Bol bebiş topiği

Kızlar nasılsınız günlerdir kimseler yok topiğimiz sessiz sedasız kaldı..

Canim esma yapti mi kakasini? Ezgi de dun cok az yapti onu saymazsak bugun 6.gun. ama ben anladim ki pirinc pilavindan oluyor onu yiyince ezgi kaka yapmiyor. Ama hjzursuzlugu yok.?bekliyorum yine altin bekler gibi
Onun disinda iyiiz ek gida arastirmasi yapiyorum. Defter edindimbir tane. Internetten buldugum degisik tarifleri yazicam kitabimiz da var. Insallah ek gidalari severiz.
Siz nasilsiniz? Pamuk prensesim nasil?

5. günde yaptık kakamızı ama az bir şey. Sonra iki gün daha geçince tamamını yaptı. Sizinde baya olmuş. Sebebini bulmuşsun bak. Ben neden oluyor daha çözebilmiş değilim ama kan damlasından şüpheleniyorum. Bende ekgıda araştırması yapıyorum 6 gün sonra 6. ayımızı dolduruyoruz.
Esma hanım iyi şu an yürüteçte gitmeye çalışıyor :) Resimlerini paylaşırım inşallah yine.
Ezgi ne yapıyor o da baya büyümüştür görmeyeli. Teyzesi öpüyor onu dik saçlı kızım benim :)

Ben bakıyorum da topıge hamıs degılım bebegım yok bır sey yazmak gelmıyor ıcımden....

Bu topic asıl o zamanlar kıvamındaydı. Bebişlerimiz yoktu, hamile de değildik. Habire yazıyorduk okumaya yetişemiyordum. E şimdi bebişler gelince topic bu yüzden sessiz kalma mecburiyewtinde kaldı. İnşallah yine eski günlerimize döneriz..

Buyuduk buyuduk herseyi ellemeye merakliyiz. Saclar dokuldu az kaldi.
Belki biliyorsudur gurmebebek.com sitesi cok guzel. Faydali bilgiler de var tarifler de.
Resimlerinizi bekliyorum ben ekleyemiyorum ezgiyle laptopu da acamiyorum.
Bizde sizi optuk en kokulusundan.

Kızlar ayrıntılı iyi çıktı 5 saat hastanedeydim ama elhamdülillah. Şimdide grip oldum ( Disetlerim genzim boğazlarım ağrıyor cok fena. Burnumda akmıyor. Geçer inş

Kızlar merhaba.
Geçmişi okuyamadım,ne var ne yok sizlerde?
Phia'yı uydum ((( Çok üzüldüm.Allah sabır versin kardeşimize...
Bu arada kaka ve gaz sorunu olanlara bi tarif duydum.Çok işe yarıyormuş.Çörekotu yağı,zeytinyağı,badem yağı karıştırıp içiriliyormuş bebeğe.Dr da ok vermiş verin diye.Bende alacağım çörekotu yağını.Ey çörekotu nelere kadirsin.Önce yumurtaları büyütsün diye iç,sonra gaz için,sonra nazar için taşı vs.vs...
Müsaitken geleceğim yine.Öpüyorum hepiniziiiii

Cadıozy

Canım site önerin için teşekkürler bilmiyordum hemen bakayım.

Ayşe
Phianın bebeğiyle ilgili bir problem mi var ayşe benim bir şeyden haberim yok çünkü. Merak ettim şimdi.

Duygubaby
Canım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim. Kendine dikkat et hamilelikte grip çok zor olur çünkü.

Kızlar nasılsınız günlerdir kimseler yok topiğimiz sessiz sedasız kaldı..
Canım bence aynı şeyleri düşündüm,topik baya sessizleşti. Topikt başı Aişe olmayınca böyle oluyor işte
Dadlım sen nasılsın esma hatun nasıl?
Kafkasını yapmış rahatlamış maşaallah. Öyle böyle barsakları düzelecek. Bizde üç ayı doldurmak üzereyiz.
Alışma değişme dönemlerimiz bitmedi gitti. Öptüm.
Ben bakıyorum da topıge hamıs degılım bebegım yok bır sey yazmak gelmıyor ıcımden....
Inşaallah meleğin en kısa zamanda hayırlısıyla gelir. Ama üzüme kendini yaşamana bak. Bebek geldikten sonra havanın esiri olacaksın. Hava iyiyse dışarı çıkacaksın kapalı hafif rüzgarlıysa eve hapsolacaksın,bebeğimle bunlarda hoş ama olmayıncada zamanı değerlendirin mutlu olmak lazım. Bak ben 3 buçuk yıllık Evliyim. Çok uğraştık çok bekledim. Dilerim sen çok beklemezsin. Ama yinede zamanın tadını çıkart derim sana
Ayyyyyy Aişem ne olmuş pha'nın bebeğine

canım iyiyiz çok şükür. Bende şimdi esmanın resimlerini ekleyecektim. Sizde 3 aylık oldunuz demek maşallah .

Masallah bu prensese adi gibi kendide pek guzel.allahim nazarlardan korusun annesi.

Allah razı olsun. Herkes kopyan diyor bir kişi bile babaya benzetmedi. Ben bile esmaya bakarken sanki aynada kendime bakıyorum gibi geliyor. Güzel bi duygu

Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz..
Dün bütün gün kendimi ev işlerine boğdum. Topla, kaldır derken bütün günüm geçti. Bugünü kendime ayırdım arkadaşlarla aylık günümüz var biraz yorgunluk atma niyetindeyim. Hele bir yaz gelsin evde durmaya niyetim yok. Bütün kış hapis kaldım malum doğum, esma büyüsün derken bir kapandım eve büsbütün bunaldım. Memlekete gidemeyeli 9 ay oldu. İnsan nasılda özlüyor havasını, suyunu..

Topiğimiz sessiz kalmasın inşallah.. Güzel, hayırlı, bereketli bir gün olması dileğiyle..

Selam kızlar..
Nasılsınız sizi ve tatlı bebişlerinizi öpüyorum. .
İlk çektirdiğim rahim filmimde bir sıkıntı çıkmıştı. Salı günü tekrar çektirdim. Ve şükür ki filmim temiz çıktı. Kartpostal gibi filmim:)) Rahmim tüplerim herşey gayet güzel. Önümüzdeki ay artık tedavim start alıyor. Beni de dualarınızda unutmayın kızlar.. Bende uykusuz geceler istiyorum artık :))

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

Uykusuz geçirdiğim geceler için dert yakınırken senin şu son cümlen bana şükretmem gerektiğini söyledi. Farkındalık çok önemli Rabbim sanada en bolundan uykusuz geceler nasip etsin ne diyim :)

Uykusuz geçirdiğim geceler için dert yakınırken senin şu son cümlen bana şükretmem gerektiğini söyledi. Farkındalık çok önemli Rabbim sanada en bolundan uykusuz geceler nasip etsin ne diyim :)

Rabbim nasip ederse inşallah o uykusuz gecelerin bir gün son bulacak. Ama benim bebeğim ne zaman gelecek bilmiyorum. Amin diyeyim bende:))

Canm masallah prensesim kocaman olmus cok tatli. Pamuk gibi masum prenses.
Gez canim tabi hak ettik. Kac aydir kapandik ewe.Ben de ozledim memleketimi. Yaza gidicem insallah. Tabi ezgi sultan burnumdan getirir mi bilmem.

Canim benim sonuclarin temiz cikmis cok sevindim. Adim adim yaklasiyorsun. Hayırlısıyla gelecek bebisin inanıyorum ben.
Hamilelikti bulantilardi dogumdu derken nasil gecti hic anlamayacaksin. . Merak etme bol bol da uykusuz kalacaksin :-... sen en iyisi simdiden uykuyu depola fazla varsa bize de yolla zira bu cocuk memur gibi sasaat 7 de kalkiyor

Sa kızlar nasılsınız
Ben halen evdeyim bizim paşa kendini naza çekiyor
Gelmeye niyeti yok 39. haftamızda bitti rabbim hayırlısını
Nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin bugun kontrolümüz vardı
Şimdilik herşey yolunda dedi pszartesi tekrar gidicem bir haftaya
Kadar olmazsa artk müdahale edilecek umarım kendiliğinden
Olur don günlerde iyice rahatsızlanyrm bacak ağrılarım
Arttı bugun topuğumda ağrı basladı(
sizler nasılsnz hepinizi öpüyorum dualarınızda olmak dileğiyle
hayırlı geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…