- 12 Temmuz 2006
- 273
- 12
- 52
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.061
Dışardan desteğe karşı kesinlikle değilim, ama fiziksel görünümün yanında sağlığa da çok olumlu etkileri var egzersizin :) Günde ayıracak 15-20 dk yeter de artar bile bu program için, sonrasında bir alıştın mı gerisi geliyor :) Çocuklarıyla bodyrock yapan bir sürü kişi var facebook'ta, bodyrock.tv'nin sayfasında, hem kızına da örnek olmuş olursun işte :) Az biraz yorulmaya değer emin ol, ki sen zaten bunu biliyorsun :)
Hadi Jillian'dan, olmadı Zuzana'dan, ya da callanetics'ten başla, ama hadi başla :)
Ya sen hakikatten insana sevk veriyorsun. dur sabah olsun bakalim... ( sporunu ozellikle sabah 7den once yaparsan verimini %40 artarmis.)
bir de diyet konusunu ele alabilirsem tam olacak. baska sayfalarda sabah bir kac kasik yogurt yedikten sonra spor yapmak daha iyi olur diye okumustum. bir de spora baslamadan once cilek yenirse spor aninda kaslarin daha cok calismasina yardimci oldugunu. spordan sonra ilk yarim saatte de iyi haslanmis yumurta ozellikle cok iyi diye okumustum.
Duygu baska puf nokta var mi? ben cok bingil bingilim. bacaklarim cok kalin. senin incelten sporunu cok istiyorum insallah yapabilirim.
Cok sagol destegin icin. bugune kadar okuyordum bundan sonra iyi takipci olurum bu topikte.