- 29 Haziran 2014
- 232
- 92
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
mozilla kullanıyorum olmaz mı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım, ya flash player yüklü değildir, ya da üstüne tıklayıp aktif falan etceksindir.mozilla kullanıyorum olmaz mı ki?
adobe flash player indircen canım sadece, sitesinden indir en son sürümünü, o kadar, sonra radyo sayfasını yenilersen çalışır.hmm bi yapmaya uğraşayım. olmazsa eşime söylerim o yapar.
ben çalıyom aheyybaşardııııım bu radyoda dj sen misin peki? yani senin zevkini mi dinliyoruz. merak ettim.
biz oynuyoz zaten ehehehmm güzelmiş. tam yılbaşı havasına girdim sayende.
Mutlu yıllar!Bir bakayım dedim calan sarkı hosuma gitti..
İspanyolca, kim söylüyor börtlen?
canım bir tür enfeksyon. önce ishal, sonra istifra. genelde çocuklarda görülür. aileden bulaşma olabilir. hastahanelerden, kreşlerden geçme ihtimali de var. zaten onların köküde önce 8 yaşındaki oğulları bronşitten hastahaneye yattı. oradan mikrop kaptığı için 2. defa hastahaneye yatırmadılar.rota virüsü ney be?
canım bir tür enfeksyon. önce ishal, sonra istifra. genelde çocuklarda görülür. aileden bulaşma olabilir. hastahanelerden, kreşlerden geçme ihtimali de var. zaten onların köküde önce 8 yaşındaki oğulları bronşitten hastahaneye yattı. oradan mikrop kaptığı için 2. defa hastahaneye yatırmadılar.