- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.281
Hamiş Adayı | Batasıca BAT | Veeee sonundaaaaa | Ateşli hatunların adresleri |
cikolta | 15 Ocak | ||
taana | 16 Ocak | ||
suri50 | 18 Ocak | ||
serap_serap | 19 Ocak | ||
abraxasguzel | 20 Ocak | ||
inci61inci | 22 Ocak | ||
roter | 23 Ocak | ||
fatma_ahmet | 24 Ocak | ||
taydin | 25 Ocak | ||
deepp | 25 Ocak | ||
ebson | 25 Ocak | ||
Aeroplain | 25 Ocak | ||
Evris | 25 Ocak | ||
cadiozy | 26 Ocak | ||
seyide_cim | 27 Ocak | ||
bedesten | 29 Ocak | ||
ozayder | 30 Ocak | ||
anqelik | 1 Şubat | ||
Phia | 1 Şubat | My Ovulation Chart | |
Layle | 2 Şubat | ||
eglenceli | 4 Şubat | ||
mavera19 | 5 Şubat | ||
izell | 9 Şubat | ||
karapisso | 9 Şubat | ||
sudünyasi | 12 Şubat | ||
MEVANURRRR | 13 Şubat | ||
ayberk_ece | 14 Şubat | ||
Anniş Adayı | Tahmini Doğum Tarihi | Bebeğimizin cinsiyeti | Beklediği Ay Sayısı |
hamile | 02 Nisan 2013 | ||
Tokoyay | 3 Haziran 2013 | ||
gvn1907 | 24 Haziran 2013 | ||
ranana | 26 Haziran 2013 | ||
irmegan | 8 Temmuz 2013 | ||
Tubiloshh | 20 Temmuz 2013 | ||
peri3866 | 20 Temmuz 2013 | ||
fmfm | 05 Ağustos 2013 | ||
hctp | 05 Ağustos 2013 | ||
sunbal | 24 Ağustos 2013 | ||
Tugra034 | 12 Eylül 2013 | 5 | |
perakedisi | 12 Eylül 2013 | ||
waves | 16 Eylül 2013 | 7 | |
Aysedurmaz | 20 Eylül 2013 | 4 | |
Yakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...
((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bakalım kuzum olmasa cuma gnu gtcm doktra,eh işte fena değil bitanesi iyi oburu dalga gecıo adamla bakalım nolcak hayırlısı....
çok zor bir durum . Rabbim şifa versin biran önce İnşallahYakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...
ayşeciğim mevlam arkadaşına ve bebeğine acil şifalar versin inşallah.
Biz de biraz önce dr dan geldik.eşim de illa görmek istiyordu bebeği,bir de tahlil sonuçlarım vardı onları gösterdim .herşey çok yolunda maşallah.önce uyuyordu bebiş,sonra dr karnıma hızlıca dokundu uyandı ,ellerini havaya kaldırarak gerindi miskin biraz galiba,ayaklarını içe doğru çekti yana döndü tekrar uyudu neyseki o arada dr ense kalınlığını ölçtü.çok güzeldi herşey allah hepinize görmek nasip etsin.1 ay sonra çağırdı bir daha yalnız b12 eksikliği varmış bende vitamin takviyesi yaptı.2li teste gerek olmadığını söyledi.
Taydin öncelikle Allah şafi ismi ile şifalar versin komşuna. dua et çok üzülme iyi değil zaten eldende birşey gelmez...
Allah onu oğluna bağışlasın..
yasin oku fetih süresi oku. birde inşirah süresi...
ayy allahım sabır versin yavrularımızı korusun 4 ay hiç ultrasona grmemiş mi kadın ya ben 15 gün görmesem evham yapıorum bişimi oldu die allah oğluna ömr versin yine olur inş
ay canım yaaa.. rabbim yardımcısı olsun, sımsıkı tutunsun inşallah.. haftasonu yaşadığımdan sonra bu ikinci haber... nooluyo bu 5 aylık bebişlere... hayır haber alırız inşallah canım.Yakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...
ayşeciğim Mevlam arkadaşına ve bebeğine acil şifalar versin inşallah.
biz de biraz önce dr dan geldik.Eşim de illa görmek istiyordu bebeği,bir de tahlil sonuçlarım vardı onları gösterdim .herşey çok yolunda maşallah.önce uyuyordu bebiş,sonra dr karnıma hızlıca dokundu uyandı ,ellerini havaya kaldırarak gerindi miskin biraz galiba,ayaklarını içe doğru çekti yana döndü tekrar uyudu neyseki o arada dr ense kalınlığını ölçtü.çok güzeldi herşey Allah hepinize görmek nasip etsin.1 ay sonra çağırdı bir daha yalnız b12 eksikliği varmış bende vitamin takviyesi yaptı.2li teste gerek olmadığını söyledi.
biz de biraz önce dr dan geldik.Eşim de illa görmek istiyordu bebeği,bir de tahlil sonuçlarım vardı onları gösterdim .herşey çok yolunda maşallah.önce uyuyordu bebiş,sonra dr karnıma hızlıca dokundu uyandı ,ellerini havaya kaldırarak gerindi miskin biraz galiba,ayaklarını içe doğru çekti yana döndü tekrar uyudu neyseki o arada dr ense kalınlığını ölçtü.çok güzeldi herşey Allah hepinize görmek nasip etsin.1 ay sonra çağırdı bir daha yalnız b12 eksikliği varmış bende vitamin takviyesi yaptı.2li teste gerek olmadığını söyledi.
canım o kadar net görebilmek mümkün mü gerçekten ultrasonda. yani renkli ultrason falan diye birşeyler duymuştum ama bir bilgim yok. özel hastanelerde oluyormu bu tür ultrasonlar merak ettim şimdi:)
tabi canım benim renkli falan değil normal ultrasondu benim girdiğim.eşim de inanmıyordu o kadar gözükür mü,daha ceviz kadar nasıl gözükecek diyordu.bugün görünce şok oldu.sanki doğmuş bebek sanırsın ağzını açıyor esniyor,kollarını kaldırıyor ayaklarını katlıyor öyle sevimli ki Mevlam ne güzel yaratmış ,daha küçücükken herşeyini yerli yerine koymuş.Rabbim size de önce böyle görmeyi tattırsın,sonra da kucağımıza alalım inşallah
Deli olurum öyle insanlara ya neyine güvenerek dalga geçiyor,dalga geçtiği an sende onu bozsana ne dalga geçiyorsun bu ne samimiyet diyeeee
Allah allah...
tabi canım benim renkli falan değil normal ultrasondu benim girdiğim.eşim de inanmıyordu o kadar gözükür mü,daha ceviz kadar nasıl gözükecek diyordu.bugün görünce şok oldu.sanki doğmuş bebek sanırsın ağzını açıyor esniyor,kollarını kaldırıyor ayaklarını katlıyor öyle sevimli ki Mevlam ne güzel yaratmış ,daha küçücükken herşeyini yerli yerine koymuş.Rabbim size de önce böyle görmeyi tattırsın,sonra da kucağımıza alalım inşallah
ay canım benim yaa..o kadar güzel anlatmışsın ki görmüş gibi olduk..o kadar mutlu oldum ki..rabbim bizlerede nasip etsin..