- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.101
Bebeğim 7:45den beri ayakta idi şimdi uyudu
Hemencik bende uyuyayım fırsattan istifade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim goster merak ettim bende.
Papatya cayini marketten aldim canim milupa papatya cayi. OOralet gibi. Aktardan da alabilirsin milupaninki tatli bebeklerede verilebiliyormus uzerinde oyle yaziyor ben vermedim kendim ictim. Ewet abla olduk ya minik abla
Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamıyorum bazen.
Bebeğim 7:45den beri ayakta idi şimdi uyudu
merhaba kızlar çok kötü bişey oldu.çok üzgünüm ve kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğimle oynarken bileğini çıkardım cumartesi gece doktor yerine getirdim pazartesi gelin kontrole dedi ama oğlum kolunu hiç oynatmadı pazar günü ve bugün götürdük köprücük kemiği çatlamış.Nasıl becerdiniz der gibi konuştu çok ağladım kaç gündür çok üzgünüm. nolur dua edin de iyileşsin.Bugün 6aylık kontrolü de vardı.gitmişken ona da gösterdik kan ve idrar aldılar ve idrar yolu enfeksiyonu var olmaması gerek.sünnet ettirin dedi.bir hafta sonra gelin antibiyotik yazıcam dedi.eğer geçmezse böbreklere bakacaklarmış.inş. böbreklerde bişe yoktur.sünnetse hemen yaptırmayı düşünüyorum .daha küçük ama sürekli olur dedi enfeksiyon.offf Allah'ım ne olur dua edin.Bir başka bebek fikrinden vazgeçtim bu küçücüğüme bakamıyorum ben((((((
aysecim philips avent yenidogan 1 numara, 2 numara ise 1 ay ve ustu yazior anlamadim biz de 2aya yaklasioz ondan aldim ama eski yenidogana doneyim
kizlar biberon icin emzikleri degistirdim 1+ yavas akisli philips aventi aldim 2 numara ama arada genzine kacip cok oksuruyor gerci sut heyecani ile sanirim ama 52gunluguz acaba 1e mi donsem tekrar
Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamıyorum bazen.
canım o değerler ortalama değerler. eğer senin melek bir ufakta rahat ediyorsa ona döne, bir zaman geçince denersin tekrar büyüğü. yani olay biraz da bebişin boyutu ve çekme gücüyle ilgili.
Özlem, ezgi kakasını yapabildi mi merak ettim. İnşallah ortalığı batırmıştır bir güzel :) Ben de öyle bir laf ettim ki iyi mi kötü mü belli değil
kizlar asimizi olduk rota agizdan digerleri karma ve pnomokok bacaktan insallah yan etkisi olmaz. verem icin de yapilcak trye gelmeden. Cadiozy gidince sorcakti. 2.dozlar trye kaldi burda ayda bir ama trde 2ayda
kizlar asimizi olduk rota agizdan digerleri karma ve pnomokok bacaktan insallah yan etkisi olmaz. verem icin de yapilcak trye gelmeden. Cadiozy gidince sorcakti. 2.dozlar trye kaldi burda ayda bir ama trde 2ayda
Canim yazmistim okudun mu bilmiyorum. Karmanin icind -e hepatit b var diye biliyorum dedi. Verem de olacaksiniz. Karmaya burda devam edecekler, sen gelir gelmez gotur saglik ocagina.
İyi akşamlar kızlar.
Sabah sağlık ocağına gittim kızlar.8 tane iğne verdi.Birini vurundum sütten bebeğe geçmez dediler ama iğnenin (antibiyotik) etkisiyle kuzucum akşama kadar uyudu.Şimdi de sallanıyor hasta gibi.Ağır geldi iğne kuzuma.Çok pişman oldum vurunduğuma iğneyi.
Yarın öğlen 12de bel fıtığım için hastaneye yatıyorum.10-15 dk sürüyormuş.Gece yatışı vermeyeceklermiş.3-5 gün evde dinlen diyorlarmış.Yan etkisi yokmuş.Ağrıyı hemen geçiriyormuş.Lazerler sinir uçlarını yakacaklarmış.Ağrı üstüne ağrı çekmek de çok yorucu oluyormuş.Diyarbakır'da bi hastanede fazla ısı verme yüzünden 20 kişi yatalak olmuş bu tedavi yüzünden.Kafamı çok karıştırdı bu haber.Pek çok kişide başarılı geçmiş ama işte.Allah'a emanet diyip yatıyorum yarın.
Hem boğaz hem bel hem ayak bitirdi beni.Kızımı zor kucaklıyorum emzirmek için.
Dualarınızda olmak dileğiyle.
Yok canim yapmadi fitil aldim yarin hemsiremizi arayip sorcam. Hala bekliyorum gaz cikiyor ama kaka yok . Ezgi de huzursuzluk da yok. Bir cok sitede okudum 7 8 gune kadar normalmis bekliyorum bugun 5.gun hala yok. Altin bekler gibi kaka bekliyorum inan. Zeytinyahi suruyorum habire. Arkadas da icir dedi.Bakalim yarin olmadi icicez yada fitil. Ne yapayim?