Valla annemler ondan dediler ama diştir.Jeli sürünce 5 dk sonra susuyor çünkü
Minecim calgel diye bi jel aldık onu sürünce 5 dk sonra normale dönüyor.Diştir diye düşünüyorum artık.Çünkü diş etleri de beyaz beyaz olmuş.Yine de yarın sabah druna tlf açacağım.
Bazı bebekler ek gıda almaya başlayınca değişiyormuş :44: Aynaya bakmadan günü bitiriyorum çoğu zaman ben.Tiksiniyorum kendimden.
Bakalım kakasındaki gariplikler geçti şimdilik.5 gün kan ilacı da verme,kendinde süt ürünleri yeme dedi dr.6 ve 7.gün süt ürünlerine başla.Kaka yine normalse ona kan ilacını ver.Bakalım hangisi yüzünden oluyor bi bakalım dedi.Tekrar kontrole gideceğiz ondan sonra zaten.
Özür dilemesini falan istemiyorum ben.O gün o kadar anlamsız yere bağırdıki bana anlatamam.Bi yere evrak vermeye girmiştim,hastaneden çıkınca gidemem soğukta diye.Eşim beni almaya geldi oraya adam biraz ağır davrandı,bitirivermedi işimi.Eşimde 10 dk kadar arabada bekledi aşağıda.Hastaneye varıncaya kadar kızdı,söylendi,bağırdı,trafiğe kızdı vs.Zaten soru işaretleriyle mecburiyetten gittiğim hastaneye daha gergin vardım.Dr ameliyata çıkmış,bende ameliyat olacağım bugün ama drla görüşmek istiyorum dedim,ameliyata girmediyse görüştürelim falan dediler,tlf açtılar,dr ben arayacağım biraz sonra sizi dedi,bekleyin dediler falan.Oturduk benim kafama yatmıyor aslında bu,akşama kadar bekleyecekmiyiz dru falan dedi.Tepemin tası attı.Ağlayarak çıktım hastaneden.2 aydan fazladır ağrı çekiyorum,topallamaktan utanıyorum artık.Uyuşuyor ayaklarım sık sık.Otursam kalkamıyorum,kalksam oturamıyorum.Çocuğum altına yaptığında bezi arka odadan getirmek zoruma gidiyor.3 gün önce duyduğum bi işlemi yaptırmak benim için de çok zor zaten gerginim bi de üstüne eşim çıktı.Sabahın 6sında kalktım,kızımı hazırladım anneme bıraktım,eve geldim duş aldım,hastane için çanta hazırladım,evi temizledim,evraklarımı hazırladım,notere,kaymakamlığa ordanda odaya gittim.Ve bütün bunları topallaya topallaya yaptım.Hastaneye giderken de geç kalmadığım için azar işittim üstelik başkası yüzünden.
O yüzden özür dilemesini falan istemiyorum.Hala neden soğuk davrandığımın bile farkında değil.Hastaneden eve getirdi bıraktı.Bütün yol boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım.Evde sakinleşince aynı hastaneye tekrar gittim kendim.Mr cdmi aldım.2 dolmuşla başka bi dra gittim.Dolmuşta bile oturamadım ayaklarımın ağrısından.Akşam 5te eve ancak girdim.Ne aradı nasılsın diye ne sordu.Akşam annemlerde anlattım dra gittiğimi.Ertesi gün biorezonanstan bahsettim ona bile bişey demedi.Hala daha.Paramız yok desin ama bişey desin diye bekledim sadece.Araba almayı düşünüyorsak bizim 1-2 milyarımız vardır değilmi sonuçta?Benim hayatım ağrılardan ibaret olduktan sonra arabasında da değilim işinde de.Çok gönlüm kırık çoook
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Çıkmadı canım daha.Yerleri belli olmuş sadece.Emziğini ve elini geviyor habire.Bi çıksaydı hayırlısıyla.Çok mızmızlanıyor.Hatta ağlıyor artık
(((