hayırlı olsun canım güle güle kullansın inşallah listene baktım bi eksik göremedim banyo için chicconun setini kullanıyorum memnunum lifini annem yapmıştı pamuk gibi bişey çok yumuşak.bornoz takımının lifiyle yapma sert oluyo birisine yaptır istersen canım.
teşekkür ederim leylacığım banada dün bir arkadaş söyledi
kendi annesi yapacakmış bende alıp yapayım diyorum
bir kaç eksik dışında hallettim çok şükür
yinede aklınıza gelirse söylersnz şimdiden halledeym..
Küpesi çok güzel ve iyiki şimdiden emzirme yastığı aldın. Bak biz bir aylık olduk daha bügün aldık ama çok geç kelerim sırtım mahfoldu. Bol bol ağız mendili almalısın,açıkçası lansinoh krem bana fayda etmedi dha çok acıttı. Ve sol göğsüm kanıyordu okadar çok çatladı. Z,yağı en iyisi. Ve ilk günlerde sakın göğüs pesi kullanma ben kullandım yaram iyileşmedi. Sonra hemşire abla dediki bebeğin ağız bezlerini kullan. Ben kullanmaya başladım inan çok rahatladım. Kuru tutuyor ve uçları iyileşiyor ped ise nemli tutuyor hep başa dönüyorsun.
Canım ben saklıkent klasik yediğimde süt oluyor fark ettim. Ve sürekli atıştır bişeyler. Kafanada takma süt olsun diye psikolojikmen etkilenme. Başka bol yeşillikte süt yapıyor. Tabi kişinin bünyesine göre değişir. Ama benimde senin gibi oldu yetiyor bence yetmese çocuk ağlar anlarsın doymadığını.
canım hayırlı olsun burdakilerden Allah razı olsun
ayşe tavsiye etmişti emzirme yastığını bende hemen sipariş verdim
ağız mendilim 12 adet ben biraz daha alayım söylediğin iyi oldu
tavsiyelerin için sağol canım inşallah uymaya çalışırım ağız mendili bu kadar gerekli demek
o zaman bolca almak lazım kremide tavsiye üzerine aldım bakalım fayda etmezse zeytinyağı kullanayım
saf zeytin yağımı kullanıyorsun?
buarada nasılsın bilalimiz nasıl uykusus düzene girdimi
merak ediyorum paşanı..
Canim birini bitiriyor memenin ama digerini bitiremiyor doymasa devam eder herhalde. Ane sutu alan bebeklerde oluyormus arkadas da dedi bir hafta sonra yapmis kizi. Izellin oglu 9.gun yapmis. Barsaklarinalisma sureci diyorlar sutuntamamini kullaniyor herhalde posasi yok. Sadece emziriyorum lelylam.gecen ay 950 gr almis dedi hemsiremiz. Sutle ilgili degildir dedi. Z.yagi da icirdim yapmadi gaz cikiyor ama.
Ben nukun sungerini kullaniyorum canimnsabunluyorum da. Sebamedin urunlerininaldimben. Banyo sonrasi bir guzel yaglaniyoruz.
Kendine gogus ucukremi aldin mi? Bir de ben silikon uc almistim yara olmustu ama kullaninca azaliyordu.illa yara oluyor. Cantayi begedin mi?
o zaman bnde sebamedin sabununu alayım sanırım herkes memnun
lansinoh göğüs kremi aldım bakalım bende fayadalı olucakmı
inşallah kullanmaya gerek kalmazda evet canım beğendim
istediğim büyüklükte nemli bir bezle silip öyle yıkadıklarımı yerleştireyim diyorum
ezgi hanım nasıl düzeldimi acaba..
Maşallah ne güzel şeyler seçmişsin annesi
Güle güleee kullanın inşallahh.Küvetinizin desenine bayıldım :))))
Tarak-fırça takımını bebedor almıştım ben.
Eki Görüntüle 926203 Bunun aynısı.Fırçasını kullanıyorum sürekli.Konak oluşumu içinde faydası olur dediler.
Sabun olarak da sebamed kullanıyorum.Bütün banyo ürünlerimiz sebamed.Drumuzda en iyisini almışsın dedi daha çok içime sindi.
Banyo jeli kullanmıyorum ben.Onun yerine sabunu kullanıyorum.Bi sorun da yaşamadım.İçeriğini bilmediğin ürünü bebekte kullanma derim.Çok hassas oluyor tenleri hemen alerji,pişik,mantar yapabiliyor Allah muhafaza.
Sünger veya lif bende almadım.Sakallı ipten minik bir kese ördü annem.Onunla yumuşacık yıkıyorum.Teni kızarmıyor.
Kesinlikle ağız mendilini çok almalısın.12 tane var bende bazen günde 4-5 batırıyor.
Göğüs pedlerini ilk haftalarda kullanma.Göğüs ucundaki çatlaklar nemli olmadığı için olurmuş.Ben pedi bırakmadan krem sürdüm.Kremi emdiği için ped sürekli yara oldu.Pedlerin asıl amacı süt çok fazla gelmeye başladığında kıyafete taşmasını engellemek.Yani bikaç hafta sonra.
Küvetine file al.Çok rahat yıkanıyor öyle.Tek başına bile yıkarsın.
çok sağol Ayşeciğim küvetimizi bende çok beğendim
canım onun fileside var birlikte aldık
fırça takımınız güzel bende alayım birde sabunu alıp eksikleri bitireyim
banada dün bir arkadaşı söyledi annesi lif yapacakmış
sakallı ipten yumuşacık olur diye acaba sizin lifin modeli nasıl bende alıp yapayım
ağız mendili aldım ama biraz daha almamda yarar var 12 tane daha alayım
dilek göğsü içinde kullanıyormuş bu bilgiler için sağol canım acemi olmak zor
pedleri ona göre kullanırım canım buarada sen nasıl oldun ağrıların hafifledimi
hifacık nasıl?