Bol bebiş topiği

YALNIZMELEK canim ben keske alsaymisi demstim. Sezryan sonrasi 6 saat kaldirmadilar beni hos zatenkalkamazdim ya belimden asagisi uyusuktu bebegimi emziremedim annem yanima yatirdi memeyi agzina sokmaya calistik tabi ben donemiyorum epey rezillik cekmistim sut de hemen gelmedi tabi dedim keske alsaymsim. Sonra esimaldi ama abi ben artik emzirebiliyordum emziremedigim donemde bebegim mama icti mecburen. Sezeryan o,dugum ertesi gun aksama sutum geldi ve emzirebildik tabi yine annemle ama sabaha kucagima alabilmistim. Bebek emdikce sut geliyor tabi ompa olsaydi belki daha cabuk gelirdi ve o kadar zorluk yasamazdim ilk gun. Esim lansinoh manuel pompa almis 40 50 tl birsey sanirim. Su ara gouslerim sistiginde kullaniyorum cunku kucuk hanim biberonu almiyor. Ben de fazlaligi sagiyorum. Sertlesince cok rahatsizlik veriyor.

Allah razi olsun canim.ben oglumdada hep verdim su.bundada veriyorum.

hayırlı günler kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor bebişlerle?
biz iyiyiz elhamdülillah
oğlumun öksürüğü ve hırıltısı geçti,
eşimle de uzun bir istişare sonucu aramızı düzelttik çok şükür
ama yine de temkinli davranıcam. hala beni tam olarak anladığını sanmıyorum.
dün hava çok güzeldi pikniğe gittik,
oğlumun ilk pikniğiydi tabi arabadaydı çoğu zaman.
bize de bi değişiklik oldu.
akşam da misafirlerimiz vardı yoğun gidiyor bu aralar.
yine de geçmişi okumaya çalışıyorum.
bir de kitap okumaya çalışıyorum çocuk terbiyesiyle ilgili.
siz neler yapıyorsunuz?

bizde aynı telaşlar uğraşıyoruz işte cnm.
Oğlum 5 gün sonra 8.ayı dolduracak.bu ayda kendi başına oturur diyorlar ama oturmuyor daha.doktor erken doğduğu için bir ay geriden takip et diyor ama bilmiyorum.yürüteç almayı düşünüyorum bakalım ay ortasına kadar oturmazsa alırım herhalde:44:

Allah razi olsun.hepimizin evladini rabbim bagislasin canim.darisi basiniza insallah suzlerinde 2. Bebis haberlerini aliriz hayirlisiyla.
Âmin canım hayırlısıyla
Aranizi düzeltmenize sevindim tatlım.
Bende oğlumla zaman geçiriyorum değişen düzeniyle beni şaşırtıyor.
Burda hava birden soğudu dışarı çıkılmıyor.
Evdeyiz herzaman. Inşaallah havalar düzelir bizde rahatlarız.

Kızlar herkese merhaba..
Bu hafta benim için zorluydu.. Daha doğrusu esma için. Eşimin amcasının kızı esmayı kucağından düşürdü hem de kafa üstü. Gözümün önünde içim parçalandı. Kaç gündür onun siniri var üstümde. Dün akşamda yürütecindeki sert plastik parmağını kanattı yavrumun. Eşim bir hırsla bütün oyuncakları söktü üzerindeki. İyi de yaptı. Böyle talihsizlikler yaşadık iki gün üst üste. Ona bir şey olunca her şey boş geliyor. Rabbim yavrularımızdan imtihan etmesin.

Sizler nasılsınız herkeste herşey yolundadır umarım.

Kullanmazmıyım en büyük yardımcım o sandalye benim.Evi temizlerken çok güzel oluyor ordan oraya benimle sürükleniyor.Uykusu gelince uyuyor.Yemekte de çok rahat oluyor.6 kademeli olarak boyu düşüyor,3 kademeli de sırtı ayarlanıyor.Çok memnunum ben.Eklediğin resme benziyor bizimki de mama tepsisine pek ihtiyacımız olmuyor o yüzden takmıyorum ben.Oyuncakları her halukarda yere atmayı başarabiliyor.5 noktalı emniyet kemeri var.

Canİm bende oglumda calgel kullndim hic fayda etmiyordu.simdi kizimda destinox verdi doktorumuz bu daha etkiliymis.ben faydasini goruyorum.
Calgel bende de var.Şimdilik sakinleştiriyor ama inşallah hep şifamız olur..

Ayyyynennn.Bir kez toplamayım adım atacak yer kalmıyor sanki evde.Nasıl beceriyorum bilmiyorum bu kadar dağılmayı anlamıyorum:44::44::44::44::44:
Nazar konusunda bizde aynıyız.2 kişiyle otursak kavgayla bitiyor gün.Allah kem gözlerden korusun hepimizii:18::18::18::18:

Maşallah hep mutlu ol inşallah Dilekcim.Ssvd yapan dr varmış burada.2.çocuk hala çok uzak bi düşünce bana.Bazen kardeşten daha ötesi yok kızım yalnız kalmasın diyorum,bazen de kimseden fayda yok tek olsun benim olsun diyorum.:44: Bencil miyim aslaaYorgunmuyum sonuna kadar

Hemen ekledim oğluşumuzu
Ben pompa almamıştım doğumdan önce.Hastanede de lazım olmadı.Çok acı çektim zor emzirdim ama pompa almadık.O hafta kiraladık makinayı.Medikalciler yeni pompalarla sağma makinasını kiralıyorlar günlük olarak.Sonra da satın aldım.Çok işime yarıyor.Kızımdan uzakken sağıyorum kullanıyorum.Bazen üşütüyorum,sütten ona geçmesin gaz diye sütümü sağıyorum ısıtıp öyle veriyorum,inanılmaz işe yarıyor.Ben üşütünce sütüm üşürmüş gaz o yüzden olurmuş.Lansinoh marka makinam.Çok işime yarıyor benim.

bilmiyordum canim hep 6ay sut iciorsa su ordan alinior diyor ya drlar. ben 6ay sonu ek gida ile verilecek diye biliyorum
Bende öyle biliyorum İpekcim.Ama devam sütü alan bebeklere az su verilmeli diyor drlar.Dra sormayı unutmuşum bende gelecek ay soracağım artık:44:

Maşallahh piknikler falan başlamış.Bizde piknik delisi bir çiftiz.Koşturmacadan pazarları değerlendiremedik ama en kısa zamanda gideriz büyük ihtimal.Bende kitap okumaya çalışıyorum.Kızıma peygamber efendimizin (sav) hayatını okuyorum sayfa sayfa.Kendimde Mehmet Öz'ün bebeğinizi büyütürken kitabını okuyorum.

Kızlar mahkeme tarihin belli oldu nisan başında. Moralim bozuk. Hepinizi cok öptümm
Herşeyin hayırlısı olacak Duygucum.Dualarım seninlee

Ayyyyy.Çok geçmiş olsun bitaneme.Allah korusun bir daha yaşamasın inşallah böyle şeyler.
Benim de kvalidem düşürmüştü kırkı bile çıkmamıştı daha.Hala ağlarım aklıma geldikçe.Anlayabiliyorum seni
Yürüteç almadık biz.Tatilde otelde yerde sürünmemesi için lazım oluyor diye okudum bi kaç yerde.Belki tatile giderken alırım.Druna bi sorayım onuda.:44: İnsan onun için bütün tedbirleri almak istiyor.Allah'a emanet yavrularımız:26::26::26::26::26::26:

Bende de koşturmaca tam gaz.Havalar güzel diye güneşi değerlendirmeye çalışıyorum.Büro işleri olunca kızımı hazırla-anneme bırak-koştur-süt sağ derken pilim bitiyor.Allah günah yazmasın ama bazen yorgunluktan süt de gelmiyor,halim de kalmıyor.Eşim mama veriyor akşamları.Ev temizliği,kardeşimin düğün telaşı da cabası.Hoş anneme bile yardıma gidemiyorum çeyiz için ama en azından ayak bağı olmamaya çalışıyorum.Annemin kardeşi de yok,tek başına koşturuyor herşeye garibim.Ona da üzülüyorum Bi atlatsaydık şu düğünü hayırlısıyla

Teşekkür ederiz teyzesi işte öyle tehlikeler atlatıverdik çok şükür birşey olmadı. Kafası yere vurunca o kadar korktum ki beyin kanaması olur korkusuyla.

Kardeşinin düğünü de yakın demek. Allah kolaylıklar versin düğün telaşları zordur. Maddi yönü ayrı manevi yönünün zorlukları daha da bir ağır basar. Annen tek başına koşturunca o da zor. Hifaya kardeş durumunu bu yönden de düşünüp değerlendir bence. Ben esmaya bir kız kardeş çok isterim. Yaşları büyüdüğü zaman çok güzel destek olurlar birbirlerine. Tabi Allah ne takdir ederse o olur.

Bir yandan büro işleriniz var tabi. Çok yorulunca süt azalıyor dediğin gibi. Sen de sütün oldukça vermeye devam et. Zaten 6. ayına kadar geldin şimdiden sonra ek gıdalar da başlıyor. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Bir bakmışız yaz sonu yürümeye başlamışlar. İnşallah Allah sağlık sıhhat versin de onları da görürüz..

çok geçmiş olsun cnm ben de bu konuda bazı şeyler yaşadım eli yandı,kağıt kesti filan.oluyor büyüdükçe de olacak sanırım.Rabbim kötü şeyler yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…