- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.761
canım benimde adet sancılarım çok şiddetli olur birszda ondan korkuyorum bakalım duruma bskacağız eğer sancılara dayanabilirsem akışına bırakıp normal sancılarımı çekip epidural olmadan doğurmak istiyorum tabi son anda ne olur onu bilmiyorum rabbim kolay doğum nasip eder inşallah canım suyun geldikten kaç saat sonra doğum oldu birde hemen doktora gittinmi ben sancılarımı biraz evde çekip öyle gitmeyi planlıyorum tabi son anda ne olur bilmiyorum duanı eksik etme canım esmayıda öpüyorum ssnırım rahatsz geçmş olsun rabbim şifa göndersin..ismide beğenmene sevindim herkes telafuzu zor diyor ama artık karar kıldık rabbim isimlerini hayırlı kılsın...
Canım tabikide hatırlıyorum aklımdasın hep seni merak ettim rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin benimde az kaldı duanı eksik etme sen şimdi tedavi göryrmsn ne aşamadasın hayırlı haberlerini bekliyor olacağım rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin dua eder dua beklerim...
canım hatırlamana sevindim evdeyim pc basında oturmak istemiyrm telden giriyorum csnım amin çok ssğol umarım kolay bir doğum olur zaman ysklsştıkça heyyecanım korkularım artyr duanı eksik etme ezgi hanımada maşallah yakında konuşur artk susturamazsnz:))) rabbim bağışlasn öpüyorum ikinizide...
amin ayşem inşallah duanı eksik etme nazar boncuğuda takı yastığı öyle nette beğenip aldık burda seçenek olmadığı iöin bizde böyle beğendik evet götüşebilseydk güzel olurdu bellide olmaz dünya küçük bakarsın bir yerlerde buluşuruz hifa nasıl ikinizide öpüyorum rabbe emanet olun...
Canım bi kaç soru sormuşsun onları cevaplayım. Benim suyum gelmedi. Akşam saat 9 da sancım başladı. Ertesi gün saat 10 a kadar kimseye söylemedim. 11 de hastanedeydim. 1 de doğum yaptım :) İlla ki suyun gelecek diye bir kayıt yok. Benim suyumu yatış yapınca patlattılar. Suyun gelirse ama hiç bekleme hemen git hastaneye. Yok gelmez de sancın başlarsa hemen gitme derim.. En azından bir 5-6 saatini evde geçir . Tabi kendini iyi hissetmezsen hiç durma. Sancı denilen şey de öyle korkunç bir şey değil tedirgin olma. Oturup dizi izledim ben sancılar başladığında. Hafif hafif gaz sancısı gibi başlıyor. Sanki ishal olacakmış gibi. Bir de bu tür bir şey hissettiğinde saati not al. Düzenli aralıklarla devam ediyorsa doğum sancısıdır. Saat şaşar o sancının aralığı şaşmaz o kadar düzenli gelir. Hiç tedirgin olma o şaşkınlıkla bir bakmışsın doğuruvermişsin. Afedersin büyük abdestini yapmak gibi bir şey normal doğum. Sancı geldiğinde kuvvettli ıkınmak çok önemli. Gerisini doktor ve ebe hallediyor :) Ben anlayamadım bile doğduğunu bir baktım doğmuş bile ne ara olduysa :)
Amin canim kesinlikle cok eglenceli cok yorucu ama olsun raziyim.
Canim ipek bakmis migrosta varmis benim ictigim ömür boza.
7 8 gune kadar normal canim biz birhafta yapmadi artik 7.gundu sanirim z.yagi icirdim. O kadar kuru kayiskayisi yedim gobegine ve poposuna z.yagi surdum yapmadi ama icince 3 bez doldurdu. Ne beklemistim ya. Insallah faydasi olur da yaparsiniz doldurursunuz bezi. 5 gunun acisi fena cikar
Tsk ederim canim bugun gelicek kargo bekliyorum. Philips yoğurt ustasi ve buharli pisirici hem lor peyniri yapiyor hem yogurt hem de buharli pisirici balik bile pisiriyormus icinde tarif kitapcigi da varmis gelsin hele. Yorumlarimi yazarim.
Amin canim?cumlemizin evlatlarini. Sorma sule teyzesi kafam sisyor ya. Ciglik atiyor bazen. Rabbim herkese yasatsin cok guzel bir duygu. Biz de seni cok optuk sule teyzesi.
sağol canım allah razı olsun duana amin diyorumOyy tatlım aminn.. Rabbim seni ve tüm doğurcak olan arkadaşları tez vakitte kurtarsın sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah dualarımda olacaksın...
ben tekrar klomen tedavisine başladım bu ay hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim..
Canım bi kaç soru sormuşsun onları cevaplayım. Benim suyum gelmedi. Akşam saat 9 da sancım başladı. Ertesi gün saat 10 a kadar kimseye söylemedim. 11 de hastanedeydim. 1 de doğum yaptım :) İlla ki suyun gelecek diye bir kayıt yok. Benim suyumu yatış yapınca patlattılar. Suyun gelirse ama hiç bekleme hemen git hastaneye. Yok gelmez de sancın başlarsa hemen gitme derim.. En azından bir 5-6 saatini evde geçir . Tabi kendini iyi hissetmezsen hiç durma. Sancı denilen şey de öyle korkunç bir şey değil tedirgin olma. Oturup dizi izledim ben sancılar başladığında. Hafif hafif gaz sancısı gibi başlıyor. Sanki ishal olacakmış gibi. Bir de bu tür bir şey hissettiğinde saati not al. Düzenli aralıklarla devam ediyorsa doğum sancısıdır. Saat şaşar o sancının aralığı şaşmaz o kadar düzenli gelir. Hiç tedirgin olma o şaşkınlıkla bir bakmışsın doğuruvermişsin. Afedersin büyük abdestini yapmak gibi bir şey normal doğum. Sancı geldiğinde kuvvettli ıkınmak çok önemli. Gerisini doktor ve ebe hallediyor :) Ben anlayamadım bile doğduğunu bir baktım doğmuş bile ne ara olduysa :)
Canım duan için Allah razı olsun ama sanırım diğer doğumlarım sezaryen olabilir. İç dokularım çok hassasmış. Dikişlerim tutmadığı için tekrar narkoz verilip ikinci dikiş atıldı. Hayati tehlike yaşadım. Bu durumumu fazla dile getirmek istemedim olumsuz düşüncelere sebebiyet vermemek adına. O da benim talihsizliğim. Doktorum diğer doğumlarımı sezaryen önerdi. Ben de aynı riske girmemek için sanırım doktorumun önerisine uyarım.
Aaaa bilmiyordum.Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin de inşallah normal olsun yine.
canım içimi ferahlattın çok sağol elimden geldiğince sanvılarımı
evde geçiricem ben nişan geldikten sonra sancılar baslar
Diye biliyordum öğrendiğim ii oldu sende maşallah bir gün boyunca
Evde kalıp ssncıları çekmişsin rabbim o günde yardımcm olur
iinşallah çok korkuyorum egzersiz yptığımda yok bakalım
Ne olucak acaba bu süreçte yürüyüş yapmam faydalı olurmu
Aslında yürümektede zorlanıyrm karnm taş gibi oluyor
Bacaklarıma ağrı giriyor ayyy cnm kafanı şişirdm hakkını
helal et esmayıda öpüyorum duanı eksk etme..
Bu kız zilli olucak şimdi sözcükler ne güzel çıkacak
yarım yamalak kelimeler oyy masallah diyyeyim
Rabbim esirgesin şule teyzesi kocamn öpüyor
buarda dilek nerelerde bilal nasıl umarım iyilerdr...
sağol canım allah razı olsun duana amin diyorum
rabbim sanada tez vakitte nasip etsin
İnş.hayırlı haberlerini alırz kafan rshat olsun
Sanırm çalışmıyrsn birşeylerle meşgul olup unutmaya
çslış inş. bu defa rabbimin izniyle olacsk
Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsn duaLarmdasn..
Kızlar herkese merhaba..
Bu hafta benim için zorluydu.. Daha doğrusu esma için. Eşimin amcasının kızı esmayı kucağından düşürdü hem de kafa üstü. Gözümün önünde içim parçalandı. Kaç gündür onun siniri var üstümde. Dün akşamda yürütecindeki sert plastik parmağını kanattı yavrumun. Eşim bir hırsla bütün oyuncakları söktü üzerindeki. İyi de yaptı. Böyle talihsizlikler yaşadık iki gün üst üste. Ona bir şey olunca her şey boş geliyor. Rabbim yavrularımızdan imtihan etmesin.
Sizler nasılsınız herkeste herşey yolundadır umarım.
Doğumda sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz?