Bol bebiş topiği

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak
taana16 Ocak
suri5018 Ocak
serap_serap19 Ocak
abraxasguzel20 Ocak
inci61inci22 Ocak
roter23 Ocak
fatma_ahmet24 Ocak
taydin25 Ocak
deepp25 Ocak
ebson25 Ocak
Aeroplain25 Ocak
Evris25 Ocak
cadiozy26 Ocak
seyide_cim27 Ocak
bedesten29 Ocak
ozayder30 Ocak
anqelik1 Şubat
Phia1 ŞubatMy Ovulation Chart
Layle2 Şubat
eglenceli4 Şubat
mavera195 Şubat
izell9 Şubat
karapisso9 Şubat
sudünyasi12 Şubat
MEVANURRRR13 Şubat
ayberk_ece14 Şubat

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013
Tokoyay3 Haziran 2013
gvn190724 Haziran 2013
ranana26 Haziran 2013
irmegan8 Temmuz 2013
Tubiloshh20 Temmuz 2013
peri386620 Temmuz 2013
fmfm05 Ağustos 2013
hctp05 Ağustos 2013
sunbal24 Ağustos 2013
Tugra03412 Eylül 20135
perakedisi12 Eylül 2013
waves16 Eylül 20137
Aysedurmaz20 Eylül 20134

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...
((((((((((((((((((((((((((((((((((

Yakın bi arkadaşım düşük tehlikesiyle hastanede yatıyor.Bebeğin suyu bitmiş.Lütfen dua edin minik kuzumuza ve annesine.5 aylık şu anda...

rabbim hepimize sağlıklı, ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin. o yavruyu da Allahım annesine babasına bağışlasın inşallah..

Bakalım kuzum olmasa cuma gnu gtcm doktra,eh işte fena değil bitanesi iyi oburu dalga gecıo adamla bakalım nolcak hayırlısı....

Deli olurum öyle insanlara ya neyine güvenerek dalga geçiyor,dalga geçtiği an sende onu bozsana ne dalga geçiyorsun bu ne samimiyet diyeeee
Allah allah...

ayşeciğim Mevlam arkadaşına ve bebeğine acil şifalar versin inşallah.

biz de biraz önce dr dan geldik.Eşim de illa görmek istiyordu bebeği,bir de tahlil sonuçlarım vardı onları gösterdim .herşey çok yolunda maşallah.önce uyuyordu bebiş,sonra dr karnıma hızlıca dokundu uyandı ,ellerini havaya kaldırarak gerindi miskin biraz galiba,ayaklarını içe doğru çekti yana döndü tekrar uyudu neyseki o arada dr ense kalınlığını ölçtü.çok güzeldi herşey Allah hepinize görmek nasip etsin.1 ay sonra çağırdı bir daha yalnız b12 eksikliği varmış bende vitamin takviyesi yaptı.2li teste gerek olmadığını söyledi.

allah kucağına almayıda nasip etsin

ne mutlu oluyorum böyle birinden dinlediğimde:)

Allah razı olsun canım.. pazar sabah 8 de iyi olduğu haberini aldık eşinden, bugün de konuştum telefonda.. üzgün tabi, ben ölmüş bebeği doğurmaya çabalarken, yanımda doğan bebeklerin sesi mahvetti beni dedi ya ben de koptum orda. ama dediğin gibi canım, ömrü o kadarmış, dünyaya gelmek nasip değilmiş elden ne gelir...

ayy allahım sabır versin yavrularımızı korusun 4 ay hiç ultrasona grmemiş mi kadın ya ben 15 gün görmesem evham yapıorum bişimi oldu die allah oğluna ömr versin yine olur inş

ah canım girmez olur mu? kontrole gitmişti zaten cumartesi günü... haftasonu da çalıştığı için ayda bir gidiyordu o da. hamdolsun kendisi iyi, moral vermeye çalışıyoruz. her işte vardır bir hayır, nasibi yokmuş miniğin ne yapalım..

ay canım yaaa.. rabbim yardımcısı olsun, sımsıkı tutunsun inşallah.. haftasonu yaşadığımdan sonra bu ikinci haber... nooluyo bu 5 aylık bebişlere... hayır haber alırız inşallah canım.

canım o kadar net görebilmek mümkün mü gerçekten ultrasonda. yani renkli ultrason falan diye birşeyler duymuştum ama bir bilgim yok. özel hastanelerde oluyormu bu tür ultrasonlar merak ettim şimdi:)

ne gzel canım, maaşallah.. bizlere de nasip olur inşallah o günleri görmek.. rabbim seni ve miniğini korusun...

canım o kadar net görebilmek mümkün mü gerçekten ultrasonda. yani renkli ultrason falan diye birşeyler duymuştum ama bir bilgim yok. özel hastanelerde oluyormu bu tür ultrasonlar merak ettim şimdi:)

tabi canım benim renkli falan değil normal ultrasondu benim girdiğim.eşim de inanmıyordu o kadar gözükür mü,daha ceviz kadar nasıl gözükecek diyordu.bugün görünce şok oldu.sanki doğmuş bebek sanırsın ağzını açıyor esniyor,kollarını kaldırıyor ayaklarını katlıyor öyle sevimli ki Mevlam ne güzel yaratmış ,daha küçücükken herşeyini yerli yerine koymuş.Rabbim size de önce böyle görmeyi tattırsın,sonra da kucağımıza alalım inşallah

ay canım benim yaa..o kadar güzel anlatmışsın ki görmüş gibi olduk..o kadar mutlu oldum ki..rabbim bizlerede nasip etsin..

Deli olurum öyle insanlara ya neyine güvenerek dalga geçiyor,dalga geçtiği an sende onu bozsana ne dalga geçiyorsun bu ne samimiyet diyeeee
Allah allah...

ya ben ona dedim ki ovulasyon testi kullandım guldu yaaa o testlerlemi hamile kalckt duydun mu dio hemşireye bak bize gerek okmuş diye ona gıcık oldum zaten ona agrm oldugu için gtmiştim...

O kadar küçük şey ama bütün herşeyiyle tastamam. bi de o kadarcık şey esniyo falan demişsin yerim ben onu:) nasıl bir mucizedir. yani bütün bunları görüp halen Allah inancı olmayanların zihniyetine şaşırmamak elde değil diye düşünüyor insan.

ay canım benim yaa..o kadar güzel anlatmışsın ki görmüş gibi olduk..o kadar mutlu oldum ki..rabbim bizlerede nasip etsin..

amin canım inşallah en yakın zamanda hepinize nasip olsun.benim inşallah 3.evladım olacak ama sanki ilk kez anne oluyormuşum gibi heyecanlanıyorum ultrasonda gördükçe sanki yanımdaymış elimi uzatsam tutacakmışım gibi geliyor.kucağıma da almak nasip olur bu sefer inşallah.ben daha bu sene(yani 2012 de)6 aylık yavrumu ölü doğum yaptım,önceden de bir tane 7.5 aylık bir ölü doğumum var.çok acı Allahım kimseye yaşatmasın...

buyrun ateş tablom..

40d026 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş yükselişe geçti. bata bugünü saymassak 10 gün var.

cuma cumartesi çalıştık da, pazar boş geçti. dünkü ovi testim baya silikti. bugün ofisteyim yapamadım o yüzden.

ayaklarım buz kesti... evde ne güzel sıcacık tutuyordum kendimi...

ovi testi ile birlikte 2 tane ultra erken gebelik testi almıştım.. ilişkiden 5 gün sonra gösteriyor diyor.. cuma cumartesi bi yapayım bakayım nası bişeymiş merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…