Bol bebiş topiği

Olsun daha ümit var.Belki ce e diyip kaçmıştır seninki

Anlıyorum cnm.Kortizon tedavisi insana kilo aldırıyor. Şuan tedavi görmüyorsun sanırım.Diyetisyene de gidebilirsin sana bir yeme planı çıkarır.
Bak ben de bilmiyorum.Belki benim de olmayacak. Yaza doktora gitmeyi planlıyorum.Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız tatlım.

tedavini yapacak olana git yada başka bi ilçeye yada şehre sadece tedavin için git sonuçta sizin için önemli bu kendinid üzüp durma üzülünce yerine gelmiyor dimi çok denedik:)

Kuzum işte nolcak bilmıyrm ama hayırlısı sadece ben kendimi toparlamışken eşim yıkıldı..
artık gtmem lazım doktora

tedavini yapacak olana git yada başka bi ilçeye yada şehre sadece tedavin için git sonuçta sizin için önemli bu kendinid üzüp durma üzülünce yerine gelmiyor dimi çok denedik:)

Valla o tedavini yapalım diyen doktrada ilk defa gittiydim...o ilk seferde anlatım tedavine bakalım ay daha bekle olmazsa gel dedi

Günaydın herkezee.....
Nasılsınız bakıyııımmm?? Batı geçenleri sildim listemizden.İnsanı umutsuzluğa sürüklemesin gördükçe:13:
Şubat'a geçenlerin son batları olmalarını diliyorum Rabbimden.
Bat bekleyenleri de listenin sonuna almayı diliyorum vakti geldiğinde
Ben artık çok uzun süre kalamayacağım burada.İşlerim çok yoğun.Arada bi kaçamak yaparım güzel haberleri almak için

Bensiz kalacaksınız bilooorum üzüloorsunuz amma iş daha fazla beklemez maalesef
Aman da aman ne ukalaymışım ben öyle
Hepinizi öpüyorum şekerler

canım senı cok ıyı anlıyorum. benım esım bana solemezde arkadasımın esı soledı gecen gece ısteyken adet olmustum aradım soledım tabı bırazda agladım kapatınca efkarlı efkarlı sıgara ıcmıs ole soledıler. bende sordum yok ben senın agladıgına uzuluyorum dıye. ben nasıl uzulmeyeyım ogrencı velılerım bıle sureklı soruyo bunaldım artık.... ama toparlamaya calısıyorum kendımı. sende ole yap aglamıyormuyum hemde nasıl aglıyorum her fırsatta hatta suanda bıle... canım bende yumurta tembellıgı var ılk defa bu ay tedavıye gıttım kılom fazla dıye ılaclara yeterlı tepkı vermedım. hormonlarımda bır sıkıntı yok bu durum tamamen kıloya baglı sende de belkı ondandır. doktor bende tedavıyı bıraktı 10 kılo ver sonra gel dedı ama okadar zor kı bu hastalıkta kılo vermek allah yardımcımız olsun. bırde sogan kurunu dene ıstersen ben bu ay onu dusunuyorum bıde hayıt suyu......

günaydın bayanlar bu ay ovulasyon tarihim -19/20 gibi birşey yumurtlama zamanı uzayan berrak akıntı olur diye okudum. ben dün vajınal akıntıma dikkat ettım bu şeklideydi ama yumurtlama günüme daha var hesabıma göre bugun o uzayan akıntı yok kuruluk var ama sağ yumurtalığım ağrıyor yada ben çok mu kafama taktım acaba. reglim biteli 4 gün falan oldu acaba erken yumurtlama olabilir mi.kafam karışık

canım benım batı yazmamıssın 12 subat

canım kaç günde bir adet oluyosun? Ben o hesapları çok yaptım aylarca:) kağıda yazardım böyle istatistik defteri gibi oldu her ay kaçında adet oldum kaçında yumurtladım kaçında ilişki oldu kalın bi defterim vardı. şimdi attım o defteri son yaşadığımdan sonra ezberbozan bir durum oldu çünkü benimkisi:)

Kizlar gunaydin,sabah uyandim foşş diye kan bosaldi ayaga kalktigimda,hemen wc ye kostum,inat ettim yine de gebelik testi yaptim.testin T kisminda seffaf cizgi olustu,yani silik pembe filan degil bildigin seffaf cizgi,ilk kez boyle bisey gordum biraz arastirdim bi bilgi bulamadim,test hala bekliyo belki degisme olur diye,ama ben galiba bildigin erken adet oldum

ayyy cevodileksuu içim bi kötü oldu kııız :8
Allahım bu gözyaşlarınızın hürmetine testini pozitife çevirsin
Sen bence kan tasti yaptır şu salak bozuk testlere güvenme biliyorum kan testide sorunluymuş ilçede ama ne yapçan kuzum
Sen nerdesin ?
üzülmeyin zamanla inşaallah gelir bebişiniz.
Bide bizi düşün 3 kere bu heyecanı yaşayıp kıç üstü oturduk 2 düşük bir kimyasal gebelik. ama elden beklemekten başka birşey gelmiyor.
Doktora gitmenin faydası olur inş. ama ilçede düzgün doktor varmı ?

canım ben son 3 aydır takip ediyorum 28-27-30 günde bir adet oldum yani ortalama 29 günde bir desek

ayşecim tebrikler hamişsin sende çok sevindim inş herkes bu mutluluğu yasar bana gelince kanlı akıntım devam ediyor bu yüzden canım moralim bozuk bol bol yatıyorum kalp atışlarını duydum nasılda güçlü atıyor umarım inatcı çıkar ve beni bırakmaz

Aglamam bitanem bende sabah agladım
ya streessten daha fala kg aldım resmen utanıyrm 88 oldum
benimde bi 28 kg vermem lazım ben bugn başladm diyete diyetisyenım verdiydi bi liste bakalım bide cuma gnu doktora gtmeyi dusunuyorum bakalım hayırlısı sende ne sorun vardı adet mı olmuyodun kuzum?

Bakalım kuzum olmasa cuma gnu gtcm doktra,eh işte fena değil bitanesi iyi oburu dalga gecıo adamla bakalım nolcak hayırlısı....

canım benım batı yazmamıssın 12 subat
Güncelliyorum hemen

Teşekkür ederim canım..Allah yardımcın olsun inşallah senin ve bebeğinin..Aranızdaki bağ hiç kopmasın inşallah sıkı sıkı tutunun birbirinize.Ben daha çarşamba günü gideceğim dra ilk kez.İnşallah keseyi de görür geliriz.Çok heyecanlıyım.Rabbim herkeze nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…