- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.521
Allahım gönlünüzden geçen,dilinize dökülen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın ve kabul etsin...
Dün berbatın berbatı birgün geçirdim.2 gündür 1 saat arayla uyanan kızımla hayaletlere dönmüştüm biliyorsunuz.Sabah büroya koş,doğru düzgün uyumadan gece bitsin derken dün üstüne tuz biber oldu.Sabah 6,30da uyanan minnoşum akşam 6ya kadar hiç durmadan ağladı.Hiç emmedi,hiç uyumadı.Gözleri şişti,kızardı ağlamaktan garibimin.Elimde kızım,diğer elimde faturalar,kulağımda tlf günü yarıladım.Annemi aradım,geldi bi güzel yıkadık rahatlasın diye.Yine susturamadık.Aklımıza sma geldi.Bi gün önce aptamil bitince sma almıştım marketten.120ml içmişti sadece çarşamba günü.O yüzden mi dedik masaj yaptık,gaz şurubu verdik tık yok.Çocuk huysuz,kulağını asılıyor,saçlarını yoluyor,memeyi kesinlikle ağzına almıyor,emziği atıyor,çığlık çığlığa bigündü.Ben bayılma noktasındayım yorgunluktan ve uykusuzluktan.Akşam 6da druna gittik,ateşine,kulaklarına,şekerine baktılar.Sma kabızlık yapmış,çok pişman oldum.Lavman yaptılar,bezini doldurunca emdi ve uyudu o an.Eve geldik hala uyuyor.8de uyandı emdi çok çok,3e kadar uyudu kesintisiz.Bi uyumuşum bende ölmüş gibi.2 saate bi uyansa da rahat bi geceydi.
Sabah drumuza gittik kontrolümüz için.68 cm,6900gr bir minnoş olmuş Allah'a bin şükür.Kilo alımı gayet normal dedi dr.Rotavirüsün 2.dozu yapıldı.Gece sık uyanmalarını sordum.Beni istemeye başlamış meğerse.Emzirmesen bile kucakladığında geri uyur dedi.Sanırım son emzirmede uyuttuğum için kokumu arıyor.Kitaplarda yazıyordu memede uyutmayın gece sizi isteyebilir diye.En iyisi en son emzirdikten sonra uyandırıp kendi kendine uyumasını sağlamak.Artık sabaha kadar uyuyabilir dedi çünkü dru.
Oturtma konusunu sordum.Sırtını yükselt sadece dedi.6 bitmeden olmazmış.Bebelac pirinçli meyveli ek besinine başla dedi.Günde 1 çay kaşığıyla başlayacağız.2-3 gün arayla dozu arttıracağız.1 kaseye kadar çıkabilir dedi.Gece yatmadan önce yedirirsen sabaha kadar tok tutabilir dedi.İnşallah dokunmaz bebelac.
Bizde haberler böyle.İnşallah 2 gün önce niyetlendiğim ütüyü bitirecek fırsatım ve takatim olur bugün.
Mama sandalyemizi de paylaşalım örnek olsun kafası karışıklara 159tlye aldık sandalyemizi.Tekerleri sabitlenebiliyor.Kapanınca koridorda bile durabiliyor dik olarak.
Bir de babamızla sohbetimizi de paylaşalım :)))
Eki Görüntüle 966892 Eki Görüntüle 966890 Eki Görüntüle 966891
cnm çok geçmiş olsun.mama sandalyenize bayıldım çok güzel.çıkamıyoruz dışarı internetten bakıyorum ama görerek almak istiyorum bakalım.Hifa'nın saçlar aynı benim oğlan:)maşallah bu arada ben bebelac kullanmadım hiç her şeyini milupa aldım.geçen de hipp in erik meyve püresi ve bebek büskivisi aldım,yoğurdun içne bazen de kahvaltısına katıyorum.ne bileyim milupa ve hipp daha güvenilir geliyo bana.cici bebe de vermeyi düşünmüyorum ben sağlıklı olmadığını duydum.hipp inki yüzde yüz organik çünkü ona devam ederim.sonra da 1 yaşına girince kendim yaparım:)Rabbim sana güç kuvvet versin cnm:)