Bol bebiş topiği

canımsın evet sıkıntın var ama ağlamalar genelde hormonlardan canım hep sevinç gözyaşın olur inşallah diyorum ya içimde sen le ilgili güzel şeyler olacak öyle hissediyorum.yok yok oğluş iyi oldu rabbim yüzünüzü güldürsün .belki babada biraz akıllanır da çark eder ama şu saatten sonra sen ne hissedersin bilemiyorum.bahtınız açık olsun her zaman
allah kolaylık versin canım yorgunluğunun mükafatını versin inşallah.
gözleriniz aydın hayırlı uğurlu olsun minik meleğiniz rabbim analı babalı kardeşli büyütsün inşallah.

maşallah güzel bilalimize şu toipkten birde akıllı çıksın ama dimi hep yaramazlık hep yaramazlık.bizler iyiyiz canım başın niye ağrıyorki kansızlıktan mı yorgunluktan mı yoksa uykusuzluktan mı hadi tahmin edelim yoksa hepsi birden mi? kendine dikkat et

Tebrikler canim gozunuz aydin :)

Kizlar uzun zaman oldu yazamadim. Arada okuyorum ama bir turlu yazamadim. Umarim her sey yolunda Aysecim buronuz hayirli olsun, hayirli kazanclar. Dogum yapan, cinsiyet ogrenenlerin de gozu aydin. Bebisleri duzene giren hala giremeyenlere de selam olsun:) Disi cikanlara da daha nicelerine diyelim :) Bu ara Tr plani oldugu icin epey yogunuz. Cadiozycim biliyor park yatak secmeye calisiyorduk. Kraft almaya karar verdim insallah ben de memnun olurum. Durumlar boyle. Hepinizi opuyorum

duygubaby canım hayırlı olsun formasonu kazanmışsın.Allahım hayırlı bol kazançlar nasip eder herşey yoluna girer inşallah bundan sonra.Hormonlarına benden selam söyle seni çok yormasınlarMaşallah maşallah bir delikanlımız daha geliyor çok şükür.Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin güzel anne
Allah kabul etsin okuduğun Yasini canım.

Tokoyay Allah kabul etsin canım.İnşallah şifa bulur sarı şekerimiz bir an önce..

cadiozy kız napan bakıyım sen?Kitap falan okuyacak kadar sakinleşmiş bakıyorum minik cadı :) Not aldım kitabın ismini bende alırım elimdeki bitinceDemir ilacı bize dokundu 6.ay bitinceye kadar rafa kaldırdık.Dra sordum ben ölçmeden neden ilaç veriyoruz diye.Stokları boş onları depolamak için dedi.Ama yine sorun olursa vermem ilacı napıyım.Kıvranmasına,boncuk boncuk yaş dökmesine dayanamıyorum.İkimizi de çok yıpratıyor kan ilacı

hctp çok geçmiş olsun canım ya.Olur böyle ufak kazalar Allah beterinden saklasın.Bizde 2 gün önce çaydanlığın tadına baktık.Allahtan üst demliğe dokundu da çok sıcak değildi:18::18::18: Allah huzurlu mutlu nice yıllar nasip etsin yuvanızda.Bizimki 2.yi unuttu,1.ciyi de ben planlamıştım zaten.Ben ümidimi kestim artık kutlamalardan.Mutlu etmiyor canımı acıtmasın bari
layı hiç düşünmedim ama yürüteçi sordum günde 20dkdan fazla durmasın diyormuş drlar.Bir de düşünüyorum biz günlerce dolaşmışız üstünde bi sıkıntımızmı oldu çok şükür olmadı.Hele bi ayaklansında çok zorlanırsam alırım yürüteç.

sule25 çok sağol canım.Allah hepimize helal kazanç nasip etsin.Hifa ne yapsın annesini yormakla ve gülmekle meşgul.Hacıyatmaz gibi bu aralar,sırtı yer görmüyor :)
Maşallah senin de az kalmış.Hayırlısıyla al kucağına minnoşuÇantanı yazmışsın.Kayısı suyu,burçak yulaflı bisküvi olmazsa olmazlardan bence.İlk kakaları bi hayli çok oluyor o yüzden 3 tk alırsan bebişe iyi olur.Tabi battaniyeleriyle.Biz 2 gece yattık 15den fazla bez kullanıldı.Pişik olmasın diye sık değiştiriliyor çünkü.Islak mendili de mutlaka yıkayarak kullan derim ben.Kendine de bol atlet al.Çok terliyorsun çünkü.Çorap almayı da unutma.Üşütmemelisin.

msmesi Allah kabul etsin dualarınızı inşallah.Çok sağol güzel dileklerin için.Allah hepimize helal kazanç nasip etsin.
Aman Yarabbi o kıvır kıvır saçlarınızı yerim ben sizin.Maşallah ne güzel olmuşsun sen öyle.

MEVANURRRR biz de bebekten sonra tek maaşa düşeceğiz nasıl olacak diye tedirgindik ama inan nereden geldiğini bilemiyorsn bu kadar bereketin.Allah rızkını gönderiyor meleklerimizn.Sizin de sıkıntılarınız son bulacak inşallah meleğinizle...
Çok sağol canım.Allah kabul etsin Yasinini de...

Evris...Maşallahhh ayrıntılar için bekliyoruz en kısa zamanda.Allah sağlıklı uzun ömürler versin kuzularınızla size...

waves gezmeci annenin gezmeci kızı :)))Maşallah dişler dökülmeye başladı sizde.İnşallah biz de sizin gibi kolayca pırtlatırız

karapisso Dileğim nasılsın canım?Allah razı olsun güzel duaların için.Bilal beyler nasıllar?

buttercupnr Neden olmasın kız paylaşacak şeylerin?Anlat bakıyım neler yapıyorsun bebek çalışmaları dışında?

günaydın kızlar uykusuz bi gece ve sabah gene mide bulantılarıı rabbim hayırlısıyla kucagama almayı nasip etsin az kaldı çok az ama gücümün tükendigini hissediyorum Allahın gücüne gitmesin biliyorum bi tek kızımı kucagama alınca geçicek hepsi o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Yeni haberlerle yeni sorunlarla geldik biz yine..
Kucağımda minikkuşum dizimde laptopum karşınızdayız.
Arada klavye ve fareye saldırmalarda bulunarak ne kadar yazabilirim bilmiyorum
3 gündür yeni mükellef işleri için koşturuyorum.Ne eve bakabiliyorum ne kendime ( Sabah 8de bi çıkıyorum evden akşam 9a kadar.Mobilyalarımız geldi çok şükür.Ufak tefek kırtasiye mlzlerini,lambasını,halısını almadık daha.Boş masa :))
Babacığının sağlığı çok şükür iyi.Ayda 1 iğne olacak inşallah beklenen sonuçlar alınır da 3.ameliyata gerek kalmaz.
Arabamızı da aldık bin şükür.Allah olmayanlara da versin önemli bi eksik araba.Hele de el kadar bebekle.Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Kızımıza mama sandalyesi aldık demiştim.Fotosunu ekleyim.Çok hoşuna gitti kızımın.Bizimle aynı seviyede olmaktan hoşlanıyor :) Yemek yaparken de beni izliyor yakından :) Pencere kenarından dışarıyı da izliyor.Yarım şekilde yattığı için uyuyabiliyor içinde.Tavsiye ederiz yani
Dönmeyi tam olarak başaramasa da çok hareketlendik.Düz yerde yatarken tamamen belinin üstüne duruyor.Yani kafa-omuz-ayak-popo havada.Garip bi anlatım oldum ama kalkmak için uğraşıyor resmen.Tam oturtmuyorum hiç ama hafif yatmak bile sinir ediyor hanımı.4.ayımız bitiyor ayın 11inde.Ne zaman tam olarak oturabilirki?:44:
Bi sorunumuz var bizim.Deneyimli ve bilgili annelerden rica ediyorum bu konu için.4-5 gündür uykumuz kuş uykusuna döndü geceleri (( Bunca koşturmanın üstüne tuz biber oluyor gece uyumamak.Bugün toplasanız 4 saat uyumadım.30-40-45dkya bir uyanıyor,hemde bağırarak.Memeyi de zor alıyor 5 dk emiyor uyuyor.Tam ben dalmak üzereyken tekrar bağırıyor.Bel-ayak-baş ağrısı,günün yorgunluğu derken sürünüyorum resmen.Kucağıma bikaç denemede alabiliyorum yatağından.Tutmuyor kollarım.Gittikçe düzelmesi gerekirken neden bozuluyor anlayamadımki.Sabahları da çok sakin değil artık.Sürekli mızmızlanıyor,huysuzlanıyor vs.Uyumakta zorlanıyor çoğu zaman.Herşeyi denedim uyutamıyorum (( Bi akıl verin neden oluyor bu?Nerede hata yapıyorum?Açmı?Dişmi?Yorgunmu?Pişik yok,vicks sürüyorum,masaj yapıyorum,haftada 2 yıkıyorum,sıcak su torbası koyuyorum,kakası-gazı çıkıyor normal ikiside,okuyorum nazar için.Yalnız gün içinde çok fazla kaşınıyor saçları.Konak oluşuyor gibi hafiften.Ne yapacağımı da bilmiyorum bu konak için.Haftaya kontrole gideceğiz ama 1 gün daha dayanacak gücüm kalmadı uykusuzluğa.Migrenim azıyor,tlfnum hiç susmuyor işlerden,eşimle tartışıyoruz gerginlikten,özel ve sosyal hayat sıfırın altında.Uykumu alabilsem biraz olsun azalacak gerginliğim (( Yardıma ihtiyacım var ((((

canım ayşem allah yardımcın olsun ne diyeyim ilk bebekle yeni düzen kurmak zor seninkine birde yeni iş eklendi allahım kuvvetinizi arttırsın canım. hifacığın uyku problemi başlamış.benim bildiğim kadarıyla4 ayla 6 ay arasında kimi bebekler anne sütünü bırakma gibi bir durum baş gösteriyor.tatma denemeleri yaptırıyoruz ya anne sütünün yoğunluğu yeterli gelmiyorbir süre sonra benim paşada delirtti beni memeyi çok az tutuyor tam doymadığı için çabuk kalkıyor bir süre inatlaştık ama ben kazandım birkaç gün katı gıdaya ara verdim sonuçta annesütünü birdaha bulamaz .hasta değilse ateşi falan yoksa ondandır birde damak sertleşmeye başlıyor oda huzusuz ediyor. umarım bir an önce düzene girer.

Ayyy ciddimi ((( Bende 6 ayı doldurmadan bırakmışım annesütünü.Ek gıda vermiyorum ben.Hatta tattırmıyorum hiçbişey.2 kez kan gördük kakasında dr verme 6.aydan önce çok hassas bağırsakları dedi.Kanama olmuş kuzumda (( Dr başla diyinceye kadar su dışında (onu da mama verince 20cc falan) bişey vermeyeceğim.
Etrafa ve bana bakmaktan emmez benimkide.2 çeker bırakır,süt akar etrafa.Çok zorlanırım emzirirken.Ama doymasa uyumaz.Benimki doyuyor,uyuyor ama devamı gelmiyor ((( Haftaya druyla konuşacağım bakalım o ne diyecek

Benim kizda yapiyor onu arada cikariyor memeyi ama ac biliyorum doymuyor gerci ben hicbir sey tattirmadim daha arada meyve yalaniyor.
Konak icin bizim hemsiire sodayla z.yagini karistir krem gibi banyodan 1 saat once sur dedi. Banyo sonrasi tara dedi bizde cok yok bingildagin oldugu kisimdavar.
Ya bir sakin bir sakin sorma bugun 5 bucukta dikti beni ayaga. Kavga gurultu okuyorum super bir kitap tavsiye ederim. Bir suru tarif var nasil baslayacagini hangi aylarda ne verecegini hatta bebegin sevebilecegi tarifleri bile yaziyor. Resimleri gorunceben bileyemek istiyorum.
Mama sandalyenizi merak ediyorum biz de bakiyoruz ben de yatabilen istiyorum ezgi de ayni kalkmaya calisiyor biraksam oturacak bebekler bildigim kadariyla 5. Ayda destekli 6.ayda desteksiz oturmaya baslar. Tabi bebege gore degisir. Özlüyorum seni dikkat et kendine.

MINECIM cok yakisikli bu oglan yaaa bayılıyorum saclarina. Masallah Allahim esirgesin.

Canım büro işleriniz baya bir yoluna girmiş gözüküyor.
Bu arada 5. ayımız doluyor değil mi bu ay 4. ay demişsin. Bir gün arası var hifayla esmanın.
Bende kan şurubunu vermiyorum rahatsız ettiği için. Mama zaten vermiyorum sütle devam ediyoruz halen. İkinci dişimizde çıkmış bulunmakta. Çok şükür kolay geçirdik. Hafif ishal, hafif ateşle atlattık. Önemli bir sorunum var o da ısırık :) Sürekli deneme yapıyor ne yapıcam bilmem bu kadar erken çıkmış olması benim için kötü oldu.
Mama sandalyesini de almışsınız resmini görürsek seviniriz:)
Bana bir tanıdık hediye edeceğini söyledi o yüzden şu an almayı erteledim. Bir ay içinde gelmezse o zaman alırım bende. Kimsenin keyfini bekleyecek havamda değilim şu aralar :)
Bizde de durumlar böyle.

Msmesi
Oğlun ne kadar büyümüş canım maşallah çokta yakışıklı olmuş görmeyeli.

cadızoy, karapisso, epack kızlar sizlerde iyisiniz inşallah

sağol canım Allah razı olsun duanı eksik etme
canım tedavini bence erteleme dediğin gibi rızkı veren rabbim
elbet bir kolaylıkda verir umarım eşinde hayırlara çıkar
Rabbim yardımcınız olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

sağol özlemciğim bende öyle yapayım
hafta sonu bir bohça ayarlayıp hastane çıkışını ekleyeyim
yoksa çantada olan diğer kıyafetlerde boşuna kirlenmiş olmasın
lazım oldukça çıkarırız..
canım benide hafataya çatı muayenesine çağırdı ama ben sadece
nst giricem 37.haftamda muayeneye giderim şimdi korktum(
bakalım ne diyecek doktorum duanı eksik etme canım
ezgi hanımda artık evde susmaz evin neşesi olur
aile olarak çocukla çok mu konuşuyorsunuz sizinle iletişimi seviyor olmalı
yakında konuşur artık bol bol sohbet edersinz:)

geçmiş olsun canım Rabbim bağışlasın
darısı başıma diyeyim kolay bir doğum Rabbim nasip etsin..
ayrıntılarını bekliyorum merak ettim..

sağol canım duanı eksik etme..bilal nasıl?

Eki Görüntüle 964984 Eki Görüntüle 964985

topikteki tüm teyzelerimize bir sürü gülücük ve öpücük gönderiyoruz.

oyyy maşallah pek yakışıklı olucak öpüyorum kocaman:)

sağol ayşeciğim inşallah rabbim kolay bir doğum nasip eder
eksiklerimi bu hafta sonu hal edeyim
atlet aldımda ama emzirme sütyeni hiç almadım
alsam mı?kullanışlı mı?
sanada işinde kolaylıklar diliyorum hifa hanımıda öpüyorum..

saol cnm iyi dileklerin karşılıklı. evet hoppaladan vazgeçtim ama yürüteç konusunu daha düşünüyorum 7 aylık olduk ama hala tembel oluşum biraz.her çocuk farklı tabi bakalım zaman ne gösterecek:44:

uyku sorunu bizim hala düzgün değil,gece 3 kez bazen dört kalkıyor emmek için gözüm kapalı emziriyorum bazen de yetmiyor basıyor çığlığı koşa koşa mama yapıyorum.mama sandalyesi bende istiyorum seninkiin marka ve resmini görürsek fikir olur.:)

cadioyim Aman portakal mandalina falan yalattırma.Onlarda asit oranı yüksek olunca bağırsak kanaması yapıyor bizde olduğu gibi.O korkuyla hiç bişey yalatmamaya devam ediyorum ben.Annemde dün z.yağı ile masajladı konaklarını.Bizimki de çok fazla değil sadece bikaç cm2.Saçlardan görünmüyor bile :))
Notunu aldım kitabınızın.Herşeyini araştırıyorum bi beslenme konusunda hiçbir fikrim yok.İşin açığı ben muhallebi,sütlaç gibi basit tatlıları bile yapmayı bilmem.Ama baklava aç de açarım
Az önce drumuza sordum oturma için erken dedi.6 bitmeden olmaz dedi.

wavesim yanlış yazmışım kız Ne yazdığımı biliyormuyum ben günlerdir Maşallah dökülüyor pıtır pıtır inciler.İshalle normal kakayı nasıl ayırtedebiliyorsun?

Şulecim emzirme sütyeni aldım ben.Üzerine normal atlet giyince hiçbir işine yaramıyor.Zorda kalınca giyiyorum ben onu.Çünkü normal atleti belden sıyırıyorsun belin,yanların üşüyor,ağrıyor.Zaten göğüs pediyle kullandığın için en güzeli emzirme atleti.

hctp demek sizin uyku da hala kuş gibi.3-4 saat arayla bari kalksa da azıcık dinlenmiş olsam diyorum ama inatla 1saat 45dk arayla uyanıyor hanımefendi.

[/COLOR]
hctp demek sizin uyku da hala kuş gibi.3-4 saat arayla bari kalksa da azıcık dinlenmiş olsam diyorum ama inatla 1saat 45dk arayla uyanıyor hanımefendi.
[/QUOTE]

valla öyle cnm ya zaman zaman değişiyor uyku düzeni o yüzden altında olumsuzluk aramasıpalar bizi yormaya çalışıyor o kadar yani:)

Allahım gönlünüzden geçen,dilinize dökülen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın ve kabul etsin...
Dün berbatın berbatı birgün geçirdim.2 gündür 1 saat arayla uyanan kızımla hayaletlere dönmüştüm biliyorsunuz.Sabah büroya koş,doğru düzgün uyumadan gece bitsin derken dün üstüne tuz biber oldu.Sabah 6,30da uyanan minnoşum akşam 6ya kadar hiç durmadan ağladı.Hiç emmedi,hiç uyumadı.Gözleri şişti,kızardı ağlamaktan garibimin.Elimde kızım,diğer elimde faturalar,kulağımda tlf günü yarıladım.Annemi aradım,geldi bi güzel yıkadık rahatlasın diye.Yine susturamadık.Aklımıza sma geldi.Bi gün önce aptamil bitince sma almıştım marketten.120ml içmişti sadece çarşamba günü.O yüzden mi dedik masaj yaptık,gaz şurubu verdik tık yok.Çocuk huysuz,kulağını asılıyor,saçlarını yoluyor,memeyi kesinlikle ağzına almıyor,emziği atıyor,çığlık çığlığa bigündü.Ben bayılma noktasındayım yorgunluktan ve uykusuzluktan.Akşam 6da druna gittik,ateşine,kulaklarına,şekerine baktılar.Sma kabızlık yapmış,çok pişman oldum.Lavman yaptılar,bezini doldurunca emdi ve uyudu o an.Eve geldik hala uyuyor.8de uyandı emdi çok çok,3e kadar uyudu kesintisiz.Bi uyumuşum bende ölmüş gibi.2 saate bi uyansa da rahat bi geceydi.
Sabah drumuza gittik kontrolümüz için.68 cm,6900gr bir minnoş olmuş Allah'a bin şükür.Kilo alımı gayet normal dedi dr.Rotavirüsün 2.dozu yapıldı.Gece sık uyanmalarını sordum.Beni istemeye başlamış meğerse.Emzirmesen bile kucakladığında geri uyur dedi.Sanırım son emzirmede uyuttuğum için kokumu arıyor.Kitaplarda yazıyordu memede uyutmayın gece sizi isteyebilir diye.En iyisi en son emzirdikten sonra uyandırıp kendi kendine uyumasını sağlamak.Artık sabaha kadar uyuyabilir dedi çünkü dru.
Oturtma konusunu sordum.Sırtını yükselt sadece dedi.6 bitmeden olmazmış.Bebelac pirinçli meyveli ek besinine başla dedi.Günde 1 çay kaşığıyla başlayacağız.2-3 gün arayla dozu arttıracağız.1 kaseye kadar çıkabilir dedi.Gece yatmadan önce yedirirsen sabaha kadar tok tutabilir dedi.İnşallah dokunmaz bebelac.
Bizde haberler böyle.İnşallah 2 gün önce niyetlendiğim ütüyü bitirecek fırsatım ve takatim olur bugün.
Mama sandalyemizi de paylaşalım örnek olsun kafası karışıklara 159tlye aldık sandalyemizi.Tekerleri sabitlenebiliyor.Kapanınca koridorda bile durabiliyor dik olarak.
Bir de babamızla sohbetimizi de paylaşalım :)))

bende 3 adet emzirme sütyeni aldım memnun kalırsam
yine alırım diye düşündüm tabi sütyen hiç almadım
birde sana kremi sorucaktım göğüs kremini ne zaman başlamam lazım
lansinoh aldım doğuma yakın arada bir sürsem mi?

amin canım inşallah..
rabbim işlerinde kolaylıklar nasip etsin hifaya geçmiş olsun
çok yoğunsun kendine dikkat et çok yorulup dirençsiz kalma sonra
Allah muhafaza sende hasta olursun
sandalyenizi beğendim hayırlı olsun
minnoşunada yakışmış güle güle kullanın
acep babacığıyla ne sohbet ediyor:)
buarada maşallah saçları çok güzel uzamış sanırım hiç kestirmediniz
rabbim bağışlasın canım Allah kolaylıklar versin öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…