Bol bebiş topiği

Bebeğim 7:45den beri ayakta idi şimdi uyudu :KK76:
Hemencik bende uyuyayım fırsattan istifade :KK20:

Tamam canim goster merak ettim bende.
Papatya cayini marketten aldim canim milupa papatya cayi. OOralet gibi. Aktardan da alabilirsin milupaninki tatli bebeklerede verilebiliyormus uzerinde oyle yaziyor ben vermedim kendim ictim. Ewet abla olduk ya:-) minik abla :-)

iyi bakalım bende alayım minik ablayı öpüyorum..

Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamıyorum bazen.

geçmiş olsun canım Rabbim şifalar göndersin
sanırım kendini çok yoruyorsun havalarda çok soğuk dr gözük derim
buaralar salgın var dikkat et belki ilaçlarla daha çabuk toparlanırsın..

Bebeğim 7:45den beri ayakta idi şimdi uyudu :KK76:
Hemencik bende uyuyayım fırsattan istifade :KK20:

iyi uykular size...

merhaba kızlar çok kötü bişey oldu.çok üzgünüm ve kendimi suçlu hissediyorum.Bebeğimle oynarken bileğini çıkardım cumartesi gece doktor yerine getirdim pazartesi gelin kontrole dedi ama oğlum kolunu hiç oynatmadı pazar günü ve bugün götürdük köprücük kemiği çatlamış.Nasıl becerdiniz der gibi konuştu çok ağladım kaç gündür çok üzgünüm. nolur dua edin de iyileşsin.Bugün 6aylık kontrolü de vardı.gitmişken ona da gösterdik kan ve idrar aldılar ve idrar yolu enfeksiyonu var olmaması gerek.sünnet ettirin dedi.bir hafta sonra gelin antibiyotik yazıcam dedi.eğer geçmezse böbreklere bakacaklarmış.inş. böbreklerde bişe yoktur.sünnetse hemen yaptırmayı düşünüyorum .daha küçük ama sürekli olur dedi enfeksiyon.offf Allah'ım ne olur dua edin.Bir başka bebek fikrinden vazgeçtim bu küçücüğüme bakamıyorum ben:KK43:((((((

çok üzüldüm canım ama kaza bu herkesin başına gelebilir.o yüzden kendini suçlama belkide babası oynarken olabilirdi.olacağı varmış yani.onun çektiği acıyı görünce kendini suçluyorsun ama bu duygudan arın lütfen güçlü olup bebeğine yoğunlaş, kendi duygularına değil.hele hele daha buna bakamıyorum diye deme sakın.bebek bu düşe kalka büyüyecek işte.kendine olan güvenini kaybetme...

kizlar biberon icin emzikleri degistirdim 1+ yavas akisli philips aventi aldim 2 numara ama arada genzine kacip cok oksuruyor gerci sut heyecani ile sanirim ama 52gunluguz acaba 1e mi donsem tekrar

canım o değerler ortalama değerler. eğer senin melek bir ufakta rahat ediyorsa ona döne, bir zaman geçince denersin tekrar büyüğü. yani olay biraz da bebişin boyutu ve çekme gücüyle ilgili.

Kızlar günaydın.
Boğazım tamamen kapandı bademciklerimin şişliği yüzünden.2 gündür konuşamıyorum.KBBye gitsem ilaç verebilirmi size bi sorayım dedim.Vermeyecekse boşuna gitmeyim oraya kadar.Evde bile yürüyemiyorum.Ayaklarım bitmiş durumda ağrıdan.Kızımda sağolsun sabah 4lere kadar uyumaz oldu.
Birde bel fıtığım için olacağım iğne ozon değilmiş.Lazerle yakacaklarmış fıtığı.Bu işlemi bileniniz varmı.Hiçbir yan etksi yok dedi dr ama bel ve sinirler olunca korkmuyor değilim.Ama bugün gel dese giderim o kadar fenayım.
Bana cevap verirseniz çok sevinirim.Özellikle boğazım için.Kızımı kucağıma almaya korkuyorum düşerim diye.Çünkü kendimi bile taşıyamıyorum bazen.

Gecmis olsun ayse.git kbb ye.antibiyotik veriyorlar emzirirken.ben cok kullndim.

canim cok gecmis olsun, Allah sifani versin. Bende de kafamda yogunluk bas agrisi agirlik var. İnsallah ilerlemez Allah korusun anneleri ve yavrulari. Bize guc versin ki yavrulara bakabilelim

AYSEM cok gecmis olsun kesinlikle git doktora. Kullanabilecegin ilac vardir. Allah sifa versin fena salgin varmis dikkat etmek lazim.

kizlar asimizi olduk rota agizdan digerleri karma ve pnomokok bacaktan insallah yan etkisi olmaz. verem icin de yapilcak trye gelmeden. Cadiozy gidince sorcakti. 2.dozlar trye kaldi burda ayda bir ama trde 2ayda

İyi akşamlar kızlar.
Sabah sağlık ocağına gittim kızlar.8 tane iğne verdi.Birini vurundum sütten bebeğe geçmez dediler ama iğnenin (antibiyotik) etkisiyle kuzucum akşama kadar uyudu.Şimdi de sallanıyor hasta gibi.Ağır geldi iğne kuzuma.Çok pişman oldum vurunduğuma iğneyi.
Yarın öğlen 12de bel fıtığım için hastaneye yatıyorum.10-15 dk sürüyormuş.Gece yatışı vermeyeceklermiş.3-5 gün evde dinlen diyorlarmış.Yan etkisi yokmuş.Ağrıyı hemen geçiriyormuş.Lazerler sinir uçlarını yakacaklarmış.Ağrı üstüne ağrı çekmek de çok yorucu oluyormuş.Diyarbakır'da bi hastanede fazla ısı verme yüzünden 20 kişi yatalak olmuş bu tedavi yüzünden.Kafamı çok karıştırdı bu haber.Pek çok kişide başarılı geçmiş ama işte.Allah'a emanet diyip yatıyorum yarın.
Hem boğaz hem bel hem ayak bitirdi beni.Kızımı zor kucaklıyorum emzirmek için.
Dualarınızda olmak dileğiyle.:KK5:

Canım geçmiş olsun bebekle hastalık çekmek çok zor oluyor ama seninki de ayrı bir zor şimdi. İnşallah yarın bir an önce hayırlısıyla atlatırsın. İnsan hasta olunca dünyayı verseler umrunda olmuyor. Sağlık gibisi yok. Şimdiden geçmiş olsun dileklerimle. Senden ve inciden güzel haberler duyucaz inşallah.

Özlem, ezgi kakasını yapabildi mi merak ettim. İnşallah ortalığı batırmıştır bir güzel :) Ben de öyle bir laf ettim ki iyi mi kötü mü belli değil:KK66:

Özlem, ezgi kakasını yapabildi mi merak ettim. İnşallah ortalığı batırmıştır bir güzel :) Ben de öyle bir laf ettim ki iyi mi kötü mü belli değil:KK66:

Yok canim yapmadi fitil aldim yarin hemsiremizi arayip sorcam. Hala bekliyorum gaz cikiyor ama kaka yok . Ezgi de huzursuzluk da yok. Bir cok sitede okudum 7 8 gune kadar normalmis bekliyorum bugun 5.gun hala yok. Altin bekler gibi kaka bekliyorum inan. Zeytinyahi suruyorum habire. Arkadas da icir dedi.Bakalim yarin olmadi icicez yada fitil. Ne yapayim?

kizlar asimizi olduk rota agizdan digerleri karma ve pnomokok bacaktan insallah yan etkisi olmaz. verem icin de yapilcak trye gelmeden. Cadiozy gidince sorcakti. 2.dozlar trye kaldi burda ayda bir ama trde 2ayda

Karma asi tes yapiyor canim biz ates dusurucu ictik iki gun. Ozellikle gece yapiyor. Iki gun aksam icirdim gece huzursuz olmasin diye.

Canim yazmistim okudun mu bilmiyorum. Karmanin icind -e hepatit b var diye biliyorum dedi. Verem de olacaksiniz. Karmaya burda devam edecekler, sen gelir gelmez gotur saglik ocagina.

Canim yazmistim okudun mu bilmiyorum. Karmanin icind -e hepatit b var diye biliyorum dedi. Verem de olacaksiniz. Karmaya burda devam edecekler, sen gelir gelmez gotur saglik ocagina.

karmada hepatit yok die biliorum hepatit ayri trde. burda yok, verem olucaz. yan etkisi var mi veremin?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?
biz hamd olsun iyiyiz.
ama ne yalan söyleleyim açtıgım konuyla ilgilenen olmayışı, 1 kişinin bile ben bir mont veya ne biliym kazak verebilirim demeyişi beni üzdü...
sözüm sizlere değil.
sadece burası değil. face , whatsapp , eşimle benim telefonlarımızın rehberleri... duyurabildiğimiz kadar duyurmaya çalıştık.
meğerse sadece suriyeliler değil, bizim memleketimizin insanı da zor durumdaymış diye geçirmeden edemedim içimden.
vardır bunda da bir hayır diyerek, karıncanın ateşe su taşıması gibi 'BİZİM NİYTİMİZ BELLİ OLSUN' diyorum.

hepinizi öpüyorum kızlar.
azıcık geçmiş okuyayım :KK16:

İyi akşamlar kızlar.
Sabah sağlık ocağına gittim kızlar.8 tane iğne verdi.Birini vurundum sütten bebeğe geçmez dediler ama iğnenin (antibiyotik) etkisiyle kuzucum akşama kadar uyudu.Şimdi de sallanıyor hasta gibi.Ağır geldi iğne kuzuma.Çok pişman oldum vurunduğuma iğneyi.
Yarın öğlen 12de bel fıtığım için hastaneye yatıyorum.10-15 dk sürüyormuş.Gece yatışı vermeyeceklermiş.3-5 gün evde dinlen diyorlarmış.Yan etkisi yokmuş.Ağrıyı hemen geçiriyormuş.Lazerler sinir uçlarını yakacaklarmış.Ağrı üstüne ağrı çekmek de çok yorucu oluyormuş.Diyarbakır'da bi hastanede fazla ısı verme yüzünden 20 kişi yatalak olmuş bu tedavi yüzünden.Kafamı çok karıştırdı bu haber.Pek çok kişide başarılı geçmiş ama işte.Allah'a emanet diyip yatıyorum yarın.
Hem boğaz hem bel hem ayak bitirdi beni.Kızımı zor kucaklıyorum emzirmek için.
Dualarınızda olmak dileğiyle.:KK5:

AYŞEMM çok geçmiş olsun canım...
Rabbim acil şifalar versin inşallah

Yok canim yapmadi fitil aldim yarin hemsiremizi arayip sorcam. Hala bekliyorum gaz cikiyor ama kaka yok . Ezgi de huzursuzluk da yok. Bir cok sitede okudum 7 8 gune kadar normalmis bekliyorum bugun 5.gun hala yok. Altin bekler gibi kaka bekliyorum inan. Zeytinyahi suruyorum habire. Arkadas da icir dedi.Bakalim yarin olmadi icicez yada fitil. Ne yapayim?

ozlemcim benim kenan da kaka konusunda çok sıkıntılıydı.
2-3-4 aylarındayken günlerce kaka beklediğim olurdu.

Kansuk isminde gliserin içerikli fitil alıp veriyordum.
zaten 3-4 dk ya yapıyordu.
bagırsak tembelliği de hiç olmadı.
bir süreç aslında bu. bizimki 1 hafta zorlanıyorsa birkaç ay iyiydi.
çocugu daha fazla rahatsız etmeden ben yapıyordum fitili 2. günde.
bir defa da Yusuf 2 gün kaka yapmadı. hemen verdim fitili.
ogün bugündür kaka sıklıgı normal...

baya zaman olmuş. fitili aldıysan yapabilirsin bence.
ama içine siniyorsa dr a da götürebilirsin. büyük ihtimalle yine kansuk verecektir. çokk öptüm kuzuu

canım resimdeki kardeşim,merak etme bende sendenim bakımsız konusunda.ama kırkım bi çıksın neler yapıcam neler 24 ocakta inşallah kırkımız çıkıyo,şimdi kendimi kirli hissediyorum inşallah o zaman güzelce abdestimi alıp namazıma başlayıp bakımımı yapıcam.

nasıl gidiyo kuzum,alışabildin dimi?biz maşallah düzene girdik uykuda bi sıkıntımız yok,kilomuz 4.250 olmuş ortalama haftalık 330gr almışız doğdumuzda 3.250dik.

senin bebiş nasıl?

ayşem çok ama çok geçmiş olsun.rabbim seni hepimizden çok seviyo heralde,hastalığı eksik etmiyo baksana.en kısa zamanda atlatırsın inşallah canım..hifam kuzum kıyamam yerime öp...

X