Bol bebiş topiği

orası öyle bebeğin orda daimi kalacak hali yok
bir şekilde çıkacak bakalım hayırlısı artık
burda öyle çok mağaza yok joker mağazasıda olmaz
bir bakayım olmazsa karar verirsek netten alayım
benmde masamın altında taburem var arada birde koridorda dolaşıyrm en azından sırt ağrıma ii geliyor..

buaralar kafayı iyice taktım zaten canımda skkın
hamilelik depresyonuna mı giriyorum
iznimde olsaydı bir dönem buralardan uzaklaşmak istiyordun
inşallah bende de rahatlık olurda bu kötü düşüncelerden kurtulurum
hiç keyfim kalmadı canım duanı eksik etme..

sağol canım senin doğumunu unutmam zaten
işte herkesin imtihanı farklı oluyor bakalım benm nasıl olucak
Rabbim o günde yardımcım olur inş. duanı eksik etme
strese girdim iyice kimseylede paylaşamıyorum
kızlar Allahtan sizler varsınız en azından derdimden anlayan birilerinin olması beni
rahatlatıyor dualarda buluşalım inşallah..

Kızlar nasılsınız iki gündür gelemedim çok hasta oldum maalesef.
Önceki gece bulantıyla uyandım bütün yediklerimi çıkarıdm bir yandan ishal olmuşum. Boğaz ağrısı, baş ağrısı öyle bir üşütmüşüm ki.
O halde kızıma bakabilmek ne mümkün alt katta kayınvalideme verdim sağolsun o baktı. Kızımda hep beni aramış rahat durmamış. Dün çok zorlu bir gün geçirdim aman dikkat edin kendinize üşütmeyin hasta olmayın. Bebek yokken vurur kafayı yatardım ama bebek olunca öyle olmuyor. Bakan birileri elbet oluyor ama aklım takılıyor bu defa acaba ne yaptı yavrum diye. Bugüne bulantılarım geçti ama heryerim ağrıyor ayakta duracak halim yok. Kendinize, bebişlerinize iyi bakın sağlıklı günler diliyorum kızlar görüşürüz inşallah uğramaya çalışırım..

Canim sicak su torbasi bebegi yuzustu yatirdiginda karnina geliyor.ben kizim gazli oldukca kullandim cok rahat ettim.ole kaynar su degil ılık su yaptim.dilersen kullanmaya bilirsin cikartadabilirsin.

Ay canım seni çok iyi anlıyorum,şu bunalımı ruh hali insanın elimde olmayan bir hal. Bendede var bu aralar. Ama sen iyi düşün bak tedavisiz çok güzel bir sürüz yaptı oğlişin size ve sen onun tekmeleriyle mutlu ol içini ferah tut. Karışmak istemem ama sezeryan olunca korkuttukları gibi çıkmıyorsun ameliyattan. Ben sadece sezeryan olsaydım emin ol çok rahat ataltırdım ilk günlerimi.
İçini inşirah suresiyle ferahlar kuzum. Seni seviyorum kara gözlü

Biz uyuduk simdi cadi ezgi uyandi gazi varmis simdi tekrar sizdi. Ben de yatayim en iyisi. Gece pek uyumadi.
Sen de uyu canim bilal uyuyunca hemen yatmaya bak. Yoksa xok yoruluyor insan dayanamiyor.
canim masallah menun super Egeli olarak mezelerini de canim cekti yurtdisinda da olunca ozendim ben de mi gelsem acep:) kolay gelsin
Epack memleket nere senin? Ben de egeliyim. Kutuk manisa ailem de orda.

Adasim cok gecmis olsun bol bol limonlu ihlamur ic.insallah cabucak gecer.

Canım bende acayip gaz var ve kabızlık var.
Acaba içtiğim çayların etkisi varmıdır ?
Bence beni rahatlatması gerekmezmi ?
Çok zorlanıyorum gazdan.
Bebeğe geçecek diye korkuyorum
Ne yapmalıyım bilemiyorum.

Allah razı olsun İpeğim.

Mutlaka deneyeceğim duş tavsiyeni Kevokcum.Hemde bu gece...
Davet listen tam benlikmiş kıız.Salataaaaaaa

Şulecim gittiğim ftr ve romatoloji drları bel fıtığı başlamış dedi.Geçen yılda aynı ağrılar yüzünden gitmiştim ama bi beyin cerrahı başka bir bel hastalığım olduğunu,yürümenin zarar verdiğini,yüzme ve pilates yapmam gerektiğini söylemişti.Yürümeyi kesince ağrım azalmıştı epey.Yani o dr bildi bel fıtığı olmadığımı.Yarın 2,30da ona gideceğim yine.Bakalım nasıl bi tedavi olmalı diyecek.Emzirirken de ilaç iğne veremiyorlar maalefes.Yüzme derse nasıl giderim onu da bilmiyorumHakkımızda hayırlısı olsun.Ama ameliyata yat dese yarın yatarım düşünmeden.O derece katlanamıyorum artık (

Wavesim kuzuum.Çok geçmiş olsun canım benim.Allahım şifanı hemencecik yollasın inşallah.Nasıl üşüttün kız o kadar sen?:18:

2si çocuk 20 kişi ile sağsalim çıktım bugünün içinden Hafif sıyrıklarla atlattım
Patates salatası,kurabiye,sakızlı muhallebi,gevrek,erzincan lokulu ile ağırladım misafirlerimi.
O kadar anlayışlı bir apartmanım varki aralarında para toplamışlar zarfla verdiler.Kendi dileğine göre bişey al dediler.Çok mutlu oldum.Çok güzel bi düşünce yaptıkları.2 ocakta günleri varmış,beni de davet ettiler.Katılmak zorunda değilsin misafirimiz ol sen dediler.Yaş ortalaması 60 Ben zaten yaşıtlarımdan çok büyüklerimle sohbet etmeyi sevdiğim için çok hoşuma gitti hepsi.Kız kardeşime de 2 dünür çıktı Faceten damat adayını gördük,bizim fotoğraflardan da onlar kızımızı gördüler.Adresler alındı,tlflar verildi hayırlısı dedik :))
Annem Nisanda birini yaza da diğerini gelin ederse hiç şaşırmam
Yorgunluktan bittim ama çok güzel bi gündü.Eşimde mesai yapacakmış 10 gibi gelirim dedi.Kızı da uyuttum şimdi.Bi de yemeği ısıtıp önüme getiren olsa çok güzel olacak Bi de arkasından demli çay lütfen

Hadi gecmis olsun Aysem guzel guzel dinlenin simdi.

Rezene benim gazi aliyor canimcim ama simdilerde iyi. Inan 2 ay gazmaniye gibiydim evde. Rezene fayda etmiyordu arastirdim dogumdan sonra karin kaslarinin gevsekligi gaz ve kabizlga ssebep olurmus 40im çıktıktan sonra mekik cekmeye basladim. Yeni yeni kurtuldum ne yersem yiyeyim cok fena olurdu karnim. Rezeneyi 2 bardak ic. bol bol yuru ciksin gaz. Kuru kayisi ve ayva kabiz olunca iyi geliyor bana. Ayva sut de yaparmis.
Karnim toparlandiktan sonra kurtuldum ben.2 ay cekmisimdir. Inşallah cabuk atlatirsin.

uykusuz bilal diyelim ona niye annesini
böyle yoruyor canım inşallah zamanla uykusu düzene girer
dış ortama daha alışamadı sanırım öpüyorum minik uykusuzu:)

geçmiş olsun canım sanırım son günlerde çok yoruldun
vücudun halsiz düştü o vakitte serum alsaydın daha çabuk toparlanırdın
Rabbim şiifa göndersin bu halsizliğe zencefil ii geliyor diye biliyorum
kendine dikkat et esmayı öpüyorum..

Canim sicak su torbasi bebegi yuzustu yatirdiginda karnina geliyor.ben kizim gazli oldukca kullandim cok rahat ettim.ole kaynar su degil ılık su yaptim.dilersen kullanmaya bilirsin cikartadabilirsin.

hımmm ii ne güzelmiş akşam eşime netten gösterecektim
yemek çay derken eşimin akşam sohbeti varmış bakamadık
kısmetse bugun bakalım alalım diyorum sağol canım bilgiler için böyle çok faydalı oluyor
Rabbim razı olsun sizlerden...

selam kızlarrr nasılsınız bakalım?
biz yoğun günlerimize geri döndük. birkaç gündür hastalık dolayısıyla eve kapanmıştık.
şimdilerde bugün burda yarın orda moduna girdik yine.
arkadaşlar,akrabalar derken evde durmaz olduk yine. ama inanın hep aklım sizde :)
ayşe napio aceba, karapisso oğluşuna alışabildimi, cadıozynin bebişinin gaz sıkıntısı devam ediomu,inci doğum yaptımı,şule kıyafet alıcaktı,_epack aşı olayını naptı,waves panduflarıyla mutlu mesut geziniodur evinde,Kevok bi ara kolay bi tatlı tarifi eklemişti aceba yine bişeyler ekledimi,fmfm oğluşunun resmini ekledimi,diğer kızlar neler yazdılar aceba.... gibi çeşitli sorularla aklıma geliyorsunuz sürekli

hepinizi öpüyorummmm

Güzel bişeyle başlamak istedim güne
Yorgunluğu atamamanın verdiği baş ağrısı,şirketin eşimdeki arabayı geri almasının verdiği şaşkınlık,bugün dra nasıl gideceğimin soru işaretiyl:44:e kahvem elimde oturuyorum sabahtan beri.
Kendimi örgüye vurdum
Arkadaşımın 4 yaşındaki kızına şapka örüyorum bitmek üzere
Kızıcığımın minnie elbisesi bitti,bugün fotosunu paylaşacağım giydirip
Anlatın bakem nörüsünüz günlerdir kimseden ses soluk yok

Iyiyiz canim cok sukur. Oh oh gezin biz eve kapandik camdan bakiyoruz kizimla.
Gazimiz azali canim ezgi artik bol bol tekmeleniyor cingirakli patiklerimizi de giydik bol bol tepeleniyor her seye ayagiyla vurmaya calisiyor. Ha bir de sarki soylmeye basladi esim gitar caliyor sarkinin birine hep eslik ediyor digerlerinde sesi cikmiyor cok komik yaaa. Yusuf iyice buyumustur foto bekliyoruz..Cok opuyorum sizi.

Iyiyiz canim cok sukur ezgiyi ana kucagina tvnin karsisina oturttum tekmeleniyor boyuna klip izliyoruz beraber..
Elbise guzel olmustur eminim bekliyorum fotosunu.

Kontrole gidecektin sanirim bugun?
Kahve mi? Ben kahve icmeyeli bir sene olacak nerdeyse. Ufakliga uykusuzluk yapar diye icmiyorum icsem mi acaba? Hifa da etki yapmiyor mu?

ohh ohh gez bakalım sanırım havalarda ii maşallah diyeyim
canım daha kıyafetlerimi tamamlayamadım kısmetse tamamladıktan sonra foto çekerim
burda paylaşırım son eksiklerimide söylersinz tamamlarım inşallah..

nereye bakıyorsunuz öyle maşallah büyümüşte
şarkımı söylüyormuş maşallah ezgi hanıma müzik kulağı vardır belkide:)

merhaba kızlar okudumm biraz geçmişi hastalara şifa diliyorum bende grip oldum olcam dün gece acile gittik yedim iğneyi bugün iyiyim.Oğluma geçmesin diye çok uğraşıyorum ama o da huysuz dünden beri inş. hasta olmaz.Ek gıdaya devam ediyoruz milupanın kavanoz çorbalarından aldım bir gün çorba ve meyve bir gün kaşık maması ve meyve veriyorum.Anne sütüne gelince sol göğsümü emmek istemiyor ve azaldı sütüm ondaSizce ne yapmalıyım sağıyorum ama yine de en fazla 40 ml.çıkıyo.Diğeri 100 ml çıkıyo dolunca.Haftaya 6 ayımızı doldurcaz.Yavaş yavaş oturmaya başladık.Yeni yıldan sonra kontrol var.Bakalım gelişimi nasıl?Bu arada beslenme ile ilgili harıl harıl araştırıyorum ama çalıştığım için 12 den 6 ya kadar yanında dağilim ve o arada da süt içiyor yetmezse aptamilin devam sütünü içiyor.Hipp,humana rezene her şey içiyorum ama sankş sütün artmıyor.6 aydan sonra azalırmış ama üzülüyorum yine de(( ve bu ay aşı var yine((((

Evlere bakiyoruz teyzesi denize bakiyoruz bugun balkona ciktik kizimla guneste gozunu acamadi biraz guneslendik girdik iceri..
Muzik kulagi yoksa bile babasi olduracak hergun caliyor kulaginin dibinde. O da sarkinin birini sevdi herhal rasgele sesler cikarior dedim size klip cekelim baba kizin dueti

Asi benim korkulu ruyam Allahyardimcin olsun inşallah rahat atlatirsiniz canim. Gunde iki bardak rezene iyi sut yapiyor bende ama belkide az emmidigi icin azalmistir. Sol gogsunu daha sık versen emdikce gelir herhalde..sut caylari var birde ben ondan da iciyorum.

cnm solu hiç almıyor bas bas bağırıyor ancak gece 2 defa uykuluyken veriyorum.Süt çaylarının hepsini denedim rezene de içiyorum ama azaldı sanki.Tşkler bu arada

hu hu ben geldiiimmm...

eşim bugün burundan ameliyat olacaktı, dr. hasta olduğu için ileri bir tarihe ertelendi. moda girmiştik aslında olup da kurtulsa iyi olacaktı ama kısmet değilmiş ne yapalım..

eee ameliyat ertelenince bizim dr. a gitme işi öne alındı tarafımca hemen aradım hastaneyi, 2 ocak perşembeye aldım randevuyu. o gün gideceğiz kısmetse, bakalım dr. umuz ne diyecek sonuçlara.

benim bu ayki regl durumum karışıktı malumunuz. ayın 8 ini başlangıç saysam bugün 19. gün, kalmış regle 8-9 gün... ayın 15 ini saysam gün 12. gün. :44::44: kafam karışık yani nerden sayacağımı bilemedim.

incir kürüne başlayayım dedim, akşam kaynattım, bir müddet beklettikten sonra incirleri çıkardım içinden, sabah da soğuk olarak içtim. ne zaman başladığımızın bir önemi var mı acaba? doğru mu uyguladım onu da bilmiyorum ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…