Bol bebiş topiği

Oof oofff nerdeyim bi bilsen.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: Annem geldi 12 gibi.Kızımın mızmızlamasını görünce çok şaşırdı.Hiç gülmedi akşama kadar.Hiç uyumadı ve hiç susmadı ve doğru dürüst emmedi.Mama ile doydu biberonla.Ağzını açıp bi baktık diş etleri bembeyaz olmuş.Gittim eczaneden calgel jel diye bi diş jeli aldım.Nohut kadar sürdüm 15dk içinde normale döndü.Zor günler başladı anlayacağın :KK43:((((
Lansinohu bende kullandım.Çok az miktarda ve yedirinceye kadar sürüyormusun?Ben onu sürünce ped koymazdım emerdi tamamen göğüs uçlarım kremi.Bunları bilmediğim için banada ilk başta fayda etmemişti ama en iyi krem o diyor herkes.Sonradan iyileşti çok şükür.Acı olayı uzun sürüyor maalesef.1-2 ay kadar.Çok dolunca göğüslerim emerken hala dişlerimi sıkarım :KK43:( Yaralar uzun süren emzirmelerden dolayı olurmuş zaten.Yarım saati geçirmemeye çalış.Arada gazını al,alt değiştir falan ara ver 10 dk.

ayşe dişler erken çıkmış maşalllah biz 6 aylık olduk ama henüz yok.1 ay erken doğdu ya ondan olsa gerek:)

Birde öyle deneyeyim sağol canım. E kızın diş eti diş çıkarttığı içinmi öyle olmuş ?

Yom kuzum kullanmıyorum o kadar kötü değil ama geceleri çok ağrıtıyor. Aişe diyo çok emmektenmiş bakayım ağzından çıkartmıyor ki memeyi bıraktırayım.
Valla annemler ondan dediler ama diştir.Jeli sürünce 5 dk sonra susuyor çünkü
geçmiş olsun ayşem ama dişler için erken değilmi canım başka bir şeyolmaasın sakın .
Minecim calgel diye bi jel aldık onu sürünce 5 dk sonra normale dönüyor.Diştir diye düşünüyorum artık.Çünkü diş etleri de beyaz beyaz olmuş.Yine de yarın sabah druna tlf açacağım.

ebe yorumlarına tüm alıcılarını kapat ayşem hifamızın maşallahı var. ne varsa topak topak bebek istiyorlar onlar. ne güzel uykusu vardı hifanın niyee öyle oldu ki.ben düzeni ayları beklemeyi bıraktım ayşem ne kadar uyursa okadar kar diyorum.ek gıdaya geçmek pek bir şey değiştirmiyor canım yine aynı emme saatlerinde kalkıyorlar. doğru düzgün emmse oda yok kimi zaman sadece kucak için geliyor bir sarılıyoruz sonra tekrar uyuyor emmeden .yeterki sıcak yataktan çıkayım rahatlıyor oğluş.

allahımhakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah .el işi vefa beklemeyeceksin canım

ayşe sanki beni anlatmışsın.bebek doğduğundan beri banyo hızıma ben bile sasıyorum.1 saatten önce banyodan çıkmayan ben 20 dk da duş alıyorum banyo değil zaten baya duş .kendimi temiz bile hiisetmiyorumbakımı bırak yemeği bile birkerede giripiyapamıyorum. mutfağa giitiğimde enfazla10 dk sonra kucakta bu durmuyor diye getiriyor.giyim kuşam yok bakım yok bizimki gebelik değil bakımsızlıktan depresyona girmek
Bazı bebekler ek gıda almaya başlayınca değişiyormuş :44: Aynaya bakmadan günü bitiriyorum çoğu zaman ben.Tiksiniyorum kendimden.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
ayşem ben demir ilacını vermeyi bıraktım yusuf karın ağrısından meme bile ememiyordu çok fazla karın ağrısı ve gazı yaptı.zaten uykusu az hiç etti uykuyu o yüzden kestim ben kaşık mamasına 1 çay kaşığı pekmez koydum. ilaçtan kötü değildir .zaten ek besinide sadece 1 2 kaşık veriyorum anne sütü esas diğerleri yutmayı öğrenmesi için.demir ilacınıda şart olduğuna inanmıyorum sonuçta tahlil bile yapmadan veriyorlar
lazer konusuna gelince olmayışına üzüldüm benimki mikro cerrehi ile yapıldı sırtımda 5 cm lik bir kesiden giridi amelitattan 2 saat sonta ayaktaydım .yanlız ameliyat sonrası en az15 gün ağır kaldıramazsın.eşinde eminim imkansızlık nedeniyle öyle davranmıştır benimkide maddi sıkıntı olduğunda birşeyler lazım olur mesela en sert ve en anlayışsız tondan girer tartışırız bir kaç gün sonra özür diler anlatır böyle zamanlarda çok zoruma gidiyor.aslında kızgınlığım kendime diyor.ama anlıyabiliyorum seni canım hazmetmek yutmak bazen cok zor .allahım bizlere her şey için sabır versin.bazen dünyayı sadece kadınların sınandığı bir yer olarak görüyorum allahım affetsin beni.
Bakalım kakasındaki gariplikler geçti şimdilik.5 gün kan ilacı da verme,kendinde süt ürünleri yeme dedi dr.6 ve 7.gün süt ürünlerine başla.Kaka yine normalse ona kan ilacını ver.Bakalım hangisi yüzünden oluyor bi bakalım dedi.Tekrar kontrole gideceğiz ondan sonra zaten.
Özür dilemesini falan istemiyorum ben.O gün o kadar anlamsız yere bağırdıki bana anlatamam.Bi yere evrak vermeye girmiştim,hastaneden çıkınca gidemem soğukta diye.Eşim beni almaya geldi oraya adam biraz ağır davrandı,bitirivermedi işimi.Eşimde 10 dk kadar arabada bekledi aşağıda.Hastaneye varıncaya kadar kızdı,söylendi,bağırdı,trafiğe kızdı vs.Zaten soru işaretleriyle mecburiyetten gittiğim hastaneye daha gergin vardım.Dr ameliyata çıkmış,bende ameliyat olacağım bugün ama drla görüşmek istiyorum dedim,ameliyata girmediyse görüştürelim falan dediler,tlf açtılar,dr ben arayacağım biraz sonra sizi dedi,bekleyin dediler falan.Oturduk benim kafama yatmıyor aslında bu,akşama kadar bekleyecekmiyiz dru falan dedi.Tepemin tası attı.Ağlayarak çıktım hastaneden.2 aydan fazladır ağrı çekiyorum,topallamaktan utanıyorum artık.Uyuşuyor ayaklarım sık sık.Otursam kalkamıyorum,kalksam oturamıyorum.Çocuğum altına yaptığında bezi arka odadan getirmek zoruma gidiyor.3 gün önce duyduğum bi işlemi yaptırmak benim için de çok zor zaten gerginim bi de üstüne eşim çıktı.Sabahın 6sında kalktım,kızımı hazırladım anneme bıraktım,eve geldim duş aldım,hastane için çanta hazırladım,evi temizledim,evraklarımı hazırladım,notere,kaymakamlığa ordanda odaya gittim.Ve bütün bunları topallaya topallaya yaptım.Hastaneye giderken de geç kalmadığım için azar işittim üstelik başkası yüzünden.
O yüzden özür dilemesini falan istemiyorum.Hala neden soğuk davrandığımın bile farkında değil.Hastaneden eve getirdi bıraktı.Bütün yol boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım.Evde sakinleşince aynı hastaneye tekrar gittim kendim.Mr cdmi aldım.2 dolmuşla başka bi dra gittim.Dolmuşta bile oturamadım ayaklarımın ağrısından.Akşam 5te eve ancak girdim.Ne aradı nasılsın diye ne sordu.Akşam annemlerde anlattım dra gittiğimi.Ertesi gün biorezonanstan bahsettim ona bile bişey demedi.Hala daha.Paramız yok desin ama bişey desin diye bekledim sadece.Araba almayı düşünüyorsak bizim 1-2 milyarımız vardır değilmi sonuçta?Benim hayatım ağrılardan ibaret olduktan sonra arabasında da değilim işinde de.Çok gönlüm kırık çoook :KK43:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ayşe dişler erken çıkmış maşalllah biz 6 aylık olduk ama henüz yok.1 ay erken doğdu ya ondan olsa gerek:)
Çıkmadı canım daha.Yerleri belli olmuş sadece.Emziğini ve elini geviyor habire.Bi çıksaydı hayırlısıyla.Çok mızmızlanıyor.Hatta ağlıyor artık :KK43:(((

Saklıkent ne canım?
ya ben evham yapıyorum galiba,doymasa ağlar

Canım saklıkent bisküvi klasik alıyorum. Ülker'in mi etinin mi hatırlamıyorum şimdi baktım evde yok diye net bi marka yazmıyorum.
Birde endişe etmeyi bırakman lazım YüceAllah onun rızkını bolbol verir hiç merak etme. Ben endişe edersem kafam oraya yoğunlaştığı için anlamam süt varmı yokmu nasıl çoğalıyor. Göğüs yumuşak olsada süt geliyor. Dinlenmeye bak bolbol. Kız kardeşin yanındaymış uyanıkken bira o baksın bebeğe.gündüzleride bebiş uyurken iş güç yapma uyu. Benim gündüz pestilim çıkıyor kimse yok tek başıma bakıyorum o uyuyunca mecburen iş güç bana bakıyor uyuyamıyorum. Zaten bu aralar iyice azdı uyku düzeni. Bakalım ne zman düzelecek. Bebeğimin uykusunun düzeldiği güneşli uzun açık havada yürüdüğüm günleri hayal ediyorum ha bire.... Allah o güzel günlere erişmeyi iman dolu bir hayat ve zürriyet nasip etsin cümlemize...

Valla annemler ondan dediler ama diştir.Jeli sürünce 5 dk sonra susuyor çünkü

Minecim calgel diye bi jel aldık onu sürünce 5 dk sonra normale dönüyor.Diştir diye düşünüyorum artık.Çünkü diş etleri de beyaz beyaz olmuş.Yine de yarın sabah druna tlf açacağım.

Bazı bebekler ek gıda almaya başlayınca değişiyormuş :44: Aynaya bakmadan günü bitiriyorum çoğu zaman ben.Tiksiniyorum kendimden.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Bakalım kakasındaki gariplikler geçti şimdilik.5 gün kan ilacı da verme,kendinde süt ürünleri yeme dedi dr.6 ve 7.gün süt ürünlerine başla.Kaka yine normalse ona kan ilacını ver.Bakalım hangisi yüzünden oluyor bi bakalım dedi.Tekrar kontrole gideceğiz ondan sonra zaten.
Özür dilemesini falan istemiyorum ben.O gün o kadar anlamsız yere bağırdıki bana anlatamam.Bi yere evrak vermeye girmiştim,hastaneden çıkınca gidemem soğukta diye.Eşim beni almaya geldi oraya adam biraz ağır davrandı,bitirivermedi işimi.Eşimde 10 dk kadar arabada bekledi aşağıda.Hastaneye varıncaya kadar kızdı,söylendi,bağırdı,trafiğe kızdı vs.Zaten soru işaretleriyle mecburiyetten gittiğim hastaneye daha gergin vardım.Dr ameliyata çıkmış,bende ameliyat olacağım bugün ama drla görüşmek istiyorum dedim,ameliyata girmediyse görüştürelim falan dediler,tlf açtılar,dr ben arayacağım biraz sonra sizi dedi,bekleyin dediler falan.Oturduk benim kafama yatmıyor aslında bu,akşama kadar bekleyecekmiyiz dru falan dedi.Tepemin tası attı.Ağlayarak çıktım hastaneden.2 aydan fazladır ağrı çekiyorum,topallamaktan utanıyorum artık.Uyuşuyor ayaklarım sık sık.Otursam kalkamıyorum,kalksam oturamıyorum.Çocuğum altına yaptığında bezi arka odadan getirmek zoruma gidiyor.3 gün önce duyduğum bi işlemi yaptırmak benim için de çok zor zaten gerginim bi de üstüne eşim çıktı.Sabahın 6sında kalktım,kızımı hazırladım anneme bıraktım,eve geldim duş aldım,hastane için çanta hazırladım,evi temizledim,evraklarımı hazırladım,notere,kaymakamlığa ordanda odaya gittim.Ve bütün bunları topallaya topallaya yaptım.Hastaneye giderken de geç kalmadığım için azar işittim üstelik başkası yüzünden.
O yüzden özür dilemesini falan istemiyorum.Hala neden soğuk davrandığımın bile farkında değil.Hastaneden eve getirdi bıraktı.Bütün yol boyunca hıçkıra hıçkıra ağladım.Evde sakinleşince aynı hastaneye tekrar gittim kendim.Mr cdmi aldım.2 dolmuşla başka bi dra gittim.Dolmuşta bile oturamadım ayaklarımın ağrısından.Akşam 5te eve ancak girdim.Ne aradı nasılsın diye ne sordu.Akşam annemlerde anlattım dra gittiğimi.Ertesi gün biorezonanstan bahsettim ona bile bişey demedi.Hala daha.Paramız yok desin ama bişey desin diye bekledim sadece.Araba almayı düşünüyorsak bizim 1-2 milyarımız vardır değilmi sonuçta?Benim hayatım ağrılardan ibaret olduktan sonra arabasında da değilim işinde de.Çok gönlüm kırık çoook :KK43:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Çıkmadı canım daha.Yerleri belli olmuş sadece.Emziğini ve elini geviyor habire.Bi çıksaydı hayırlısıyla.Çok mızmızlanıyor.Hatta ağlıyor artık :KK43:(((

canım ayşem allahım yardımcın olsun inanki seni çok iyi anlıyorum. aksayarak yürümk o ağrılarla iş yapmak.eşin önden at gibi koşar sen topallayarak yetişmeye calışırsın.anlayış bekleme diycem ne kadar olsa bekliyorsun çünkü ellerini bir yere çarpsa ne yapacağımızı şaşırıyoruz.onlar bizim gibi düşünselerdi erkek olmazlardı öyle diyorum onlar bazı duygulardan yontulmuş.neolur o güzek kalbin kırılmasın içine atıp sıkmaki sütünde acımasın kuzum .sen sağlığınla ilgili yapılması gereken neyse onu yap giden senden gidiyor. onay bekleme bence onlar hastalandıklarında ne yapmaları gerekiyorsa onu yapıyorlar canım hem anne hemde çalışıyorsun doğru neyse onu yap sonuçta ahirette bedednimizde bizden hesap soracak. rabbim şifa versin tatlım

Hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun öncelikle..
Bu günlerde fazla uğrayamıyorum misafir, gelen giden akraba ziyaretleri hepsi biraraya doluştu. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Ev temizliği mi yapayım, ikrammı yapayım, bebeğime mi bakayım düşünceleri arasında yoğunluktan bir bakıyorum akşam olmuş. Bugünde yine misafirler var. Çok şükür misafir hiç eksik olmuyor ama bebek olunca çok yoruluyorum sonra da yorgunluktan hasta oluyorum. Bende durumlar bu şekilde.
Kızlar sizler nasılsınız? Ayşe, özlem, dilek, tubilosh, feyza, msmesi, inci, leyla, kevok, mevaanur, ipek.. sayamadığım diğer arkadaşlar da iyilerdir umarım. Bugün misafirleri atlattıktan sonra ancak uğrayabilicem sanırım. inşallah güzel güzel haberler duyarım geldiğimde. Morali bozuk olan arkadaşlarım daha iyi olmuş olurlar, eşleriyle arası bozuk olanlar düzelmiş olurlar ve inciden de bebeğinin sağlığıyla ilgili hayırlı haberler duyarız inşalah..

Selam kızlar
Şu meşhur virüse sonunda bende yakalandım. Gerçi çocuklarımın nerdeyse hepsi yakalanmıştı. Bana bulaşması an meselesiydi. Geç bile kaldı. .

Dün sabah kuru öksürükle başladı. Akşam üstü baş ağrısı üşüme ve en son yüksek ateş. Saç diplerine kadar ağrıyordu başım. Ateşim kırka çıkıp sayıklamaya başlayınca geceyi acilde serum takılarak geçirdim. İşimin yoğunluğu nedeniyle sadece iki gün rapor aldım. Okula uğrayıp evrakları aldım karneleri yetiştirmem gerekiyor.
Bende durumlar böyle.
Geçmişi okumadım siz nasılsınız kızlar?

günaydın canlarrr

nasılsınız?
ben biraz uykusuzum :26:

Yusufcuk gece ağlamadı da sürekli yatagında BAA BAA BAA BAA bagırdı durdu
şimdi halen huzursuz.
dişleri çok sıkıntı veriyor olsa gerek.

emmek istemiyor.
agzını açıyor, meme ağzına gelince kafayı geri çeviriyor :44:
çok acıkırsa öyle emiyor. yada biberonda pirinç unu, kaşıkla muhallebi,yogurt vs. verince yiyor.
neyse, bunu da atlatıcaz inşallah.

çok öptüm sizleri. ilgileneyim azıcık bebişle.
Allah'a emanet olunn

çok şükür canım sevindim temiz çıkmasına.şu aşılamanta bi tutsun sen o zaman gör bizi anne kız halay çekicez:))
facem yok canım,istersen kardeşimin facesinden atayım

İnşallah leylacım. . Rabbim hayırlısını nasip etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. .
Özel mesajla kardeşinin faceni gönder o zaman canım. En azından buranın dışında bi iletişimimiz daha olur.

Canım bazen erkekler bizim kadar duyarlı olmuyorlar. Nasıl biz adet dönemine yakın hormonlar tarafından ele geçiriliyoruz. Sesimize ses değince çığlık oluyor. Onlarınki de o hesap. Sağlık konusunda böyle duyarsız olmakla ayıp etmiş gerçi ama en doğrusu onu karşına alıp bize anlattığın gibi onunla konuşman. Çünkü biriktirirsen ileride daha büyük yıkımlara sebeb olur.
Allah yardımcın olsun canım. Rabbim huzurunuzu bozmasın. .

günaydın canlarrr

nasılsınız?
ben biraz uykusuzum :26:

Yusufcuk gece ağlamadı da sürekli yatagında BAA BAA BAA BAA bagırdı durdu
şimdi halen huzursuz.
dişleri çok sıkıntı veriyor olsa gerek.

emmek istemiyor.
agzını açıyor, meme ağzına gelince kafayı geri çeviriyor :44:
çok acıkırsa öyle emiyor. yada biberonda pirinç unu, kaşıkla muhallebi,yogurt vs. verince yiyor.
neyse, bunu da atlatıcaz inşallah.

çok öptüm sizleri. ilgileneyim azıcık bebişle.
Allah'a emanet olunn

Canım geçmiş olsun. . İnşallah en yakın zamanda beyaz incileri çıkarda ikinizde rahatlarsınız..

Hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun öncelikle..
Bu günlerde fazla uğrayamıyorum misafir, gelen giden akraba ziyaretleri hepsi biraraya doluştu. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Ev temizliği mi yapayım, ikrammı yapayım, bebeğime mi bakayım düşünceleri arasında yoğunluktan bir bakıyorum akşam olmuş. Bugünde yine misafirler var. Çok şükür misafir hiç eksik olmuyor ama bebek olunca çok yoruluyorum sonra da yorgunluktan hasta oluyorum. Bende durumlar bu şekilde.
Kızlar sizler nasılsınız? Ayşe, özlem, dilek, tubilosh, feyza, msmesi, inci, leyla, kevok, mevaanur, ipek.. sayamadığım diğer arkadaşlar da iyilerdir umarım. Bugün misafirleri atlattıktan sonra ancak uğrayabilicem sanırım. inşallah güzel güzel haberler duyarım geldiğimde. Morali bozuk olan arkadaşlarım daha iyi olmuş olurlar, eşleriyle arası bozuk olanlar düzelmiş olurlar ve inciden de bebeğinin sağlığıyla ilgili hayırlı haberler duyarız inşalah..

Hz. Ömer evine misafir geldiğinde hiç oturmazmış hep ayakta hizmet edermiş. Birgün bi misafiri sormuş Ya Ömer niye hiç oturmazsın.
Hz. Ömer şöyle cevap vermiş :

Peygamber'i şöyle derken duydum: "Misafirin bulunduğu yerde melekler saygılarından ayakta dikilirler."

İşte ben de melekler ayakta dururken oturup çakılmaktan utanıyorum. Onun için misafire bizzat kendim hizmet ediyorum

Rabbim seni de böyle sevaplarla mükafatlandırsın inşallah. .

Hz. Ömer evine misafir geldiğinde hiç oturmazmış hep ayakta hizmet edermiş. Birgün bi misafiri sormuş Ya Ömer niye hiç oturmazsın.
Hz. Ömer şöyle cevap vermiş :

Peygamber'i şöyle derken duydum: "Misafirin bulunduğu yerde melekler saygılarından ayakta dikilirler."

İşte ben de melekler ayakta dururken oturup çakılmaktan utanıyorum. Onun için misafire bizzat kendim hizmet ediyorum

Rabbim seni de böyle sevaplarla mükafatlandırsın inşallah. .

Canım çok güzel bil bilgi daha önce duymamıştım gerçekten. Çok teşekkürler paylaştığın için. Allah eksik etmesin evlerimizden misafirlerimizi..

Selam kizlar.
Evet ezgi hanim eserini gerceklestirdi tam 3 bez dun bugun de bir defa daha yapti. Cok sukur rahatiz.
Gerci yapmadan once de rahatti. Neyse eserleri artik acik arttirma ile satarim :-)
Yeni bir huy edindik teyzeleri. Yastigin icine oturtuyorum once duruyor bakiniyor. Sıkılinca numaradan agliyor sonra durup bakiyor annem bana bakiyor mu diye ben bakiyorum ama tepki vermiyorum sonra yine aynisini hapiyor. Ayy Allahim dedim sen ne akillisin oyle. Numara yapiyor annem benimle ilgilensin diye..ne akillilar Yarabbim..

SULECIM cantayi begenmene sevindim.
Sebamed en iyi diyorlar. Tavsiye derim.
Yavas yavas hazirla artik çantanızı.

evet çanta güzel hafta sonuda güzelce sildim
artık hazırlıklarımı halletmeye çalışıyorum
yıkanacakları haftaya halledip çantama yerleştireyim..

Hani dedimki bugün sakin geçsin.Hastane-dr koşturmayım evde oturup börek yapayım falan.Nerdeeee:KK50:
Saat 11-2 arası kızım çok huysuzlandı.Kucağa alıştırmadım ama ayakta durmazsam susturamadım.Boş bezini bile değiştirdim yeniden bi işe yaramadı.Boncuk boncuk ağladı garibim.2 de kakasına bi baktım yoğun bi şekilde kan pıhtıları.Hemen drunu aradım kurumadan getir tahlil yapalım dedi.Eşim il dışında olduğundan babam geldi aldı.Tahlili verdik,çok şükür bişey çıkmadı.Dün ilk kez kan damlası vermiştim.Ondan olabilirmiş.Hem kan damlasını verme dedi,hemde bana 5 gün süt,yoğurt,peynir ve tereyağı yasak.5 gün süt ürünlerini,sonra 2 gün kan damlasını deneyeceğiz.Tekrar olursa yine tahlil yapacak.
Su kusuyor demiştim ya sizlere de o reflü demekmiş.Ne kadar ve ne oranda kustuğunu not al bildir tedavi edelim dedi.
Bu arada 6100 kg-63cm olmuşuz.600 gr alması gayet normalmiş.Ayda 1 kg almasını beklemiyorum artık dedi.Önemli olan ilk 3 ayda iyi kilo almasıydı.Gayet iyi gidişi dedi.Boyumuzda uzun olacakmış :)) Babası 1,85 anası 1,76 olunca normal :))

Kimse lazer işlemi yaptırıp yaptırmadığımı sormadı ama ben yine de söyleyim hatırlayanlar için.Lazer tedavi benim için imkansızmış.Son omurilikte olduğu için girilmezmiş oraya.Kalça kemikleri yüzünden.Biorezonans diye yeni bir tedavi şekli varmış.Onu bulduk.300tl tahliller için,haftada 1 seansına 90 tl,min.12 seans gelmen lazım dediler.Yeni büro,bebeğimiz derken maddi olarak sınırdayız diye düşünelim dedim.Aslında eşime söz ettim,detayları sormadı bile.Kendime özel bi birikmişim olmadığı için sustum bende.Ameliyat için hastaneye gittiğimizde eşimle kavga etmiştik.Daha doğrusu o kızdı ben sustum.Bu sefer çok kırıldım.Farkında bile değil beni kırdığının :KK43:((((((( Anlayacağınız yine gönlüme küstüm ve gözyaşlarımı bile göstermiyorum kimseye...

Başınızı ağrıttım yine sorunlarımla.Kusuruma bakmayın.Tlfda yada yüzyüze kimseyle konuşasım olmadığından size yazıyorum.

canım geçmiş olsun sanırım hifa diş çıkarıyor
Rabbim şifalar göndersin sanada geçmiş olsun sağlığını ihmal etme
unutma kimse sen kadar değerli değil ayrıca bebeğini düşün maalesef eşlerimiz
çok duyarsız oluyorlar anlamakta çoğu kez zorlanıyorum sende kendini üzme
belkide eşin iş konusunda sıkıntı yapıyordur umarım hayırlı güzel bir işi olur
sonrasında bu sıkıntıları atlatırsınız en güzeli bol bol dua etmek yoksa ağlamak sızlamak
eşle küsmek tartışmak fayda etmiyor
Rabbim cümlemizin eşleriyle muhabbetini artırsın umarım eşlerine karşı
daha duyarlı merhametli anlayışlı olurlar..

Yusufcugun sivilceli yeni resimleri :KK53:
babamız öpmekten çok yalayıp yediği için yanaklar sivilceden kurtulamıyor maalesef.

biraz daha büyürse çocuk yeteeer diye bagırıcak. o zaman anlar belki çocugun rahatsız oldugunu :KK37:

Eki Görüntüle 927550

Eki Görüntüle 927551

Eki Görüntüle 927552

tuba canım maşallah maviş de gel beni öp diyo:))

sa kızlar nasılsınız
ben bir kaç gündür bacak ağrısı çekiyorum özellikle gece uyurken
ani ağrılarla uyanıyorum bugun sabah yatağımdan kalkamadım ve halen yürürken
zorlanıyorum acaba kramp mı yoksa başka bir şeymi
sağ bacağımda çok bir şey yok ama sol bacağım çok kötü
gebelikte bacak ağrısı yaşayanınız oldumu neler yaptınız?

Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü…

Âşık olduklarında hissederek yaşarlar. Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her neredeyse onun olduğu yere giderler.

Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. istemezler kimse onlara acısın.

Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz. Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür. Ezkaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilmez kadın damgasını yerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini, içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.

Sonra bir dosttan, eşten, ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş, erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış. Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin.Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.

Mesela fatura filan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar. akşam eşleri eve geldiğinde, bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar.
En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar.

Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine, hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar. Erkekler bu kadınları asla terk edemezler. Çünkü o güçsüz, kırılgan bir kadındır. Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Koruyup kollanmalıdır her an o!

Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar.

AYLİN KOTİL

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli ? BiÇiyiyiz çok şükür. Dilerim gece uykularımız düzEne girer. Dün akşam paso uyudu gece uyandı neysesi 2 saat uyudu arada uyanmadan. Sabah 6 buçuk gibi uyandı ve 9:30 oldu zorla uyuttuk. Keşke akşamları uyumasa geceleri uyusa. Nasıl olacak acaba? cadıoZy canım papatya çayına gece geç mi içsem diyorum. Geceleri uzun uyur uyansa bile emer uyur diye düşünüyorum.
Aişe Rabbim acil ifa tuvana huzur versin...
Leyla canım benide ekle Facebook'ta.
kevok ne güzel bir kıssa anlatmıştınız bayıldım. Allah en kısa zamanda meleğini göndersin...sule bende çok çektim ayak ve kol ağrısından sadece megnorm kullandım. Hayırlısıyla bi kurtulsan ağrın sızın kalmayacak. Tabi emzirirken birz sırtın acır ama okadarda olur.

epeck waves msmesi adını hatırlamadınız diğer kızlar nasılsınız bakalımmmm öptüm sizi
bu arada aklıma süt yapan bişey geldi Manda Kaymağı kızlar. Yoğun bakımdayken hatunun biri çok güzel süt yapıyor demişti. Şarkütericide varmış. Leyla bi bak dene derim. Ve diğer kızlar Htcb sanki sütüm az diyordu. Neyse benim erkek huysuzlık yapıyor bana bak ilgilen diyor ben kaçtım :KK54:

Allah razı olsun duygucum...
çok güzel dualar etmişsin. Rabbim kabul eylesin inşallah...

telefondan yazdıgından dolayı olsa gerek, çifter çifter olmuş cümleler.
çoook öpüyorum :KK19:

Amin canım pasani da öpüyorum cok tatlı maşallah.

Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen. Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan da hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü…

Âşık olduklarında hissederek yaşarlar. Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşamları yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her neredeyse onun olduğu yere giderler.

Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. istemezler kimse onlara acısın.

Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz. Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ile sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür. Ezkaza dayanamayıp sorunlarını paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilmez kadın damgasını yerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini, içinde yaşadığı fırtınalardan bihaber.

Sonra bir dosttan, eşten, ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden gitmiş, erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış. Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin ona muhtaç olduğunu görmek bir çok duygusunu okşar erkeğin.Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.

Mesela fatura filan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler. Akşama yemek yapmaya fırsat bulamazlar. akşam eşleri eve geldiğinde, bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar.
En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler. Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de kendilerinde bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar.

Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine, hiçbirşeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler Kocasının ve sevgilisinin hayatlarını karartırlar. Erkekler bu kadınları asla terk edemezler. Çünkü o güçsüz, kırılgan bir kadındır. Ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Koruyup kollanmalıdır her an o!

Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar.

AYLİN KOTİL

Güçlü olduğuma sevinmelimiyim bilemedim :))

X