- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.201
Bugünlerinin kıymetini bil :))) Bende lansinoh çift pompalı elektriklisinden var.Gayet memnunum.Önce hızlı hızlı,kuvvetli çekiyor sonra yavaşlıyor.Bebişlerde önce hızlı sonra yavaş çekiyorlar diye öyle yapmışlar.Hızını ve çekiş gücünü kendin ayarlayabiliyorsun.2 biberonu var emziği yok ama sadece kapaklı.Buzdolabında saklamak için iyi oluyor.4 aydır kullanıyorum çok memnunum.140-160 arası fiyatı var.arkadaşlar gunaydın topik almış başını gıtmiş kızceler büyümüş bısde daha göbek büyütmedeyiz. göğüs pompası fikirlerinizi beklıyorum az kaldı ve almak lazım diye düşünuyorum. çok fazla çeşit var elektırıklı var manuel var, elektırıklı ıkılı ve teklı var hangisini kullandınız deneyımlerınız hangısı yönunde . malum çok ta pahalılar hangı markayı önerırısınız. kullanım açısından hangısı iyidir. artık doğuurnca daha fazla deneyımlerınıze ihtiyaç var herhalde
Ne kadar güzel bi programınız varmış.Hemde 2 çocuğa birden bakıyor eşin.Maşallah.Ben tam 12 aydır saçımı kestirmeye gidemedim kuaföre.Kınalı yapıncak gibi oldum iyiceYemek,temizlik,ütü herşeyi yapar da çocuk bakma işinde küt benimki.Yarım saat banyoda keyif yapamam ( Altı temiz,karnı tok bile olsa Kendime 1 saat bile olsa vakit ayırmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam (( Bebeğimi anneme falan bırakıp dışardaki işlerimi halletmeye çıktığımda nasıl koşturduğumu anlatamam.Önünden geçtiğim mağazanın vitrinine bakmaya bile fırsatım olmuyor.Bişey alacaksam da denemiyorum bile.Değiştirme kartı alıyorum.2 aydır palto ve ayakkabı bakacağım güya ben. Elimde bebek arabasıyla kabine giremiyorum,araba durunca hemen mızıldamaya başlıyor.Amaan yine başını ağrıttım:26::26::26::26:günaydınlarrrr
nasılsınız bakalım arkadaşlarr
herkeze güzel bir haftasonu diliyorum.
hava güzel,güneşli ve soğuk değil.
biraz çıkıp dolaşıcaz Kenan paşamla. pazar-market turu atalım diyoruz bakalım.
babamız da Yusufcuga bakıcak bikaç saat.
gerçi her cumartesi olan olay.
Cumartesi günleri pazarımız oluyor.
babamız çocuklara bakarken ben alışveriş yapıp hava alıyorum.
Allah razı olsun ondan.
hamd olsun herşey yolunda.
diş ağrıları azalan yusufcuk daha da mutlu bugünlerde :)
ayşem kız çocuguyla erkek çocugu farklıdır.
kilo alımları çok değişken olabiliyor.
ama uyuz oldum o hemşireye. öyle denirmi yaa...
benim ebe hemşire hep der tartıya koymadan.
vermiş olmasın da, nekadar alırsa alsın iyi bizim için.
sen canını sıkma. maşallah kilosu güzel kızının.
eşimin kuzeninin kızı 10 aylık ve 6.90 gr
hamd olsun bizim bebişler onun yanında çok çok iyiler
oğluşum değişmiş demek öylemi :)
eee büyuyolar artık. 6 ay bitti 7. aydayız
bu arada hakkınızda hayırlısı neyse onu versin RAbbim iş konusunda...
İnşallah daha huzurlu ve kazancı daha yüksek bir yerdir ve Rabbim hayırlısıyla nasip eyler...
çok öpüyorum arkadaşım
Az önce görüştüm eşimle.Tamam demişler.Daha az kazanç ama en azından şimdi firmadan uzaklaşacak.Huzurlu olsun istiyorum işinde.