Bol bebiş topiği

canım Rabbim şifasını sabrını tez zamanda göndersin
çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun umarım hayırlı güzel haberlerle gelirsin:KK43:(

canım hayırdır ne oldu Rabbim sizi de feraha çıkarsın..
tedavin ne aşamada beklemede misin?

Rabbim sağlıkla kurtarsın kolay bir doğum nasip etsin
şahsen hiç bir bilgim yok çatı muayenesi nasıl onuda bilmiyorum
sıkıntılı acı veren bir muayenemi çok tedirginim:KK43:
hayırlı haberle gel canım rabbim yardımcın olsun..

ayşeciğim nasıl oldun eşin nasıl çok geçmiş olsun
güzel duana amin diyorum canım hifa nasıl bu arada
büro malzemelerini gördüm hayırlı olsun güzel
günlerde kullanmak nasip olsun
şimdiden yeni işinde başarılar diliyorum..

s.a canım bu ay biraz rahatsızım ağrılarım iyice arttı
bahsetmiştim ayağımda basınçtan dolayı şişme var diye
şimdi her gün iğne kullanıyorum
bacağımdaki uyuşmalar sırt ağrılarım reflü derken günler geçiyor
duanı eksik etme çarşamba doktora gidicem 35 haftam bitiyor
çatı muayenesi ne zaman yapar onuda bilmiyorum
buarada canım sen nasılsın bilalimiz nasıl
uykusu düzene girdimi?

Sa canım şimdilik iyiyim son iki haftam kaldı
ama artık iyice zorlanıyorum çarşamba doktora gidicem
sıkıntılı bir durum yoksa işe devam canım acaba 37 haftadan sonra tekrar rapor alıyormuyuz?
işten ayrılmak için yoksa gerek yok mu
buarada sen nasılsın ezgi hanım nasıl sanırım küçük hanım seni oldukça yoruyor
bir ara foto eklermisin son halini merak ediyorum
acaba halen babasıyla şarkılar söylüyormu?

allah kolaylık versin canım rapor eğer 37. hafta daraporun bittiği gün tekrar dr dan rapor alıyorsun canım. doğum sonrası izninden düşüyor bu rapor.

Kızlar oğlum olacakmış. Kocaman pipiyi gördük

duygucum tebrik edreim hem formasyonu da geçmişsin güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah.oğlumuzu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım benim çok güzeel haber bunlar ya topiğimize devamını versin inşallah.duygu senin adına gercekten cok sevindim canım ya bak dahada güzel olacak herşey.

canım Rabbim şifasını sabrını tez zamanda göndersin
çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun umarım hayırlı güzel haberlerle gelirsin:KK43:(

canım hayırdır ne oldu Rabbim sizi de feraha çıkarsın..
tedavin ne aşamada beklemede misin?

Rabbim sağlıkla kurtarsın kolay bir doğum nasip etsin
şahsen hiç bir bilgim yok çatı muayenesi nasıl onuda bilmiyorum
sıkıntılı acı veren bir muayenemi çok tedirginim:KK43:
hayırlı haberle gel canım rabbim yardımcın olsun..

ayşeciğim nasıl oldun eşin nasıl çok geçmiş olsun
güzel duana amin diyorum canım hifa nasıl bu arada
büro malzemelerini gördüm hayırlı olsun güzel
günlerde kullanmak nasip olsun
şimdiden yeni işinde başarılar diliyorum..

s.a canım bu ay biraz rahatsızım ağrılarım iyice arttı
bahsetmiştim ayağımda basınçtan dolayı şişme var diye
şimdi her gün iğne kullanıyorum
bacağımdaki uyuşmalar sırt ağrılarım reflü derken günler geçiyor
duanı eksik etme çarşamba doktora gidicem 35 haftam bitiyor
çatı muayenesi ne zaman yapar onuda bilmiyorum
buarada canım sen nasılsın bilalimiz nasıl
uykusu düzene girdimi?

Sa canım şimdilik iyiyim son iki haftam kaldı
ama artık iyice zorlanıyorum çarşamba doktora gidicem
sıkıntılı bir durum yoksa işe devam canım acaba 37 haftadan sonra tekrar rapor alıyormuyuz?
işten ayrılmak için yoksa gerek yok mu
buarada sen nasılsın ezgi hanım nasıl sanırım küçük hanım seni oldukça yoruyor
bir ara foto eklermisin son halini merak ediyorum
acaba halen babasıyla şarkılar söylüyormu?

Iyiyiz canim cok sukurbugun asi olduk 700 gr almisiz. Ben almistim canimisten ayrilmak icin.
Canim facebook hesabin varsa ekle. Burdan atamiyorum artik. Laptopu da acmaya vakit bulamiyorum. Babasi olmadan sarkisoyluyor arabesk takiliyor :-) mammmmm mammmmmm mmmmmmm sozleri de. Kaslarini kucuk emrah gibi yapiyor :-)

allah kolaylık versin canım rapor eğer 37. hafta daraporun bittiği gün tekrar dr dan rapor alıyorsun canım. doğum sonrası izninden düşüyor bu rapor.

Allah razı olsun canım buarada nasıl oğluşun nasıl maşallah fotolarını gördüm
sanırım çok yakışıklı olucak:)

Iyiyiz canim cok sukurbugun asi olduk 700 gr almisiz. Ben almistim canimisten ayrilmak icin.
Canim facebook hesabin varsa ekle. Burdan atamiyorum artik. Laptopu da acmaya vakit bulamiyorum. Babasi olmadan sarkisoyluyor arabesk takiliyor :-) mammmmm mammmmmm mmmmmmm sozleri de. Kaslarini kucuk emrah gibi yapiyor :-)

maşallah ezgi hanıma hep böyle sağlıklı olsun inşallah
demek tekrar rapor almak lazım
çarşamba doktora giidp görüşeyim ccanım acaba çatı muayenesi ne zaman yapılıyo
zor bir işlem mi?
face de ben iptal ettim açtığımda seni ekleyeyim
demek ezgi hanım dertli ne arbeski öyle:)
maşallah rabbim esirgesin...

kızlar buarada hastene çantasını neler koymuştunuz?
10 lu hastane çıkışı
kadife bir battaniye
emzik, biberon
ıslak mendil, ağız mendili, bebek bezi
1 adet uzun kollu zıbın
1 adet ayaklı pijama
2 adet yelek
şimdilik bunları yerleştirdim başka birşeye gerek var mı?

kızlar buarada hastene çantasını neler koymuştunuz?
10 lu hastane çıkışı
kadife bir battaniye
emzik, biberon
ıslak mendil, ağız mendili, bebek bezi
1 adet uzun kollu zıbın
1 adet ayaklı pijama
2 adet yelek
şimdilik bunları yerleştirdim başka birşeye gerek var mı?

Canim ben zibin takimi ve bebek bezini bohca yapmistim?oylece hemsireye vermistik. Ben pelus battaniye almistim bir de. 2 adet zibin takimi goturmustum ben.pisik kremini unutmustum ben.. Simdilik bunlar aklima geldi.

Cok dertli benim cocugum sule teyzesi cok komik oluyor yaa. Konusmaya calisiyor dudaklariyle ses cikariyor.. her yere tukuruk saciyor. Surekli yakasina mendil sokuyorum. Tamam canim acarsan gorusuruz ordan oraya ekleyebiliyorum ama bu siteye olmuyo.

Allah razı olsun canım buarada nasıl oğluşun nasıl maşallah fotolarını gördüm
sanırım çok yakışıklı olucak:)

maşallah ezgi hanıma hep böyle sağlıklı olsun inşallah
demek tekrar rapor almak lazım
çarşamba doktora giidp görüşeyim ccanım acaba çatı muayenesi ne zaman yapılıyo
zor bir işlem mi?
face de ben iptal ettim açtığımda seni ekleyeyim
demek ezgi hanım dertli ne arbeski öyle:)
maşallah rabbim esirgesin...

sağol canım benim inşallah ahlakıda güzel olur.rabbim senide umuduna (bebişine) sağlıkla kavuştursun canım.

ayşecim büronuz hayırlı uğurlu olsun canım .kazançlı bereketli olsun inşallah. inci için bende yasin okudum canım allahım kabul etsin inşallah. kendine çok dikkat et eşinede şifa diliyorum.

duygucum tebrik edreim hem formasyonu da geçmişsin güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah.oğlumuzu sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah canım benim çok güzeel haber bunlar ya topiğimize devamını versin inşallah.duygu senin adına gercekten cok sevindim canım ya bak dahada güzel olacak herşey.

Cok teşekkür ederim. Cok zor zamanlar geçiriyorum arada böyle güzel haberler alınca bile hüngür hüngür ağlıyorum. Cinsiyeti öğrenince birde kızım olsun diye gecti içimden sonrasi nasip kaderimde varsa olur zaten. Kız olunca 3 yaşında babaya verme durumu oluyormuş en azından böyle bir durum ortadan kalktı.

Canim ben zibin takimi ve bebek bezini bohca yapmistim?oylece hemsireye vermistik. Ben pelus battaniye almistim bir de. 2 adet zibin takimi goturmustum ben.pisik kremini unutmustum ben.. Simdilik bunlar aklima geldi.

Cok dertli benim cocugum sule teyzesi cok komik oluyor yaa. Konusmaya calisiyor dudaklariyle ses cikariyor.. her yere tukuruk saciyor. Surekli yakasina mendil sokuyorum. Tamam canim acarsan gorusuruz ordan oraya ekleyebiliyorum ama bu siteye olmuyo.

bohça yapmak hiç aklıma gelmemişti bende yapayım
bende zıbın takımı eksik bir takım daha alayım..
demek ki kızın konuşkan biri olucak konuşmayı öğrenince artık susmaz
derdini anlatmaya çalışıyor ne yapsın minin ezgicik kocaman öpüyorum
Rabbim esirgesin..

sağol canım benim inşallah ahlakıda güzel olur.rabbim senide umuduna (bebişine) sağlıkla kavuştursun canım.

ayşecim büronuz hayırlı uğurlu olsun canım .kazançlı bereketli olsun inşallah. inci için bende yasin okudum canım allahım kabul etsin inşallah. kendine çok dikkat et eşinede şifa diliyorum.

amin canım inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kavuştursun..

Kızlar merhaba...
Koşturmacalı günlerden yazmaya vakit bulamıyorum inanın.Girip okuyorum tam cevapla diyorum bi iş çıkıyor bitiremiyorum.
Büro işleri hızlandı bin şükür.Akmasa da damlamaya başladı.Vergi dairesi,noter derken kızımı anneme bırak git yap gel yap ölüyorum.Bugün sabah 8den beri kızımdan ayrıyım.Öğle tatili için eve geldim çıkacağım biraz sonra.Sütümü de sağıp koyacağım dolaba.Annemde olduğu için emziremiyorum bugün :KK43:( Bana yakın bi yerden ev alsalar da rahatlasak o açıdan bari :KK43:(
Yakın arkadaşlarımdan biri yarın sabah sezeryana giriyor.Birinin 3 haftası kaldı,diğeri her an olabilir.Etrafım hamiş dolu bu aralar.Allah yardımcısı olsun hepsinin.Haftaya da birinin aşılamasının sonucunu öğreneceğiz.İnşallah bebiş tutunmuştur annesine.
İnci için okuyorsunuz Yasin'i Allah razı olsun hepinizden.Bende hamişlerime söyledim hepsi dua ediyor sarı şekerimiz için.
Güzel sözleriniz,dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Allahım ele güne muhtaç etmesin hiçbirimizi.
Şimdilik kaçıyorum.Göğüslerim patlayacak gibi oldu sağayım biraz.
Bu arada son bi bilgi.Uyku düzeni için kızıma 3 gün boyunca not almaya başladım.Ne zaman uyudu,ne zaman emdi,ne zaman kalktı falan diye.Ona göre bi düzene girmeye çalışacağız inşallah.
Öpüyorum hepinizi.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

bana yazan arkadaşlar allah razı olsun..eşim artık evde olduğu için sürekli yazamıyorum..şulecim seninde son zamanların..inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..tedavi durumum ise bu ay aşılama için randevu alacaktık..ama eşim istifa edince ssk devam ediyor mu bir bilgimiz yok..hem kafam çok karıştı..rızkı veren allah elbet ama kpss ye hazırlanıyor şuanda daha sonra atanması derken 1 yılı bulacak..bu şartlarda bebeğin ihtiyaclaarna yetebilecek miyiz..affff kafam çok karışık..dua edin arkadaşlar..

bu arada yasini okudum..duygucum sende bebişin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun..ayşecim büronuz hayırlı olsun..rabbim bol kazanç nasip etsin..wawes cadiozy bebişlerin tepkilerinde büyük değişimler oluyormuş artık..okudukça gözümde canlanıyor..karapisso bilalciği göremedim hala ama benim yerime koklarsın..feyza ve tubiş de görünmeyenlerden galiba..cevodanda ses yok..

bohça yapmak hiç aklıma gelmemişti bende yapayım
bende zıbın takımı eksik bir takım daha alayım..
demek ki kızın konuşkan biri olucak konuşmayı öğrenince artık susmaz
derdini anlatmaya çalışıyor ne yapsın minin ezgicik kocaman öpüyorum
Rabbim esirgesin..

amin canım inşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kavuştursun..

Oyle yapiliyormus canim annem bohcayi ayri getirmis hepsini katladi icine koydu. Oylece hemsireye verdi. Ben battaniyeyi bohca yappmistim.
Sorma canim cok konuskan olacak galiba. Epey kafamizi sisircek. :-)
Amin canimcumlemizin evlatlarini insallah.
Cati muayenesini benim?doktorum 37 dolunca yapmisti rapor almaya gitmistim o zaman yapti. Bazi doktorlar dogum baslayinca yapiyorlarmis ama tabi olmazsa acilen sezeryana alinmak daha zor. Once yapilmasi daha iyi.

Kızlar dünya tatlısı bir yavrum daha oldu... 3 kilo ağırlığında...3 Şubatta öğlen 1.00 de normal doğumla ikinci kez anne oldum...Dün geceyi hastanede geçirdik... Bebeğim ve ben sağlıklıyız çok şükür...
Allahım herkese kolay doğum nasip etsin...
Ayrıntıları daha sonra konuşuruz...Herkesi öpüyorum...

Kızlar merhaba...
Koşturmacalı günlerden yazmaya vakit bulamıyorum inanın.Girip okuyorum tam cevapla diyorum bi iş çıkıyor bitiremiyorum.
Büro işleri hızlandı bin şükür.Akmasa da damlamaya başladı.Vergi dairesi,noter derken kızımı anneme bırak git yap gel yap ölüyorum.Bugün sabah 8den beri kızımdan ayrıyım.Öğle tatili için eve geldim çıkacağım biraz sonra.Sütümü de sağıp koyacağım dolaba.Annemde olduğu için emziremiyorum bugün :KK43:( Bana yakın bi yerden ev alsalar da rahatlasak o açıdan bari :KK43:(
Yakın arkadaşlarımdan biri yarın sabah sezeryana giriyor.Birinin 3 haftası kaldı,diğeri her an olabilir.Etrafım hamiş dolu bu aralar.Allah yardımcısı olsun hepsinin.Haftaya da birinin aşılamasının sonucunu öğreneceğiz.İnşallah bebiş tutunmuştur annesine.
İnci için okuyorsunuz Yasin'i Allah razı olsun hepinizden.Bende hamişlerime söyledim hepsi dua ediyor sarı şekerimiz için.
Güzel sözleriniz,dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Allahım ele güne muhtaç etmesin hiçbirimizi.
Şimdilik kaçıyorum.Göğüslerim patlayacak gibi oldu sağayım biraz.
Bu arada son bi bilgi.Uyku düzeni için kızıma 3 gün boyunca not almaya başladım.Ne zaman uyudu,ne zaman emdi,ne zaman kalktı falan diye.Ona göre bi düzene girmeye çalışacağız inşallah.
Öpüyorum hepinizi.:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

bana yazan arkadaşlar allah razı olsun..eşim artık evde olduğu için sürekli yazamıyorum..şulecim seninde son zamanların..inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..tedavi durumum ise bu ay aşılama için randevu alacaktık..ama eşim istifa edince ssk devam ediyor mu bir bilgimiz yok..hem kafam çok karıştı..rızkı veren allah elbet ama kpss ye hazırlanıyor şuanda daha sonra atanması derken 1 yılı bulacak..bu şartlarda bebeğin ihtiyaclaarna yetebilecek miyiz..affff kafam çok karışık..dua edin arkadaşlar..

Allah yardımcınız olsun canım. Hayırlısı zamana bırak.

bu arada yasini okudum..duygucum sende bebişin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun..ayşecim büronuz hayırlı olsun..rabbim bol kazanç nasip etsin..wawes cadiozy bebişlerin tepkilerinde büyük değişimler oluyormuş artık..okudukça gözümde canlanıyor..karapisso bilalciği göremedim hala ama benim yerime koklarsın..feyza ve tubiş de görünmeyenlerden galiba..cevodanda ses yok..

Tsk ederim

Kızlar dünya tatlısı bir yavrum daha oldu... 3 kilo ağırlığında...3 Şubatta öğlen 1.00 de normal doğumla ikinci kez anne oldum...Dün geceyi hastanede geçirdik... Bebeğim ve ben sağlıklıyız çok şükür...

Hayirli olsun canim

Gozunuz aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Ayrıntılari merakla bekliyorum.

Canım doğum yapmışsın gülü güle büyüt bebeğini inşallah. Anladığım kadarıyla doğumun zor olmadı. En çokta buna sevindim.

Kızlar nasılsınız..
Kaç günlerdir öyle girip okuyup çıkıyorum. Bu hafta tüm gün ev oturmalarında geçti günlerim. Tabi bu arada ev aldı götürdü:)
Bugün tam gaz temizlik sil, süpür, toz al, çırp et derken akşamı ederim.
Esmanın çıkan dişinin yanından ikinci dişi merhaba demek üzere. Eti yarılmış öylece bekliyor. Tabi beni de zor saatler bekliyor.
İşin zor yanı şimdiden beni ısırmaya başladı. Emzirme stresi yaşıyorum. Yaramaz diş denemelerini bende yapıyor. Ne işe yarıyor bu diş ben bir annemi ısırayım bakalım diyor sanki. Bir de ısırıp gülüyor.
Bir ara esmanın dişli resmini atayım teyzeleri kızımın incisini görsünler.

maşallah cnm Allahım sağlıklı ömür versin size:nazar::nazar::nazar:

aişe işiniz kolay olsun canım. Allah hayırlınkapılar acsın.
Şulecim Allah yardımcın olsun,çantanda eksiğin yok hadi sağlıkla gir çık oğluşumun al kucağına...
Evris maşaallah canım Allah Analı babalı büyütsün. Dilerim 2. Doğumum normal olur dua et bize ne olursun. lohusanım duası kabul olur.
Diğer kızlar nasılsınız .
Ben Bilal beyle gün geçiriyorum çok akıllı benım oğlumu çokkkk :KK33:
Waves msmesi fmfm aklım okadar çok karışıkki ve başım ağrıyor başka isim aklıma gelmedi hakkınızı helal edin, sizler nasılsınız ?

Topic çok sessiz kaldı bu aralar , bende sürekli okuyorum ama paylaşıcak bişey olmadığından yazmıyorum :) hamiş olursam ağrıtırım başınızı..

X