Bol bebiş topiği

canım allah razı olsun hiçbirimize yaşatmasın rabbim bu tür şeyler. Ben daha kendim hiçbir şekilde düşürmemişken başkasının gözümün önünde düşürmesi canımı çok acıttı. Diğer ufak tefek kazalara elimizde geldiğince önlem almaya çalışıyoruz ama o yapacağını bir anda yapıveriyor:)
Bundan sonra öyle kolay kolay kimsenin kucağına vermeyi düşünmüyorum. Başkalarının kırılmasından yavrumun sağlığı tabiki çok çok önemli. Ben kendim hatalıyım aslında. Çocuk kırılmasın diye sen 10 yaşındaki çocuğun kucağına ver. O kırılmadı ama benim yavruma çok kötü şeyler olacaktı Allahım korudu. Bu yüzden kaç gündür kendimle kavgalıyım :KK43:

WAVES canim cok gecmis olsun ya ust uste gelmis hepsi de kiyamam pamuk prensesime.

Selam kizlar. Suleden haber yok dimi? Acaba dogumyapti mi? Inciyi de cok merak ediyorum. Allahim yardim etsin.
Uc gundur bir kase kadar boza yiyorum acaip sut yapiyor. Delik hortumdan su fiskirir ya oyle sut akiyor ezginin yuzu gozu sut oluyor :-) isterseniz deneyin ben rezeneyi bir bardak icmeye basladim boza ictigimicin.
Ek gida arastirmalarim devam ediyor buharli pisirici aldim sirada mama sandalyesi var ama bir turlu mama tabagina karar veremedim vakumlu olanlar var. Onlardan mi alsam bilemedim. Cam rendemizi ve seramik bicagimizi da aldik. Bu pazar tam 5 aylik oluyoruz. Ne abuk geciyor gunler..
Bu arada gecen gun tvde cocuk uzmani su ek gidadir 6.aydan sonra verilir dedi.

WAVES canim cok gecmis olsun ya ust uste gelmis hepsi de kiyamam pamuk prensesime.

Selam kizlar. Suleden haber yok dimi? Acaba dogumyapti mi? Inciyi de cok merak ediyorum. Allahim yardim etsin.
Uc gundur bir kase kadar boza yiyorum acaip sut yapiyor. Delik hortumdan su fiskirir ya oyle sut akiyor ezginin yuzu gozu sut oluyor :-) isterseniz deneyin ben rezeneyi bir bardak icmeye basladim boza ictigimicin.
Ek gida arastirmalarim devam ediyor buharli pisirici aldim sirada mama sandalyesi var ama bir turlu mama tabagina karar veremedim vakumlu olanlar var. Onlardan mi alsam bilemedim. Cam rendemizi ve seramik bicagimizi da aldik. Bu pazar tam 5 aylik oluyoruz. Ne abuk geciyor gunler..

cnm boza hazır mı kendin mi yapıyorsun

Canım moralini ne bozuyorsun en azından her şey bir sonuca ulaşacak. Bebeğini ve kendini düşün gerisi önemli değil bence.

Kullanmazmıyım en büyük yardımcım o sandalye benim.Evi temizlerken çok güzel oluyor ordan oraya benimle sürükleniyor.Uykusu gelince uyuyor.Yemekte de çok rahat oluyor.6 kademeli olarak boyu düşüyor,3 kademeli de sırtı ayarlanıyor.Çok memnunum ben.Eklediğin resme benziyor bizimki de mama tepsisine pek ihtiyacımız olmuyor o yüzden takmıyorum ben.Oyuncakları her halukarda yere atmayı başarabiliyor.5 noktalı emniyet kemeri var.

Calgel bende de var.Şimdilik sakinleştiriyor ama inşallah hep şifamız olur..

Ayyyynennn.Bir kez toplamayım adım atacak yer kalmıyor sanki evde.Nasıl beceriyorum bilmiyorum bu kadar dağılmayı anlamıyorum:44::44::44::44::44:
Nazar konusunda bizde aynıyız.2 kişiyle otursak kavgayla bitiyor gün.Allah kem gözlerden korusun hepimizii:18::18::18::18:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallah hep mutlu ol inşallah Dilekcim.Ssvd yapan dr varmış burada.2.çocuk hala çok uzak bi düşünce bana.Bazen kardeşten daha ötesi yok kızım yalnız kalmasın diyorum,bazen de kimseden fayda yok tek olsun benim olsun diyorum.:44: Bencil miyim aslaa:KK50::KK50:Yorgunmuyum sonuna kadar:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Hemen ekledim oğluşumuzu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben pompa almamıştım doğumdan önce.Hastanede de lazım olmadı.Çok acı çektim zor emzirdim ama pompa almadık.O hafta kiraladık makinayı.Medikalciler yeni pompalarla sağma makinasını kiralıyorlar günlük olarak.Sonra da satın aldım.Çok işime yarıyor.Kızımdan uzakken sağıyorum kullanıyorum.Bazen üşütüyorum,sütten ona geçmesin gaz diye sütümü sağıyorum ısıtıp öyle veriyorum,inanılmaz işe yarıyor.Ben üşütünce sütüm üşürmüş gaz o yüzden olurmuş.Lansinoh marka makinam.Çok işime yarıyor benim.

Bende öyle biliyorum İpekcim.Ama devam sütü alan bebeklere az su verilmeli diyor drlar.Dra sormayı unutmuşum bende gelecek ay soracağım artık:44:

Maşallahh piknikler falan başlamış.Bizde piknik delisi bir çiftiz.Koşturmacadan pazarları değerlendiremedik ama en kısa zamanda gideriz büyük ihtimal.Bende kitap okumaya çalışıyorum.Kızıma peygamber efendimizin (sav) hayatını okuorum sayfa sayfa.Kendimde Mehmet Öz'ün bebeğinizi büyütürken kitabını okuyorum.

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:Herşeyin hayırlısı olacak Duygucum.Dualarım seninlee:KK54:

hakkınızda hayırlısı olsun cnm:KK43:

Amin kızlar hayırlısı olsun artık ne diyeyim ki. Rabbim oğlumu da beni de boynu bükük bırakmasın. Ferahlığa çıkarsın. en kısa zamanda..

saol cnm ben de deneyeyim.önceden bi kafede içmiştim hiç güzel değildi bi daha içmedim umarım içebilirim.napim oğlum için mecburum:KK25:

Ben de ilk ictigimibegenmemistim. Pet siseydi hic guzel degildi eksi gibi garip bir tadi vardi. Bunu cok sevdim ama bursada yapiliyormus cam sise. Icine tarcin katiyorum kasikla yiyorum cok sevdim.
Insallah bol bol sut olur sanada. Ha bu arada leblebi ile de yeniliyormus esim oyle seviyor :-) bozaci olduk ailece :-)

Kızlar ne haber nasılsınız
Ben izne ayrıldım şimdilik evdeyim arada adet olacakmışm
gibi sancılarım oluyor buaralar artık geceleri uyuyamıyrm
bacak ağrım beni mahvetti birde grip oldum buda üstüne
tuz biber oldu nefes alıp veremiyorum geçen hafta çatı
Muayenemi oldum doktorum normal doğum için sıkıntı
Olmaz dedi ben epidural düşünüyordum ama onunda bir
takım sıkıntıları varmış şimdi kararsız kaldım çevrenizde yapn varmı
Acaba birde ben bacak ağrım için kan sulsndırıcı iğne
Kullanıyorum bu iğnede epiduralde skıntı olabiliyormuş
kafam çok karıştı ağrı eşiğim çok düşük umarım normal kolay
Bir doğum olur pazarda annem gelecek hazırlıklarmı
tamamlafm sadece besiği düzeltmek kaldı onu hafta sonu
Yaparım benden şimdilik bu kadar
ayşe özlem dilek sizler nadılsnz?
Hifa ezgi bilal esma yusuf bebişlerimiz nasıllar
hepinizi öpüyorum bnde doğursam bebişimi
hayırlısıyla kucağıma alsam
buarda bizim bebişin ismi talha olscak
sonunda karar verdik:)))
Arada girerim inş. Dualarınızı eksik etmeyn
Rabbe emanet olun...

$IMG-20140204-WA0008.jpg $IMG-20140204-WA0011.jpg $IMG-20140204-WA0010.jpg $IMG-20140204-WA0014.jpg

canım cevap biraz geç oldu kusura bakma nete fazla giremiyorum.evet sarma yaptığımız sarı lahana ocakta biraz yumuşat söndür sertliğini sonrada karnına koy canım

Rabbe emanet olun...

Canım artık son zamanlarına gelmişsin Allah yardımcın olsun. Gün beklemek kolay değil hele ki normal doğum olacaksa. Stres bir yandan. Kendini dinleme vakti gelince o kendini belli ediyor. Bir de ağrı eşiğim düşük diye kendini şartlandırma. Benim doğumum kolay oldu biliyorsun. Sonradan düşünüyorum da benim adet ağrılarım doğum sancımdan fazlaymış. Doktoruma ben adet ağrısına bile dayanamıyorum nasıl normal doğum yaparım dediğimde bana demek ki ağrıya dayanıksız birisin demişti. Ben bu stresle doğuma girdim düşün.Epidural falan da almadım. Öyle çok korkulacak bir şey değil üstelik benim normal sancım varken üstüne suni verildi. Ağrılar sürekli değil ki ara ara giriyor. O en şiddetli anında bile ara veriyor. O zaman nefes alıyorsun. Hiç tedirgin olma derim.
İsmi de çok güzel düşünmüşsünüz hayırlı olsun. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah.

Rabbe emanet olun...

Sule merhaba nasılsın hatırladın mı beni yanlış hatırlamıyorsam sneinle konuşmuştuk uzun zaman önce umredeydin
hamile olduğunu gördüm bebişinin gelmesine az kalmış Rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Dualarında bana da yer verir misin 2 düşükten sonra bu ay tekrar tedaviye başladık..

saol cnm ben de deneyeyim.önceden bi kafede içmiştim hiç güzel değildi bi daha içmedim umarım içebilirim.napim oğlum için mecburum:KK25:

Canim tam da bugun yazmistim?kac gundur aklimdasin sesin cikmiyor merak ediyordum iyi olmaniza sevindim hayirlisiyla kavusun insallah. Rabbim bir avazda kurtarsin. Biz iyiyiz ezgiyle yuvarlaniyoruz bu ara abababababa demeye basladi :-)
Bu arada cicileriniz cok guzel gule gule kullanin.

Maşallah ezgi hanım da babababa lara başlamış. Esma da diyor ba ba ba. ma ma ma sanki ben de onunla birlikte konuşmayı öğreniyorum. Çocuk büyütmek ne güzel bir şeymiş. Onlarla beraber yeniden büyüyoruz sanki. Hayat veriyorlar insana. Allahım olmayanlara da nasip etsin.

Ben de ilk ictigimibegenmemistim. Pet siseydi hic guzel degildi eksi gibi garip bir tadi vardi. Bunu cok sevdim ama bursada yapiliyormus cam sise. Icine tarcin katiyorum kasikla yiyorum cok sevdim.
Insallah bol bol sut olur sanada. Ha bu arada leblebi ile de yeniliyormus esim oyle seviyor :-) bozaci olduk ailece :-)

denicem cnm marketlerde bulabilirim inş.

Canlar nasılsınız..
Esma kakasını yapamıyor bugün 5. günümüz. Bu konuda en uzman kişi bildiğim kadarıyla özlem. Ezgi uzunca bir süre kakasını yapamamıştı. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Bir de kuru kayısı kaynatıp suyunu içirdim. Başka yapmam gereken bir şey var mı..

Teşekkür ederiz teyzesi işte öyle tehlikeler atlatıverdik çok şükür birşey olmadı. Kafası yere vurunca o kadar korktum ki beyin kanaması olur korkusuyla.

Kardeşinin düğünü de yakın demek. Allah kolaylıklar versin düğün telaşları zordur. Maddi yönü ayrı manevi yönünün zorlukları daha da bir ağır basar. Annen tek başına koşturunca o da zor. Hifaya kardeş durumunu bu yönden de düşünüp değerlendir bence. Ben esmaya bir kız kardeş çok isterim. Yaşları büyüdüğü zaman çok güzel destek olurlar birbirlerine. Tabi Allah ne takdir ederse o olur.

Bir yandan büro işleriniz var tabi. Çok yorulunca süt azalıyor dediğin gibi. Sen de sütün oldukça vermeye devam et. Zaten 6. ayına kadar geldin şimdiden sonra ek gıdalar da başlıyor. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki. Bir bakmışız yaz sonu yürümeye başlamışlar. İnşallah Allah sağlık sıhhat versin de onları da görürüz..
6 Nisan'da düğünümüz.Düğün de,evi de il dışında olunca daha da zor oluyor.İş-ev-Hifa derken 2.bebek hayal bile değil şu an :KK43:(
Yürümeye başladığında daha tehlikeli olacak yaşam.Sürekli peşinde olmalıyız o zaman.Şu an uyanık ve bıraktığım yerde oynuyor en azından.Allah kolaylık versin hepimize:KK19: Totosuna zilmi taksam nerede olduğunu duymak için acaba:KK53::KK53::KK53::KK53:

canım allah razı olsun hiçbirimize yaşatmasın rabbim bu tür şeyler. Ben daha kendim hiçbir şekilde düşürmemişken başkasının gözümün önünde düşürmesi canımı çok acıttı. Diğer ufak tefek kazalara elimizde geldiğince önlem almaya çalışıyoruz ama o yapacağını bir anda yapıveriyor:)
Bundan sonra öyle kolay kolay kimsenin kucağına vermeyi düşünmüyorum. Başkalarının kırılmasından yavrumun sağlığı tabiki çok çok önemli. Ben kendim hatalıyım aslında. Çocuk kırılmasın diye sen 10 yaşındaki çocuğun kucağına ver. O kırılmadı ama benim yavruma çok kötü şeyler olacaktı Allahım korudu. Bu yüzden kaç gündür kendimle kavgalıyım :KK43:
Onu bende çok yapıyorum maalesef.Karşıdaki kırılacak diye öpmesine,kucaklamasına izin veriyorum.Sonra çok pişman oluyorum.Hele hele de küçük çocukların öpmesi deli ediyor beni.Burnunu çeken,öksüren,herşeyi yiyip içen bi çocukta mikrop olmaması mümkün mü? Hayır dediğimde de bozuluyor insanlar.Sanki kendileri hiç yaşamadı bugünleri :KK43:( Bozulan bozulsun arkadaş vermek istemiyorum kimseye çocuğumu :KK43:((

Buharlı pişiriciniz hayırlı olsun Özlemcim.Markası,modeli ne?Kullandınmı?Bilgi verirsen sevinirim.Tatil için düşünüyorum bende.Bebek dostu otellerin fiyatları çok uçuk.O yüzden eksiklerimi kendim götüreyim diyorum.

Rabbe emanet olun...
Maşallah Şulecim.Az kaldı seninde.Wavesin dediği çok doğru.Zor olacak diye şartlama kendini.Kolayca pırtlatırsın yavrucuğunu inşallah :))

Ayyy çok güzell.Bu bebek arabasını bende istemiştim ama bisikletlerimizi içine koyamayacaktık o yüzden almadık.Nazar boncuğu olan da takı yastığı mı?Çok güzel bi fikir bence.Güzel günlerde kullanın inşallah :)) Keşke görüşebilseydik de birbirimize bebek şekerlerimizi verebilseydik :)))

Canım artık son zamanlarına gelmişsin Allah yardımcın olsun. Gün beklemek kolay değil hele ki normal doğum olacaksa. Stres bir yandan. Kendini dinleme vakti gelince o kendini belli ediyor. Bir de ağrı eşiğim düşük diye kendini şartlandırma. Benim doğumum kolay oldu biliyorsun. Sonradan düşünüyorum da benim adet ağrılarım doğum sancımdan fazlaymış. Doktoruma ben adet ağrısına bile dayanamıyorum nasıl normal doğum yaparım dediğimde bana demek ki ağrıya dayanıksız birisin demişti. Ben bu stresle doğuma girdim düşün.Epidural falan da almadım. Öyle çok korkulacak bir şey değil üstelik benim normal sancım varken üstüne suni verildi. Ağrılar sürekli değil ki ara ara giriyor. O en şiddetli anında bile ara veriyor. O zaman nefes alıyorsun. Hiç tedirgin olma derim.
İsmi de çok güzel düşünmüşsünüz hayırlı olsun. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah.
canım benimde adet sancılarım çok şiddetli olur birszda ondan korkuyorum bakalım duruma bskacağız eğer sancılara dayanabilirsem akışına bırakıp normal sancılarımı çekip epidural olmadan doğurmak istiyorum tabi son anda ne olur onu bilmiyorum rabbim kolay doğum nasip eder inşallah canım suyun geldikten kaç saat sonra doğum oldu birde hemen doktora gittinmi ben sancılarımı biraz evde çekip öyle gitmeyi planlıyorum tabi son anda ne olur bilmiyorum duanı eksik etme canım esmayıda öpüyorum ssnırım rahatsz geçmş olsun rabbim şifa göndersin..ismide beğenmene sevindim herkes telafuzu zor diyor ama artık karar kıldık rabbim isimlerini hayırlı kılsın...

Sule merhaba nasılsın hatırladın mı beni yanlış hatırlamıyorsam sneinle
konuşmuştuk uzun zaman önce umredeydin
hamile olduğunu gördüm bebişinin gelmesine az kalmış Rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Dualarında bana da yer verir misin 2 düşükten sonra bu ay tekrar tedaviye başladık..
Canım tabikide hatırlıyorum aklımdasın hep seni merak ettim rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin benimde az kaldı duanı eksik etme sen şimdi tedavi göryrmsn ne aşamadasın hayırlı haberlerini bekliyor olacağım rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin dua eder dua beklerim...

Canim tam da bugun yazmistim?kac gundur aklimdasin sesin cikmiyor merak ediyordum iyi olmaniza sevindim hayirlisiyla kavusun insallah. Rabbim bir avazda kurtarsin. Biz iyiyiz ezgiyle yuvarlaniyoruz bu ara abababababa demeye basladi :-)
Bu arada cicileriniz cok guzel gule gule kullanin.
canım hatırlamana sevindim evdeyim pc basında oturmak istemiyrm telden giriyorum csnım amin çok ssğol umarım kolay bir doğum olur zaman ysklsştıkça heyyecanım korkularım artyr duanı eksik etme ezgi hanımada maşallah yakında konuşur artk susturamazsnz:))) rabbim bağışlasn öpüyorum ikinizide...

6 Nisan'da düğünümüz.Düğün de,evi de il dışında olunca daha da zor oluyor.İş-ev-Hifa derken 2.bebek hayal bile değil şu an :KK43:(
Yürümeye başladığında daha tehlikeli olacak yaşam.Sürekli peşinde olmalıyız o zaman.Şu an uyanık ve bıraktığım yerde oynuyor en azından.Allah kolaylık versin hepimize:KK19: Totosuna zilmi taksam nerede olduğunu duymak için acaba:KK53::KK53::KK53::KK53:

Onu bende çok yapıyorum maalesef.Karşıdaki kırılacak diye öpmesine,kucaklamasına izin veriyorum.Sonra çok pişman oluyorum.Hele hele de küçük çocukların öpmesi deli ediyor beni.Burnunu çeken,öksüren,herşeyi yiyip içen bi çocukta mikrop olmaması mümkün mü? Hayır dediğimde de bozuluyor insanlar.Sanki kendileri hiç yaşamadı bugünleri :KK43:( Bozulan bozulsun arkadaş vermek istemiyorum kimseye çocuğumu :KK43:((

Buharlı pişiriciniz hayırlı olsun Özlemcim.Markası,modeli ne?Kullandınmı?Bilgi verirsen sevinirim.Tatil için düşünüyorum bende.Bebek dostu otellerin fiyatları çok uçuk.O yüzden eksiklerimi kendim götüreyim diyorum.

Maşallah Şulecim.Az kaldı seninde.Wavesin dediği çok doğru.Zor olacak diye şartlama kendini.Kolayca pırtlatırsın yavrucuğunu inşallah :))

Ayyy çok güzell.Bu bebek arabasını bende istemiştim ama bisikletlerimizi içine koyamayacaktık o yüzden almadık.Nazar boncuğu olan da takı yastığı mı?Çok güzel bi fikir bence.Güzel günlerde kullanın inşallah :)) Keşke görüşebilseydik de birbirimize bebek şekerlerimizi verebilseydik :)))

amin ayşem inşallah duanı eksik etme nazar boncuğuda takı yastığı öyle nette beğenip aldık burda seçenek olmadığı iöin bizde böyle beğendik evet götüşebilseydk güzel olurdu bellide olmaz dünya küçük bakarsın bir yerlerde buluşuruz hifa nasıl ikinizide öpüyorum rabbe emanet olun...

Canım bi kaç soru sormuşsun onları cevaplayım. Benim suyum gelmedi. Akşam saat 9 da sancım başladı. Ertesi gün saat 10 a kadar kimseye söylemedim. 11 de hastanedeydim. 1 de doğum yaptım :) İlla ki suyun gelecek diye bir kayıt yok. Benim suyumu yatış yapınca patlattılar. Suyun gelirse ama hiç bekleme hemen git hastaneye. Yok gelmez de sancın başlarsa hemen gitme derim.. En azından bir 5-6 saatini evde geçir . Tabi kendini iyi hissetmezsen hiç durma. Sancı denilen şey de öyle korkunç bir şey değil tedirgin olma. Oturup dizi izledim ben sancılar başladığında. Hafif hafif gaz sancısı gibi başlıyor. Sanki ishal olacakmış gibi. Bir de bu tür bir şey hissettiğinde saati not al. Düzenli aralıklarla devam ediyorsa doğum sancısıdır. Saat şaşar o sancının aralığı şaşmaz o kadar düzenli gelir. Hiç tedirgin olma o şaşkınlıkla bir bakmışsın doğuruvermişsin. Afedersin büyük abdestini yapmak gibi bir şey normal doğum. Sancı geldiğinde kuvvettli ıkınmak çok önemli. Gerisini doktor ve ebe hallediyor :) Ben anlayamadım bile doğduğunu bir baktım doğmuş bile ne ara olduysa :)

Maşallah ezgi hanım da babababa lara başlamış. Esma da diyor ba ba ba. ma ma ma sanki ben de onunla birlikte konuşmayı öğreniyorum. Çocuk büyütmek ne güzel bir şeymiş. Onlarla beraber yeniden büyüyoruz sanki. Hayat veriyorlar insana. Allahım olmayanlara da nasip etsin.
Amin canim kesinlikle cok eglenceli cok yorucu ama olsun raziyim.
denicem cnm marketlerde bulabilirim inş.
Canim ipek bakmis migrosta varmis benim ictigim ömür boza.
Canlar nasılsınız..
Esma kakasını yapamıyor bugün 5. günümüz. Bu konuda en uzman kişi bildiğim kadarıyla özlem. Ezgi uzunca bir süre kakasını yapamamıştı. Poposuna zeytinyağı sürdüm. Bir de kuru kayısı kaynatıp suyunu içirdim. Başka yapmam gereken bir şey var mı..
7 8 gune kadar normal canim biz birhafta yapmadi artik 7.gundu sanirim z.yagi icirdim. O kadar kuru kayiskayisi yedim gobegine ve poposuna z.yagi surdum yapmadi ama icince 3 bez doldurdu. Ne beklemistim ya. Insallah faydasi olur da yaparsiniz doldurursunuz bezi. 5 gunun acisi fena cikar :-)

Tsk ederim canim bugun gelicek kargo bekliyorum. Philips yoğurt ustasi ve buharli pisirici hem lor peyniri yapiyor hem yogurt hem de buharli pisirici balik bile pisiriyormus icinde tarif kitapcigi da varmis gelsin hele. Yorumlarimi yazarim.
canım benimde adet sancılarım çok şiddetli olur birszda ondan korkuyorum bakalım duruma bskacağız eğer sancılara dayanabilirsem akışına bırakıp normal sancılarımı çekip epidural olmadan doğurmak istiyorum tabi son anda ne olur onu bilmiyorum rabbim kolay doğum nasip eder inşallah canım suyun geldikten kaç saat sonra doğum oldu birde hemen doktora gittinmi ben sancılarımı biraz evde çekip öyle gitmeyi planlıyorum tabi son anda ne olur bilmiyorum duanı eksik etme canım esmayıda öpüyorum ssnırım rahatsz geçmş olsun rabbim şifa göndersin..ismide beğenmene sevindim herkes telafuzu zor diyor ama artık karar kıldık rabbim isimlerini hayırlı kılsın...

Canım tabikide hatırlıyorum aklımdasın hep seni merak ettim rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin benimde az kaldı duanı eksik etme sen şimdi tedavi göryrmsn ne aşamadasın hayırlı haberlerini bekliyor olacağım rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin dua eder dua beklerim...

canım hatırlamana sevindim evdeyim pc basında oturmak istemiyrm telden giriyorum csnım amin çok ssğol umarım kolay bir doğum olur zaman ysklsştıkça heyyecanım korkularım artyr duanı eksik etme ezgi hanımada maşallah yakında konuşur artk susturamazsnz:))) rabbim bağışlasn öpüyorum ikinizide...

amin ayşem inşallah duanı eksik etme nazar boncuğuda takı yastığı öyle nette beğenip aldık burda seçenek olmadığı iöin bizde böyle beğendik evet götüşebilseydk güzel olurdu bellide olmaz dünya küçük bakarsın bir yerlerde buluşuruz hifa nasıl ikinizide öpüyorum rabbe emanet olun...

Amin canim?cumlemizin evlatlarini. Sorma sule teyzesi kafam sisyor ya. Ciglik atiyor bazen. Rabbim herkese yasatsin cok guzel bir duygu. Biz de seni cok optuk sule teyzesi.

X