NeverOne Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 16.262 32.578 34 19 Ocak 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #161 bogurtlenkusu .!.: rjork di mi Genişletmek için tıkla... Tişikkirlir sipirmin
bogurtlenkusu Çay' bırak o day'mın. Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 4.845 8.817 19 Ocak 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #162 NeverOne .!.: Tişikkirlir sipirmin Genişletmek için tıkla... Çocukken oynadığım Duke Nukem'in müziğine benziyo ha.
NeverOne .!.: Tişikkirlir sipirmin Genişletmek için tıkla... Çocukken oynadığım Duke Nukem'in müziğine benziyo ha.
NeverOne Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 16.262 32.578 34 19 Ocak 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #163 bogurtlenkusu .!.: Çocukken oynadığım Duke Nukem'in müziğine benziyo ha. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, sene kaç?
bogurtlenkusu .!.: Çocukken oynadığım Duke Nukem'in müziğine benziyo ha. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, sene kaç?
bogurtlenkusu Çay' bırak o day'mın. Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2013 4.845 8.817 19 Ocak 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #164 NeverOne .!.: Bilmiyorum, sene kaç? Genişletmek için tıkla... Uuv, Duke eski yav, doksanların başlarıdır. Kıyak oyundu ama. senin oynadığın bişi var mı?
NeverOne .!.: Bilmiyorum, sene kaç? Genişletmek için tıkla... Uuv, Duke eski yav, doksanların başlarıdır. Kıyak oyundu ama. senin oynadığın bişi var mı?
NeverOne Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 16.262 32.578 34 19 Ocak 2015 Konu Sahibi bogurtlenkusu #165 bogurtlenkusu .!.: Uuv, Duke eski yav, doksanların başlarıdır. Kıyak oyundu ama. senin oynadığın bişi var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bebeymişim desene. Çocukken mi şimdi mi? Sims e sarmıştım ortaokul-lisedeyken. Sonracıma age of empires çok severek oynadım. Midtown madness ı da severdim. Arada kanlı silahlı oyun bulursam oynuyorum. Şimdi oynamıyorum hiçbir şey.
bogurtlenkusu .!.: Uuv, Duke eski yav, doksanların başlarıdır. Kıyak oyundu ama. senin oynadığın bişi var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bebeymişim desene. Çocukken mi şimdi mi? Sims e sarmıştım ortaokul-lisedeyken. Sonracıma age of empires çok severek oynadım. Midtown madness ı da severdim. Arada kanlı silahlı oyun bulursam oynuyorum. Şimdi oynamıyorum hiçbir şey.