Bol bebiş topiği

merhaba kızlar.. bu topik hakkaten bol bebiş topiği oldu maşallah
yeni hamileleri tebrik ediyorum..hayırlı olsun...darısı başımızaaa...
ee ayşecim beni de ekler misin listeye? bat 5 şubat...

maleseff kırmızıları gordum bu gece cok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....

İncicim eşimde korktu , kötü bişey olur diye ilişkiye girmek istemiyo .. Yaa çatlama belirtisiyse ???

Allah korusun canım. Aklına kötü şeyler getirme. Kötü bişi olsaydı ağrıdan duramazdın. Bebişin yerleşiyordur olabilir. hiçbirşeyi bilemeyiz.

Ama tamamen için rahat etmesini istiyorsan yarın bi doktora git.

maleseff kırmızıları gordum bu gece cok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....

Canım biz seni çok iyi anlıyoruz.

Üzüntünün tarifi yoktur.

Ama olacak elbet.

Umutsuzluga kapılma.

Bir dahaki ay yeni bir umut yeşerecek.

Bizimde kucagımız bebişlerle dolacak.

Allah a sıgınıyoruz ve ona guveniyoruz.

Lütfen sende sıkma canını tatlım.

Hepimiz kırmızıları görünce böyle üzüntü yaşıyoruz.

Sonra bebek çalışmalarına hızla devam ediyoruz.

Kimin ne dediği umrumuzda değil.

Elaleme bakma kuzum.

Hadi bakalım.

Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim bir etkisi oldu mu bilmem ama ben soğan kürünü uyguladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımın dikkatine:) Ve birçok kişiden duyduğum şey şu oldu. Soğan kürünü uyguladım o ay adet oldum. Ertesi ay hamile kaldım. Aynen banada öyle oldu. Uygulamakta fayda var diye düşünüyorum. Zaten ben soğan kürüne başlarken şunu demiştim şifa Allahtan sebep soğan küründen. Çok şükür Rabbime bu günleride gösterdi.

Bayanlar iyi pazarlar kimsecikler yok burda
herkes gezemeleremi gitmiş acaba ??

kuzum sen napıosun nasıl gidiyo hamişlik?

sanada ii pazarlar tubilosh umm
napıosun bakim ??

canım sende hamişmişsin çok sevindim mevlam sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.Şuan çok kötü değil namkörlük yapmayyaım.Sabah midem çok bulanıyor.Birde bazı yemek ve içecek kokularını sevemedik.Onun harici şuan ters bişey yok hamd olsun.

senin nasıl gidiyor rahat mı

teşekkür ederim tatlım
amin hepimiz sağlıkla yawrularımıza kavuşalım inşallah
Ben şimdilik cok rahatım Allah ım şükürler olsun
iki gecedir akşamları bi mide bulantısı var gibi rahatsız ediyo 30 dk falan sonra geçiyo
daha yeni zaten inşallah bu kadar la kalır rahat rahat geciririz gunlerimizi

inş. canım rahat rahat geçer.Benimde ilk başlarda bişey yoktu.Tamam dedim yırttım beni etkilemiyecek.şu son 10 gündür başladı

ama nice daha kötü çekenler var onlara göre ben yinede daha rahatım hamd olsun

ayy allahım sabır versin yavrularımızı korusun 4 ay hiç ultrasona grmemiş mi kadın ya ben 15 gün görmesem evham yapıorum bişimi oldu die allah oğluna ömr versin yine olur inş

Selam arkadaşlar,
uzun bi süre giremedim.neler olmuş neler.Ayşem görünce nasıl sevindim bilemezsin. Gözün aydın:))Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.ama ben demiştim topik açan hamile kalıyo diye.bak bu sefer de tuttu.
bana gelince benim bu ay olmadı.zaten işe girdim.bi süre ara veriyoruz.artık yaza doğru başlarız çalışmalara.
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah..

tubilosh naber nasıl gidiyor hamilelik

selam canımcım nasıl olsun ya orta şeker ilerlemeye çalışıyoruz.
halen bulantılarım geçmiş değil tam olarak.
biraz iyi biraz kötü idare ediyoruz.

sen nasılsın bakalım?bebiş üzüomuş annesini ara ara

sanada ii pazarlar tubilosh umm
napıosun bakim ??

tugrammmm
çiçeği burnunda taze annişimm
napim cnm takılıyorum öle.sen neler yapiosun nasılsın

Kızlar kendi kendime takılıyorum kimsecikler yok yine:) Bu arada çok fazla iştahım açıldı bugünlerde. Bulantılarım henüz yok ama eli kulağındadır. İnşallah çok fazla olmaz zaten zayıfım iyice zayıflarım bir de öyle birşey olursa.

Herkes gezmelerde herhalde

Benimde bata 8 gün kaldı bugünü saymazsak.

Belirtim yok gibi.Sadece sağ kasıgımda batma oluyo o da nadir.

Birden bu ay olmucak gibi düşünmeye başladım.

Olacakmış gibi hissetmiyorum.

Birdahaki aya kaldım herhalde.

canım öyle düşünme. bende bu ay kesin olmayacak gözüyle baktım. Hatta adetimden bir gün önce gittim ped aldım baktım az kalmış bitmesin diye. ama gel gör ki 9 ay kullanmak nasip olmayacakmış bebişler böyle sürpriz yapıyor annelerine işte.

Bu mesajı okumamış sayıyorum canım kendimi .. Kırmızılar gelene kadar böyle cümleler yok .. Hayırlısıysa Allah bu ay bebişlerimizi nasip etsin bizlere yoksa da kırmızılar gecikmeden gelsin .. Benim bugünde akıntımın içinde kırmızı iplik gibi kan var .. Bat zamanı gelsin doktora gidicem .

Ben böyle diyorum ama yüreğim derinliklerinde bir umudum var

Çift çizgiyi görsem ömür boyu saklıcam o testi.

İnşallah olur canım.

Dua et bizlere.

SEnin belirtilerin nelerdi?

Ay ne bilim kuzum Allah tan ümidimi kesmiyorum.

Çokta kendimi kaptırdıgımda çok üzülüyorum.

Canım sende ihmal etme. Doktora kesinlikle git.

Ben zırt pırt gidiyorum doktor benden caydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…