- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.701
Canim ya ben de cok fena olurdum Allah yardimcin olsun. Senin yine tokluk iyiymis benim tokluk bile dusuk cikardi. Kahvalti yapip giderdim kan sekerim 70 80 cikardi. Ben de gittigidiyordan aldim canim emzirme minderini. Tavsiye ederim. Telsuz benim de wewell..kuveti ben katlanir aldim canim 75 tl idi babasina odettim yoksa ben acirdim o parayi vermeye. Ama yyer kaplamiyor. Biz esimle yikiyoruz canim ben tutuyorum esim yavas yavas yikiyor hic aglamiyoruz. Yuzune su gelirse korkuyor. File var ama soguyor su degidegince. Konusa konusa yikaniyoruz yaglanmayi da pek seviyor. Masaj oluyor. Yavas yyavas da giydirince aglamiyor. Ne kadar telasli olursam ezgi okadaokadar agliyor. Sakinlik onemli. Alirsin canim zamanla alisiyor insan bben de korkuyordum baslarda ama simdi ezgiyi her turlu tutuyorum.
Tekmeler sert tabi sigamiyor annesi buyuyor..
merhaba kızlar,
haber vereyim dedim,eşimin iş görüşme sonucu birkaç güne kadar bildirilecekmiş bize telefon veya mesaj ile...
hayırlı haberler alırız inşallah.
iyi geçtiğini söylüyor eşim.
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler deyip bekleyecegiz bakalım...
nasılsınız ben yine sabah sabah çok kötü oldum
kan şekerim düşüp duruyor ne yapacağımı bilemiyorum
duanızı eksik etmeyn işte oluncada daha kötü oluyorum
sizler nasılsınız?
kızlar aranızda emzirme minderi, yan yatış yastığı alan varmı?
kullanışlımı almayı düşünüyorumda birde telsiz hangi marka aldınız?
ona göre bende alayım diyorum
bu arada küvet için nasıl bir tercih yaptınız
marka önemli mi
yada herhangi bir özellliği olmalı mı?cevaplarnz içn şimdiden teşekkürler..
Canim bende emzirme minderini yarim ay seklinde olandan kullaniyorum cok rahat.yan yatis yastigini 3 fonksiyonlu olandan almistim sevi bebe.bogulma onleyici yastigida var yan yatisda var birde sicak su torbasi icin yeri var cokk memnunum.heryere goturuyorum.telsizim weweel oda super.kuvetim normal olanlardan filesiyle dogdugu gunden beri kendim yikiyorum.marka onemli degil kuvette.zaten gecici bir donem kullaniliyor.
canım rica etsem yan yatış yastığının fotosu varmı
yada netten mi aldın bende bi bakayım
emzirme minderinide yarım ay şeklinde olandan almaya karar verdim
yan yatış yastığı ve telsizide akşam eşimle bakıp halledelim diyorum
canım bende küvette katlanabilenlerden alayım diyorum
bakalım inşallah bende siz gibi yıkayabilirim
buarada cevap için tşkr ederim canım.
Allah yardımcın olsun Leylacım.Biz iyiyiz çok şükür.Havalar soğuk,üşütme korkusuyla hep evdeyiz.Koşturmacaya devam Hifa hanım ile :)dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.sizler nasılsınız geleyim bütün sayfaları okuyayım diyorum ama inanın fırsat olmuyo gelen giden çok fazla.
karapisso canım seninkide sezeryan olmuş,geçmiş olsun bitanem inşallah toparlanmışındır.
incim sen ne yapıyon,ne yaptın?
ayşem sen nasılsın cadın nasıl?
wawesim nasıl gidiyo canım?
kevokum özledim canım,şimdi ne durumdasın tedavin başladımı?
diğer arkadaşlar umarım iyisinizidr.öpüyorum hepinizi
dua ve muhabbetle...
C şeklinde benimki.Çok kullanışlı.Ortasına yatırıp oyun oynatıyorum bazen.Kolları ağrıyor yarım saat aynı pozisyonda emdiği için.Yastıkla emzirirken masada yemek bile yiyorum benkizlar emzirme yastigi yuki hafifletiyir mu peki u seklinde olani ni iyi sizdekiler hangisi?
Ve günün sonu yaklaşıyor...
Son hazırlıklar,tabaklar,çatallar,peçeteler vs ile geçti bugün..Çok ağrım var ayaklarımda,dizlerimde,kaval kemiklerimde,ökçemde,ayak bileklerimde,baldırlarımda((Kızım sık sık uyanmaz da dinlenirim inşallah birazcık da olsa.Sıcak su torbası ve 2 parolla yatmayı düşünüyorum bugün.
Perşembe günü 14:30da dr randevum var.İlaç veremeyecek,iğne vuramayacak ama bi gidelim bakalım.İnşallah bi çözümü olur drun.Artık dayanamayacak haldeyim.Yarın etek giyeyim,çorabım yok dedim.200mt ilerdeki avmye gitmeye gözüm basmadı.O kadar ağrım var anlayacağınız.Ne örnek versem,ne söylesem anlatamayacak gibiyim ağrılarımı(((((( Artık eşime,anneme,sizlere ağrım var demekten de utanıyorum.Ama artık hayatımı çok etkiliyor bu ağrılar.Şafi isminle şifamı ver Allahım diye gözyaşı döküyorum artık.Derdi veren dermanını da verecektir umudundayım.Yoksa çekilecek gibi değil durumum (((
Sizler ne yaptınız?Topiğimiz yine çok durgunlaştı kızlarİnşallah herkes sorunlarını atlatır da gelir yine muhabbete.
Sizlere çok alıştım,özlüyorum :26::26::26::26::26::26::26:
Benimkinin genel olarak doktorla işi yok canım bu mevzuya özel değil yani. Ha ayrıca dr dese böyle böyle laf dinler. ben şimdilik çok bilmişlik yapmamak için susuyorum. Akşam geldi toplantıdan, bir tabak yemek aldı, sen şimdi bana başka şeyler de yedirir içirirsin, keçiboynuzu bilmemne yer kalsın onlara dedi.yani güzel yanı direnmiyor, yiyip içiyor verdiklerimi..
havuç suyu için katı meyve sıkacağı almak lazım.. çekirdeği her gün yer mi bilmem.. kahveyi içeriz o kolay.. arı poleni söyleyeyim bakalım.. Sağol canım tavsiyeler için.. Rabbim kimselere aratmasın inşallah..
dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.sizler nasılsınız geleyim bütün sayfaları okuyayım diyorum ama inanın fırsat olmuyo gelen giden çok fazla.
karapisso canım seninkide sezeryan olmuş,geçmiş olsun bitanem inşallah toparlanmışındır.
incim sen ne yapıyon,ne yaptın?
ayşem sen nasılsın cadın nasıl?
wawesim nasıl gidiyo canım?
kevokum özledim canım,şimdi ne durumdasın tedavin başladımı?
diğer arkadaşlar umarım iyisinizidr.öpüyorum hepinizi
dua ve muhabbetle...
Son hazırlıklar,tabaklar,çatallar,peçeteler vs ile geçti bugün..Çok ağrım var ayaklarımda,dizlerimde,kaval kemiklerimde,ökçemde,ayak bileklerimde,baldırlarımda((Kızım sık sık uyanmaz da dinlenirim inşallah birazcık da olsa.Sıcak su torbası ve 2 parolla yatmayı düşünüyorum bugün.
Perşembe günü 14:30da dr randevum var.İlaç veremeyecek,iğne vuramayacak ama bi gidelim bakalım.İnşallah bi çözümü olur drun.Artık dayanamayacak haldeyim.Yarın etek giyeyim,çorabım yok dedim.200mt ilerdeki avmye gitmeye gözüm basmadı.O kadar ağrım var anlayacağınız.Ne örnek versem,ne söylesem anlatamayacak gibiyim ağrılarımı(((((( Artık eşime,anneme,sizlere ağrım var demekten de utanıyorum.Ama artık hayatımı çok etkiliyor bu ağrılar.Şafi isminle şifamı ver Allahım diye gözyaşı döküyorum artık.Derdi veren dermanını da verecektir umudundayım.Yoksa çekilecek gibi değil durumum (((
Sizler ne yaptınız?Topiğimiz yine çok durgunlaştı kızlarİnşallah herkes sorunlarını atlatır da gelir yine muhabbete.
Yesinlerde bizimde bebiş şansımız artsın. Aman tedavini ihmal etme canım hemen başla. İyi bir doktor bul kendine. Ben çok değiştirdim ve hala da değiştiriyorum. Özellikle inferlite konusunda uzman bi doktor olsun. Rabbim yolumuzu açık etsin. Ben bu ay meryem suresine de başladım 41 gün okunacak. Sende başla istersen canım.
Canım inşaallah hayırlısıyla bol bereketli bir iş olur rahatlarsınız...merhaba kızlar,
haber vereyim dedim,eşimin iş görüşme sonucu birkaç güne kadar bildirilecekmiş bize telefon veya mesaj ile...
hayırlı haberler alırız inşallah.
iyi geçtiğini söylüyor eşim.
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler deyip bekleyecegiz bakalım...
Canim bak kuvet bu joker magazasindan aomistik biz de.
Karibu Katlanır Küvet | joker
Memnunum ben yer kaplamiyor her yere sigiyor.
Ben yan yatis yastigialmadim canim normal yastikla desteliyorum arkadan.
Seni cok iyi anliyorum en zoru o is hayati. Ben kendimi koltuga zor atardim bazen esim birakirdi arabayla yururken tutatutardi genelde. Yollarda bayilmamdan korkardi. Ise varinca sorardi iyimisin diye?cok sukur yikilmadim ama cok kere kaldirim?kenarlarina coktum elimde su sisesi ve kesme sekerle. Allahim sifa versin sizi korusun.
Sezeryan olmus biri olarak sana sunu soyliyeyim gozunde buyutulecek kadar birsey degil. Hic korkma, benim cok rahatti. Gaz sorunu da yasamadim ben. Sonda filan da takilmadi. Bas agrim da olmadi. Normal dogursaydim daha zor gececekti eminim. Insallah sen de cok kolay atlatacaksin. Belki cok kolay normadogurursun. benim evin catisi dar olunca risk alamadim?Dilegin yasadigini yasamaktan korktum dedim hic olmazsa dogumsekli belli oolur. Iki dogumu birden yasamam dedim. Hayırlısıyla kvusun insallah. Sonuca odaklan sen hic dusunme. Bebisini kucagina alacaksin mis kokusunu icine cekeceksin o zaman agri sizi hicbirsey kalmiyor inan. Minik minik ellerelleri kucucuk ayaklariyla sana muhtac bir can..
Dularim sizinle canim hic stres yapma. Anne olmak esiesittir sakin olmak.
O zaman hersey cok kolay...
şimdi önümüzde burun ameliyatı var, onu atlatmadan gidemiyoruz ki doktora. bugün önümüzdeki hafta c.tesi için aradım randevu alayım diye. doluymuş o gün. 1 ocak boş dedi, ohh dedim tatil günü. ama eşim de 26 sında ameliyat olacak, bakalım nasıl olucam dedi ben de tamam o zaman atlatalım şunu da öyle alırız randevuyu dedim. Forumda Bahçeci den dr.a yazdım tahlil sonuçlarını. morfoloji yanında sperm sayısı da az demiş. Aşılama tavsiye etmiş. Bakalım bizim dr. ne diyecek. Şimdilik mecburen beklemedeyim. zaten ayın 1 inde gitsek yumurta takibi yapıcam dese de eşimin durumu nasıl olacak bilemiyorum. meryem suresini daha önce anneme okutmuştum, bir de kendim okuyayım dediğin gibi. geçen haftalarda dr için eşimin tedavi ile çocuk sahibi olduğunu bildiğim bir arkadaşına sor bakalım neree gitmşler demişştim. onlar da tüp bebek yapmışlar meğer. bahçeci ve brüksel tıp merkezini söylemişti. ben şimdilik medipole gidiyorum. ama duruma göre diğerleriyle de görüşürüz herhalde. bir arkadaşım süleymaniye doğum evinde aşılama yaptırıyor şimdi. ama devlet hastanelerinin prosedürü çok anlattığı kadarıyla. prosedürle uğraşacak vakit bulamayız muhtemelen.
canım hıc korkma alışınca yıkarsın sende.yan yatış yastıgı bebek magazalarında 70 tl falandı.ben gıttı gıdıyordan 30 tl ye aldım.kuvetı yerın yoksa katlananlardan al bence.Eki Görüntüle 907224 benım yastık bu canım.gercekten cok memnunum.
Canim bak kuvet bu joker magazasindan aomistik biz de.
Karibu Katlanır Küvet | joker
Memnunum ben yer kaplamiyor her yere sigiyor.
Ben yan yatis yastigialmadim canim normal yastikla desteliyorum arkadan.
Seni cok iyi anliyorum en zoru o is hayati. Ben kendimi koltuga zor atardim bazen esim birakirdi arabayla yururken tutatutardi genelde. Yollarda bayilmamdan korkardi. Ise varinca sorardi iyimisin diye?cok sukur yikilmadim ama cok kere kaldirim?kenarlarina coktum elimde su sisesi ve kesme sekerle. Allahim sifa versin sizi korusun.
Sezeryan olmus biri olarak sana sunu soyliyeyim gozunde buyutulecek kadar birsey degil. Hic korkma, benim cok rahatti. Gaz sorunu da yasamadim ben. Sonda filan da takilmadi. Bas agrim da olmadi. Normal dogursaydim daha zor gececekti eminim. Insallah sen de cok kolay atlatacaksin. Belki cok kolay normadogurursun. benim evin catisi dar olunca risk alamadim?Dilegin yasadigini yasamaktan korktum dedim hic olmazsa dogumsekli belli oolur. Iki dogumu birden yasamam dedim. Hayırlısıyla kvusun insallah. Sonuca odaklan sen hic dusunme. Bebisini kucagina alacaksin mis kokusunu icine cekeceksin o zaman agri sizi hicbirsey kalmiyor inan. Minik minik ellerelleri kucucuk ayaklariyla sana muhtac bir can..
Dularim sizinle canim hic stres yapma. Anne olmak esiesittir sakin olmak.
O zaman hersey cok kolay...
Canım sakın benim yaptığımı yapma,normalim acaba sezeryanı düşüncesini sil aklından.
Bak ben neler yaşadım,şimdi cadıozynindediği gibi belli doğum şekliyle doğuma girmek daha sağlıklı ve ruh halini etkilemiyor.
Ben bilseydim sezeryan daha güzel bir ruh Halim olurdu,şimdi anne olunca kendin veya kendi nefsin ikinci planda kalıyor diyorsunki bebeğim iyi olsun ne olursa olsun. Bak şimdi evdeyiz bebeğimle birlikteyiz umurumda değil doğum şeklim.
Allah kısmet ederse ikincibebeğimde doğum şeklim belli olacak hatta günü bile
Canım Allah yardımcımız olsun,İnan hala sıkıntılıyım,diyorumki Dilek bak haline ne mutlu sana evladın sağıkla kucağında mutlu ol sıkılma ama aniden bir sıkımtı geliyor sanki boğuluyorum sanki dünyalar kadar dersim var.
Bence bununsebebi doğumun zor olması ve sonrasında eve geç gelmemiz,dua et biZe,
Canım inşaallah hayırlısıyla bol bereketli bir iş olur rahatlarsınız...
Aynen kuzum aynen,kısmetim böyleymiş bende ikincide planlı bir doğum yapacağım Mevlamın izniyle...
Öptüm seni ve ezgi meleği...
Geçmiş olsun canım. İnşallah sorunsuz bir ameliyat olur ve çabuk iyilesir. Sen hangi sehirdesin canım. İstanbul'da mı? Tatilde istanbula gelicem. Medipol emekli Sandığı na bakıyor mu acaba bilgin var mı?
Merhaba kızlar. .
Bugün kalabalık bi misafirim var yemeğe.
11 yetişkin 2 çocuk toplam 13 kişi.
Masam 8 kişilik nasıl sığacaz bilmiyorum:))
Eşim bana kolaylık olsun diye balık yapalım balıkçı da pisireyim dedi. 4 kilo hamsi özel balık tavasıda olsa evde çok zor olurdu. Bende menü şöyle
Tarhana çorbası(ev yapımı)
Balık
Babagannuş
Cevizli ezme
Humus
Havuç salatası
Roka salatası
Közlenmis biber salatası
Piyaz
Karışık salata
Şalgam
İrmik helvası
Nasıl sizce kızlar?
Harika bir menüüüüü tatlım,bende gelmek istiyorum salata çeşitleri tam ağzıma layık...Merhaba kızlar. .
Eşim bana kolaylık olsun diye balık yapalım balıkçı da pisireyim dedi. 4 kilo hamsi özel balık tavasıda olsa evde çok zor olurdu. Bende menü şöyle
Balık
Babagannuş
Cevizli ezme
Humus
Havuç salatası
Roka salatası
Közlenmis biber salatası
Piyaz
Karışık salata
Şalgam
İrmik helvası
Nasıl sizce kızlar?
Canımmm bak çok büyük hata yapıyorsun,şimdi anlamazsın dediklerimi. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarinşallah canım bakalım annem biraz yanımda kalacak
osıra bana biraz öğretir cesaretlendirişe yaparım inşallah..
tamam canım bende burda bulamzasam netten alayım
güzel birşeye benziyor yalnız sıcak su torbası bölümünü kullanıyormusun?
zararlı olmaz mı..
canım geçmiş olsun Rabbim şifalar göndersin
kendine dikkat et doktorun nasıl bir tedavi öngörüyor
ilaç iğne vermeyecekse fizik tedavimi öngörüyor
canım katlanabilen banada mantıklı geldi
burda bulursam alıcam yan yastığıda olmazsa netten sipariş veririm
canım seninle aynı kaderi paylaşıyorum çok şükür
iş ortamım ii ama tek ben bayan olunca sıkıntı oluyor
her halimi her şikayetimi söyleyemiyorum
ani rahatsızlıklarım olduğunda sadece uzanmak istiyorum
ayağa kalkacak bir şey yiyecek takatim olmuyor
soğuk soğuk terliyorum Rabbim şifa göndersin(
canım bize doktor daha bir şey söylemedi erken belki ondan
söylememiştir ama ben duyduklarımla gördüklerimle kafamda büyüttüm elbette
hayırlısı ne ise o olsun ama benim ağrı eşiğim çok düşük
aylık regl olduğumda dahi hastanelik olan biriyim şimdi doğumu
düşündükçe strese giriyorum rüyalarıma giriyor
Rabbim hakkımda neyi hayırlı görümüşse inşallah o olur
dualarınz için teşkkürler Rabbim o günde cümlemize
yardım eder inşallah dediğin gibi inşallah herşey kolay olur..
canım bu aralar pek evhamlıyım herşeyi kafamda düşünüp düşünüp
büyüten biri oldum haliyle bu da bende strese neden oluyr gün içinde düşündüğüm
yetmiyormuş gibi rüyalarımada girmeye başladı
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum deidğim gibi benm ağrı eşiğim düşük
cesaretli biri değilim herşeyden korkar oldum bırak normali ben sezeryandan da korkuyrm
aff aff Allahım af diyorum Rabbim o günde yardım etsin
duanı eksik etme canım
buarada sen nasılsın bilalimiz nasıl halen ağlıyormu?
Rabbim sıkıntılarımıza inşirah serinliği versin amin..
He he evlerimizde yakın tubacım gel birlikte gidelim.Sağol canım. Ay adam ameliyat olacak yarin bu saat oldu daha yeni gidecek tahlil vermeye. Dr arkadaş ımız ya yayildi da yayildi. Evet İstanbuldayim SGK kabul ediyor, emekli sandigi da olur mutlaka. Gittiğimde sorayım bakalım.
Himmm.. Akşama ben de size mi gelsem acabadaha ne olsun...
KARAPISSO canim benim kiyamam ikincisini cok daha rahat atlatacaksin eminim gunu belliolacak hatta saati belli olacak. Nerden bilecektin ki kuzu doktorun bilmesi lazimdi. Bebegin kilosunu hic dogru olcemiyorlar benimki fazla cikti seninki de eksik. Saglik olsun be kuzu ikinizde iyisiniz ya yaninda bak bilal. Buyuyor yavas yavas. Su lohusalihgi atlat bak sonra zaman nsil hizla akiyor ben gunlerin nasil gectgini anlamiyorum bile. Yattik kalktik emdik popoyu temizledik hayatimiz bundan ibaret.. sen guclu bir annesin lohusaligi cabucak atlatacaksin. Kocaman optum ssizi ezgi de auuuuu dedibu cocugun ahuyla bir alakasi var kim bu ahuuu
SULE25 canim hayirlisi neyse oyle olsun o pasa ordan cikacak ama oyle ama boyle. Simdi korkuyorsun normal ama sona yaklastikca bebisine kavusmak isteyeceksin.
Canim kuveti joker magazsi varsa oraya bak orda vardir.
Isyerinde bende yatmak isterdim taburem vardi masanin altinda. Kimse olmadinda uzatirdim ayaklarimi. Yukskti tabure oyle iyigelirdi ki. Siserdi ayaklarim surekli oturmaktan..azkaldi canim eski haline doneceksin hepsi unutulacak.
Merhaba kızlar. .
Balık
Babagannuş
Cevizli ezme
Humus
Havuç salatası
Roka salatası
Közlenmis biber salatası
Piyaz
Karışık salata
Şalgam
İrmik helvası
Nasıl sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?