Bol bebiş topiği

kizlar herkese selam topige pek ugramiyorum artik bugunlerde. Nedeni yok ama belki yazmak zor geliyor telefondan:) Biz de 4ay 2gunluguz ve 1aydir Tr ogluma yaramadi 2ay 20gunde 2700gr alan oglum son 1ay 10gunde 520gr almis yurtdisibda tartilup burdaki farki soyluyorum. Boyumuz 64cm. Neden boyle oldu bilmiyorum ama sukur iyi olalim da tum bebisler saglikla buyusun. Dikkati dagilip az emiyor sanirim gunduz bazen 3.5-4saate anca verince aliordu. Bakalim haftaya bida tarti. Durum ne olacak? Hepinizi opuyorum

Neeee.Muz bizim listemizde var şu an.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:Nasıl oluyor o zaman????
Bu arada bugün ilk meyvesuyumuzun tadına baktık.Portakaaaalll:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bilmiyorum ki doktorlar da hepsininbilgisi degisik. Portakali da soyledi asitli meyve dedi hepsini not aldim ben. Turpta d vitamini varmis. 9.aydan sonra vermeye baslayin dedi.?brokoli cok onemli kemik gelisimi icin. Ilk baslanacak sebzelerden biri de kabak dedi. Ilk yogurtla baslayin dedi sonra meyveler sonra corba..aynen boyle dedi..

Biri benden mi bahsetti? Kulaklarim cinladi :-)

Sana katiliyorum her zaman degil ama arada verilebilir disdisari ciktigimizda bir yere gittigimizde filan.. ama her gun hegun de olmaz diye dusunuyorum ben de.

Bugun tvde doktoru dinledim. Matematik zekasi icin kereviz soyut zeka (mmar ressam) icin muz dedi.
Kereviz 8.aydan muz 9.aydan sonra....

Kuzenimin kizi 7 aylik muzu ver demis doktoru veriyor.her doktor ayri ayri konusuyor.ama bende oglumdan biliyorum gec vermistim muz portakal ve kiviyi.

Bende hazır şeylere karşıyım ama acil durumlarda işime yarayacağını düşündüm dediğin gibi.
Bugün onun bahsi geçti aramızda :) Ona da söyledim.
Devam sütü var içinde bebelac. Talep etmekte fayda var hızlı gonderim yapıyorlar.
Kııııız numuneyi nerden isteyeceğimi bulamadım ben:26:

kizlar herkese selam topige pek ugramiyorum artik bugunlerde. Nedeni yok ama belki yazmak zor geliyor telefondan:) Biz de 4ay 2gunluguz ve 1aydir Tr ogluma yaramadi 2ay 20gunde 2700gr alan oglum son 1ay 10gunde 520gr almis yurtdisibda tartilup burdaki farki soyluyorum. Boyumuz 64cm. Neden boyle oldu bilmiyorum ama sukur iyi olalim da tum bebisler saglikla buyusun. Dikkati dagilip az emiyor sanirim gunduz bazen 3.5-4saate anca verince aliordu. Bakalim haftaya bida tarti. Durum ne olacak? Hepinizi opuyorum
Hava değişiminden etkilenmii olabilir kuzucuk.Büyüdükçe emme şekilleri çok değişiyor,süreler de uzuyor tabi.İnşallah güzel kilo alır da için rahatlar İpekcim.

Bilmiyorum ki doktorlar da hepsininbilgisi degisik. Portakali da soyledi asitli meyve dedi hepsini not aldim ben. Turpta d vitamini varmis. 9.aydan sonra vermeye baslayin dedi.?brokoli cok onemli kemik gelisimi icin. Ilk baslanacak sebzelerden biri de kabak dedi. Ilk yogurtla baslayin dedi sonra meyveler sonra corba..aynen boyle dedi..
Bize de 1.hafta meyvesuyu,2.hafta yoğurt,3.hafta çorba dedi.Kabız yapan ve ishal yapan meyveleri grupladı.Bende ishal yapandan başladım.Zaten kabızız beter olmasın kuzum.Aslında elmadan başlanmalı dedi dr.Ama o da kabız yaparmış.Çorbayı da tarhanadan başla,sebze ve yayla çorbası ver dedi.Bugün 2.günümüzdü portakal suyunda.2 tatlı kaşığı içtik.Pek seviyor yemeyi fıstığım :nazar::nazar: Sabahları veriyorum portakal suyunu.Alışsın kahvaltıda içmeye :KK51: Yoğurdu da akşamları vereceğim.Uyku yapsın diye.Şimdilik bebelac harika uyku yapıyor.Özellikle ilk 4-5 saat uyanmıyor çok şükür.Sonrası malum :KK43:( Pürelere daha sonra geçeceğiz sanırım.Bunları aklımda nasıl tutacağım ben yahu?:44: Yaşlı bi kadınım ben,bunak gibi herşeyi unuturum zaten.En iyisi bi ajanda yapmak senin yaptığın gibi.Bir de bu konuda tarifler ve kitaplar araştırayım.Çok geriyor bu ek gıda konusu beni:18::18::18:

Bizim doktorda evde kendin hazirla besinleri.ama disarida cok zorda kalirsan hip markasini al dedi.
Hipp markayı bende çok duyuyorum.Dra gelecek ay sorarım bende.

Kııııız numuneyi nerden isteyeceğimi bulamadım ben:26:

Hava değişiminden etkilenmii olabilir kuzucuk.Büyüdükçe emme şekilleri çok değişiyor,süreler de uzuyor tabi.İnşallah güzel kilo alır da için rahatlar İpekcim.

Bize de 1.hafta meyvesuyu,2.hafta yoğurt,3.hafta çorba dedi.Kabız yapan ve ishal yapan meyveleri grupladı.Bende ishal yapandan başladım.Zaten kabızız beter olmasın kuzum.Aslında elmadan başlanmalı dedi dr.Ama o da kabız yaparmış.Çorbayı da tarhanadan başla,sebze ve yayla çorbası ver dedi.Bugün 2.günümüzdü portakal suyunda.2 tatlı kaşığı içtik.Pek seviyor yemeyi fıstığım :nazar::nazar: Sabahları veriyorum portakal suyunu.Alışsın kahvaltıda içmeye :KK51: Yoğurdu da akşamları vereceğim.Uyku yapsın diye.Şimdilik bebelac harika uyku yapıyor.Özellikle ilk 4-5 saat uyanmıyor çok şükür.Sonrası malum :KK43:( Pürelere daha sonra geçeceğiz sanırım.Bunları aklımda nasıl tutacağım ben yahu?:44: Yaşlı bi kadınım ben,bunak gibi herşeyi unuturum zaten.En iyisi bi ajanda yapmak senin yaptığın gibi.Bir de bu konuda tarifler ve kitaplar araştırayım.Çok geriyor bu ek gıda konusu beni:18::18::18:

Hipp markayı bende çok duyuyorum.Dra gelecek ay sorarım bende.

Elmanin kabiz yaptigini duymamistim dun doktor elmanin idrar yolu enfeksiyonlari icin cok iyi dedi. Muz kabiz yapar ama. Bu arada ek gidayi ogle ogununde ve bebek acken verin yaziyor kitapta. Kitap tavsye ederimkesinlikle nerden baslasam nasil devam etsem demene gerek kalmiyor hepsi yaziyor. Ilk tarhana mi dedi? Cok degisik ya ilk sebze corbalari deniyor. Sizin doktor bence hifanin durumu icin farkli bir yol izliyor barsaklari hassas ya belki ondan olabilir. Verilecek ilk ek gidanin yogurt oldugunu soyledi doktor barsaktaki sindirime yardimci bakterileri oldurmemek icinmis. Can kulagi ile dinliyorum cok iyi bir doktor cok dogru konusuyor. Bebek ekmegi yapacaklar birdahaki sefere. Kacirmamam lazim.

canım ilk olarak herobaby ye üye olacaksın. ardından bize ulaşın kısmı var oradan mail atıp talepte bulunabilirsin. hemen dönüş yapıyorlar mailine aynı gün içinde. bilgilerini istiyorlar bebeğin kaç aylık vs..

Bır de herobaby nin ek gıdaya alıştırma not defterinde diyor ki muz verdiğiniz gün patates vermeyin kabız olabilir diye not düşmüş. O da aklınızda bulunsun.

Bizim doktorda evde kendin hazirla besinleri.ama disarida cok zorda kalirsan hip markasini al dedi.

hipp kullanıyorum bende .bir de aptamil zorda kalırsam.milupa ve hipp kavanoz meyvelerinden evde bulunduruyorum.zor zamanlar için ama çorbayı her gün kendim yapıyorum.hipp in büskivisi de var.onu da zaman zaman meyve ve yoğurda katıyorum. hipp yüzde yüz organik çünkü:)

Elmanin kabiz yaptigini duymamistim dun doktor elmanin idrar yolu enfeksiyonlari icin cok iyi dedi. Muz kabiz yapar ama. Bu arada ek gidayi ogle ogununde ve bebek acken verin yaziyor kitapta. Kitap tavsye ederimkesinlikle nerden baslasam nasil devam etsem demene gerek kalmiyor hepsi yaziyor. Ilk tarhana mi dedi? Cok degisik ya ilk sebze corbalari deniyor. Sizin doktor bence hifanin durumu icin farkli bir yol izliyor barsaklari hassas ya belki ondan olabilir. Verilecek ilk ek gidanin yogurt oldugunu soyledi doktor barsaktaki sindirime yardimci bakterileri oldurmemek icinmis. Can kulagi ile dinliyorum cok iyi bir doktor cok dogru konusuyor. Bebek ekmegi yapacaklar birdahaki sefere. Kacirmamam lazim.
Neydi kitabın adı Özlemcim?Yazdığım yeri bulamadım da ben.

canım ilk olarak herobaby ye üye olacaksın. ardından bize ulaşın kısmı var oradan mail atıp talepte bulunabilirsin. hemen dönüş yapıyorlar mailine aynı gün içinde. bilgilerini istiyorlar bebeğin kaç aylık vs..

Bır de herobaby nin ek gıdaya alıştırma not defterinde diyor ki muz verdiğiniz gün patates vermeyin kabız olabilir diye not düşmüş. O da aklınızda bulunsun.

Tamam şekerim.Hemen başlıyorum çalışmaya :))

Günaydın kızlar:KK3:
Sürekli akan burnunu ve uykusu gelince devam eden huysuzluğunu saymazsak kızım hızla iyileşiyor çok şükür.:KK9::KK9::KK9:
Yana döne oto koltuğu araştırıyorum.Ne kadar erken alışırsa o kadar rahat edersin diyor tüm yorumlarda.Sonuçta ben el puseti de kullanmadım,hep kucaktaydı kuzucum.O yüzden mutfaktan,giysiden kısıp oto koltuğuna bütçe ayırmalıyım acilen.:KK28: Fikirlerinize,duyumlarınıza,deneyimlerinize ihtiyacım var çok acil ve şiddetli olarak.:44::44::44::44:
Burada havalar iyice soğudu.Rüzgar,yağmur,kar ne olacağı belli olmuyor artık.Şu an çok açık görünüyor ama 1 saat sonra ne olacağını kestiremiyoruz artık.O yüzden gezmelerimize ara verdik biz.Evimizde kek-pasta yapımına vurduk kendimizi.:KK56:
Güya dün 5günde 5kg diyetine başlamıştım:KK53::KK53::KK53: Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali oldu yaptığım.Akşama kadar yumurtayla idare ettim,akşam oturdum 4 tane poğaça verdim.Hayır bi de matah bişey yapmışım gibi bu sabah tartıldım düşmüşmüyüm diye:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: Diyet bana göre bişey değil anacım.Çok şişko zamanlarım olduğunda bile hiç yapmadım zaten.Ekmeği ve hamur işini kestiğimde kilo verebiliyorum ben.Niye kasayım kendimi patatesti,yumurtaydı:KK56::KK56::KK56::KK56: Ben yine de büyük konuşmayım,sağım solum belli olmaz.Ptesi patateslerimi haşlar gelirim karşınıza :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Nasılsnız kızlar dün öğlen 11 de doğum yapıp talhamı kucağıma aldım
dualarınızı eksik etmeyin ayrıntıları sonra yazarm inşallah aeo

Sibel gungor altan ...bebegimin beslenme kkitabi. Gurmebebek sitesini de tavsiye ederim. Cok faydali bilgiler ve tarifler var.
Temem şekerim:KK54:.Kısayol yaptım bile siteyi:KK34:
Nasılsnız kızlar dün öğlen 11 de doğum yapıp talhamı kucağıma aldım
dualarınızı eksik etmeyin ayrıntıları sonra yazarm inşallah aeo

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Hayırlı olsun Şulecim.Allah analı babalı büyütsün taze kuzucuğumuzu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Soğuk hem de somsopsoğuk bir güne daha merhaba:2:
İliklerime kadar üşüyorum ben.Öyle soğuduki hava anlatamam.Evi 10dk havalandırdım 1 saat ısınmadı.Dün 10dk ara ile bi tipi oldu bi güneş açtı.Allahım sonumuzu hayır getirsin inşalllah:18::18::18::18:
Düğüne geri sayım başladı.Son 17.gün... Kınayı ayarladım da düğüne bişey bulamadım daha.Çok ters bi zamana denk gelmişiz abiye aramak için.Yeni sezon gelmedi,eski sezonda çeşit kalmadı diyor mağazalar.2 tane elbise kaldı aklımda.İkisi de siyah.Biri kayık yaka,krep kumaş,balık etek tarzında.Giydim muhteşem durdu.Diğeri şifon katlı,omuzunda savaroski taşlar süslü şık bir elbise.Bunu denemedim fiyatını duyunca :KK52::KK52::KK52: 360 tl bu elbise için çok değil aslında ama elimizin en dar olduğu zamanda da çok zorlar beni.Üstelik kızımın oto koltuğundan feragat edip süslenmek istemiyorum 2 saat için... Neyse bulacağız bişeyler 17 gün içinde :KK12:

Soğuk hem de somsopsoğuk bir güne daha merhaba:2:
İliklerime kadar üşüyorum ben.Öyle soğuduki hava anlatamam.Evi 10dk havalandırdım 1 saat ısınmadı.Dün 10dk ara ile bi tipi oldu bi güneş açtı.Allahım sonumuzu hayır getirsin inşalllah:18::18::18::18:
Düğüne geri sayım başladı.Son 17.gün... Kınayı ayarladım da düğüne bişey bulamadım daha.Çok ters bi zamana denk gelmişiz abiye aramak için.Yeni sezon gelmedi,eski sezonda çeşit kalmadı diyor mağazalar.2 tane elbise kaldı aklımda.İkisi de siyah.Biri kayık yaka,krep kumaş,balık etek tarzında.Giydim muhteşem durdu.Diğeri şifon katlı,omuzunda savaroski taşlar süslü şık bir elbise.Bunu denemedim fiyatını duyunca :KK52::KK52::KK52: 360 tl bu elbise için çok değil aslında ama elimizin en dar olduğu zamanda da çok zorlar beni.Üstelik kızımın oto koltuğundan feragat edip süslenmek istemiyorum 2 saat için... Neyse bulacağız bişeyler 17 gün içinde :KK12:

Bursada da hava gunesli bugun. Ama biz evdeyiz ezgi hanimla bugun. Isler cok.
Su cocuk bir kerede kolay uyusa. Illa ugrastiracak beni. Yat iste ne guzel yatak.

Bursada da hava gunesli bugun. Ama biz evdeyiz ezgi hanimla bugun. Isler cok.
Su cocuk bir kerede kolay uyusa. Illa ugrastiracak beni. Yat iste ne guzel yatak.

Uyurlar mı hiiiiç.İlla anne çıldırma noktasına gelecek,illa uykuyla savaşa girecek,illa senin bittim dediğin anda uykuya dalacak.Sinirden mi yoksa mutluluktan mı ağlayacağını bilemeyeceksin.Biri uyku derdi mi dedi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X