- 29 Mart 2010
- 714
- 6
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Valla bana 1 sene yetti, sonra callanetics le de tanışınca nnnyyy sayesinde yetmemeye başladı :) İkisinden de vazgeçemem heralde...
10-18 dk olmalarının şöyle bir avantajı var, toplasan ısınma soğumayla yarım saati geçmiyor hiçbiri... Ve yarım saat erken uyanırsın, gene yaparsın bu çalışmayı... Üstelik spor salonuna gitmediğinden nerde duş alcam, arabayı parketçem, yok evde yemek pişmedi derdin de yok :) Hepsi bir ev içinde olup bitiyor... Üstüne sıkılaştığını, inceldiğini gördükçe de hoşuna gidiyor, spor alışkanlık haline geliyor, artık kesmediğinde de biraz daha totom kalksın, karnımda kaslarım olsun, daha sıkı olayım diye diye diğer programları araştırmaya başlıyorsun :)
call yapıyorum zaten kilo verme isteğim var yeme alışkanlığımı bi türlü değiştiremedim değiştiremediğim için spora yöneldim 5-6 aydır zaman zaman leslie ile yürüdüm nivea body cd sini yaptım 10 gün kadar call yapma şansım oldu bu süreçte 6-7 kilo verdim yediklerimde bir değişiklik yapmadan sadece 6 dan sonra yemek yememeye dikkat ettim. yaza kadar 5-6 kilo daha versem çok rahatlicam.