- 26 Ekim 2012
- 721
- 27
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.501
canımsın evet sıkıntın var ama ağlamalar genelde hormonlardan canım hep sevinç gözyaşın olur inşallah diyorum ya içimde sen le ilgili güzel şeyler olacak öyle hissediyorum.yok yok oğluş iyi oldu rabbim yüzünüzü güldürsün .belki babada biraz akıllanır da çark eder ama şu saatten sonra sen ne hissedersin bilemiyorum.bahtınız açık olsun her zamanCok teşekkür ederim. Cok zor zamanlar geçiriyorum arada böyle güzel haberler alınca bile hüngür hüngür ağlıyorum. Cinsiyeti öğrenince birde kızım olsun diye gecti içimden sonrasi nasip kaderimde varsa olur zaten. Kız olunca 3 yaşında babaya verme durumu oluyormuş en azından böyle bir durum ortadan kalktı.
allah kolaylık versin canım yorgunluğunun mükafatını versin inşallah.Kızlar merhaba...
Koşturmacalı günlerden yazmaya vakit bulamıyorum inanın.Girip okuyorum tam cevapla diyorum bi iş çıkıyor bitiremiyorum.
Büro işleri hızlandı bin şükür.Akmasa da damlamaya başladı.Vergi dairesi,noter derken kızımı anneme bırak git yap gel yap ölüyorum.Bugün sabah 8den beri kızımdan ayrıyım.Öğle tatili için eve geldim çıkacağım biraz sonra.Sütümü de sağıp koyacağım dolaba.Annemde olduğu için emziremiyorum bugün( Bana yakın bi yerden ev alsalar da rahatlasak o açıdan bari (
Yakın arkadaşlarımdan biri yarın sabah sezeryana giriyor.Birinin 3 haftası kaldı,diğeri her an olabilir.Etrafım hamiş dolu bu aralar.Allah yardımcısı olsun hepsinin.Haftaya da birinin aşılamasının sonucunu öğreneceğiz.İnşallah bebiş tutunmuştur annesine.
İnci için okuyorsunuz Yasin'i Allah razı olsun hepinizden.Bende hamişlerime söyledim hepsi dua ediyor sarı şekerimiz için.
Güzel sözleriniz,dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Allahım ele güne muhtaç etmesin hiçbirimizi.
Şimdilik kaçıyorum.Göğüslerim patlayacak gibi oldu sağayım biraz.
Bu arada son bi bilgi.Uyku düzeni için kızıma 3 gün boyunca not almaya başladım.Ne zaman uyudu,ne zaman emdi,ne zaman kalktı falan diye.Ona göre bi düzene girmeye çalışacağız inşallah.
Öpüyorum hepinizi.
gözleriniz aydın hayırlı uğurlu olsun minik meleğiniz rabbim analı babalı kardeşli büyütsün inşallah.Kızlar dünya tatlısı bir yavrum daha oldu... 3 kilo ağırlığında...3 Şubatta öğlen 1.00 de normal doğumla ikinci kez anne oldum...Dün geceyi hastanede geçirdik... Bebeğim ve ben sağlıklıyız çok şükür...
Allahım herkese kolay doğum nasip etsin...
Ayrıntıları daha sonra konuşuruz...Herkesi öpüyorum...
aişe işiniz kolay olsun canım. Allah hayırlınkapılar acsın.
Şulecim Allah yardımcın olsun,çantanda eksiğin yok hadi sağlıkla gir çık oğluşumun al kucağına...
Evris maşaallah canım Allah Analı babalı büyütsün. Dilerim 2. Doğumum normal olur dua et bize ne olursun. lohusanım duası kabul olur.
Diğer kızlar nasılsınız .
Ben Bilal beyle gün geçiriyorum çok akıllı benım oğlumu çokkkk
Waves msmesi fmfm aklım okadar çok karışıkki ve başım ağrıyor başka isim aklıma gelmedi hakkınızı helal edin, sizler nasılsınız ?
maşallah güzel bilalimize şu toipkten birde akıllı çıksın ama dimi hep yaramazlık hep yaramazlık.bizler iyiyiz canım başın niye ağrıyorki kansızlıktan mı yorgunluktan mı yoksa uykusuzluktan mı hadi tahmin edelim yoksa hepsi birden mi? kendine dikkat et