- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
hıı sonra da çakıcan bi kibrit deeğel mi çakkaaalliyi fikir aslında ama içmek için değil havuza doldurup toptan bunları atarım içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıı sonra da çakıcan bi kibrit deeğel mi çakkaaalliyi fikir aslında ama içmek için değil havuza doldurup toptan bunları atarım içine
aaa hiç aklıma gelmemişti kuru iftira hiççç yaparmıyım ben gerek kalmaz onlar yüzmeyi bilmiyo boğulurlar zaten alkol kaldırır mı acaba merak ettimhıı sonra da çakıcan bi kibrit deeğel mi çakkaaall
biranın kaldırma kuvveti var mı mesela di mi, bence de.aaa hiç aklıma gelmemişti kuru iftira hiççç yaparmıyım ben gerek kalmaz onlar yüzmeyi bilmiyo boğulurlar zaten alkol kaldırır mı acaba merak ettim
rota virüsü ney be?aslında biz yengemlere gidecektik. her yılbaşı gideriz. onlar ailecek neredeyse 4 kişilik ailede 3 kişi rota virüsü kaptığı için evde gireceğiz. eşim, çocuklar, ben.
hamile olmasaydın yapmak isteyeceğin bişi var mıydı da :) ben şahsen tatil gözüyle bakıp alabildiğine yayıyorum totomuherkese mutlu yıllar. biz de evdeyiz bu yılbaşı bşbaşa. ben hamile olduğum için evde portakal yiyip tv izleriz falan.
hıı, o kopuş dım tıss dım tıss kafasını bi yaşayamadım ben ya. Yani içince bile giremedim ben o kafaya hiç. Karakterime ters herhalde.yoo. tatili fırsat bilip arkadaşlarla toplanırdık biz de. yoksa öyle mekanlara falan akma yok bizde.
hıı, o kopuş dım tıss dım tıss kafasını bi yaşayamadım ben ya. Yani içince bile giremedim ben o kafaya hiç. Karakterime ters herhalde.
İyi yılbaşlarııııı efeem hoş geldiinGelebilir miyim ben de ?
İyi yılbaşlarııı efem hoş geldiin
millet dışarda kopuş kopuşlarda mı artık nerelerdeyse.İyi yılbaşları böğürtlen hanım... Site pek sessiz .
ey, tam senlik mekan burası desene, ehe.aynen. ben efendi gibi müziğimi dinleyip yiyip içip sohbeti severim. çok kalabalıksa falan bunalırım.
ey, tam senlik mekan burası desene, ehe.
enem kız niye demiyon.ay evet canım ama şu radyo meselesini çözemedim. ses yok bende :)