- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.261
Olsun daha ümit var.Belki ce e diyip kaçmıştır seninkicumartesi doktora gittim
kan baktırıcaktım doktor şu an belli olmaz dedi ben ısrar edince yaptı
sonuç yok
o kahrolasıca test bilmem ne yüksek olduğunda bazen öyle gösterebiliyormuş
kesin sonuç kanda alınırmış
olsa bile şu an kanda bile çıkmazmış
yani gene bekliycez
son 9 diyim bari
kuzum ben yemek yiyerek kg almadım 2sene once kortizonla aldım içn yemesemde veremıyrm pek ama hala kaldı kgdan,gecen ay şekerliyi kıstıydm falan adetm duzeldiydi acaba bu ay dikk etmedim ondan mı oldu diyorum anlamadım gitti,ben en iyisi dikkt ediym bide sokturucu alıyım...sonrada dogru doktora artık napcaksa yapsın..
Artık doktora gitip adet gene gecikti dycm idrar kan dycek utrason bi şey goremedim sokturcu verck adetının 2ci gnu gel dycek...Bi ilçede yaşıyrm 2tane kadın dogumcu var ikise aynısı yapıo surekli ama bitanesi bi dahaya gel tedavine bakalım dediydi...hangisine gtsem acaba?
Anlıyorum cnm.Kortizon tedavisi insana kilo aldırıyor. Şuan tedavi görmüyorsun sanırım.Diyetisyene de gidebilirsin sana bir yeme planı çıkarır.
Bak ben de bilmiyorum.Belki benim de olmayacak. Yaza doktora gitmeyi planlıyorum.Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız tatlım.
tedavini yapacak olana git yada başka bi ilçeye yada şehre sadece tedavin için git sonuçta sizin için önemli bu kendinid üzüp durma üzülünce yerine gelmiyor dimi çok denedik:)
arkadaşlar günaydın ben daha ancak uyanabildim:)
gunaydın kızlar...
cumartesi akşam kotu bitti benim için..
Eşim bi degişikti bi sıkıntısı vardı solemedi sustu etti sonra usteledim bize film almaya gittiydi orda birisi ona demiş ki noldu sizin cocugnuz olmuyor mu sende mi sorun demiş herkezin içişnde oda yok daha zamanı var dusunmuyoruz demiş...
O kadar uzgundu ki ilk defa bunu için agladı,ben susyorum sana bi şey demıyorum ama benim içim cok daha fazla acıyor dedi,agladı sessi titreddi olmuycak mı bizim dedi...Napılcaksa yapalım olsun artık dedi,bende oturdum agladım...
dun sabah test yaptm negatf cıktı,demek ki hamile deglm bi hafta daha beklıycem sonra sokturu alcam kızlar...ve doktra adetimin ikinci gunu gtcem sanırım bende yumurtlama tembeliği var veya yumurtluyrum ama gelişmiyor olabilir bilmiyorum acıkcası...Aranızda bu tuyr bi sorun yaşayıp doktora gidenlere ne yapıldı ne tedaviis uygulandı?Yardımcı olursanız cok sevinirim..
Allahım kimseye bole kotu hissetirmesin...
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
Hamiş Adayı
Batasıca BAT
Veeee sonundaaaaa
Ateşli hatunların adreslericikolta 15 Ocak taana 16 Ocak suri50 18 Ocak serap_serap 19 Ocak abraxasguzel 20 Ocak inci61inci 22 Ocak roter 23 Ocak fatma_ahmet 24 Ocak taydin 25 Ocak deepp 25 Ocak ebson 25 Ocak Aeroplain 25 Ocak Evris 25 Ocak cadiozy 26 Ocak seyide_cim 27 Ocak bedesten 29 Ocak ozayder 30 Ocak anqelik 1 Şubat Phia 1 Şubat My Ovulation Chart Layle 2 Şubat eglenceli 4 Şubat mavera19 5 Şubat izell 9 Şubat karapisso 9 Şubat MEVANURRRR 13 Şubat ayberk_ece 14 Şubat
Anniş Adayı
Tahmini Doğum Tarihi
Bebeğimizin cinsiyeti
Beklediği Ay Sayısı
hamile 02 Nisan 2013 Tokoyay 3 Haziran 2013 gvn1907 24 Haziran 2013 ranana 26 Haziran 2013 irmegan 8 Temmuz 2013 Tubiloshh 20 Temmuz 2013 peri3866 20 Temmuz 2013 fmfm 05 Ağustos 2013 hctp 05 Ağustos 2013 Tugra034 12 Eylül 2013 5 perakedisi 12 Eylül 2013 waves 16 Eylül 2013 7 Aysedurmaz 20 Eylül 2013 4
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
günaydın bayanlar bu ay ovulasyon tarihim -19/20 gibi birşey yumurtlama zamanı uzayan berrak akıntı olur diye okudum. ben dün vajınal akıntıma dikkat ettım bu şeklideydi ama yumurtlama günüme daha var hesabıma göre bugun o uzayan akıntı yok kuruluk var ama sağ yumurtalığım ağrıyor yada ben çok mu kafama taktım acaba. reglim biteli 4 gün falan oldu acaba erken yumurtlama olabilir mi.kafam karışık
Kızlar telefondan acil yazıyorum umarım dogru duzgun ulaşır.Bu sabah adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama inanılmaz daha sonra wc ye gittim çamaşırında 1-2 damla kan vardi cok az ama,tuvaletimi yaptıktan sonra peceteye baktığımda sumuksu akıntıya beraber kan gordum,ama gun boyu ağrıdı karnım adet mi oluyorum dedim ama bat 20 Ocak. Disaridaydik,rahat etmek icin ped koydum ama asla dolmadı,zaten ağrılarım hem adet ağrısı gibi hem degil,wc ye gittigimde peçetede sümügümsu kanlı akıntı hala oluyor.sizce nedir bu Dr a gitmem gerekirmi?
gunaydın kızlar...
cumartesi akşam kotu bitti benim için..
Eşim bi degişikti bi sıkıntısı vardı solemedi sustu etti sonra usteledim bize film almaya gittiydi orda birisi ona demiş ki noldu sizin cocugnuz olmuyor mu sende mi sorun demiş herkezin içişnde oda yok daha zamanı var dusunmuyoruz demiş...
O kadar uzgundu ki ilk defa bunu için agladı,ben susyorum sana bi şey demıyorum ama benim içim cok daha fazla acıyor dedi,agladı sessi titreddi olmuycak mı bizim dedi...Napılcaksa yapalım olsun artık dedi,bende oturdum agladım...
dun sabah test yaptm negatf cıktı,demek ki hamile deglm bi hafta daha beklıycem sonra sokturu alcam kızlar...ve doktra adetimin ikinci gunu gtcem sanırım bende yumurtlama tembeliği var veya yumurtluyrum ama gelişmiyor olabilir bilmiyorum acıkcası...Aranızda bu tuyr bi sorun yaşayıp doktora gidenlere ne yapıldı ne tedaviis uygulandı?Yardımcı olursanız cok sevinirim..
Allahım kimseye bole kotu hissetirmesin...
canım kaç günde bir adet oluyosun? Ben o hesapları çok yaptım aylarca:) kağıda yazardım böyle istatistik defteri gibi oldu her ay kaçında adet oldum kaçında yumurtladım kaçında ilişki oldu kalın bi defterim vardı. şimdi attım o defteri son yaşadığımdan sonra ezberbozan bir durum oldu çünkü benimkisi:)
canım senı cok ıyı anlıyorum. benım esım bana solemezde arkadasımın esı soledı gecen gece ısteyken adet olmustum aradım soledım tabı bırazda agladım kapatınca efkarlı efkarlı sıgara ıcmıs ole soledıler. bende sordum yok ben senın agladıgına uzuluyorum dıye. ben nasıl uzulmeyeyım ogrencı velılerım bıle sureklı soruyo bunaldım artık.... ama toparlamaya calısıyorum kendımı. sende ole yap aglamıyormuyum hemde nasıl aglıyorum her fırsatta hatta suanda bıle... canım bende yumurta tembellıgı var ılk defa bu ay tedavıye gıttım kılom fazla dıye ılaclara yeterlı tepkı vermedım. hormonlarımda bır sıkıntı yok bu durum tamamen kıloya baglı sende de belkı ondandır. doktor bende tedavıyı bıraktı 10 kılo ver sonra gel dedı ama okadar zor kı bu hastalıkta kılo vermek allah yardımcımız olsun. bırde sogan kurunu dene ıstersen ben bu ay onu dusunuyorum bıde hayıt suyu......
ayyy cevodileksuu içim bi kötü oldu kııız :8
Allahım bu gözyaşlarınızın hürmetine testini pozitife çevirsin
Sen bence kan tasti yaptır şu salak bozuk testlere güvenme biliyorum kan testide sorunluymuş ilçede ama ne yapçan kuzum
Sen nerdesin ?
üzülmeyin zamanla inşaallah gelir bebişiniz.
Bide bizi düşün 3 kere bu heyecanı yaşayıp kıç üstü oturduk 2 düşük bir kimyasal gebelik. ama elden beklemekten başka birşey gelmiyor.
Doktora gitmenin faydası olur inş. ama ilçede düzgün doktor varmı ?
Güncelliyorum hemencanım benım batı yazmamıssın 12 subat
ayşecim tebrikler hamişsin sendeçok sevindim inş herkes bu mutluluğu yasar bana gelince kanlı akıntım devam ediyor bu yüzden canım moralim bozuk bol bol yatıyorum kalp atışlarını duydum nasılda güçlü atıyor umarım inatcı çıkar ve beni bırakmaz