Bodyrock.tv

Ve gecenin callaneticsi ve Tibet'i de tamam :) yarın sabah erken uyanıp zwow 4ü yapmalıyım yoksa kalır :)

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, önce sağlık... İyi olunca call'ı da denersin :)

geçmiş olsun canım. bendede hafif bir boğaz ağrısı var, tam hastalık havası bunlar...

sagolun kızlar.
bugün biraz daha iyi oldum. ben de yeni aldığım 2 kg luk dambıllarımla siftah yaptım. kol - gögüs - omuz çalıştım ve dead lift yaptım.
epey bir zorladı beni. sanki cardio yapar gibi nabzım yükseldi. iyi hissettirdi.. yarın da ilk call'imi yapacağım allahtan bir mani olmazsa..

Offf sıkıldım artık oturmaktan yağ bağladım yine resmen biraz biraz başlasam diyorum bu seferde sinüzit ameliyatı çıktı.Bu hafta içinde hazır ol seni çağıracaz dedi.Başlasamda yarım kalacak zaten bide burnumun iyileşmesini bekleyecem ondan sonra.Dün anestezi doktoru çağırdı beni muayene etti doktorumda haftaya olacaksın dedi.Bekliyorum bakalım elim kolum bağlı hayırlısıyla geçer inşallah bu dönemlerimde.Siz burda yaptığınız hareketleri yazdıkça bende yerimde duramıyorum yahu.:KK52:

Şimdi iş için tanıdıklarımada haber verdim.Ama benim İngilizceyi iyice öğrenmem gerek.Bu arada Duygu'cum bahsettiğin Effortless English'i indirdim.Nerden hangi konudan başlayacağımı bilmiyorum.Nasıl bu işin içinden çıkacam bakalım.Effortless English bir kaç yerde daha duymuştum başka sitelerde yorum yapmışlar çok faydalandıklarını yazmışlar.Ben bunu dinleye dinleye İngilizce konuşmayı iyice öğrenebilecekmiyim.Çok hevesliyim kafama koyduğumu başarmak için uğraşırım.

nnnyyy cnm Duygu bu konuda seninde bilgin olduğunu yazmıştı bilgin varsa bu ingilizce hakkında bana yol gösterirmisin.
geçmiş olsun canım. iyi olda o zaman gelirsin. bence de yarım kalmasından iyidir. hemen formdan düşmezsin zaten.. çok azimlisin düşsen bile yine toparlarsın..
ingilizce konusunda benim de nacizane bi kaç tavsiyem olacak. imkanın olan her an ingilizce duymalısın. cnbc-e den nnyy bahsetmiş zaten. sinemaya gittiğinde dublajlı değil alt yazılı tercih et mesela. müzik dinlemeyi seversen daha çok ingilizce şarkılar dinle. seviyene uygun hikaye kitapları oku. beyninde olabildiğince ingilizce için bir alan oluşmasına yardımcı ol. ben de işe yaradı.. kesinlikle..

25 dk 24 sn ile bitti zwow 4 :) zuzana 27 kusur dkda bitirmişti yanılmıyorsam, gene geçtim yasasın:)) yaza da 62 gün kalmışken hem de :))

Eve yeni girdim sayılır, yorgunluktan ölüyorum :) biraz kendimi toplarsam callaneticsimle Tibet'im eksik bırakmama derdindeyim, bakalım... Ne ruzgarli gündü ama, huff :KK43:(

Vee sadece Tibet tamam, Callanetics'e hal kalmadı bu gece :) zwow 5 10 dk sürüyormuş, hadi bugün çok yoruldum zwow 4 yaparken ve disardayken, ama yarın mutlaka yapmalıyım :)

Ve zwow 5 i geç uyandığım için daha yapamadım :) bugün yağmurlu ve daha gün uzun :) yaza 61 gün kalmışken kaçırmam fırsatı :)

Competition burpee demiş, bense sadece competition push up yaptım.. Haliyle de 4 tur, 8 biceps curl yaptım, Zuzana 4 turdan 1 competition burpee eksik yapmıştı.. Herhalde zıplasaydım ben de o kadar yapabilirdim...

Epeydir kollarım böyle çalışmamıştı, iyi geldi :)

Epeydir motivasyon resmi koyamamıştım.. Ekleyeyim hemen :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

Callanetics ve Tibet de bitti :) bugünü kapattım mutluyum:) yarın zwow6 sen sonra lisa marie'nin karın hareketlerini deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)

henüz ne call ne tibet ne zwow yaptım ama yerken harcadığım kalori spordan sayılırsa 2 porsiyon sigara böreği ile bir porsiyon profiterolü götürdüm:)) maaşallah zerre vicdan azabı da duymuyorum :KK51: yarın sabah zuzana ile zıplarken tıkanınca da böyle gülebilirim inşallah:))

henüz ne call ne tibet ne zwow yaptım ama yerken harcadığım kalori spordan sayılırsa 2 porsiyon sigara böreği ile bir porsiyon profiterolü götürdüm:)) maaşallah zerre vicdan azabı da duymuyorum :KK51: yarın sabah zuzana ile zıplarken tıkanınca da böyle gülebilirim inşallah:))

Ehehe sorma ya, ben de dün 52 kiloya çıktığımı farkettim tartıda ve artık bu gidişime dur dedim :) Bu ara fazla karbonhidrata dadanmıştım, akşam yemekleri de maşallahtı :) 23 Nisan'a dalış ayarladık, 3 haftada 3 kilo nasıl gidecek göreceğim :)

Vee Zuzana'yla aynı sürede bitirdim, 4 tam tur, 10 jumps, 4 side burpees :) Hızımı alamadım Lisa Marie'nin bonus ab workout'unu yapayım dedim, fakat geçen seferki gibi gene beğenmedim, ilk 3 dk yaptım bıraktım. Üzerine 50 flutter kicks (merak edenler HIIT Workout for Abs and Obliques - High Intensity Interval Training Cardio & Abs - YouTube adresinde 4:55 dk'sına baksınlar) yaptım. 25 pilates sırt hareketi ve tibet'le bitirdim. Artık tibet'i sabahları yapmaya karar verdim de :)

Yaza tam 60 gün var :) Totoyu kaldırmanın vaktidir kızlar :))

merhaba kızlar grip yavaş yavaş geçiyor ben de spor yapmak için sabırsızlanıyorum.:KK4:

hb' dan 1,5 kg lık dumbell alıcam. metamorphosis için daha ağırları uygun değilmiş. ne alsam neopren mi alsam diye düşünüyorum. bi de yoga mat alsam mı acaba kızlar çok farkediyo mu acaba ben halının üstünde yapıyorum acaba almaya gerek var mı ne dersiniz?

merhaba kızlar grip yavaş yavaş geçiyor ben de spor yapmak için sabırsızlanıyorum.:KK4:

hb' dan 1,5 kg lık dumbell alıcam. metamorphosis için daha ağırları uygun değilmiş. ne alsam neopren mi alsam diye düşünüyorum. bi de yoga mat alsam mı acaba kızlar çok farkediyo mu acaba ben halının üstünde yapıyorum acaba almaya gerek var mı ne dersiniz?

İkisinden de var evde.. Daha ağır olsaydı neopren al derdim kesinlikle, elinden kaymasını engelliyor. Daha hafifler için istediğin malzeme olur, farketmez :) 1 kg ve 2 kglık var evde, neopren değiller ve de hiç sorun yaratmadılar.

Yoga matı da kesinlikle tavsiye ederim, çok rahat edersin. Benimki pert olunca hb'den geçen hafta ravel marka 20 liralık 1 cm kalınlıkta olanlardan aldım. Benim eskisi kesinlikle daha kaliteliydi (tchibo'dan almıştım epey bir paraya bir kaç sene önce), Ravel'in üzerinde zıpladıkça gırç gırç ses çıkartması biraz sinir bozucu ama 20 liradan fazla kalite beklemiyordum zaten :) Fazla zıplamalık işin yoksa al derim, yok paraya kıyarım diyorsan daha kaliteli bir şey tercih edebilirsin..

Son düzenleme:
İkisinden de var evde.. Daha ağır olsaydı neopren al derdim kesinlikle, elinden kaymasını engelliyor. Daha hafifler için istediğin malzeme olur, farketmez :) 1 kg ve 2 kglık var evde, sorun olmuyor. Yoga matı da kesin tavsiye ederim, benimki pert olunca hb'den ravel marka 20 liralık 1 cm kalınlıkta olanlardan aldım geçen hafta.. Benim eskisi kesinlikle daha kaliteliydi (tchibo'dan almıştım epey bir paraya bir kaç sene önce), Ravel'in üzerinde zıpladıkça gırç gırç ses çıkartması biraz sinir bozucu ama 20 liradan fazla kalite beklemiyordum zaten :) Fazla zıplamalık işin yoksa al derim, yok paraya kıyarım diyorsan daha kaliteli bir şey al kesinlikle..

kesinlikle çok zıplamam lazım. 30 dakikalık kardiyoda sürekli zıplayarak dans etmem lazım :) hatta onun için bir spor ayakkabısı da ayarladım yoksa sakakatlanırsınız diye de uyarıyor zaten kendisi :)
sonra 30 dakika mat üzerinde çalışması var. yoga mat da alsam iyi olacak

kesinlikle çok zıplamam lazım. 30 dakikalık kardiyoda sürekli zıplayarak dans etmem lazım :) hatta onun için bir spor ayakkabısı da ayarladım yoksa sakakatlanırsınız diye de uyarıyor zaten kendisi :)
sonra 30 dakika mat üzerinde çalışması var. yoga mat da alsam iyi olacak

Tamam o halde düzgün, kaliteli bir şey seçersin o halde :) Çok geçmiş olsun bu arada :)

İkisinden de var evde.. Daha ağır olsaydı neopren al derdim kesinlikle, elinden kaymasını engelliyor. Daha hafifler için istediğin malzeme olur, farketmez :) 1 kg ve 2 kglık var evde, neopren değiller ve de hiç sorun yaratmadılar.

Yoga matı da kesinlikle tavsiye ederim, çok rahat edersin. Benimki pert olunca hb'den geçen hafta ravel marka 20 liralık 1 cm kalınlıkta olanlardan aldım. Benim eskisi kesinlikle daha kaliteliydi (tchibo'dan almıştım epey bir paraya bir kaç sene önce), Ravel'in üzerinde zıpladıkça gırç gırç ses çıkartması biraz sinir bozucu ama 20 liradan fazla kalite beklemiyordum zaten :) Fazla zıplamalık işin yoksa al derim, yok paraya kıyarım diyorsan daha kaliteli bir şey tercih edebilirsin..

geçmiş olsun canım...

duyguya katılıyorum 1,5kg alacaksan çok önemli değil. o programda nasıl kullanılıyor hatırlamıyorum ama ben hafif birşey alacak olsam el-ayak bilekliği alırdım hem dambıl niyetine hemde bacak/kalça çalışırken kullanırdım zira ay çok da ucuzmuş alayım nolcak diye diye bir süre sonra evde bir sürü alet edevat kalabalığı oluyor:)))
ben 2 senedir ravelin 1cm olanını kullanıyorum yüzeyi biraz çizildi ama gerisi sapa sağlam 2 sene daha kullanırım. gıcırtı falan da yok yeni olduğundan olmasın.
bazı insanlar kalın halıda rahat yapıyoruz diyor ama ben yere yatıp bacaklarımı havaya kaldırınca sırt omurlarım acıyor, dizlerimin üzerinde de duramıyorum, spor salonunda yarım cm olanlardan vardı 2 kat kullanırdım onun için alırken 1cm tercih ettim boş zemine serince bile sırtım, dizlerim çok rahat...

geçmiş olsun canım...

duyguya katılıyorum 1,5kg alacaksan çok önemli değil. o programda nasıl kullanılıyor hatırlamıyorum ama ben hafif birşey alacak olsam el-ayak bilekliği alırdım hem dambıl niyetine hemde bacak/kalça çalışırken kullanırdım zira ay çok da ucuzmuş alayım nolcak diye diye bir süre sonra evde bir sürü alet edevat kalabalığı oluyor:)))
ben 2 senedir ravelin 1cm olanını kullanıyorum yüzeyi biraz çizildi ama gerisi sapa sağlam 2 sene daha kullanırım. gıcırtı falan da yok yeni olduğundan olmasın.
bazı insanlar kalın halıda rahat yapıyoruz diyor ama ben yere yatıp bacaklarımı havaya kaldırınca sırt omurlarım acıyor, dizlerimin üzerinde de duramıyorum, spor salonunda yarım cm olanlardan vardı 2 kat kullanırdım onun için alırken 1cm tercih ettim boş zemine serince bile sırtım, dizlerim çok rahat...

Belki de yeni olusundandir dediğin gibi... Kalınlık olarak da haklisin, benim eskisi de 5-6 mm civarındaydı, kesinlikle 1 cm olanlarından al, Çok rahatmis. bir ara da tasinirken matım annemlerin evinde kalmıştı geri alana kadar halı üstünde yaptım ve o da çok rahatsız ediciydi...

Zwow 7yi 16 dk 08 snde bitirmiş zuzana, yarın bakalım ben ne yapacagım :) Callanetics de tamam bu aksam, rahatım :)

15 dk 09 sn, ama hala jump lunge'ları tam hakkıyla yapamıyorum gibi geliyor :)

Yaza 59, benim suya atlamama 17 gün kala süper haber bu :)

Sabah aklıma takıldı, Lion naaptı acaba, bileniniz var mı kızlar?

nnnyyy o el ayak bileği ağırlığı süper bir fikirmiş de, evde dambıl kirliliği oldu resmen, 2 tane 1 kg, 1 tane 2 kg, 2 tane 5 kglık derken bir de ayak bileği için ağırlık incelerken buldum kendimi hb'de, hemen kapadım sayfayı :) Aslında dambıl değil de 3 kglık sağlık topu niyetim var da, şu yeni işte spor düzenimi nasıl oturtucam, sabah daha erken kalkıp zuzana yapabilcem mi önce bir onu görmem lazım..

X