- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #2.201
Hamilesin demek ne olacakkızlarrr beta hcg 78 cıktı ne demek
kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn
korkutuolar ya kimyasal gebelik değerin düşer felan diyee kokuyorum
Hamilesin demek ne olacakHayırlı olsun.2 gün sonra en az 2 katına çıkması gerekiyor..
DDD 299muu?Benim adetime 1 gün varken 98 hamilesin dedi dr.Normal tabiki.Hayırlı olsun :)))))
Kimyasal gebeliğin değeri düşük olur diye bi kaide yok.Adete 5 gün kala değerim 22 çıktı doktorum gebelik var diyemem dedi.Ben onu bile takmadım.Aıkma canını olumlu düşün olumlu olsun ))
Hamilesin demek ne olacakHayırlı olsun.2 gün sonra en az 2 katına çıkması gerekiyor..
DDD 299muu?Benim adetime 1 gün varken 98 hamilesin dedi dr.Normal tabiki.Hayırlı olsun :)))))
Kimyasal gebeliğin değeri düşük olur diye bi kaide yok.Adete 5 gün kala değerim 22 çıktı doktorum gebelik var diyemem dedi.Ben onu bile takmadım.Aıkma canını olumlu düşün olumlu olsun ))
Mrb bende topiginize gelebilrimiyim...
Bizde 6 aydir deniyoruz ama bebisimiz gelmedibu ay clomid ovu testi ve ates yontemini kullanarak hareket ediyoruz...
Insallah bu ay gelir bebegimiz... Ve bekleyen herkesin melekleri gelir hayirlisiyla...
Ilk kez ovu testi kullanicam... Aldigimiz testin icinden 5 tane cikti cok azbununla yakalayabilirmiyim bilmiyorum...
Simdi benim bugun adetimin 8. Gunu ve ben dun dayanamayip bir tane ovu testi yaptim 10 dk sonra baktim tek cizgiydi... Dedim normal daha cok erken zaten normalde 28 ve 32 gunde regli oluyorum ona gore 14 de falan olmasi lazim diye dusundum ama aradan yarim saat gecti belki daha fazla aklima geldi bir bakim dedim ve ikinci cizgi silik ama belirgin sekilde cikmis... Ve kafam cok karisti...
Acaba diyorum ben erken yumurtluyorumda onun icinmi yakalaymadik bebigimizi gec kaliyoruz yada test zamni gectigi icin yanlis gosterdi... Sorum ovu testi kullanan arkadaslara... Yaptiginiz teste tek cizgi ciktiktan sonra bayaa zaman gectikden sonra sonuc degistimi yoksa hep tek cizgimi kaldi... Benim kafam cok karisti... Bilgilendiriseniz cok sevinirim... Uzun oldu birazcik :)
Benide eklermisiniz listenize bat 5 ocak tesekkur ederim...
Ben çok iştahlı biriyim çabuk da alırım kilo denen meredi.O yüzden dikkat etmem lazım.Senin bulantılar çok kötüydü kilo vermen çok normal.Allah bir daha yaşatmasın o günleri.Arkadaşım 7 aylık hamile 5,5 kg almış.Ben daha ilk haftada 2 aldım.Bu ne hız
Eklerim tabi canım.İnşallah ilk ve son olur bat yazdırışın gelir bebeğin..
Aysecim,benim bilgileri guncellermisin lutfen bat 2 subat.. insallah son bat olur :)
kızlar yaa benim akıntım peçeteye bugünde pembe geldi böyle kırmızıya yakın pembemsi .. 3 gündür böyle yaa .. Önce kılcal damar gibi akıntının içinde kırmızılıklar var , bugünde pembe akıntı .. Bunların hepsini peçetede görüyorum .. Ne demek şimdi bu ..
iyi geceler kızlar,
komşumun 4 ayı geçik bebeği karnında ölmüş, sezeryanla alamamışlar mı almamışlar mı, normal doğum yaptıracaklarmış, telefonda tam anlayamadım ya.. 6 saati geçti doğumhanede.. 3 yaşnda bir oğlu var... dua edin ne olur... hayırlısıyla iyi olduğu haberini alayım. bir taraftan heyacanla bebek sahibi olabilmeyi beklerken bu haber çok üzdü beni
Yerşleşme kanaması desem olur mu :26:
Çünkü bata 9 gün var.
bilmiyorum canım yaa ilk defa böyle bişey oldu , yerleşme kanaması adet tarihinde geliyomuş .. Yumurta çatlıyo desem 3 gün mü sürer .. Test mi yapsam acaba ?? Korkuyorum
Yapmak istiyosan yap cnm. İcin rahatlar. Belki cikar