- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Ben geldiiimmmmm!
Mutlu yıllar hanımlar *..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelaaaaaammBen geldiiimmmmm!
Mutlu yıllar!
İspanyolca bişey çalmadı aslında, nasıl bişeydi?
HoşbulduummmmmSelaaaaaamm
Mutlu yıllar hoş geldiiiiinnn
hıı, bildim bildim, sen benim favori rusça şarkımı diyon. yazayım onu bi dakkaİspanyolca idi, peşine big in japan caldı yanlıs hatırlamıyorsam. O ara dusa girmeye hazırlanıyordum. Sonrasını bilmim.
nasılız efem keyifler nasılHoşbulduummmmm
İyiyiz efenim, sizleri sormalı???nasılız efem keyifler nasıl
Eheh, göbek atıyoz işte efenim nasıl olalım.İyiyiz efenim, sizleri sormalı???
Önce bi tanışsak mı? Kimiz? Neciyiz? Kaç yaşındayız falan?
internetim delice yavaşladığından bi türlü bakamadım hangi link olduguna, yarın falan daha hızlı bi nete geçince bakar yazarım. :)hıı, bildim bildim, sen benim favori rusça şarkımı diyon. yazayım onu bi dakka
internetim delice yavaşladığından bi türlü bakamadım hangi link olduguna, yarın falan daha hızlı bi nete geçince bakar yazarım. :)
Nasıl istersen sevgili bogurtlenkusu!!Eheh, göbek atıyoz işte efenim nasıl olalım.
utanırım ben öyle uluorta!
özelden şaaparım sonra ben.
canım ben açık açık birazda utanarak söyleyeyim yılbaşına yarı uyanık yarı uyur girdim. saat 22:00'a kadar ailecek televizyon, sohbet, muhabbet, arada oğlanın mıkırdanmalarıyla geçti. sonra televizyonu kapattık. çocuklar odaya, benim 11 aylık oğlanla biz eşim biraz daha oturma odasında. ben emir mete'yi ssallıyorum. eşimle bir yandanda kısık sesle sohbet ediyorum. o bana çekirdek falan uzatıyor. 22:30 gibi benim bir uykum geldi ki sorma. Metede daldı zaten. onu bizim odadaki yatağın yanına beşiğine koydum. bizde eşimle sohbet etmeden o telefonda, ben leptopta yatak odasında sessizliğe özen göstererek 11:00'u yaptık. sonra benim uykum iyice geldi. leptopu şarja taktım sanıyordum ama sabah bi baktım. şarjda değil. gece saat 12 oldu. havai fişekler atılıyor. benim gözler yarı açık yarı kapalı. aklım fikrim Emir mete uyanmasın. beşiğini hafif hafif sallıyorum. allahtan uyanmadı galiba eşimde uyumuştu. ışık kapalıydı. 13 yaşındaki 2 çocuğumda bilgisayar başında girdiler kesin. havai gfişeklerde bi susmadı gitti. bizim yılbaşı böyleydi. demek uyuyarak girdim diyenlere gülmemek gerek. gülme komşuna gelir başına hesabı yani.aa canım çok geçmiş olsun onlara da, bildik bişey evet, adını bilmiyormuşum.
ee nası geçiyo akşam
yaa böğürtlenkuşu ben bu başlığı çok geç gördüm bilsem gelirdim
Böğürtlenim yaa kaçırdım sıpeşıl radyo yayınını yaa
Tekrarını beklerük.
Radyo hala aktif
Çalarık efem. Var mı özel bişeyler?ahmet kayadan bişi çalınız efem isteğimdir eger kabulsa şuan açık dinliyorum ama yabancı yabancı heç bana göre delll