekler icin gece caylari var ben hippinkini iciyorum anason rezene var icinde. Beni de uyutuyor poposuna ve gobegine z.yagi suruyorum ben heralt degisiminde. Pirt pirt cikiyor. Bisiklet hareketi yaptirabilirsin bacaklarina. Bizim yontemi suleye de dedim. Bir internet sitesinede video izlemistim biz de uyguladik super cikariyor. Bebegin bacaklarindan tutup basina dogru kalca ekleminden bukuyorsun. Videoyu izlemeni tavsiye ederim.