Bol bebiş topiği

Kaşık sadece 1 sn geç geldiğinde tüm elini ağzına sokuyor tedbir aldım bende kendimce :))

Kuzu kuzu mu :KK70:DDD Gel bi de bana sor onu.Ağzında mama varken buuuuuu yapıyor,sonrada kahkahayı basıyor.Kızamıyorsun da zilliye.Saçları,üstü başı,yakın çevresi mama halde gülüşüyorsunuz:KK52::KK52::KK52::KK52:

:))) cnm sen mama sandalyesi almıştın kullanmıyor musun?bende oturacağı bişey almayı planlıyorum biz yemek yerken kucak istiyo yatmayı sevmiyo dsteksiz de oturamıyo:)))yuvarlanıp duruyo:)) $Crystal-Baby-CB-202-Turkuaz-Mama-Sandalyesi-10663.jpg $Crystal-Baby-CB-202-Turkuaz-Mama-Sandalyesi-10663.jpg

ekleyebildim mi bilmiyorum ama boyu ayarlanabilen olsun istiyorum genelde yerde yiyoruz çünkü

Son düzenleme:
Kızlar merhaba..
Demek yeni bebişler var maşallah.. Kendim için mi şu an Allah korusun yarabbim:)
Ayşe o ellerini çorabına sokmayı ben niye akıl edemedim diye hayıflanıyorum kendime:) Ellerini tutcam diye uğraşıyorum zavallı ben::)
Şu aralar biraz yoğun geçiyor. Okuyup geçiyorum yazmaya bile fırsat yok. Esma hanım diş sıkıntılarıyla beni çok yoruyor. calgel kullanıyorum. biraz rahatlatıyor yavruyu. aralarda uğramaya çalışıyorum bebişleri öpüyorum kızlar hepinize kolay gelsin..

Kaşık sadece 1 sn geç geldiğinde tüm elini ağzına sokuyor tedbir aldım bende kendimce :))

Kuzu kuzu mu :KK70:DDD Gel bi de bana sor onu.Ağzında mama varken buuuuuu yapıyor,sonrada kahkahayı basıyor.Kızamıyorsun da zilliye.Saçları,üstü başı,yakın çevresi mama halde gülüşüyorsunuz:KK52::KK52::KK52::KK52:

Hihi yerim o mamali agzi. Ah sebn yakin olcaktin ozlem teyzen seni yerdi isirirdi o tombis bacaklari. Masallah bitaneme.
Hep gulun insallah. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Desene bir turlu bitmeyecek bu temizlik :-) seneye de cis ogrenmeye calisiriz her yer cis olur eyvah ki ne eyvah...

Kızlar merhaba..
Demek yeni bebişler var maşallah.. Kendim için mi şu an Allah korusun yarabbim:)
Ayşe o ellerini çorabına sokmayı ben niye akıl edemedim diye hayıflanıyorum kendime:) Ellerini tutcam diye uğraşıyorum zavallı ben::)
Şu aralar biraz yoğun geçiyor. Okuyup geçiyorum yazmaya bile fırsat yok. Esma hanım diş sıkıntılarıyla beni çok yoruyor. calgel kullanıyorum. biraz rahatlatıyor yavruyu. aralarda uğramaya çalışıyorum bebişleri öpüyorum kızlar hepinize kolay gelsin..

Canİm bende oglumda calgel kullndim hic fayda etmiyordu.simdi kizimda destinox verdi doktorumuz bu daha etkiliymis.ben faydasini goruyorum.

selamu aleyküm kızlar nasılsınız?
geçmişi okudum bebişlerle eşlerle uğraşmaya devam...
biz de öyleyiz Muhammed Selimin de uyku düzeni alt üst oldu gece çok sık uyanıyor
bende tekrar rezeneye başlayacağım inş.
çok hareketlendi eller kollar bacaklar hiç durmuyor ben yoruluyorum onu izlerken.
eşimle de tartıştık moralim bozuk :KK43:
yanağımda da gece yanığı çıktı bilmiyorum nazar mı stres mi uykusuzluk mu....
Allahım tüm zorluk çeken annelerin yardımcısı olsun
eşlerimize anlayış, ilgi, sevgi, merhamet versin yuvalarımızın huzurunu bozmasın
en önemlisi de nazardan korusun hepimizi arkadaşlar. amin
dikkat ettim ne zaman çok şükür aramız iyi filan desem kendi kendimize nazar değdiriyorum
bide eve birileri gelince sanırım bize nazar değiyo ya :KK43:(
ooooooffffffff Allahım yardım et...
psikolojim doğumdan beri alt üst :KK43:
bi türlü kendime gelemedim
gelen giden hiç bitmiyo sürekli bi misafir telaşından yoruldum
kendime bakamıyorum çocuğa yetişemiyorum
bir gün eve bakmasam her yer alt üst :KK43:
eşim ayrı ilgi ister... masaj filan bekliyo beyefendi.
ben kendimi, çocuğu, evi, misafiri hakettim de senin masajın mı kaldı hey Allahım ya...
siz nasıl üstesinden geliyosunuz kızlar çok yoruldum artık.......

biz de öyleyiz Muhammed Selimin de uyku düzeni alt üst oldu gece çok sık uyanıyor
çok hareketlendi eller kollar bacaklar hiç durmuyor ben yoruluyorum onu izlerken.
eşlerimize anlayış, ilgi, sevgi, merhamet versin yuvalarımızın huzurunu bozmasın
dikkat ettim ne zaman çok şükür aramız iyi filan desem kendi kendimize nazar değdiriyorum
ben kendimi, çocuğu, evi, misafiri hakettim de senin masajın mı kaldı hey Allahım ya...

cnm aynı şeyleri çoğumuz yaşıyoruz.bol bol dua etmeliyiz:nazar::nazar:

Uyku düzenine girmek kiiiim biz kiim:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Ferber yönteminde 2.gecede pes ettik babamız yüzünden.3.kez ağladığında 3dkyı sayıyorum dişimi sıka sıka.Çok ağladı,içini çeke çeke ağlıyor,yorulduysan ben bakayım,başka bi yöntemi yokmu bunun derken dayanamadım.Evden atsammıki adamı 1 haftalığına :KK4: Çok kolay sanki o ağlarken telsizden dinlemek.Gözüm saniyelerde dklar bitmiyor zaten o an.Boşuna ağlattım kuzumu.Bozuldu düzen.Doğduğundan beri bi düzene girmişiz aslında biz farkında olmadan.Son uykuya geçiş rutinimiz aynen şu bizim.
Bez değişimi
Pijama
Emzirme
Bütün bunları loş ışıkta ve tv açıkken yapıyoruz.Öyle alışmışki derin uykuya geçmeden yatağına götürdüğümde uyanıyor.1-2 saat yatacak bizimle sonra uyuyor odasında sessizken.Aslında gezmelerde,misafir varken falan gayet kullanışlı bi sistemimiz var.Herkesin içinde uyuyakalıyor.Ama kendi kendine uyumaya alışması lazım diyor kitaplar.Hiç bozmasam da böyle devammı etsek.O zaman da büyüyünce tv karşısında uyuyacak hep.Kaldırması zor olacak her akşam.
Ne yapsam bilemedimki.Ferber yöntemine yeniden mi start versem?Elimde Mehmet ÖZ-Siz çocuğunuzu büyütürken adlı kitap var,orada da ferber yöntemi en iyisi diyor.En fazla 1 hafta sürüyormuş.Genelde 3 günde alışıyormuş kendi kendine uyumaya.Ooooffff adam ooofff.O gün gaz vermeseydi bitecekti bu sorun ertesi gün işte.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
Hifa dışında hayat değişmeye başladı benim için.Havalar 15 derece dolaylarında gidince her gün dışarıdayız.Ptesi kardeşimle abiye bakmaya çıktık.12-6 arası dışardaydık.Öyle iyi geldiki anlatamam.Bişey almadım,çok aşırı yoruldum ama yeniden alışverişe çıkmak,abiye denemek,kendimi güzel hissetmek harikaydı.Bulduğumuz uygun yerlerde emzirdim,bezini aldım vs.O da çok mutluydu.
Dün de öğleden sonra çıktık.Park,bahçe dolaştık.Açık hava yorar da gece tüm uyur diye arabasının yağmurluğunu da açtım rüzgar yokken.Güneş banyosu yaptı kızım:KK12::KK12::KK12::KK12:
Bugün evde oturayım artık diyorum.Ayaklarım zonkluyor hala:KK53: Ama bana belli de olmaz.Her an çıkabilirim:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
oy tatlım benim inşaallah en kısa zamanda düzenin istediğin gibi olur :KK34:
ay bende çıkıyorum ara sıra ama dediğin gibi bir alılverişe çıkmadım eminim çok iyi gelmiştir :KK54:
devamı gelir inşaallah. çok öpüyorum sizi hifayı :KK54:
Kızlar listemizin ilk başında olan gvn1907 isimli taze annecik 2.bebeğini bekliyormuş.Ekim annesi olacakmış.Allahım isteyen herkese nasip et.Şok oldum duyunca.2.leri duymak da nasip oldu topikte:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ayyy maşaallah darısı banaaaaaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52:
tabi yavrum bir yaşını geçtikten sonra :KK52:
ay maşaallah kuzcummmmmm :emir_bebek:

işte benim gibi bitri daha kendine oku bol bol ben artık iyiyiz iyiyim dememeye çalışıyorum. herşey o gün alt üst oluveriyor...
bizdede aynı kuzum ev işleriyle bebiş bir arada yapılmıyor. yapmaya çlışırsak canımız gidiyır. ah bu kocalar. özlemin dediği gibi kocalr insanı kpocatır :KK31:

Bir zamanlar bebek isterken burada sizlerleydim sonra göbişim doluyken şimdide kucağımda oğlumla....
Elahmdülillah çok şükür Allahım ,steyen herkese yaşat bu güzellikleri.....
Aişemmm nedense sezeryandan sonra normal doğum yapan hatunların haberini alınca aklıma sen geliyorsun. galiba abenim gibi normali çok istediğin için...
bak bu hafta içinde 3 kadından fazlası ssvd yaptı darısı bize....

kızlar size bir sorum olacak doğumdan önce süt pompasını bulundurmak gerekirmi yani hastane çantasında gereklimi yoksa doğumdan sonra lazım olursamı alımalı kafam karıştı birde hangi markalar daha iii yardımcı olursanız sevinirim bu arada ayşecim bebeğim erkekmiş listeye eklersen sevinirim ismide EYMEN EFE olacak kısmet olursa inşallah :KK1::KK16::KK16::KK16:

kızlar size bir sorum olacak doğumdan önce süt pompasını bulundurmak gerekirmi yani hastane çantasında gereklimi yoksa doğumdan sonra lazım olursamı alımalı kafam karıştı birde hangi markalar daha iii yardımcı olursanız sevinirim bu arada ayşecim bebeğim erkekmiş listeye eklersen sevinirim ismide EYMEN EFE olacak kısmet olursa inşallah :KK1::KK16::KK16::KK16:

Canim hastanelerde oluyor pompa.ama ben koymustum cantama.ben wee nin manuelini kullandim.cok memnun kaldim.40 gun kizim yogun bakimdayken onunla sagdim.

Canim hastanelerde oluyor pompa.ama ben koymustum cantama.ben wee nin manuelini kullandim.cok memnun kaldim.40 gun kizim yogun bakimdayken onunla sagdim.
Canım Allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize. Kızın neden yattı yogun bakımda. Allah size bağışlasın.

Canım bende almamıştım ama sütüm geç geldi. O Arda inmesi ve çoğalması için sağdım. Oğlum yoğun bakımda kaldığı için orda vardı almamıştım ama gece evde sağmak için pompa aldım. Zor oldu elde sıkılan pompadan aldığım için, en iyisi sarılı almak. Allah sâlihlerden eylesin isminde pek güzelmiş. Sağlıkla kucaklayın inşaallah..

Canım Allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize. Kızın neden yattı yogun bakımda. Allah size bağışlasın.

Allah razi olsun canim. kizim13 gunlukken on iki parmak bagirsagindan ameliyat oldu.orda darlik vardi besin gecmiyordu.devamli kusuyordu. Ameliyat sonrasi 20 gun agiz yoluyla beslenmedi damar yoluyla serumla beslediler 3400 gr dogan kizim 2.800 e dustu o surecte.cok zor oldu.rabbim bagisladi bize.

Allah razi olsun canim. kizim13 gunlukken on iki parmak bagirsagindan ameliyat oldu.orda darlik vardi besin gecmiyordu.devamli kusuyordu. Ameliyat sonrasi 20 gun agiz yoluyla beslenmedi damar yoluyla serumla beslediler 3400 gr dogan kizim 2.800 e dustu o surecte.cok zor oldu.rabbim bagisladi bize.

Canım bende almamıştım ama sütüm geç geldi. O Arda inmesi ve çoğalması için sağdım. Oğlum yoğun bakımda kaldığı için orda vardı almamıştım ama gece evde sağmak için pompa aldım. Zor oldu elde sıkılan pompadan aldığım için, en iyisi sarılı almak. Allah sâlihlerden eylesin isminde pek güzelmiş. Sağlıkla kucaklayın inşaallah..

karapisso canım allah razı olsun inşallah allah herkesin yavrusuna sağlık ve güzel ömür versin şükürler olsun sen atlattın zor günleri allah bir daha göstermesin

izell canım sana büyük geçmiş olsun inşallah birdaha göstermesin rabbim allahım banada sağsalim doğurmayı bebeğimi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinn amiiiiiiinnnn:KK16::KK54:

karapisso canım allah razı olsun inşallah allah herkesin yavrusuna sağlık ve güzel ömür versin şükürler olsun sen atlattın zor günleri allah bir daha göstermesin

izell canım sana büyük geçmiş olsun inşallah birdaha göstermesin rabbim allahım banada sağsalim doğurmayı bebeğimi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinn amiiiiiiinnnn:KK16::KK54:

Amin canim allah razi olsun.rabbim bidaha yasatmasin.sende hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.

Amin canim allah razi olsun.rabbim bidaha yasatmasin.sende hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.

kizlar herkese merhaba; ek gida, dis, es ve cesitli sorunlarla arkadaslara Allah kolaylik versin. Yazamiyorim sık eskisi gibi ama arada okuyorum hepinizi.
Aysecim masallah Hifaya afiyet olsun
İzelcim bilmiordum kizina gexmis olsun cok. Su icin erken deil mi niye tavsiye etti dr?
Karapisso evlat bu cook seviliyor Allah hepsine saglik mutluluk versin insallah.
Bebek bekleyenlere kolay bir hamilelik insallah.
Yeni doguranlara Allah kolaylik versin saglikla buyutsunler.
Topikteki herkese ayri yazamadim affedim ama hepinizi okuyorum.
Gunun ozeti gibi oldu :))

X