- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.681
kizlar bugun bebisim normalden az emdi gunduz ilk kez 3saatte istedi uyudu garip geldi 6haftaligix buyuk deiliz ki okadar ac duralim normalde saate bir emiyor bugun uyku agir basiyor bole olan var mi normal mi gunduz 3saate emmesi normsli 1saatken
Normale dönmeye başlamıştır inşallah.3 saati geçirmemeye çalış.Daha sarılık tehlikesi var çünkü.Gündüz sessiz ortamda çok durdurma.Sesten uyansın sık sık.Gece daha iyi uyur.
Aysecim ne zamana kadr tehlike? geceleri 3.5-4saate emiyor dun gunduz de 3.5oldu ilk kez
EPACK tamam canim ben de sorarim merak etme. Dozu farkli mi diye sorayim? Baska birsey daha sorayim mi?
ABRAXASGUZEL canim olur mukusur filan. Bebis olunca insan vakit bulamiyorki. Ben de chicco yu cok ugrastim ama almiyor cimcime geveliyor agzinda. Memeyi verince havada kapiyoranasina hic cekmemis 3 yasina kadar emzik emmisim butun markalarini deniycem bu gidisle. Koleksiyon yapicaz.
SULE25 canim benim iyiyiz cok sukur uykucu bizimkiz bu ara hayir olsun insallah firtina oncesi sessizligi mi acaba diyorum? Uyudu erkenden ben de yatayim hemen.
Sen nasilsin? Minik pasa nasil? Uzmuyor dimi annesini? Opuorum sizi..
İyi akşamlar hanımlar,
Bugün çektirdim hsg yi. Bende hiçbir sorun çıkmadı. Hsg de beklediğim kadar ızdıraplı birşey değilmiş.
Keçi boynuzu ile başladık bakalım. En erken haftaya gidebilicez. Perşembe günü burun ameliyatı olacak eşim. O yüzden bu haftasonu gidemeyiz Dr.a. kimbilir sulecim belki de senin gibi olur bende de. Rabbim neylerse güzel eyler. Sabırla hakkımızdaki hayrı bekleyeceğiz ne yapalım..
Kevok cum, 1 haftadır birakti sigarayı, Dr anlatsin diye fazla detaylı anlatmadım. Az önce ne zamana randevu alayım dedim, ameliyat olacak ya olmadı sen götür sonuçları diyor.. Hey allahım gerçekten sabır. Urologa da ben gideyim oldu olacak ...isin ciddiyetini idrak edemedi daha..
kızlar nasılsınız geçmişi okudum ama yazamadım,bilal yeri göğü inlletti akşam akşam. şimdi babasının kucağında iki saniye yazayım dedim. bana dua edin yine sıkıntılarım başladı. gerçi akşama göre daha iyiyim ama. hemroitten başım belada ve sırtım ateş ggibi yanoyor emzirirken oluyor ama nasıl oturuyorsam fayda etmiyor. öptüm hepinizi.
epeck benim oğlandada var kalakacak gibiyse kaldırıyorum konak dediğin kabuğu zararı yok. zate deriden ayrılmışi oluyor kaldırdıklarım.
nasılsınız ben yine sabah sabah çok kötü oldum
kan şekerim düşüp duruyor ne yapacağımı bilemiyorum
duanızı eksik etmeyn işte oluncada daha kötü oluyorum
sizler nasılsınız?
kızlar aranızda emzirme minderi, yan yatış yastığı alan varmı?
kullanışlımı almayı düşünüyorumda birde telsiz hangi marka aldınız?
ona göre bende alayım diyorum
bu arada küvet için nasıl bir tercih yaptınız
marka önemli mi
yada herhangi bir özellliği olmalı mı?cevaplarnz içn şimdiden teşekkürler..
Günaydın şulecim.Niye düşüyorki şekerin?Susuz kalma dikkat et.:26:
Ben C şeklinde emzirme minderi aldım.Çok kullanışlı bişey.Özellikle ellerini kullanabildiğin için emzirirken çok rahat.Kızımı da içine yatırabiliyorum oturur-yatar şeklinde.Misafirliğe bile götüresim geliyor bazen :)
Telsizim wewell 230wma.800mt mesafeli.Ondanda çok memnunum.Telsiz de alırken çekme mesafesine ve bikaç frekanslı olmasına dikkat et.Komşulardaki bebek telsizi ve telsiz telefonlarla karışınca frekansı değiştiriyorsun çünkü.Kameralılar hem çabuk bozuluyormuş hemde bebeğin her hareketinde uyandırıyormuş anneyi onları kimse önermiyor.
Küveti civilden 11tlye aldım ben.Klasik küvetlerden.File ile çok rahat yıkıyoruz.Bazen kendi başıma bile yıkıyorum.Yer sorunun varsa cadiozy gibi katlanabilen küvetlerden alabilrisin.Biraz daha pahalı onlar ama yer kaplamıyormuş.Ona sorarsan kullanışlı olup olmadığını söyler.
İyi akşamlar hanımlar,
Bugün çektirdim hsg yi. Bende hiçbir sorun çıkmadı. Hsg de beklediğim kadar ızdıraplı birşey değilmiş.
Keçi boynuzu ile başladık bakalım. En erken haftaya gidebilicez. Perşembe günü burun ameliyatı olacak eşim. O yüzden bu haftasonu gidemeyiz Dr.a. kimbilir sulecim belki de senin gibi olur bende de. Rabbim neylerse güzel eyler. Sabırla hakkımızdaki hayrı bekleyeceğiz ne yapalım..
Kevok cum, 1 haftadır birakti sigarayı, Dr anlatsin diye fazla detaylı anlatmadım. Az önce ne zamana randevu alayım dedim, ameliyat olacak ya olmadı sen götür sonuçları diyor.. Hey allahım gerçekten sabır. Urologa da ben gideyim oldu olacak ...isin ciddiyetini idrak edemedi daha..
canım şimdiden nhayırlı olsun
Rabbim utandırmasın artık tatlımızı isteriz:)
tubiloshhumm kuzuumm.
Geçmiş olsun minik paşaya.Hemen atlatsın inşallah sıkıntılarını.Aspiratörle başarılarının devamını diliyorum.Ben hala sivriltilmiş peçeteyle hallediyorum o işi.Serum alamadım kuzucuğa daha :))
Çok üzüldüm o pandufları kaçırdığıma yaa.Bak sende almışsın.Güle güle giyinin hepiniz.Benimde vardı minnie kafalı ponduflarım arkaları yırtıldı diye giyemiyorumYenisini alsam bende aslında.
Eşinin işi için de hayırlısını diliyorum canım.Rabbim sizin için hayırlı olan ne ise onu versin inşallah.Benim eşimde medaş ile görüşüyor bikaç gündür.Daha düşük olur maaşı tahminen ama şartlar çok iyi.Sabah 8,30-akşam 5 mesai.Ctesi tatil.Resmi tatillerde tatil.Maddi olarak sıkıntıya girmeyiz inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
günaydın ayşeciğim öncelikle geçmiş olsun rabbim şifalar göndersin
kendini çok ihmal etme işler sonrada halledilir ama sağlık elden gittimi geri gelmez
çok geçmiş olsun büronuzda hayırlı olsun rabbim utandırmasın..
canım bende anlamadım çok düşüyor şeker testimde
açlık 60 tokluk ise 110 çıkmıştı şimdilerde daha düşük
su içiyorum düştüğünü fark ettiğimde hemen hurma gibi tatlı şeyler yiyorum ama kar etmiyor
doktoruma mı sorsam anlayamadım(
tamam canım bende alayım emzirme minderini onuda mı civilden aldın?
sanırım yan yatış yastığı almadın?termometrede dediğin markayı akşam eşimle
araştıralım alalım küvette o zaman normal bir şey alayım
filesinide alırım inşallah tek başıma yıkayabilirim
ben biraz kokrkak biriyim düşürürüm diye paniklerim şimdi
2.ay bitene kadar demişti dr.Maşallah uzamış uyanma süreleri.Bence Barış Bey uykuyu sevmeye başladı.İnşallah bu süre daha da uzar.6haftalık olmuş sonuçta.Kırkı çıkınca düzen daha çok oturuyor çünkü.Ebeye sorarsan uyandırma diyecektir sanırım sana.Kırkı çıkınca gittiğimiz kontrolde uyandırmana gerek yok artık demişti drumuz bize.Hadi gözün aydın İpeğim,düzene girersiniz inşallah en kısa zamanda.Gece ve gündüz ayrımını öğretmeye başla İpekcim.Gündüz sesli ve aydınlık odalarda yatır.Gece karanlığını ve sessizliğini öğrensin yoksa gündüzki gibi sık sık uyanmaya devam eder.Bak ben öyle yaptım doğduğundan beri çok rahatız çok şükür.
selam kızlar nasılsınızzz???
dün eşim askerlik tecili için gitmişti dedim ya?
megerse eşim okulu bitirdiği ve daha tecil ettirmediği için asker kaçağı görünüyormuş
neyse sorun olmadan tecil işlemini yaptırmış.
2015 in Eylül ayına kadar gitmicek kocişim askere
bu sabah gittigi iş görüşmesinin detaylarını gelince anlatacagını söyledi.
telefonda anlatmak istemedi.
5-6 kişilik bir heyetin karşısına çıkmış...
sonuç birkaç güne belli olucakmış sanıyorum.
hayırlısı neyse o olsun inşallah...
bende bir düzenim olsun istiyorum
sağol canım daha belli birşey yok ama Allah razı olsun.
istediğin tatlı olsun kuzu yaa :)
yakınsak gel beklerimmm
Allah razı olsun ayşem...
yusufcuk daha iyi hamd olsun...
gece kalkmıyor artık. daha 2 gün önce her 30 dk da uyanıyordu. öksürük uyandırıyordu onu...
hamd olsun rahat bir uyku çektim...
panduf keşke sende alabilseydin kuzu yaa... ama belki kalmıştır? bak istersen.
eşimin eve gelmesini bekliyorum heyecanla. bakalım nasıl geçmiş.
Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah... sizin için de hayırlısı neyse o olsun kuzum...
Sor druna belki bişey önerir.Minderi netten aldım ama ebebek miydi,gittigidiyormuydu bilmiyorum.En hesaplısını almıştım 16tlye.30-40 olanlarda aynı işi görüyor sonuçta :)
Odayı sıcacık yapıyorum ben üşümesin diye.Çünkü sen çabaladıkça bebekler huysuzlaşıyor.Yıkarken daha kötü.Sadece kulağına su dökmüyorum.Sakin sakin,şarkılarla yıkıyorum,gülüyor o da hep.Su dökdükçe çırpnıyor,irkiliyor ama olacak o kadar.Ağlamasın da.
Bu konuda eşim çok iyidir. Kendisi istedi tahlil yapmayı. Benden habersiz doktorlardan randevu alır gider araştırır. Kendisi sigarayı bırakmaya karar verdi. Ben sadece destek olurum.
Senin işin zor canım. Allah yardımcın olsun. .
Eşine havuç suyu içir hergün bir bardak.
En az bir avuç kabak cekirdeği
Ve ilişkiden yarım saat önce turk kahvesi
Birde arı poleni içir
Umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine.
nasılsınız ben yine sabah sabah çok kötü oldum
kan şekerim düşüp duruyor ne yapacağımı bilemiyorum
duanızı eksik etmeyn işte oluncada daha kötü oluyorum
sizler nasılsınız?
kızlar aranızda emzirme minderi, yan yatış yastığı alan varmı?
kullanışlımı almayı düşünüyorumda birde telsiz hangi marka aldınız?
ona göre bende alayım diyorum
bu arada küvet için nasıl bir tercih yaptınız
marka önemli mi
yada herhangi bir özellliği olmalı mı?cevaplarnz içn şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?