- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.001
hareketlere baktımda çok guzel.bende üst sorun yok.derdım gobek ve basende.hangı bölumu yapmam gerekıyo sızce yardım edermısınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hareketlere baktımda çok guzel.bende üst sorun yok.derdım gobek ve basende.hangı bölumu yapmam gerekıyo sızce yardım edermısınız.
ne hevesle başlamıştım diz arkasındaki kıkırdakta yumuşama varmış 3 gündür kıvranıyorum diz ağrısıyla bugün daha fazla dayanamayıp dr a gittim. saanırım ağrılarım geçene ve dizi güçlendirene kadar karın hareketlerini yapıcam sadece.
ramazandan önce bisiklete binerken bi ağrı başlamıştı dr a gittim magnezyum verip yollamıştı bi süre geçti ama az az devam ediyodu. ama geçen call yaptıktan sonra evden çıkıp uzun bi yol yürüdüm sonrasında ağrılarım başladı. o gün call da pelvis hareketlerini yaparken dizlerim kütürdemişti resmen. napıcam bilmiyorum
Zwow 3u bitirdim ve 13 dk 18 sn tuttu? Zuzanayi 5 dk geçtiğime inanamıyorum :))
Offf sıkıldım artık oturmaktan yağ bağladım yine resmen biraz biraz başlasam diyorum bu seferde sinüzit ameliyatı çıktı.Bu hafta içinde hazır ol seni çağıracaz dedi.Başlasamda yarım kalacak zaten bide burnumun iyileşmesini bekleyecem ondan sonra.Dün anestezi doktoru çağırdı beni muayene etti doktorumda haftaya olacaksın dedi.Bekliyorum bakalım elim kolum bağlı hayırlısıyla geçer inşallah bu dönemlerimde.Siz burda yaptığınız hareketleri yazdıkça bende yerimde duramıyorum yahu.
Şimdi iş için tanıdıklarımada haber verdim.Ama benim İngilizceyi iyice öğrenmem gerek.Bu arada Duygu'cum bahsettiğin Effortless English'i indirdim.Nerden hangi konudan başlayacağımı bilmiyorum.Nasıl bu işin içinden çıkacam bakalım.Effortless English bir kaç yerde daha duymuştum başka sitelerde yorum yapmışlar çok faydalandıklarını yazmışlar.Ben bunu dinleye dinleye İngilizce konuşmayı iyice öğrenebilecekmiyim.Çok hevesliyim kafama koyduğumu başarmak için uğraşırım.
nnnyyy cnm Duygu bu konuda seninde bilgin olduğunu yazmıştı bilgin varsa bu ingilizce hakkında bana yol gösterirmisin.
Karın ve bacak hareketleri :)
Yarın mesala zamanım olursa ben şunu da deneyeceğim :Have A Sexy Coregasm Workout ! - YouTube!
Her bir hareketi 50 sn yapıp, 10 sn dinleniyorsun (interval timer denilen bir zaman planlayıcısına ihtiyacın olacak, istersen internetten bulabilirsin ya da çoğu telefonda zaten var :)). Ve 3 tur yapıyorsun, 9 dk toplam...
Ya da Bodyrock.tv'ye girip arama kutusuna "legs" (bacaklar) ya da "abs" (karın kasları) yazıp aratabilirsin. Bir çok hareket çıkacak karşına, gözüne kestirdiklerini yap :)
Şunları da buldum:
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
Ağır gelirse ilk mesajdaki başlangıç videolarına bir bak.. Zuzana'nın özellikle 2009 yılı videoları daha mantıklı yeni başlıyorsan spora :)
ayy bunu deneyeyım ddeım.beceremedım.ben daha yenı başlayacagım..(
tamam bunlara tek tek bakayım..kendıme uygununu secerım artık.yardımlarınız için çok teşekkur ederım..
canım, ben 4-5 ders yani 4-5 hafta dinledim sonra ihmalkarlık işte... bi ara düzenli akşam yemeği hazırlarken ve temizlik yaparken dinliyordum iyi oluyordu... cnbce dizilerini anlama kapasitemi ve konuşma cesaretimi arttırdı. ingilizceyi anadilini öğrenme mantığıyla, ezberletmeden öğretmeyi hedefliyor, bence düzenli çalışılırsa başarılı olur. her seviyeye uygun olduğunuda söylemişler. 5 yaşında çocuk gramermi biliyorda konuşuyor üstelik kurallı cümle kuruyor ama dil sınavına toefela falan girecekseniz onun için ayrıca ders almalısınız dilbilgisi, edebiyat vs.. lazım orda diyorlar...Offf sıkıldım artık oturmaktan yağ bağladım yine resmen biraz biraz başlasam diyorum bu seferde sinüzit ameliyatı çıktı.Bu hafta içinde hazır ol seni çağıracaz dedi.Başlasamda yarım kalacak zaten bide burnumun iyileşmesini bekleyecem ondan sonra.Dün anestezi doktoru çağırdı beni muayene etti doktorumda haftaya olacaksın dedi.Bekliyorum bakalım elim kolum bağlı hayırlısıyla geçer inşallah bu dönemlerimde.Siz burda yaptığınız hareketleri yazdıkça bende yerimde duramıyorum yahu.
Şimdi iş için tanıdıklarımada haber verdim.Ama benim İngilizceyi iyice öğrenmem gerek.Bu arada Duygu'cum bahsettiğin Effortless English'i indirdim.Nerden hangi konudan başlayacağımı bilmiyorum.Nasıl bu işin içinden çıkacam bakalım.Effortless English bir kaç yerde daha duymuştum başka sitelerde yorum yapmışlar çok faydalandıklarını yazmışlar.Ben bunu dinleye dinleye İngilizce konuşmayı iyice öğrenebilecekmiyim.Çok hevesliyim kafama koyduğumu başarmak için uğraşırım.
nnnyyy cnm Duygu bu konuda seninde bilgin olduğunu yazmıştı bilgin varsa bu ingilizce hakkında bana yol gösterirmisin.
dün 11i görünce benimde aklıma geldi zaten.. 3. hareketi biraz gösteriyor sonra zuz tekrar 1. harekete geçiyor, kaçırmışlar orayı bende farkettim herhalde kendileri de farkedip düzeltirler:)) vakit bulursam bugün görücem bakalım zıplayabilecekmiyim, zıplarımda kollarım beni taşımazsa ve kafa üstü çakılırsam diye korkuyorum:)))Dün yorgunlukla yanlış anlamışım dediğini nnnyyy, ben ZWOW 11'i izlemediydim :) 2. hareket ters epey evet, benim de en sevmediğim hareketler push up içerenler... Özellikle burpee push uplar cidden öldürüyor... ZWOW 11'de de video hatası yapmışlar, 3 hareketi birden gösterdikleri bölümde 3. hareket de 1.nin aynısı çıkmış, halbuki farklı hareket... Ama gözüm korktu bu sefer, totoyu öyle kaldırıp zıplayabilir miyim emin değilim... Neyse ki haftaya yapacağım :)
Rica ederim :) Aa sahi bu sabah bunu yapacaktım di mi ben, unutmuşum Neyse yarın sabah artık...
nnnyyy bir de sen burada mı söylemiştin hatırlayamadım, call'dan sonra ben de kısa sürede soğuyorum ama Zuzana bende de epey bir süre sıcaklığı gidiyor.. Metabolizma hızıyla alakalı bir şey olduğunu düşünmüştüm..
canım, ben 4-5 ders yani 4-5 hafta dinledim sonra ihmalkarlık işte... bi ara düzenli akşam yemeği hazırlarken ve temizlik yaparken dinliyordum iyi oluyordu... cnbce dizilerini anlama kapasitemi ve konuşma cesaretimi arttırdı. ingilizceyi anadilini öğrenme mantığıyla, ezberletmeden öğretmeyi hedefliyor, bence düzenli çalışılırsa başarılı olur. her seviyeye uygun olduğunuda söylemişler. 5 yaşında çocuk gramermi biliyorda konuşuyor üstelik kurallı cümle kuruyor ama dil sınavına toefela falan girecekseniz onun için ayrıca ders almalısınız dilbilgisi, edebiyat vs.. lazım orda diyorlar...
şu başlıkta ders listesini ve nasıl çalışmak gerektiğini yazmıştım;
http://www.kadinlarkulubu.com/yaban...amiyoruz-nasil-ingilizce-konusabiliriz-3.html
dün 11i görünce benimde aklıma geldi zaten.. 3. hareketi biraz gösteriyor sonra zuz tekrar 1. harekete geçiyor, kaçırmışlar orayı bende farkettim herhalde kendileri de farkedip düzeltirler:)) vakit bulursam bugün görücem bakalım zıplayabilecekmiyim, zıplarımda kollarım beni taşımazsa ve kafa üstü çakılırsam diye korkuyorum:)))
acaba bu metabolizmanın yüksek hızda çalışmaya devam ettiği dolayısıyla da yağ yakımının devam ettiği anlamına mı geliyor? geçen bahsettiğimiz HIIT mantığıda bu mu??
canım, ben 4-5 ders yani 4-5 hafta dinledim sonra ihmalkarlık işte... bi ara düzenli akşam yemeği hazırlarken ve temizlik yaparken dinliyordum iyi oluyordu... cnbce dizilerini anlama kapasitemi ve konuşma cesaretimi arttırdı. ingilizceyi anadilini öğrenme mantığıyla, ezberletmeden öğretmeyi hedefliyor, bence düzenli çalışılırsa başarılı olur. her seviyeye uygun olduğunuda söylemişler. 5 yaşında çocuk gramermi biliyorda konuşuyor üstelik kurallı cümle kuruyor ama dil sınavına toefela falan girecekseniz onun için ayrıca ders almalısınız dilbilgisi, edebiyat vs.. lazım orda diyorlar...
şu başlıkta ders listesini ve nasıl çalışmak gerektiğini yazmıştım;
http://www.kadinlarkulubu.com/yaban...amiyoruz-nasil-ingilizce-konusabiliriz-3.html
süper süper süper:)))Aynı soruyu şurada sormuşlar:
The Best Cardio For Weight Loss: A HIIT Workout Routine to Burn Belly Fat Fast | Not Your Average Fitness Tips
Kızımız HIIT'te yeni olduğunu, egzersiz sonrasında soğuk duş almasına rağmen vücut ısısının neden düşmediğini, kalori yakmaya devam edip etmediğini merak edip sormuş. Verilen cevapta da HIIT'in büyüme hormonunu tetiklediği, vücut ısısının düşmemesinin vücudu güzel zorladığını ve verimli çalıştırdığını, bu hormonu salgıladığı için vücut ısısının devam ettiğinden bahsedilmiş. Bahsedilen HGH yani büyüme hormonunu internette araştırdım, bilinen en güçlü yağ yakıcı hormonmuş :) Egzersiz haricinde derin uyku esnasında vücut tarafından üretilirmiş.. Aynı zamanda ciddi bir anti-aging etkisi var haliyle :)
Sağol cnm benim iyice inceleyeyim bakalım ben bir ara çalışıyodum kelimelere bayağıda ezberlemiştim ama cümle kurmayı anlatmayı beceremiyorum.Sonra olmuyo bir yol katedemedim diye bıraktım ezberlediğim kelimelerde uçtu gitti.Şimdi iyice karar verdim en azından çalışmaya devam etmek olduğun yerde kalmaktan ilerleyememekten daha iyidir sanırım.