Bol bebiş topiği

Ay ne bilim kuzum Allah tan ümidimi kesmiyorum.

Çokta kendimi kaptırdıgımda çok üzülüyorum.:KK4:

Canım sende ihmal etme. Doktora kesinlikle git.

Ben zırt pırt gidiyorum doktor benden caydı :KK3::KK3:

Doğru söylüyosun canım ama kaptırmıyoruz ki umutlanıyoruz sadece :) olmazsa diğer ay aynı umutlarla devam :) Böyle diyorum ama kırmızıların geldiği gün leyla gibi geziyorum ortalıkta ben ..
yaa benim bu kanlı akıntı gibi görüpte hamile olan var mı acaba :) belirtidir belki

Ben böyle diyorum ama yüreğim derinliklerinde bir umudum var :KK14:

Çift çizgiyi görsem ömür boyu saklıcam o testi.

İnşallah olur canım.

Dua et bizlere.

SEnin belirtilerin nelerdi?

benim belirtilerim göğüslerim ilişkiden 2 gün sonra şişti ki adetime daha 14 gün vardı.
daha 14 gün önceden her an adet olacakmış hissi vardı bir de aşırı bel ağrısı ama bu ağrılar adet ağrıları gibi o yüzden hiç aklıma gelmedi.
bunların dışında net olarak hiçbir belirtim yoktu. yalnız adet günümde ağrılarım birden kesildi. sanki adet olup bitince bir rahatlarsın ya aynen öyleydi.
herkesin söylediği farklı şeyler o yüzden kimsenin söylediğine takılma. bende mesela o kadar kuruydu ki hiç akıntım yoktu. kimisi akıntının fazla olduğunu söyler.
benim akıntım önceki aylarda çok fazlaydı kesin hamileyim diye düşündüm ama ardından hemen adetim başladı. anlayamadan bir bakmışsın hamişsin yani hiç ummadığın zaman geliveriyor bebişin.

Ayşeee şu bizim hamiş adaylarının olduğu liste var ya orda batasıca Bat yazmışsın onu şimdi gördüm nasıl güldüm ama alemsin :))

selam canımcım nasıl olsun ya orta şeker ilerlemeye çalışıyoruz.
halen bulantılarım geçmiş değil tam olarak.
biraz iyi biraz kötü idare ediyoruz.

sen nasılsın bakalım?bebiş üzüomuş annesini ara ara :21:

tugrammmm
çiçeği burnunda taze annişimm :KK16:
napim cnm takılıyorum öle.sen neler yapiosun nasılsın :KK19:

ehh canim naplim gelsin diye tam2yil bekledim.okadarcik nazinida cekecegiz ins.allah daha.beter etmesin ins.
seninde cinsiyet ogrenmene az kalmis hadi hayirlisi bakalim.
.
bu arada aysede hamismis.coookksevindim inanki.mevlam saglikla kucagina almanida nasip etsin canim.
hamis.olan diger arkadaslarida tebrik ediyorim

hayırlı olsun gebeliğin Allah sizlerin kucagına almayı nasip etsin işallah bende yeni ogrenmişdim ama :KK43: malesef suan düşüğüm gercekleşiyo dikkatli olun mınıklerınıze iyi bakın
Allah şifa versin canım.İnşallah bir dahaki aya olur bebeğin...
Ayşecim yaaa benim akıntım çok var hatta kahverengimsi .. Değişik hissediyorum kendimi , bacağım çekiyo kasıklarım batıyo.. Saçma yani daha bata 10 gün var çok saçma biliyorum ama ümitlendim ben bu ay .. Kanlı akıntılar yerleşme kanaması olabilir mi ? Çünkü 1 ocakta yaptığım test koyu çıktı yani bayaa erken yumurtladım sanırım .. olabilir mi dersin ??
Doktoruna bi sorsan canım benğm.Çünkü ilişkiden 10 gün sonra oluyor yerleşme.O yüzden druna sormanda fayda var...
Mrb bende topiginize gelebilrimiyim...
Bizde 6 aydir deniyoruz ama bebisimiz gelmedi :KK43: bu ay clomid ovu testi ve ates yontemini kullanarak hareket ediyoruz...
Insallah bu ay gelir bebegimiz... Ve bekleyen herkesin melekleri gelir hayirlisiyla...
Ilk kez ovu testi kullanicam... Aldigimiz testin icinden 5 tane cikti cok az :KK43: bununla yakalayabilirmiyim bilmiyorum...
Simdi benim bugun adetimin 8. Gunu ve ben dun dayanamayip bir tane ovu testi yaptim 10 dk sonra baktim tek cizgiydi... Dedim normal daha cok erken zaten normalde 28 ve 32 gunde regli oluyorum ona gore 14 de falan olmasi lazim diye dusundum ama aradan yarim saat gecti belki daha fazla aklima geldi bir bakim dedim ve ikinci cizgi silik ama belirgin sekilde cikmis... Ve kafam cok karisti...
Acaba diyorum ben erken yumurtluyorumda onun icinmi yakalaymadik bebigimizi gec kaliyoruz yada test zamni gectigi icin yanlis gosterdi... Sorum ovu testi kullanan arkadaslara... Yaptiginiz teste tek cizgi ciktiktan sonra bayaa zaman gectikden sonra sonuc degistimi yoksa hep tek cizgimi kaldi... Benim kafam cok karisti... Bilgilendiriseniz cok sevinirim... Uzun oldu birazcik :)
Benide eklermisiniz listenize bat 5 ocak tesekkur ederim...
Sonradan çıkan çizgileri dikkate almamalısın.Testte ne yazıyorsa onu uygula.5 test çok az.Akıntına ve kasık ağrına göre testleri yaparsın sende.İnşallah yakalarsın koyu çizgiyi...5 ocak geçen batın.Şubat batın kaç?
Tabloya benide ekler misiniz bat 14subat.
Yarın sabahtan güncelleyeceğim canım tabloyu.Eklerim seni de:KK54:
ayşecim benide ekler misin, 30 ocak :))
Eklerim tabi canımcım.Son batın olsun inşallahh:KK16:
Aysecim,benim bilgileri guncellermisin lutfen bat 2 subat.. insallah son bat olur :)
İnşallah canım....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
merhaba kızlar.. bu topik hakkaten bol bebiş topiği oldu maşallah:nazar::nazar::nazar:
yeni hamileleri tebrik ediyorum..hayırlı olsun...darısı başımızaaa...
ee ayşecim beni de ekler misin listeye? bat 5 şubat...
:nazar::nazar::nazar:Hadi inşallah sıra sende:KK16::KK16::KK16:
maleseff kırmızıları gordum bu gece :KK43: cok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....
Canım benim.Allah böyle uygun görmüş demekki...Sıkma canını...:KK19:
Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim bir etkisi oldu mu bilmem ama ben soğan kürünü uyguladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın dikkatine:) Ve birçok kişiden duyduğum şey şu oldu. Soğan kürünü uyguladım o ay adet oldum. Ertesi ay hamile kaldım. Aynen banada öyle oldu. Uygulamakta fayda var diye düşünüyorum. Zaten ben soğan kürüne başlarken şunu demiştim şifa Allahtan sebep soğan küründen. Çok şükür Rabbime bu günleride gösterdi.
Benim tanıdıklarımda senin gibi oldu.Soğandan 1 ay sonra hamile kaldılar.Rahim ancak temizleniyor demekki..:44:
Ayşeee şu bizim hamiş adaylarının olduğu liste var ya orda batasıca Bat yazmışsın onu şimdi gördüm nasıl güldüm ama alemsin :))
:KK52::KK52::KK52::KK52: Batsın tabi:KK52::KK52::KK52:
ehh canim naplim gelsin diye tam2yil bekledim.okadarcik nazinida cekecegiz ins.allah daha.beter etmesin ins.
seninde cinsiyet ogrenmene az kalmis hadi hayirlisi bakalim.
.
bu arada aysede hamismis.coookksevindim inanki.mevlam saglikla kucagina almanida nasip etsin canim.
hamis.olan diger arkadaslarida tebrik ediyorim

Teşekkür ederim canım:KK54: Hep beraber inşallah.seni de eklerim listeye yarın:KK49:

Kızlar telefondan acil yazıyorum umarım dogru duzgun ulaşır.Bu sabah adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama inanılmaz daha sonra wc ye gittim çamaşırında 1-2 damla kan vardi cok az ama,tuvaletimi yaptıktan sonra peceteye baktığımda sumuksu akıntıya beraber kan gordum,ama gun boyu ağrıdı karnım adet mi oluyorum dedim ama bat 20 Ocak. Disaridaydik,rahat etmek icin ped koydum ama asla dolmadı,zaten ağrılarım hem adet ağrısı gibi hem degil,wc ye gittigimde peçetede sümügümsu kanlı akıntı hala oluyor.sizce nedir bu Dr a gitmem gerekirmi?

Kızlar telefondan acil yazıyorum umarım dogru duzgun ulaşır.Bu sabah adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama inanılmaz daha sonra wc ye gittim çamaşırında 1-2 damla kan vardi cok az ama,tuvaletimi yaptıktan sonra peceteye baktığımda sumuksu akıntıya beraber kan gordum,ama gun boyu ağrıdı karnım adet mi oluyorum dedim ama bat 20 Ocak. Disaridaydik,rahat etmek icin ped koydum ama asla dolmadı,zaten ağrılarım hem adet ağrısı gibi hem degil,wc ye gittigimde peçetede sümügümsu kanlı akıntı hala oluyor.sizce nedir bu Dr a gitmem gerekirmi?

Yerleşme kanaması olmasın ??? Ama farklı bişeyde olabilir doktora sormakta fayda var .. Benim de bat 22 Ocak ama 3 gündür akıntımda kan çizgileri var ama öyle senin ki gibi 1-2 damla gelmedi .. İnşallah yerleşme kanamasıdır canım ..

Yerleşme kanaması olmasın ??? Ama farklı bişeyde olabilir doktora sormakta fayda var .. Benim de bat 22 Ocak ama 3 gündür akıntımda kan çizgileri var ama öyle senin ki gibi 1-2 damla gelmedi .. İnşallah yerleşme kanamasıdır canım ..

Ayy insallah oyledir ama agrim sizim var bilemiyorum,acaba bisey oldu da yerlesemedi mi? Nedir ne degildir bilmiyorum.yarin sabah bi gebelik testi yapicam ki olsa bile cikicagini sanmiyorum daha 1 hafta var adet gunume.eger agri ve akinti devam ederse yarin hemen dr gidicem

haftasonu giremedim yeni hamile haberleri varmış..arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim..tebrik ederim..rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin..

bende dün progestanı bıraktım ve bu sabah adet oldum..sancısız olan adetim,bugün kıvrandırdı beni resmen akşama kadar yataktaydım..acile gidecektik druma ulaşamadık..acilde bir dr la irtibata geçtik..ağrı kesicilerle iyim çok şükür..

yeni bat 13 şubat

haftasonu giremedim yeni hamile haberleri varmış..arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim..tebrik ederim..rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin..

bende dün progestanı bıraktım ve bu sabah adet oldum..sancısız olan adetim,bugün kıvrandırdı beni resmen akşama kadar yataktaydım..acile gidecektik druma ulaşamadık..acilde bir dr la irtibata geçtik..ağrı kesicilerle iyim çok şükür..

yeni bat 13 şubat

Gecmis olsun canim. Bende cok sancili olurum. Seni cok iyi anladim. İnsallah sevgililer gununde kocisine hamileyim haberini verirsin.

gunaydın kızlar...
cumartesi akşam kotu bitti benim için..
Eşim bi degişikti bi sıkıntısı vardı solemedi sustu etti sonra usteledim bize film almaya gittiydi orda birisi ona demiş ki noldu sizin cocugnuz olmuyor mu sende mi sorun demiş herkezin içişnde oda yok daha zamanı var dusunmuyoruz demiş...
O kadar uzgundu ki ilk defa bunu için agladı,ben susyorum sana bi şey demıyorum ama benim içim cok daha fazla acıyor dedi,agladı sessi titreddi olmuycak mı bizim dedi...Napılcaksa yapalım olsun artık dedi,bende oturdum agladım...
dun sabah test yaptm negatf cıktı,demek ki hamile deglm bi hafta daha beklıycem sonra sokturu alcam kızlar...ve doktra adetimin ikinci gunu gtcem sanırım bende yumurtlama tembeliği var veya yumurtluyrum ama gelişmiyor olabilir bilmiyorum acıkcası...Aranızda bu tuyr bi sorun yaşayıp doktora gidenlere ne yapıldı ne tedaviis uygulandı?Yardımcı olursanız cok sevinirim..
Allahım kimseye bole kotu hissetirmesin... :KK19:

Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedim
:KK1:Hepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah:KK16:
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre:KK53:
Herkez en kısa zamanda :KK49: haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hamiş Adayı

Batasıca BAT

Veeee sonundaaaaa

Ateşli hatunların adresleri
cikolta15 Ocak:KK16:
taana16 Ocak:KK16:
suri5018 Ocak:KK16:
serap_serap19 Ocak:KK16:
abraxasguzel20 Ocak:KK16:
inci61inci22 Ocak:KK16:
roter23 Ocak:KK16:
fatma_ahmet24 Ocak:KK16:
taydin25 Ocak:KK16:
deepp25 Ocak:KK16:
ebson25 Ocak:KK16:
Aeroplain25 Ocak:KK16:
Evris25 Ocak:KK16:
cadiozy26 Ocak:KK16:
seyide_cim27 Ocak:KK16:
bedesten29 Ocak:KK16:
ozayder30 Ocak:KK16:
anqelik1 Şubat:KK16:
Phia1 Şubat:KK16:My Ovulation Chart
Layle2 Şubat:KK16:
eglenceli4 Şubat:KK16:
mavera195 Şubat:KK16:
izell9 Şubat:KK16:
karapisso9 Şubat:KK16:
MEVANURRRR13 Şubat:KK16:
ayberk_ece14 Şubat:KK16:

Anniş Adayı

Tahmini Doğum Tarihi

Bebeğimizin cinsiyeti

Beklediği Ay Sayısı

hamile02 Nisan 2013:KK55:
Tokoyay3 Haziran 2013:KK55:
gvn190724 Haziran 2013:KK55:
ranana26 Haziran 2013:KK8:
irmegan8 Temmuz 2013:KK31:
Tubiloshh20 Temmuz 2013:KK31:
peri386620 Temmuz 2013:KK31:
fmfm05 Ağustos 2013:KK31:
hctp05 Ağustos 2013:KK31:
Tugra03412 Eylül 2013:KK31:5
perakedisi12 Eylül 2013:KK31:
waves16 Eylül 2013:KK31:7
Aysedurmaz20 Eylül 2013:KK31:4

Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlar...
Eşim bi degişikti bi sıkıntısı vardı solemedi sustu etti sonra usteledim bize film almaya gittiydi orda birisi ona demiş ki noldu sizin cocugnuz olmuyor mu sende mi sorun demiş herkezin içişnde oda yok daha zamanı var dusunmuyoruz demiş...
O kadar uzgundu ki ilk defa bunu için agladı,ben susyorum sana bi şey demıyorum ama benim içim cok daha fazla acıyor dedi,agladı sessi titreddi olmuycak mı bizim dedi...Napılcaksa yapalım olsun artık dedi,bende oturdum agladım...
dun sabah test yaptm negatf cıktı,demek ki hamile deglm bi hafta daha beklıycem sonra sokturu alcam kızlar...ve doktra adetimin ikinci gunu gtcem sanırım bende yumurtlama tembeliği var veya yumurtluyrum ama gelişmiyor olabilir bilmiyorum acıkcası...Aranızda bu tuyr bi sorun yaşayıp doktora gidenlere ne yapıldı ne tedaviis uygulandı?Yardımcı olursanız cok sevinirim..

günaydın cnm.Lütfen kendini bırakma.Doktora gidersiniz tedavi olursunuz.Tıp o kadar ilerledi ki.Dünyada bir ölüme çare yok.

gunaydın kızlar...

Canım benimmm...Konuşmanız çok iyi olmuş.Eşin de rahatlamıştır eminim az da olsa.Hiçbir sorunları olmadığı halde yıllardır bekleyenlerin olduğunu anlat ona.Kendini yalnız hissetmesin.Stresten olmadığını söyle.Bence doktor için 1 haftayı bekleme sen.Kiste dönüştüyse yumurtan sana da sıkıntı verir.Git bi görün doktora.Neden gecikmiş 15 gün öğrenmiş olursun.Sonra da muayene sonucuna göre alternatif tıbba bakarsın.Veya ilaçlar kullanırsın.Hiç bir şey yapmadan beklemek insanı daha çok yorar.Belirsizlikler olmasın muayene ol rahatla.Sonucu ne olursa ona göre de tedbirlerinizi alırsınız.Çakşır otu yedirirsin eşine.Kendine de kürler yaparsın.Biz burda sana destek oluruz.Sende eşine..Burada yazanları okut ona.Netten araştırsın sorunu olmadığı halde stres yüzünden bekleyenleri görünce rahatlar biraz daha.Benim arkadaşım 1,5 yıl beklemiş.İşi çok sıkıntılıymış o zamanlar.İstifa edip başka işe başladığım ay hamile kaldım dedi.İnşallah sizin de bi sorununuz yoktur ve sadece sen stres yaptığın için olmuyordur.Sende daha sakin olursun gelir Şubat'ta o eşeksıpası da...

Canım benimmm...Konuşmanız çok iyi olmuş.Eşin de rahatlamıştır eminim az da olsa.Hiçbir sorunları olmadığı halde yıllardır bekleyenlerin olduğunu anlat ona.Kendini yalnız hissetmesin.Stresten olmadığını söyle.Bence doktor için 1 haftayı bekleme sen.Kiste dönüştüyse yumurtan sana da sıkıntı verir.Git bi görün doktora.Neden gecikmiş 15 gün öğrenmiş olursun.Sonra da muayene sonucuna göre alternatif tıbba bakarsın.Veya ilaçlar kullanırsın.Hiç bir şey yapmadan beklemek insanı daha çok yorar.Belirsizlikler olmasın muayene ol rahatla.Sonucu ne olursa ona göre de tedbirlerinizi alırsınız.Çakşır otu yedirirsin eşine.Kendine de kürler yaparsın.Biz burda sana destek oluruz.Sende eşine..Burada yazanları okut ona.Netten araştırsın sorunu olmadığı halde stres yüzünden bekleyenleri görünce rahatlar biraz daha.Benim arkadaşım 1,5 yıl beklemiş.İşi çok sıkıntılıymış o zamanlar.İstifa edip başka işe başladığım ay hamile kaldım dedi.İnşallah sizin de bi sorununuz yoktur ve sadece sen stres yaptığın için olmuyordur.Sende daha sakin olursun gelir Şubat'ta o eşeksıpası da...

Korkuyorum kızlar ben dogal hamile kalmak istyrm herkez gbi ama o kdr yoruldum ki,kendimi sakın tutmaya calısıyrm ama onun o halini duusndukce gozumden yaş akıyor...kızlar benım kg yuzundende olmuyor olabir mi bugnden iitbaren ekmegi şekeleriyi hepsni kestim yemıycemde..o gıcık doktrlar hemen kg ver ideal kgna duş dıyıp duruolar...
Eşimle o akşamdan beri konusmaya cesaret edemedim....
Bu hafta ızın alamam işten o yuzden haftayı beklıycem ama sanırm bu hafta bi sokturcu alırım içerim sonra adetin 2gunu de giderim doktra sizce şu klomenden falan mı veriri bana?

Korkuyorum kızlar ben dogal hamile kalmak istyrm herkez gbi ama o kdr yoruldum ki,kendimi sakın tutmaya calısıyrm ama onun o halini duusndukce gozumden yaş akıyor...kızlar benım kg yuzundende olmuyor olabir mi bugnden iitbaren ekmegi şekeleriyi hepsni kestim yemıycemde..o gıcık doktrlar hemen kg ver ideal kgna duş dıyıp duruolar...
Bu hafta ızın alamam işten o yuzden haftayı beklıycem ama sanırm bu hafta bi sokturcu alırım içerim sonra adetin 2gunu de giderim doktra sizce şu klomenden falan mı veriri bana?

canım bak sana ne diyeceğim.Bizim işyerinde iki arkadaş diyetisyene gittikleri ay gebe kaldılar.
Allah dermansız dert vermesin cnm.Belki klomen tedavisi sonrası gelir bebişin.Moral bozma.

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: Kafana göre ilaç alma sakın.Başka bi sıkıntın varsa hadi Allah korusun.Kötü şeyler olursa.Cahil insanlar gibi doktorsuz ilaç kullanma valla çok kızarım.:KK20::KK20::KK20::KK20: Ya aslında sen ortada kesin bişey yokken yorumlara göre kendini daha kötü hissediyorsun.Belki hiçbişeyin yok.Belki sadece evham yapıyorsun.Şöyleyse şöyle olur.Kesin şöyledir.Sen dr bile olsan başka drlara gitmen lazım.Bi uzmana gitmen lazım.Tamam bu kadar gecikmesi normal değil ama psikoloji insana neler yaptırmıyorki?Katil oluyor insanlar psikoloji bozukluğundan adetmi gecikmeyecek sanki.Git bi muayene ol.Doktorun verirse içersin ilacını.En azından ne yapman gerektiğini bi uzman söyler sana.

cumartesi doktora gittim

kan baktırıcaktım doktor şu an belli olmaz dedi ben ısrar edince yaptı

sonuç yok

o kahrolasıca test bilmem ne yüksek olduğunda bazen öyle gösterebiliyormuş

kesin sonuç kanda alınırmış

olsa bile şu an kanda bile çıkmazmış

yani gene bekliycez

son 9 diyim bari:KK43:

canım bak sana ne diyeceğim.Bizim işyerinde iki arkadaş diyetisyene gittikleri ay gebe kaldılar.
Allah dermansız dert vermesin cnm.Belki klomen tedavisi sonrası gelir bebişin.Moral bozma.

kuzum ben yemek yiyerek kg almadım 2sene once kortizonla aldım içn yemesemde veremıyrm pek ama hala kaldı kgdan,gecen ay şekerliyi kıstıydm falan adetm duzeldiydi acaba bu ay dikk etmedim ondan mı oldu diyorum anlamadım gitti,ben en iyisi dikkt ediym bide sokturucu alıyım...sonrada dogru doktora artık napcaksa yapsın..

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: Kafana göre ilaç alma sakın.Başka bi sıkıntın varsa hadi Allah korusun.Kötü şeyler olursa.Cahil insanlar gibi doktorsuz ilaç kullanma valla çok kızarım.:KK20::KK20::KK20::KK20: Ya aslında sen ortada kesin bişey yokken yorumlara göre kendini daha kötü hissediyorsun.Belki hiçbişeyin yok.Belki sadece evham yapıyorsun.Şöyleyse şöyle olur.Kesin şöyledir.Sen dr bile olsan başka drlara gitmen lazım.Bi uzmana gitmen lazım.Tamam bu kadar gecikmesi normal değil ama psikoloji insana neler yaptırmıyorki?Katil oluyor insanlar psikoloji bozukluğundan adetmi gecikmeyecek sanki.Git bi muayene ol.Doktorun verirse içersin ilacını.En azından ne yapman gerektiğini bi uzman söyler sana.

Artık doktora gitip adet gene gecikti dycm idrar kan dycek utrason bi şey goremedim sokturcu verck adetının 2ci gnu gel dycek...Bi ilçede yaşıyrm 2tane kadın dogumcu var ikise aynısı yapıo surekli ama bitanesi bi dahaya gel tedavine bakalım dediydi...hangisine gtsem acaba?

X