- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
aa çok hoş resim, renkler çok hoş özellikle. tam böyle sınıf annesinin kızının akşam evde oturup bin türlü kumaş ve el işi kağıdı kullanarak yaptıkları post-ilkokul tarzı bişey yani.
sürprüzün ney sürprüzün...:)anaa canım çekti lan.
ahahah, sorma yaa, sohbet muhabbet tombala varken kim burda takılcaksa artıksürprüzün ney sürprüzün...:)
ondan şampanya açtığımdı
yarın canlanır buralarahahah, sorma yaa, sohbet muhabbet tombala varken kim burda takılcaksa artık
seninkini de getir buraya bu gecelik kopcaz asdasfBu yıl başı evdeyizz ..
Eşimle bi başımıza geçireceğizzz ..
Pijama, terlik, kumanda
komaya girmek için bundan kaç tane içsem ki?selam hatunlar....sağlımızaaaEki Görüntüle 1357640
bu yılbaşı olayı hep bi stres bana ölü taklidi mi yapsam ne?
yok benimkisi ailevi nedenlerAdama neden diye sorarlar. Hazırlık meselesi falan mı?
bu yılbaşı olayı hep bi stres bana ölü taklidi mi yapsam ne?
aha! en sevdiğimiz konu değil mi allasen, döktür bacım çekiş çekiş çekiştirelim sülalesini, hiç sıkıntı değil yani.yok benimkisi ailevi nedenlerkoca sülalesi mevzuları içip içip dayanıcam kapılarına bu akşam
iyi fikir aslında ama içmek için değil havuza doldurup toptan bunları atarım içinehee sen direk teqila yap canım
sülesi batasıcalar oyyyy oyyyaha! en sevdiğimiz konu değil mi allasen, döktür bacım çekiş çekiş çekiştirelim sülalesini, hiç sıkıntı değil yani.
Ben şarapçıyım bugün.
ayy bu arada senin profil resmini yeni farkettimaha! en sevdiğimiz konu değil mi allasen, döktür bacım çekiş çekiş çekiştirelim sülalesini, hiç sıkıntı değil yani.
Ben şarapçıyım bugün.