Bodyrock.tv

15 dk 09 sn, ama hala jump lunge'ları tam hakkıyla yapamıyorum gibi geliyor :)

Yaza 59, benim suya atlamama 17 gün kala süper haber bu :)

Sabah aklıma takıldı, Lion naaptı acaba, bileniniz var mı kızlar?

nnnyyy o el ayak bileği ağırlığı süper bir fikirmiş de, evde dambıl kirliliği oldu resmen, 2 tane 1 kg, 1 tane 2 kg, 2 tane 5 kglık derken bir de ayak bileği için ağırlık incelerken buldum kendimi hb'de, hemen kapadım sayfayı :) Aslında dambıl değil de 3 kglık sağlık topu niyetim var da, şu yeni işte spor düzenimi nasıl oturtucam, sabah daha erken kalkıp zuzana yapabilcem mi önce bir onu görmem lazım..

kısakandım bende bugün zwow7 yapayım bari:)))

evet yaa ondanda bundanda derken evde koyacak yer kalmıyor:))) sağlık topu ne işe yarıyor ki??
bodyrock.tv ye lisanın yeni resimlerini koymuşlar... videoların coverlarınıda yeni resimlerle yapmışlar ama videolar eski tabiii... 400cc yazmıştı bi yerde sanırım ama küçük duruyor, çatal bile yok, hiç zuz gibi durmamış, hatta benimki bile daha büyük, yeni diyemi acaba bööle çok yapay görünüyor...

kısakandım bende bugün zwow7 yapayım bari:)))

evet yaa ondanda bundanda derken evde koyacak yer kalmıyor:))) sağlık topu ne işe yarıyor ki??
bodyrock.tv ye lisanın yeni resimlerini koymuşlar... videoların coverlarınıda yeni resimlerle yapmışlar ama videolar eski tabiii... 400cc yazmıştı bi yerde sanırım ama küçük duruyor, çatal bile yok, hiç zuz gibi durmamış, hatta benimki bile daha büyük, yeni diyemi acaba bööle çok yapay görünüyor...

Ugi ball yerine kullanmaya niyetim var, bakalım :) ya sen diyince baktim 400 cc olamaz bunlar daha ufak gibiler gercekten, ama hiç beğenmedim ben de, çok ayrık ve çirkin durmuşlar.. Zuzunkiler de ilk sıkılsınlar ayrıktı biraz, şimdikileri kime yaptırdıysa süper olmuşlar :)

Yaptın mı zwow 7 :) ben şimdi calla başlıyorum :)

Ugi ball yerine kullanmaya niyetim var, bakalım :) ya sen diyince baktim 400 cc olamaz bunlar daha ufak gibiler gercekten, ama hiç beğenmedim ben de, çok ayrık ve çirkin durmuşlar.. Zuzunkiler de ilk sıkılsınlar ayrıktı biraz, şimdikileri kime yaptırdıysa süper olmuşlar :)

Yaptın mı zwow 7 :) ben şimdi calla başlıyorum :)

yapamadım canım film izliyordum dalmışım sonrada yemek vs.. derken zaman kalmadı.. bu günlerde bi tembellik çöktü üzerime zoraki yapıyorum, belki de regl olduğumdandır... yoksa ne yapar eder zaman yaratırdım ben:)

Son düzenleme:
merhaba benim bi sorum olcak, 10 gündür 30 day shred'i yapıyorum, zaman buldukça da zuzanna'nın hoşuma giden hareketlerini yapıyorum. normalde ciddi anlamda çok yemek yerim ama 50 kilonun üstüne çıkmam, bu 10 günde yememe de dikkat edeyim dedim. hergün çikolata yiyen ben, çikolatayı bile bıraktım. vücudum ciddi anlamda toparlanmaya başladı, görenler de aynısını söylüyor fakat bugün 1 kilo aldığımı gördüm, normal bi durum mu bu?

merhaba benim bi sorum olcak, 10 gündür 30 day shred'i yapıyorum, zaman buldukça da zuzanna'nın hoşuma giden hareketlerini yapıyorum. normalde ciddi anlamda çok yemek yerim ama 50 kilonun üstüne çıkmam, bu 10 günde yememe de dikkat edeyim dedim. hergün çikolata yiyen ben, çikolatayı bile bıraktım. vücudum ciddi anlamda toparlanmaya başladı, görenler de aynısını söylüyor fakat bugün 1 kilo aldığımı gördüm, normal bi durum mu bu?

Tatlım ben de 3 kilo fazlayim 3-4 ay oncesine göre ama ölçüler aynı hatta pantolonlar daha bol :) çikolatayı kesinlikle bırak zaten, ne derlerse desinler sağlıksız... Sıkılaştıgın için daha fit gorunuyorsundur, o 1 kilo ağırlık da kas ağırlığıdır :)

yapamadım canım film izliyordum dalmışım sonrada yemek vs.. derken zaman kalmadı.. bu günlerde bi tembellik çöktü üzerime zoraki yapıyorum, belki de regl olduğumdandır... yoksa ne yapar eder zaman yaratırdım ben:)

Bende bazen akşamları hafif sürünecek yapıyorum callı, sonra aklıma spirulina tabletini almadığım geliyor :) kesinlikle tavsiye ederim ciddi enerji artısı sağlıyor.

kaslar yağlardan daha ağırdır canım, kas kütlen arttığı için tartıda fazla çıkmışsındır, bir süre sonra durum değişir merak etme.

ikinize de teşekkür ederim :) insan tartıda fazla görünce korkuyor işte, 10 günde bu kadar etki beklenmiyor başta :))

ikinize de teşekkür ederim :) insan tartıda fazla görünce korkuyor işte, 10 günde bu kadar etki beklenmiyor başta :))

Ben de 49 san 52 ye çıktım ama normal yiyordum, ölçülerde de degisiklik olmayınca çok panik olmadan şimdi potasının ve karbonhidratı azaltarak verme yoluna girdim, korkma hemen 1 kilo çok birşeyi değil, ister saklarsın istersen verirsin bir ara :)

15 dk 57 sn ile bitti zwow 8, 26 sn fazla yaptım zuzanadan :) neyse olur o kadar :) 58 gun kaldı yaza :)

Biraz da motivasyon resmi koyalım :))

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

$6.jpg

Zuzana ZWOW 9'da 10 dk da 3,5 round yapmış.. Saydım, 9 crab touch'ta kalmış :) Bakalım ben ne yapacağım...

Kalçam fena ağrıyor yalnız :) Bu hafta sonuna kadar bana durmak yok ZWOW 12 dahil bitecek:)

Akşam da super callanetics deneyeyim bakalım nasıl olacak :)

Vee ilk süper callanetics'imi yaptım ve bittim :) Kesinlikle Zuzana'sız günlerime deva olur, haftaiçimi kurtarır :) Kalçaları, karnı ve bacakları süper çalıştırıyor, kollara da bir dahakine ağırlıkla yaptım mı tamdır :)

Merhaba arkadaslar, yaklasik tum topici okudum diyebilirim. ozellikle brazil butt lift, zuzana ve jillian onerilmis. acikcasi linklerini izledim. evet cok guzel hareketler var. ama bende jillian michaels`in 5`li dvd seti var. bu hareketleri hemen hepsi haftalik programda var. biz bu calismayi arkadaslarimizla 2 yil once yaptik ve 1,5 ayda 10 kilo verdik. simdi bir takim sorunlardan dolayi geri kilo aldim ve bir turlu yapamiyorum. bir gun yapip 3 gun atliyorum. tamam bu hafta basliycam diyorum olmuyor. tamam bu pazartesi diye diye coook zaman gecti.
acikcasi artik uckagida kactim. bacak germe ve lazerlipo`yu kesfettigimden beri planlarim yonlendi. cok tembel oldum. sonra da eger lipo yaparsam yag kalmayacagi icin yaptigim spor direk sikilasmaya ve sekillenmeye baslayacaktir diye kendimi avutuyorum.
fakat o 1,5 ayda inanilmaz mutluyduk. hem spor yapmak insani huzura yonlendiriyor hem de verim aldikca hic aksaktmiyorsun. ama bir de yoldas lazim. simdi tek basima oldugum icin her aksam sabah yapicam diyorum her sabah oldugunda da offf diye diye tek olmuyor iste...
kizim anne ben de yaparim diyor canim benim. yeterki temmuza kadar istedigin olsun diyor bana. Allah`tan olgun ve dusunceli cocuklarim var. :nazar:

Merhaba arkadaslar, yaklasik tum topici okudum diyebilirim. ozellikle brazil butt lift, zuzana ve jillian onerilmis. acikcasi linklerini izledim. evet cok guzel hareketler var. ama bende jillian michaels`in 5`li dvd seti var. bu hareketleri hemen hepsi haftalik programda var. biz bu calismayi arkadaslarimizla 2 yil once yaptik ve 1,5 ayda 10 kilo verdik. simdi bir takim sorunlardan dolayi geri kilo aldim ve bir turlu yapamiyorum. bir gun yapip 3 gun atliyorum. tamam bu hafta basliycam diyorum olmuyor. tamam bu pazartesi diye diye coook zaman gecti.
acikcasi artik uckagida kactim. bacak germe ve lazerlipo`yu kesfettigimden beri planlarim yonlendi. cok tembel oldum. sonra da eger lipo yaparsam yag kalmayacagi icin yaptigim spor direk sikilasmaya ve sekillenmeye baslayacaktir diye kendimi avutuyorum.
fakat o 1,5 ayda inanilmaz mutluyduk. hem spor yapmak insani huzura yonlendiriyor hem de verim aldikca hic aksaktmiyorsun. ama bir de yoldas lazim. simdi tek basima oldugum icin her aksam sabah yapicam diyorum her sabah oldugunda da offf diye diye tek olmuyor iste...
kizim anne ben de yaparim diyor canim benim. yeterki temmuza kadar istedigin olsun diyor bana. Allah`tan olgun ve dusunceli cocuklarim var. :nazar:

Dışardan desteğe karşı kesinlikle değilim, ama fiziksel görünümün yanında sağlığa da çok olumlu etkileri var egzersizin :) Günde ayıracak 15-20 dk yeter de artar bile bu program için, sonrasında bir alıştın mı gerisi geliyor :) Çocuklarıyla bodyrock yapan bir sürü kişi var facebook'ta, bodyrock.tv'nin sayfasında, hem kızına da örnek olmuş olursun işte :) Az biraz yorulmaya değer emin ol, ki sen zaten bunu biliyorsun :)

Hadi Jillian'dan, olmadı Zuzana'dan, ya da callanetics'ten başla, ama hadi başla :)

Soylemeyi unuttum arkadaslar, biz bu Jillian ablanin 5`li dvdlerinin sifresini kirdik. ve benim bilgisayarimda var memorystick ile herkese veriyorum. eger isterseniz gonderebilirim. ama bu kk da yasak degilse.
dedigim dvd`leri google`da The Biggest Winner: How to Win by Losing - The Complete Body Workout diye yazarsaniz dvd setin resmini gorebilirsiniz. ben bu seti almistim ve dedigim gibi sifresini kirdik. fakat dvdler ingilizce. hani paylasim icin hersey...

duygu-1 bana senin bacaklarini incelten videoyu verebilir misin?

benim bir de 30 day shared vodesuna ihtiyacim var. olan arkadaslar verebilir mi?

X