- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.221
İncicim eşimde korktu , kötü bişey olur diye ilişkiye girmek istemiyo .. Yaa çatlama belirtisiyse ???
maleseff kırmızıları gordum bu gececok moralım bozuldu............... kimse benı anlamıyo uzuntumu anlamıyo..... yenı bat 12 subat canım eklersen sevınırım.....
kuzum sen napıosun nasıl gidiyo hamişlik?tubilosh naber nasıl gidiyor hamilelik
iyi pazarlar kızlaaarr
nasılsınız bakalım?
Roter den hala haber yokmu yaw :26:
Bayanlar iyi pazarlar kimsecikler yok burda
herkes gezemeleremi gitmiş acaba ??
kuzum sen napıosun nasıl gidiyo hamişlik?
sanada ii pazarlar tubilosh umm
napıosun bakim ??
canım sende hamişmişsin çok sevindim mevlam sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.Şuan çok kötü değil namkörlük yapmayyaım.Sabah midem çok bulanıyor.Birde bazı yemek ve içecek kokularını sevemedik.Onun harici şuan ters bişey yok hamd olsun.
senin nasıl gidiyor rahat mı
teşekkür ederim tatlım
amin hepimiz sağlıkla yawrularımıza kavuşalım inşallah
Ben şimdilik cok rahatım Allah ım şükürler olsun
iki gecedir akşamları bi mide bulantısı var gibi rahatsız ediyo 30 dk falan sonra geçiyo
daha yeni zaten inşallah bu kadar la kalır rahat rahat geciririz gunlerimizi
iyi geceler kızlar,
komşumun 4 ayı geçik bebeği karnında ölmüş, sezeryanla alamamışlar mı almamışlar mı, normal doğum yaptıracaklarmış, telefonda tam anlayamadım ya.. 6 saati geçti doğumhanede.. 3 yaşnda bir oğlu var... dua edin ne olur... hayırlısıyla iyi olduğu haberini alayım. bir taraftan heyacanla bebek sahibi olabilmeyi beklerken bu haber çok üzdü beni
tubilosh naber nasıl gidiyor hamilelik
sanada ii pazarlar tubilosh umm
napıosun bakim ??
Herkes gezmelerde herhalde
Benimde bata 8 gün kaldı bugünü saymazsak.
Belirtim yok gibi.Sadece sağ kasıgımda batma oluyo o da nadir.
Birden bu ay olmucak gibi düşünmeye başladım.
Olacakmış gibi hissetmiyorum.
Birdahaki aya kaldım herhalde.
Herkes gezmelerde herhalde
Benimde bata 8 gün kaldı bugünü saymazsak.
Belirtim yok gibi.Sadece sağ kasıgımda batma oluyo o da nadir.
Birden bu ay olmucak gibi düşünmeye başladım.
Olacakmış gibi hissetmiyorum.
Birdahaki aya kaldım herhalde.
canım öyle düşünme. bende bu ay kesin olmayacak gözüyle baktım. Hatta adetimden bir gün önce gittim ped aldım baktım az kalmış bitmesin diye. ama gel gör ki 9 ay kullanmak nasip olmayacakmışbebişler böyle sürpriz yapıyor annelerine işte.
Bu mesajı okumamış sayıyorum canım kendimi .. Kırmızılar gelene kadar böyle cümleler yok .. Hayırlısıysa Allah bu ay bebişlerimizi nasip etsin bizlere yoksa da kırmızılar gecikmeden gelsin .. Benim bugünde akıntımın içinde kırmızı iplik gibi kan var .. Bat zamanı gelsin doktora gidicem .